Imao sam prilike da budem u lovu sa labradorom, ali lov na patke gde dolazi do izrazaja aport i tu verovatno nema boljeg, ali to moze da radi i pas iz stana ako je naucen. Imao sam NKD od kako sam poceo da lovim, tj od 14-e godine, a pre toga je otac imao bretone. Imao sam neku ideju da nabavim labradora, crnog zato sto sam citao i on se najbolje pokazao za lov fazana po tim nekim osobinama. Upitno je koliko je kod nas uopste moguce naci cistokrvnog labradora. Ako nista ne pronadjem do jeseni, onda cu verovatno ostati veran NKD pticarima.
Imao sam prilike da budem u lovu sa labradorom, ali lov na patke gde dolazi do izrazaja aport i tu verovatno nema boljeg, ali to moze da radi i pas iz stana ako je naucen. Imao sam NKD od kako sam poceo da lovim, tj od 14-e godine, a pre toga je otac imao bretone. Imao sam neku ideju da nabavim labradora, crnog zato sto sam citao i on se najbolje pokazao za lov fazana po tim nekim osobinama. Upitno je koliko je kod nas uopste moguce naci cistokrvnog labradora. Ako nista ne pronadjem do jeseni, onda cu verovatno ostati veran NKD pticarima.
Probajte da kontaktirate Labrador klub kod vas, mozda oni znaju Odgajuvacnicu koja drzi Labradore radne linije. Ima ovde u Holandiju da se nadje dobrih linija ali do Septembra nece da uspemo,lista cekanja je ovde i do dve godine.
Ako ne nadjete Labradora i zelite Pticara koji ima manji radius rada od NKD,a veliku zelju za rad, voda ,hladno,trnje...nista mu ne smeta, mozete da se informisete o Malom Munsterlanderu. Ja sam prezadovoljan i za Pretragu i Markiranje i Apport. Imate u Srbiju jedna Odgajivacnica ove rase koja ima vrlo dobre Kerove,a odatle dolazi i moja Kuja.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Online
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.