Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
zoranp
 Pazi amo....ni mi vas ne obrćemo na ovu našu boju ljubavi, pa nemojte ni vi moje drugove i drugarice (aj nji i možete tek, tek onako pomalo, uz ono čuveno SEKO he he..)obrtati na vašu stranu!!
Inače ja se, ko što neki od vas već znaju, u skorije vreme povlačim u jednu čvrstu komunističku zemlju, ali o tom po tom..
....iiiii jako bitno u celoj priči, ja bi rado 27-og išao, ali mi je vozačka "bačena na led" od 8 februra pa u naredna 3 meseca, zato pomagajte drugovi i crveni i crni, ako koji ide preko Bačke palanke u tu Baru he he....
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Podunavac
 E sad imamo problem. Poklopio se datum sa lovom i druženjem u Neštinu. Pa ako postoji mogućnost nekog kompromisa? Najbolje da se Ivica čuje sa Sremcem.
Tri prsta 2Kolce

IvicaL
 Ja nigde nisam procitao na ovom forumu da se tako nesto sprema i odrzava. Mozda sam samo ja neobavesten Confused
lala, pa sta

Tomash
 Konačno neko da organizuje druženje za SUBOTU!
Presrean Presrean Presrean Presrean Presrean Presrean

Mislim da imaš 2 veoma sigurna gosta iz NS, ali bićeš obavešten do četvrtka Smile

Podunavac

IvicaL kaže:

Ja nigde nisam procitao na ovom forumu da se tako nesto sprema i odrzava. Mozda sam samo ja neobavesten Confused

U Neštinu nije druženje forumaša nego lov u njihovom lovačkom društvu. Ali veći deo ekipe koja se okuplja na druženjima forumaša će biti prisutna u Neštinu kao članovi, pobratimi ...
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Rodjo ne poklapa se , jer je u Somboru 27 a u Neštinu 28 februara. Subota i nedelja , osim ako ne sastaviš kod neke snaše.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

IvicaL
 Ako je tako onda odlicno - dajte isproveravajte datum tog lova u Nestinu
lala, pa sta

IvicaL
 Jos niko nista na temu subote ??? A to je vec za koji dan
lala, pa sta

DakiNS
 Reče ti Tomash da su najverovatnije rezervisana dva mesta iz NS

Podunavac
 Ja na žalost ne mogu. Ne želim da te odvraćam od plana, ali mogli smo da se družimo i bez lova. Otpucamo kojeg glinenog goluba kao prošli put, pa nastavimo sa druženjem. U martu.
Tri prsta 2Kolce

IvicaL

Podunavac kaže:

Ja na žalost ne mogu. Ne želim da te odvraćam od plana, ali mogli smo da se družimo i bez lova. Otpucamo kojeg glinenog goluba kao prošli put, pa nastavimo sa druženjem. U martu.

Ne mogu ovo da povlacim, sem mene goste su pozvali jos neke kolege. Obezbedjen lovocuvar za vodjenje lova i dozvole itd itd,... Sad ko dodje dosao je, ne mogu da menjam
Confused
lala, pa sta

IvicaL

DakiNS kaže:

Rodjo ne poklapa se , jer je u Somboru 27 a u Neštinu 28 februara. Subota i nedelja , osim ako ne sastaviš kod neke snaše.

Pokupite i Bejbeta uz put
lala, pa sta

zoranp
 Moj dobri Ivice ja otkazujem sve manifestacije do daljnjeg, a razlog je pripreme za neke sledeće privatne poteze!!..o tom, po tom!! Dobar lov želim i kolegama u Somboru i kolegama u Neštinu!!Srbijaloviveli
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Posle dužeg (meni svakako predugačkog) vremena jedno okupljanje forumaša u okviru sada već tradicionalne godišnje hajke na lisicu i šakala u Neštinu, povodom završetka sezone. Najzad smo se uspeli okupiti, mada u manjem broju nego inače. Nekoliko redovnih učesnika ovakvih okupljanja (Zoranp, Rančer...) je na žalost izostalo, svako iz svog razloga. Nadam se da nećemo čekati godinu dana (i više?) da se vidimo.

Elem, neštinski domaćini su ostali dosledni u svom čuvenom gostoprimstvu. Organizacija hajke na nivou počev od dočeka gostiju, pa do ispraćaja, a izmedju te dve stvari da ne govorim - sve je štimalo caum-pakum. Deo gostiju - forumaša je stigao već juče (subota), noćili su u Neštinu (ako se to može zvati noćenjem hehehehehe...). Naravno da su napravili feštu (bez mene - zdravstveni razlozi!), i naravno da su se ujutro pojavili na zbornom mestu za hajku onako crvenih očiju i, neki od njih, napuklog glasa od pevanja, mada se očevidci kunu da to nije bilo pevanje nego dernjava, ali nema veze! Grin
Zli jezici tvrde da je u tom subotnjem veselju prednjačio Sremac75 kao jedan od domaćina, ali ja ne verujem prosto, jer drugi deo svedoka tvrdi da je Klaja imao svoju 'groznicu subotnje večeri' pa ga čak ni braša Podunavac nije mogao zauzdati! Apinest takodje nije zaostajao... Ali hajde da ja ne pričam o onom čemu nisam bio svedok, to ostavljam onima koji su bili prisutni.
U nedelju ujutro po mene dolazi novinar (i naš forumaš) Dule Knežić sa svojim snimateljem - ekipa ide da pravi prilog o ovoj neštinskoj hajki za emisiju koju će RTS emitovati na kanalu 'Lov i ribolov' tokom marta meseca. Ja ne mogu da dočekam da vidim prijatelje a ujedno mi je i drago što Neštinska hajka polako postaje poznatija u lovstvu Srbije, ili barem Vojvodine, jer sam svojevremeno tu ideju o organizaciji hajke u Neštinu 'gurao' kod Apinesta i Sremca koji su bili, uz svoje kolege lovce, domaćini svih ovih godina. Na hajki sam upoznao kolegu forumaša Hercegovca, koji je, ako sam dobro shvatio, potegao iz Sarajeva, zatim je, pored POdunavca, bilo još par momaka iz Hrvatske. Žao mi je što se nisam upoznao sa olegom forumašem Fotolovcem (Sremac je kriv!), iako smo stajali na pola metra jedan od drugog...
Dakle, doček gostiju u nedelju, kafa, pa doručak uz konstantno zezanje sa mnogim meni dragim ljudima koje sam zatekao tamo. Neki od mojih prijatelja su me zezali sa željom da se slikamo zajedno, pošto po njihovom mišljenju zbog mog trenutnog zdravstvenog stanja nije sigurno da ćemo imati drugu priliku. Skotovi! Grin Neštinsku hajku ne propuštam zbog mojih prijatelja, dobrih ljudi, makar me na hajku nosili na nosilima!
Posle doručka odlazak na teren (bez mene, opet zdravstveni razlozi, jbg...), čujem da su u prvom pogonu imali odstrel šakala i lisice, znači hajka je bila uspešna! Bila bi hajka sigurno još uspešnija da ova zima nije bila najtoplija od kada se prati temperatura. Parenje lisica je ove godine bilo znatno ranije nego inače, pa su se izgleda ženke lisica sada povukle u rupe i čekaju okot mladih.
Posle povratka lovaca sa terena sledio je zaista bogat ručak, a kakav bi to lovački ručak bio bez tamburaša, bili su i oni, naravno! Druženje smo morali nešto ranije da napustimo zbog obaveza koje je novinarska ekipa imala, a meni je bilo puno srce. Ostatak ekipe je nastavio sa druženjem i provodom.

Sve u svemu, još jedna sjajna priča i uspomena iz Neština, pre svega zahvaljujući Apinestu (predsednik tamošnjeg LD), Sremcu75 i neštinskim lovcima.
Evo snimka iz sale sa ručka:

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Nisam izdržao da ne snimim davanje izjave (jedan deo) predsednika LD Neštin, Siniše-Apinesta. Izjava je bila malo duža, maltene kao kraći intervju...
Probao sam (i mislim da sam uspeo Smile) da Apinesta mimikom i (nepristojnom) gestikulacijom iza kamere malo zbunim, suviše mi je nekako bio ozbiljan! Grin
Sremac je takodje bio predvidjen da stane pred kameru, ali je veštom eskivažom uspeo da izbegne medijsko eksponiranje! Pobeg'o čovek! Smeko

Evo ga Siniša Apinest, oči u oči sam goloruk pred kamerom! Grin

Lala
 Evo još po koja sličica iz Neština sa hajke.
Posle dužeg vremena, Sremac i ja ponovo zajedno...

Lala
 Ovu sliku moram da objavim! Grin

Dva forumaša: Mb-bb i Mrwa, kao promoteri svojih neuspešnih frizera! Smeko

Mrwin gest sa srednjim prstom ne želim da komentarišem! Lovac, a pokazuje... C c c c c....

Lala
 Od mene još samo jedna zajednička sličica, na slici su Sremac, Apinest, Podunavac, Klaja, Mb-bb, Mrwa, Hercegovac, Golf071 i ja.
Ostale prisutne forumaše nismo uspeli da na'vatamo...

DakiNS
 Lalo je li bilo dovoljno gulaša , na prvom snimku od 0:25 svi jedu čačkalice.

Lala
 Nije bio serviran gulaš, nego izvanredno praseće pečenje, a pride bilo je i sa roštilja štogod! A pre pečenja bela čorba... Pitaj Saleta Robiju kako je bilo. Smile
Šteta što nisi mogao da budeš na hajki, Daki, a nije bilo ni Zokija, ni Rančera....

Nedostajali ste svi vi.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,351,476 posete www.srbijalov.com