Poštovani članovi i posetioci Srbijalov portala,
Sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, smer Lovni turizam, od prof. dr. Zorana Ristića sam dobio molbu da pomognemo studentkinji postdiplomcu Aleksandri Prodanović, u izradi doktorske disertacije na navedenom smeru.
Naša pomoć bi se sastojala u tome, da popunimo anketni listić, i da popunjeni listić dostavimo na e-mail adresu kandidatkinje, koja je navedena u anketnom listiću.
Podaci koji se traže u anketi, se odnose isključivo na oblast lova, i potrebni su kao reprezentativni uzorak, za izradu disertacije.
Želeo bih da izadjemo u susret ovoj molbi, i da u cilju unapredjenja struke, popunimo i dostavimo anketne listiće.
Anketu možete popunjavati tako, što ćete podebljati (boldovati) odgovore na postavljena pitanja, ili na neki drugi način, koji budete smatrali pogodnim.
Popunjavanjem ovog anketnog listića ćete pomoći da i Srbijalov portal podigne svoj rejting još više.
Zahvaljujem se u ime prof.Ristića, u ime kandidatkinje i u svoje ime, svima koji pomognu, popunjavanjem ove ankete.
Naravno, možete komentarisati na ovoj temi, ovu ideju, kao i samu anketu, verujem da će naši komentari takodje biti korisni.
Konačni rezultat ankete će biti postavljen u ovoj forum temi.
Znam da je upitnik više namenjen lovno turističkim radnicima, to sam i rekao autorki ankete, ali i mišljenje lovaca dobro dodje.
Pokušajte da ipak popunite onako kako mislite, pomoći će.
I još jedna molba: ako nije problem, zbog rokova koji su poprilično tesni, da gledamo da što pre odradimo tu anketu.
Hvala svima, još jednom.
Hajde popunicu. Mada (nesto malo znam o metodici) neadekvatno popunjen upitnik i nekompletni podaci samo kvare rezultate odnosno neupotrebljivi su. Ali hoće, ... Dobiju ...
Rad sam da pomognem, ali mislim da nisam adekvatno upoznat sa situacijom s' obzirom da ne zivim na teritoriji Vojvodine.
Upitnik-anketa se odnosi na celu teritoriju Srbije.
Srbijalov Admin Tim
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?