Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izbor štenaca


Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije


INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izbor štenaca
nenad_franc
 mene interesuje sta gledate kad birate stence? mene konkretno interesuje na sta da obratim paznju kad biram stene poentera?
 
aca81
 Iskreno ja neznam kako sa mesec dana da izaberem pravo stene,ima neke sitnice ili neki znak ako se poznaju roditelji ali ipak je sve to nagadjanje,sa tri meseci i jace je druga situacija...POZ.
DOBAR POGLED
 
WILD SENSE
 Nenade idi na Facebook i potrazi Dragan Vukosavljević on jedan od najacih odgajivaca u Srbiji poentera,to je moj prijatelj!Mocices snjim da porazgovaras povodom pitanja kojeg si postavio, pozovi se na mene.Evo i njegov tel.063-186-1414
 
nenad_franc
 zorane, poslao sam mu zahtev za prijateljstvo ali nema da mi odgovori! telefonom ne bih da ga zovem jer ovako cu lakse da se setim ako mi nesto nije jasno a telefonom trebam da ga zivkam!
 
nenad_franc
 imam jedno pitanje i molio bih vas da mi pomognete! imam ponodu da dobijem na poklon stene poentera ali je dosta ne uhranjeno,ocrtava mu se kicma i skoro da uopste nema meso na nogama! jel vredi uzeti ovakvo stene? dal ce se popraviti uz dobru hranu a da nema posledice? molio bih vas da mi sto pre date odgovor ako znate!
 
Lala
 Uzimaj i ne sekiraj se! Lepo ga uhrani, očisti od parazita, vakciniši, i ne beri brigu: kerić će ti to kasnije stostruko vratiti!!! Nisi napisao koliko je star kerić?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
WILD SENSE
 Nesmem da ti dam optimisticki odgovor!Jer neznam kakvog je porekla to stene a cim je na poklon bez uvrede to je nesto gde je Perin Dzoni upario Djurinu Lindu i da su to ekstra lovni psi,nisu takmicarski......bla,bla,bla.........Neuhranjeno stene je potencijaslni moguci nizi pas,loseg skeleta........
Ja neznam kavi su mu roditelji,babe,dede pa neznam ni sta od genetike nosi sa sobom?
Nesmem da ti garantujem da ces ga ovim Lalinim receptom oporaviti,vrlo je verovatno da hoces ali....??
Moj savet ti je zahvali se doticnom gospodinu na neuhranjenom i mozda bolesnom poklonu i odvoj 100-150-200e i kupi ljudski stene sa kojim ces imati vece sanse u buducnosti,to ti je investicija za narednih recimo 10godina!!

Veliki pozdrav!
Svestranost
 
darkon
 Nenad_franc,verovatno,ali ne i sigurno ces moci tog kera da popravis sa dobrom hranom.Nisi rekao koliko je star,kakvog je porekla...
Napisi jos nesto o psu,pa cemo ti mozda dati i pametniji savet.
 
nenad_franc
 Star je neshto wishe od dwa meseca,oko dwa ipo! A sad za poreklo ne znam stwarno,nisam gledao rodownike,ali znam roditelje i lepi su i radni psi! Danas bi trebalo da ga uzmem,ako se odluchim!
 
nenad_franc
 A inache tog kera je trebao da uzme jedan dechko i za njega je bilo ostawljeno,ali je odustao poshto mu se pobunila zena jer vec ima 10-tak razno raznih kucica kod kuce,a ona mesi hleb za njih! I odmah da naglasim da to nije prodavceva prica vec prica ovog decka sto je trebao da ga uzme! Zorane,on nema odgajivacnicu,vec samo jednu zenjku i upario je sa jos jednim kerom u selu i celo leglo je ispoklanjao! A sto se tice ovoga sa parama,veruj mi da bih ja to voleo vise nego ti,da biram lepo stene iz dobre odgajivacnice i da se ne vezujem za ovo koje ne znam kakvo ce da ispadne,ali uvek se nadje nesto vaznije od lova gde trebam da potrosim 100-150 evra! A pogotovo sad kad ne radim! Naj verovatnije cu ga uzeti danas pa sta bog da i njemu i meni! Hvala na odgovorima!
 
WILD SENSE
 E ako je takva finansiska situacija onda ti zelim svu srecu ovoga sveta!!Odmah ga odvedi kod veterinara,paraziti,koktel vitamiski,kalcijum...znaju oni sta treba!!Nemoj mleko da mu dajes!pokusaj iznutrice da mu obezbedis ili meso u narednih makar mesec dana,po koju sardinu u toku nedelje...svaki treci dan po zumance sirovo bez belanca...
Pozdrav!
Svestranost
 
darkon
 Nenad_franc ,kad vec nisi u mogucnosti da biras,prihvati taj poklon.
Bolje da imas bilo kakvog kera,nego nikakvog.
Kupi mu kvalitetnu hranu,vitamine i kalcijum,kako bi se sto pre oporavio,jer idu hladni dani,a poenteri su osetljivi na hladnocu,a on je stenac i kako ti kazes dosta neuhranjen.
Moze se desiti da ispadne izuzetan ker.To se nikad ne zna.

Sve najbolje u odgoju i javi kako napreduje.B)
 
nenad_franc
 Obezbedio sam mu granule za stence za pocetak,uz dodavanje pirinca,sangarepe i sa vremena na vreme po koje zumance! A vitamini su obavezni,cim ga uzmem! A sto se tice ciscenja od parazita,ovaj kaze da ga je vec cistio ali ja cisto sumnjam da je to radio,ili nije uspelo! Dal ce da mu fali nesto ako ga ja spricam ponovo?
 
darkon
 On je do sad dva puta trebao da bude sprican,protiv stenicaka i ostalih bolesti,tako da bi trebao da pitas tog sto ti je dao stene i da ti sa sigurnoscu kaze da li je sprican ili ne,kako bi ti znao sta da radis.
Sto se tice ciscena od parazita,posto je u tako losem stanju,verovatno ih ima.Opet moras da znas pre kog vremena je ciscen,ako je uopste i ciscen,pa na osnovu ovoga da mu ti dajes nesto.
Raspitaj se jos jednom kod tog drugara sta je radio,pa posle se konsultuj sa veterinarima,sta i kako.
 
nenad_franc
 evo ga delija Smile Pas
nenad_franc priložio:
07102010585-001.jpg
 
nenad_franc
 pogledajte mu noge,samo kost i koza! a inace nije sprican od nista,samo jednom mu je data tableta protiv parazita kad je prestao da doji i to je to! a da ste samo videli njegovu srecu kad je video granule Grin na kraju je pojeo i macicima hranu Smile
nenad_franc priložio:
07102010586-001.jpg
 
Lala
 E pa taj koji ti je poklonio to štene je stvarno, mslm, da budem blag u osudi - totalno neodgovoran tip... Dozvoliti da štene od dva i po meseca ovako izgleda je dušmanski potez! Ja bi tom tipu davao isto onoliko kalorija koliko je on davao ovom štenetu, pa da vidi kako je to kad gladuje.
Raspitaj se isto tako, koliko je dugo kuja dojila štence u tom leglu? I obavezno ga vodi veterinaru, kako su već rekli Darkon i Zoran, da ga dobro proveri na bolesti.
Kako god da ispadne, učinio si plemenit gest.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
nenad_franc
 pa ne znam lalo sta da ti kazem,u svakom slucaju je najblaze receno ne odgovorno! za pocetak sutra cu da mu dam za gliste i vitamine i ako uspe da prezivi izbacivanje glista posto je pretpostavljam puno,videcemo sta cemo i kako cemo dalje!
 
Lala
 Ne bi bilo loše da mu daješ u hranu i AD kapi uljane, kupuju se u apoteci na slobodno, i nisu skupe. Za kuče tog uzrasta je dovoljno 2-3 kapi u obrok. Treba da ga hraniš u ovom uzrastu najmanje 4 puta dnevno, naročito obzirom na ovakvo stanje šteneta!
Dosta pasa koji su kao štenci bili zapostavljeni, kasnije postanu veliki borci i radnici. Nadam se da će i sa ovim štenetom biti tako, na tebi je da mu pružiš sve ono što je propušteno nebrigom prethodnog vlasnika. Sva sreća, pa kerić nije dugo bio pod torturom, mislim da ima lepe šanse da se oporavi i napreduje.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
nenad_franc
 samo ako uspe da izbaci gliste i prezivi to,posle cemo lako! pruzicu mu sve sto je u mojoj mogucnosti,a kasnije svo moje znanje koje je steceno citajuci,a kako ce se pokazati u praksi videcemo! Smile moja frizerka je nasla mace na ulici koje je bilo izgladnelo i nikakvo i kasnije je izraslo u prelepog i krupnog macka,a dal ce tako biti i sa ovim mojim jadnickom videcu! a sto se tice ishrane,lakse mi je pored obaveza da ga hranim tri puta dnevno,ujutru,u podne i uvece!
 
Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Izbor prve puške za početnika! LOVCI POČETNICI 1490 05.03.2023. 00:06
Izbor kalibra LOVCI POČETNICI 460 14.10.2013. 13:59
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0


Ukupno članova: 4,443
Najnoviji član: SSG

Poslednje vesti
Bogata ponuda za ljubitelje lova i ribolova na Sajmu u hali „Čair“
УСКРШЊА ЧЕСТИТКА
ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ за Сајам наутике, лова и ...
44. MEĐUNARODNI SAJAM NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA
УРЕДБA О ЦЕНОВНИКУ ОДСТРЕЛА ЛОВОСТАЈЕМ ЗАШТИ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.


tomo vrbas
Offline
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻





avatarPlaninko011
Offline
· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).


avatarslavaplana
Offline
· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.


avatarHunter_lovac
Offline
· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..


Anita Randjelovic
Offline
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?


avatarLovac Stari
Offline
· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.


avataralex
Offline
· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔


avatarslavaplana
Offline
· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,298,999 posete www.srbijalov.com