Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)


Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije


INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
slavaplana
 Ja decu edukujem u skoli posto radim kao nastavnik a na forumu iznosim cinjenice od kojih pojedince boli glava pa sebi daju za pravo da su nedodirljivi!!!!Toliko materijala imam da nemate pojma !!!!Sve sto sam rekao je vrlo lako dokazivo na sudu pa IZVOLTE tuzite me !!!!Da nisu preglasavani na U.O.i Skupstinama LSCS se nikad ne bi osnovao!!!Ukazivano je stalnona ENORMNO trosenje para u LSS !!Vojvodjani glasaju samo kad imaju za to interes i ako placaju 60din zarad istog!!!Imaju delegate kao i centralna Srbija kojoj se nije vracao novac kao Vojvodjanima od clanarine !!!
Sad se neko setio iz Vojvodine daclanarina za LSS bude 200din????

Red je da malo Vojvodjani finasiraju rad LSS dosta su to radili lovci Centralne Srbije!!!Pomozite LSS da opstane!!!!Ovolika briga odjednom me zabrinjava stvarno!!!!Koji su to interesi???
Ko je ovo smislio?????Ja znam ali necu da kazem!!!ROFL

Jedan covek vuce konce ali ih tako vuce da nece nikad isplivati na celo LSS budite sigurniu to!!!!Stacemo sa severom Vojvodine da se i tamo nerodi neko NEDONOSCE slucajno???Na Jugu Srbije MASALA samo sto se nije rodilo jos jedno NEDONOSCE!!!I sta sad???

Nas je MUKA naterala da osnujemo LSCS !!!!!Nismo imali kud!!!

Da placamo i da nas preglasavaju ovi sto neplacaju skoro nista i da finasiramo BEOGRADJANE koji potrose prosecnu platu na KOKAKOLU i cips!!!MILIONI odose u vetar a lovista PRAZNA BATO!!!!!!

Ljudi se secaju 70-80 kao su vidjali po par zeceva u jednoj njivi i lovilivise od jednog fazana a sad nema ni jedan!!!!
Tu je nasa muka a ne zasto je LSCS osnovan!!!Ja sam prvi rekao vidimli da se vodi politika kao u LSS ja prvi izlazim iz citave price i jos deset udruzenja idu zamnom !!!
 
Lala
 Malo da rezimiram kako ja vidim sva ova aktuelna dogadjanja (mislim na zadnjih par meseci):
Suština problema u funkcionisanju saveza su delegati - ovo se odnosi i na LSS i na LSV, bez razlike!
Ko tu kome šta duguje (ako duguje), ko tu kome šta obećava, na koji način je NEKO uvezao ljude koji bespogovorno vuku u istom pravcu, na mig 'uvezivača', a taj pravac, mislim, vodi daljem urušavanju lovstva u Srbiji? Delegati su deo 'visoke politike', i samo iz njima znanih razloga glasaju kako glasaju, i rade kako rade. A sa lovcima slabo divane, lovci su tu po njihovom shvatanju izgleda deo scenografije.

Jeste Tomica bio deo te priče u LSS ranije, i svi drugi su takodje bili, ali je isto tako tačno da Tomica zna puno stvari, i da je učestvovao u razotkrivanju onog nestanka para sa Živojinovićem.
Čini mi se da će ipak na kraju biti borba izmedju jednog čoveka iz Vojvodine, i jednog čoveka iz centralne Srbije, za mesto prvog čoveka lovstva. I da su sva ova trenutna dešavanja priprema za to. Popović je, mislim, već 'pušten niz vodu' od obadvojice, da se otvori prostor za jednog od njih, i da je to malo kasno ukapirao. A varnice izmedju ta dva čoveka, koji bi mogli da 'pucaju' na mesto prvog čoveka lovstva, su već počele. Temudjin se mudro izmakao, otuputovao u Kandahar, i ne učestvuje, koliko vidim, i po meni to mu je najpametnije.
Nejasan mi je Lisica, e tu ne mogu da shvatim šta se dešava.
Država, koliko mogu da shvatim, je poslala signal koga neće, ali nije ni jedan signal poslala koga hoće, a i što bi?
Izvinjavam se unapred, ako je moje razmišljanje pogrešno, i ako me utisak vara.
Elem, trenutno stanje je: skupština LSS u blokadi rada, i traži se način da se odblokira, kruni se podrška rukovodstvu, i počinju da se LU članovi LSS razilaze u raznim pravcima.
U drugom savezu, LSV, tesna većina u skupštini (40 od ukupno 78 delegata, samo jedan glas preko polovine ukupnog broja delegata koji čine skupštinu) donosi odluke kojima praktično izvlači novac sa računa LU i premešta sve veću količinu para u savez (40% više nego lane).
Prvi čovek LSS izgubio prvo podršku na UO (setite se sednice od pre par meseci na kojoj nije bilo većine za usvajanje nekih predloga), a posle pokušao 'da se vadi' na Skupštini LSS, i da se osloni na izveštaj NO LSS koji, čini mi se, pominje kolektivnu krivicu. Usput, trgovalo se sa LSCS, pa je iz nekih razloga trgovina propala, a ne mislim da su baš svi razlozi javno rečeni.

LU su zauzeta o svojoj muci, oko ustanovljenja i dodele lovišta, oko visine članskog doprinosa, oko odliva članova, oko novih visokih troškova (zapošljavanje u stručnoj službi, izrada novih LO i GPGL). Više LU je zbog raznih stvari u blokadi rada i računa, a još se na dosta mesta cepaju stara LU, prave se nova.
A za nešto više od mesec dana počinje nova lovna sezona, kreće komercjalni lov na srndaća, koji mnogim LU predstavlja jedan od oslonaca za finansijsko preživljavanje. Retko ko ima predstavu, kako će dočekati kraj ove godine.

Sve u svemu, začin C!
Čekamo nastavak serije.... Da li će Ljovisna naći sreću?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
elko
 Zahvaljujem se na stavu pojedinih kolega što moje upise smatraju posledicom moje informisanosti,
U cilju pojašnjavanja i odgovora na postavljena pitanja osećam odgovornost da pojasnim neka dešavanja koja su dovela do formiranja LSCS, sveukupnih dešavanja u lovstvu Srbije, odnosa u LSCS - povodom ovog poslednjeg iznosim samo moje viđenje, ne osporavam čak i radikalno drugačije stavove.
U vreme nesrećnih događanja koja su rezultirala mahinacijama i zloupotrebom lovačkih para od strane dela stručne službe i tada aktuelnog predsednika LSS navodim sledeće:Klupko je počelo da se odmotava kada su se radnici stručne službe uplašili da će predsednik isprazniti kasu i da za njih neće ostati ništa.Do tog trenutka svi iz str,službe su uzimali i kapom i šakom , sami sebi delili lične dohodke,dnevnice,beskamatne pozajmice i kredite i sl.Informacije o visini LD proglašavali su službenom tajnom, vršili pritisak čak posredno i pretili pojedinim članovima UO u slučajevima da se postavi pitanje visine LD, visina članarine bila je enormno visoka, sakupljalo se preko 1.6 miliona evra godišnje pa se na te naše pare polakomio i predsednik Z.Živojinović pa otimaj kada već svi to rade.U toj godini Zoran je inkasirao sebi ( posredno ) oko 15 miliona a stručna služba po raznim osnovima oko 30 miliona dinara ( postoje zvanični podaci moji su samo zaokruženi ).Svi iz stručne službe znali su za prebacivanje novca sa tek.računa LSS po osnovu navodnih pozajmica na račune firmi koje nisu iz sfere lovstva jer su svakodnevno imali uvid u izvode po tek.računima.Zašto niko nije reagovao.Kada je T.Radosavljević tu informaciju dobio od str.službe tada je počelo da se odmotava.Skupštinu u Kragujevcu izrežirala je str.služba i pojedinci kojima nije bilo u interesu da se otkriju malverzacije.Zašto se to desilo - zato što je članarina bila previsoka, nenamenski trošena, malo se vraćalo u lovišta, pojedinci iz LU - predsednici,kupovani su sitnim parama ( za čeku, lisičijadu, hajku, zabavu, godišnjicu i slično ).Zamenom teza pokušava se oprobanim receptom degradirati uloga onog koji je pokrenuo lavinu, opet iz poznate kuhinje, koja nikada, ponavljam nikada nije bila zainteresovana za bolje sutra u lovištima Srbije već samo za svoje lične interese.
Sada oko plasiranja informacija oko nastanka LSCS,rada, dobijenih sredstava, rekla kazala i sl.
Na sednici Šumadijske lovne oblasti održane u Ravnom Gaju ( teritorija Knića ) koja je predhodila skupštini koja je usvojila sadašnji Statut LSS, a u cilju zaustavljanja donošenja Zakona o DiL mimo volje lovaca predloženo je da se organizuje potpisivanje peticije svih lovaca Srbije.Predlog nije podržan niti je na tome rađeno zahvaljujući isklučivo Zoranu Popoviću koji je prisustvovao tom sastanku i bio protiv da se talasa.Takođe traženo je odlaganje donošenja novog Statuta kako bi se došlo do boljih rešenja za jedan mesec.Nije prihvaćeno na skupštini LSS jer je Z.Popović bio protiv toga a uz njega su bili isti oni koji su ga i doveli na sadašnju funkciju.Tačno je da je T.Radosavljević izgubio na izborima za predsednika a svi znaju i zašto.Nije hteo da lobira, obećava i ide protiv savesti.Izgubio je zbog delegata sa KiM i LSV koji znaju zašto su to uradili.Istorija će pokazati ko je bio u pravu.Verovatno je istina da bi sve bilo drugačije da se drugačije desilo.Bilo bi slično priči koja se gradi u LSCS.
LSCS jeste zlo i od njega je mnogima zlo - jer kako tamo neki prave savez sa članarinom od 300 dinara, kako su novine 25 dinara a nisu 50 kao u drugim savezima, kako se ne zarađuje na obrascima, na pomoći LU, kako Marko Pavlović - zaposlen u LSCS ne stavlja za svoje usluge pare u privatni džep,kako u LSCS još nije isplaćena nijedna dnevnica i putni trošak, kako je predhodno imenovani uspeo da pravovrenmeno obavesti sva LU članove LSCS o oglsu za povraćaj sredstava iz Fonda za razvoj divljači i da svima koji nisu imali kadrovskih kapaciteta pomogne u pripremi i izradi oglasne dokumentacije.Jeste LSCS zlo - neće da radi kako V.Mladenović i ostali iz str.službe diriguju - neće da se ponaša domaćinski kao oni u LSS a koji su valjda bogom dati.Jeste zlo i Tomica - kako mu pada na pamet da vozi svoja kola, da ne uzima dnevnice, da sarađuje sa ministarstvom, istim onim kojima se u periodu donošenja zakona Z.Popović ulizivao, koje je hvalio, čiji je predlog Zakona potpisao i u ime lovaca Srbije pisao ministru Draginu hvalospojke i ode - postoje pisani dokumenti a i uvaženi profesor bi o tome mogao da izda knjigu.Z.Popović nije odgovoran - odgovoran je onaj koji nije hteo da radi kako rade pojedinci iz LSS, onaj koji nije napravio gubitak.Po njima treba da plaćate onoliko koliko nama treba ili odosmo u gubitak.Da nećete ponovo članarinu od 1.6 miliona evra - neki savezi polaku dosežu i tu granicu, mislim na pojedinačan članski doprinos.
Neće LSCS da plati članarinu - nije istina.Hoće.Onoliku koliko plaćaju svi koji ne koriste usluge LSS.I to je mnogo.Neće LSCS da plaća predsednika Marka Ticu u iznosu dnevnica, put.troškova i mobil.telefona koliko je potrošeno u 2011 ne plaća ni svog predsednika skupštine, jedan dinar nije potrošeno po tom osnovu..Neka objave istinit podatak.Zna podatak Nadzorni odbor-posebno je to kontrolisano.Jeste zlo LSCS - Neće da finansira putne troškove kada Tomica ode na more.Neće plate zaposlenih u LSCS biti kao u ostalim savezima - biće u skladu sa platama u LU i ostverenim rezultatima koji moraju biti vidljivi od strane samih LU.
OKO NEKIH PITANJA
LSS ima poverene poslove po ZoDiL -u od kojih jedino što se tiče LU može biti interesantno je organizovanje polaganja lovačkih ispita.Na cenovnik će dati saglasnost ministarstvo, biće jedinstven, neće polaganje zavisiti ko je čiji član i dali je uopšte član.Može polagati i onaj koji možda nikada neće loviti.
LSS ima pravo raskida Ugovora sa LU o međusobnim pravima i obavezama u pogledu gazdovanja lovištem, u skladu sa ugovorom.Ministarstvo daje saglasnost na raskid isto kao i na sklapanje.Šta će biti kada sama LU sklope ugovor sa državom - čime će onda da prete LU.O posledicama tog akta neka svi razmišljaju.Sigurno bi to proizvelo nesagledive posledice - pojedinci iz LSS neka razmisle u čijoj imovini kuju takve planove.Nije to njihova babovina niti prćija.Gde sede, u čime se voze, gde koju planove za uzurpiranje lovstva Srbije, to je imovina svih lovaca Srbije, njihovo dugogodišnje ulaganje.Konkretno šta raditi -najpre uspostaviti mehanizam u samim LU da delegati ne zastupaju lične stavove već da rade na čuvanju interesa svojih lovaca tako će sačuvati lovstvo Srbije.Pozvati na odgovornost sve one koji rade protiv interesa lovaca i lovstva.One koji nisu ispoštovali odluku Skupštine o izmenama Statuta i rekonstrukciji LSS čime bi se predupredile sve negativne situacije.Pozvati na odgovornost One koji su navikli da sede na lovačkim grbačama.Uspostaviti hitno dijalog o prevazilaženju nastale situacije.
Da li su članovi LSCS dobili sredstva iz Fonda - jesu ali su i konkurisali.Objaviću nakon prispeća spisak svih koji su konkurisali a koji su dobili,da bi se postideli svi koji lažu svoje članove kako je neko privilegovan a ne kažu da nisu pravovremeno informisani od strane st.službe LSS ili da nisu umeli da konkurišu a da nije imao ko da im pomogne, sledeći put neka se jave pomoćićemo oko izrade i kompletiranja oglasne dokumentacije. LSCS nije formirala država već skoro jednoglasno članovi Centralnog lovnog regiona sa jasnim ciljevima.Svedoci Z.Popović, Ćeranić, V.Mladenović i ostali koji su uvek pozivani i koji su uvek prisustvovali sastancima od same inicijative o formiranju LSCS - davne 2010 godine.
Voleli bismo da je Tomicu izabralo ministarstvo bilo bi mnogo drugačije.Sarađujemo li sa ministarstvo - sarađujemo i sarađivaćemo.Probaćemo da ispravljamo sve ono što je Z.Popović na štetu lovaca i lovstva Srbije uradio.Izvinjavam se što sam bio preopširan.U mom upisu nije bilo želje da bilo koga uvredim.Svaka sugestija kako bi svim lovcima bilo bolje dobrodošla je i u LSCS.Svi lovci,LU, svi koji misle da možemo bolje, da možemo doći do promena zajedno dobrodošli su u LSCS.Na staro i loše ne treba niko da se vraća, a ako ima i takvih to je njihovo pravo.
 
DakiNS
 Voleo bih kada bi se temudjin usudio da ovaj upis potvrdi ili ospori , ali bez Ive Andrića , Tolstoja ili Njegoša.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
 
Gedza66
 

[b]elko kaže:


U vreme nesrećnih događanja koja su rezultirala mahinacijama i zloupotrebom lovačkih para od strane dela stručne službe i tada aktuelnog predsednika LSS navodim sledeće:

Klupko je počelo da se odmotava kada su se radnici stručne službe uplašili da će predsednik isprazniti kasu i da za njih neće ostati ništa.

Do tog trenutka svi iz str,službe su uzimali i kapom i šakom , sami sebi delili lične dohodke,dnevnice,beskamatne pozajmice i kredite i sl.

U toj godini Zoran je inkasirao sebi ( posredno ) oko 15 miliona a stručna služba po raznim osnovima oko 30 miliona dinara ( postoje zvanični podaci moji su samo zaokruženi ).

Svi iz stručne službe znali su za prebacivanje novca sa tek.računa LSS po osnovu navodnih pozajmica na račune firmi koje nisu iz sfere lovstva jer su svakodnevno imali uvid u izvode po tek.računima.

Zašto niko nije reagovao.
[/b]

Mislim da je pravo pitanje: ZAŠTO NEKO NE REAGUJE

Pa Živojinović je u prebegu za "samo" 15 miliona a šta ćemo za 30 miliona? Da oprostimo, pa bila oštra zima, ljudi kupovali drva za ogrev (izgleda za čitave kvartove).

A ja ganjam ove moje za džak, dva kukuruza. Stvarno nisam normalan. Zbunjen
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
 
DakiNS
 Po svemu do sada napisanom , mislim (iako ništa nije sigurno ) da će neko imati obezbeđen stan ,hranu i grejanje na SIGURNOM mestuHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
 
slavaplana
 Janjic clan U.O. LSS i Popoviceva desna ruka sa juga Srbije kako cujem optuzen je i podneta mu je i krivicna prijava!!!Ide nesto i u medijima oko toga a cujem da se strajkuje i gladju !!!!Izgleda da ima ozbiljan problem ida se trazi njegova smena !!Oruzje mu je takodje oduzeto do okoncanja postupka!!!Mnogo problema ali epilog tek sldi!!!!!Sta je od ovoga tacno videcemo uskoro!!!!

gos.Beukovic se javno hvali kako ce protiv pojedinih ljudi iz MINISTARSTVA podnetikrivicne prijave kako LSS nije dobio vise para kao korisnik lovista vec su iste otisle UDRUZENJIMA i SAVEZIMA koji nisu priznati!!!!Brine covek i o LSS a i o LSCS koliko je ko dobio!!!!Zalaze se zalovstvo i ja to pozdravljam!!!

Imam informaciju da gos. Beukovic nikada nece biti izabran za predesdnika LSS i da se tome nenada!!!!!Zasto????
Nece ga ljudijer kazu da je mnogobolji profesor nego rukovodilc krovnog Saveza na cijem celu bi bio!!!

Posto je napravio milinu od zivota,kako sam kaze , zasto sad da ima trzavice oko LSS!!! Vojvodjani neka se zapitaju kuda idu 1.400din??????????

Ja nemam nista protiv da to bude i 2.000din ali samo u Vojvodini!!!!

Popovic i Tica treba da podnesu OSTAVKE i to NEOPOZIVE a na celo LSS doci ce covek lovac totalno nezavistan sto finasiski sto kadrovsi koji ce imati autoritet i pametnu politiku prema Ministarstvu i ostalim Savezima gde ce balansirati u interesu lovaca!!!
Beukovic i Djukic smenjuju ljude iz Ministarstva i ostalih Saveza !!!ROFL

Javno se hvale dakad dodju drugi da ce teci med i mleko!!!

Djukicu idi u banju i pusti mladje ljude da vode LSS!!!Dosta si bio u komisijama i na platnom spisku LSS !!!Dosta si se ovajdio ispred svoje agencije a sd iudruzenja !!!Odmori malo i potrosi neki dinar u banji od dnevnica i putnih troskova koje si primao ikoje primasjos uvek!!!

gos.Beukovicu hvala Vam za sve sto ste uradili za lovstvo u Vojvodini i Srbiji ali pustite nekog mladjeg koji ce da pokvari sve ovo sto funkcionise zadnjih 30 god!!Neka upropasti sve pa da krenemo od nule MOLIM VAS!!!!BOGU HVALA ima mladjuh generacija koji mogu i znaju mnogo bolje nego njihovi profesori koje su prevazisli po znanju i delima davno!!!

gos. Popovic DR. Zoran treba da vrati neko bure jednoj gospodji a to ce mu reci STOJAN Vozac kome se doticna BAKA pozalila svojevremeno!!Vrati Babi bure da nekuka vise ako si zaboravio o cemu se radi pitaj svog vozaca Stojana !!!Baba pamti a ti mlad covek pa zaboravio!!!!
Podnesi ostavku i budi covek bar jednom da ono sto kazesi stojis iza toga!!

gos.Popovic DR. Zoran se cudi zasto niko nece da ga primi u Ministarstvu od Ministra do nacelnika Radosavljevica????

Moras prvo da se ispovedis u crkvi i da okajes grehe pred bogom za sve ono sto si radio protiv Ministarstva i ljudi koji rade tamo !!Kad se ispovedis nazovi mene da ti posredujem i zakazem sastanak na koji ces doci ciste duse i bez gresnih misli !Veruj mi bice ti lakse kao bivsem predsedniku LSS!!!!
Vidi ovo oko BURETA u Vranicu da te ova BABA neproziva vise !!!!
 
Gedza66
 

slavaplana kaže:
Janjic clan U.O. LSS i Popoviceva desna ruka sa juga Srbije kako cujem optuzen je i podneta mu je i krivicna prijava!!!Ide nesto i u medijima oko toga a cujem da se strajkuje i gladju !!!!Izgleda da ima ozbiljan problem ida se trazi njegova smena !!Oruzje mu je takodje oduzeto do okoncanja postupka!!!Mnogo problema ali epilog tek sldi!!!!!Sta je od ovoga tacno videcemo uskoro!!!!



Slavoplano, zamolio bih te "da gledaš u svoj tanjir", jer ti sigurno nisi čuo poslednje vesti u 15,00 sati koje su išle na lokalnoj TV "Klisura", tako da se sa pravom pitam, odakle ti sve to.

Nemoj da uskraćuješ ne/zadovoljstvo pojedinim našim kolegama za exskluzivnost informacija ovakve vrste. Možda si ti čuo neke poluinformacije, možda si "pomešao" ime i prezime, možda se ne radi o Janjiću članu UO LSS.

Papiga je naš kolega iz Lebana, gde je pominjani Goran Janjić, član UO LSS i predsednik lovačkog udruženja iz Lebana, pa da njemu pružimo šansu za informacije iz prve ruke.

Ukoliko se zaista radi o čoveku iz UO LSS, baš bih voleo da nam se javi Temudjin iz Kandahara, Avganistana, Pakistana (edukativni lovni seminari su aktuelni širom sveta, sa adekvatnom refundacijom troškova za putne naloge i naravno refundacijom autorskih prava i naravno ....), sa pojašnjenjem u kom delu citata Ive Andrića, možemo prepoznati sebe u ovakvim situacijama.

Vladu Mladenovića nećemo pitati za Ivu Andrića, jer ga je verovatno kao i ja, preskočio u toku obrazovanja.Vuk
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
 
Sremac75
 Znači KAURIN će i vama i nama doći glave......
Ko bi rekao.....

I Karađorđe je imao poverenja u kuma Vujicu, kad ono......sikirče!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
 
Lala
 Internet je moćno sredstvo, vrlo brzo idu vesti: u vezi one Slavine nedoumice, oko Gorana Janjića, iz Lebana, izgleda da nekog vraga ipak ima, evo šta sam našao na netu (klikni na link):

http://jugmedia.info/2012/03/06/odbor...-zdravlja/
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
slavaplana
 LSCS je trn u oku mnogih jer za 300din napravio pricu i pokrio je sve troskove ocemu mnogi savezi koji nisu ekonomicni mogu samo da sanjaju!!!!Lovci ce sami proceniti sta dobijaju a sta gube u nasem clanstvu !!Imace nas samo vise budite sigurni!!!!
 
temudjin
 

Gedza66 kaže:
Ukoliko se zaista radi o čoveku iz UO LSS, baš bih voleo da nam se javi Temudjin iz Kandahara, Avganistana, Pakistana (edukativni lovni seminari su aktuelni širom sveta, sa adekvatnom refundacijom troškova za putne naloge i naravno refundacijom autorskih prava i naravno ....), sa pojašnjenjem u kom delu citata Ive Andrića, možemo prepoznati sebe u ovakvim situacijama.


Podsetnik za zlatnu lampu Sumadije i Gedzu iz Svodja:
Rašomonijada je pojam koji je dobio naziv po filmu Akira Kurosave u kome više pojedinaca iznosi različit opis istog događaja kojem su prisustvovali. Termin se upotrebljava kada se želi naglasiti uticaj subjektivnog faktora na doživljaj i opis događaja kojem prisustvuje veći broj osoba. Veoma značajan faktor u proceni ličnosti klijenata, naročito onih koji su u sukobu sa zakonom koji se nalaze u sudskom procesu i sl.
Pozdrav Temudjin
p.s. Moze i bez Andrica!
 
Lala
 A babino bure?!? Zbunjen
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
slavaplana
 Ogovaranje
 
DakiNS
 

temudjin kaže:

Gedza66 kaže:
Ukoliko se zaista radi o čoveku iz UO LSS, baš bih voleo da nam se javi Temudjin iz Kandahara, Avganistana, Pakistana (edukativni lovni seminari su aktuelni širom sveta, sa adekvatnom refundacijom troškova za putne naloge i naravno refundacijom autorskih prava i naravno ....), sa pojašnjenjem u kom delu citata Ive Andrića, možemo prepoznati sebe u ovakvim situacijama.


Podsetnik za zlatnu lampu Sumadije i Gedzu iz Svodja:
Rašomonijada je pojam koji je dobio naziv po filmu Akira Kurosave u kome više pojedinaca iznosi različit opis istog događaja kojem su prisustvovali. Termin se upotrebljava kada se želi naglasiti uticaj subjektivnog faktora na doživljaj i opis događaja kojem prisustvuje veći broj osoba. Veoma značajan faktor u proceni ličnosti klijenata, naročito onih koji su u sukobu sa zakonom koji se nalaze u sudskom procesu i sl.
Pozdrav Temudjin
p.s. Moze i bez Andrica!



Au koji odgovor za čistu desetku,sada ne znam da li se to vrše pripreme za sledeće izbore .Izborna kampanja je vidim već počela, pa se malo vežbaju politički govori ,gde se mnogo govori a ništa ne kaže. Kolega temudjin na nekoliko tema su vam postavljena pitanja, a sad ako je ovo odgovor na sva ta pitanja , jadna li nam majka. Sve više me muči jedna ideja u stvari misao , gde je taj putokaz koji je mnoge uputio u pogrešnom pravcu pa zalutali u krovnu organizaciju to jest LSS.Lovac 3

A ima i nešto sa sajta Vujaklija com.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
 
punisher
 Temuđin po starom dobrom običaju zauvija kao kiša oko Kragujevca. Ne zna kojem će se carstvu prikloniti, da'l ostati i sudbinu tešku deliti, jali bežat u goru u hajduke, il veziru vojvođanskom prići...
Muku muči o veliki Temuđine, muku muči i dane i noći
Ne zna s koje strane napad će mu doći...
 
DakiNS
 Da li mi se čini ili se sa ovim povećanjem harača u Vojvodini priprema teren za novog predsednika koji nije baš naučio da štediHmmm
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
 
zoranp
 

temudjin kaže:

Gedza66 kaže:
Ukoliko se zaista radi o čoveku iz UO LSS, baš bih voleo da nam se javi Temudjin iz Kandahara, Avganistana, Pakistana (edukativni lovni seminari su aktuelni širom sveta, sa adekvatnom refundacijom troškova za putne naloge i naravno refundacijom autorskih prava i naravno ....), sa pojašnjenjem u kom delu citata Ive Andrića, možemo prepoznati sebe u ovakvim situacijama.


Podsetnik za zlatnu lampu Sumadije i Gedzu iz Svodja:
Rašomonijada je pojam koji je dobio naziv po filmu Akira Kurosave u kome više pojedinaca iznosi različit opis istog događaja kojem su prisustvovali. Termin se upotrebljava kada se želi naglasiti uticaj subjektivnog faktora na doživljaj i opis događaja kojem prisustvuje veći broj osoba. Veoma značajan faktor u proceni ličnosti klijenata, naročito onih koji su u sukobu sa zakonom koji se nalaze u sudskom procesu i sl.
Pozdrav Temudjin
p.s. Moze i bez Andrica!


...izgleda da neko ovde preti nekim sudskim procesom!!HmmmConfused
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.


Rodeo
 
punisher
 Može biti...može biti Daki.
Kad pogledaš rezultate glasanja ljudi iz LSV u Skupštini LSS i raskol po tom pitanju i pojavu dve struje u LSV, potom izglasavanje članarine u LSV na Skupštini onda bih mirne duše mogao da kažem da neko iz LSV pretenduje na presto prvog čoveka LSS.
Popović mora da se čuva tog čoveka jer bi mu taj mogao raditi o glavi i da odobrovolji lovce zbog manjka od 12 mil. dinara pokrenuti krivični postupak protiv rukovodstva LSS, jer ako to ne učini čini i sam krivično delo "Neprijavljivanje krivičnoga dela i učinioca" iz Krivičnoga zakonika R. Srbije.
Čini mi se da je ovo povećanje članarine namerno izglasano kako bi se sa parama Vojvođana popunile rupe u budžetu LSS, ali samo ako čelni čovek bude iz LSV.
Dakle LSS-u je mahano jednom šargarepom koja se zove kesh i koja bi zanemoćalom LSS mogla da pomogne pod uslovom da u ratu između Tomice i "onog" iz LSV se glasa za "njega"
Dakle i posle Tita izgleda da nam dolazi novi Tito.
Pamet u glavu delegati i gledajte za koga ćete da danas sutra glasate.
 
DakiNS
 

zoranp kaže:

...izgleda da neko ovde preti nekim sudskim procesom!!HmmmConfused


Meni se čini da nam kolega hoće reći da ima drugačiji pogled na sve iz njegovog ugla. Ja lično bi imao mnoogo bogatiji pogled da gledam iz njihovog uglaGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
 
Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1234 09.08.2023. 14:49
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0


Ukupno članova: 4,443
Najnoviji član: SSG

Poslednje vesti
Bogata ponuda za ljubitelje lova i ribolova na Sajmu u hali „Čair“
УСКРШЊА ЧЕСТИТКА
ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ за Сајам наутике, лова и ...
44. MEĐUNARODNI SAJAM NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA
УРЕДБA О ЦЕНОВНИКУ ОДСТРЕЛА ЛОВОСТАЈЕМ ЗАШТИ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.


tomo vrbas
Offline
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻





avatarPlaninko011
Offline
· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).


avatarslavaplana
Offline
· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.


avatarHunter_lovac
Offline
· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..


Anita Randjelovic
Offline
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?


avatarLovac Stari
Offline
· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.


avataralex
Offline
· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔


avatarslavaplana
Offline
· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,303,974 posete www.srbijalov.com