Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vremenske [ne]prilike...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vremenske [ne]prilike...
nidzamotocross
 Ne nosim telefon zbog ulaženja u duboku vodu pa da fotografišem haos po ataru. Ne smem da zamislim kakva je situacija gore oko većih reka, a kakva će tek da bude jer voda dolazi i iz Bosne niz Savu. Shock

Broj na koji možemo poslati praznu ili poruku bilo kakve sadržine je 1003, cena je 100 dinara a pomoć ide direktno ugroženima poplavom. 
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

nidzamotocross
 http://www.srbijadanas.net/fotografij...i-smo-nju/

www.srbijadanas.net/wp-content/uploads/2014/05/srna-spasena-790x592.jpg

Bravo 2

golf071
 Svaka cast za spasioce.Bravo 2
Novine

Dikavac

suci kaže:
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/To...vi.sr.html
http://www.rts.rs/page/stories/sr/sto...Travi.html

Evo sta se desava kod nas. Inace selo je u neposrednoj blizini ogradjenog lovista "Valmiste".
Nevreme je pogodilo veoma malu povrsinu oko 1km2. Ne razumem.

Stvarno je neverovatno sta se desava sa klimom i nepogodama.. najdenom je poceo da pada cak i grad ...

Lala
 Djavo ne spava - upravo sam došao do informacije da je u gornjem toku Dunava formiran veliki poplavni talas, koji se u Srbiji očekuje za 7-10 dana.
Prognoze kažu da će nivo Dunava preći granicu redovne odbrane od poplava, naročito u gornjem delu toka kroz Srbiju (Bezdan, Apatin...).

U ovom talasu od ciklona 'Tamara' (tako ga nazvali naši meteorolozi) koji je pogodio najviše centralnu i zapadnu Srbiju, Vojvodina je nekako ostala poštedjena. Prvo su manje reke napravile haos bujičnim poplavama, pa sad evo Sava nadire celim svojim tokom i tu će biti problema još sigurno nekoliko dana. Ali evo najave da će i u Vojvodini biti problema sa Dunavom, nažalost.

Ne znam lepo šta da kažem, kao da se sve urotilo protiv nas. Jedna nevolja ne stigne da prodje, a već je sustiže druga nevolja!

Rančer i grupa od 15-ak ljudi iz Bača je od jutros u Sr. Mitrovici, malopre sam se čuo sa njim, situacija je tamo na delu gde je on uglavnom pod kontrolom, šibaju džakove non-stop, a nivo Save je tamo u Mitrovici trenutno u stagnaciji, jer je po nekim pričama Sava u Hrvatskoj (Županja?) se izlila tako da je pritisak u donjem toku reke kroz Srbiju barem malo ublažen.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Evo nam se vratio Dule...
Kolega kako je u Ljigu?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

duskodugousko
 U Ljigu su najgore prošli meštani obližnjih sela koja su smeštena uz samu reku. Kuće su im uništene, oranice i njive takođe, a sada se javljaju brojna klizišta. Struje i vode nije bilo od početka padavina, a sada nam je struja napokon stigla. Sama varoš nije pretrpela značajniju štetu jer je letos uređen tok reke kroz Ljig. Štelište i kej pored reke više ne postoji, voda je nosila sve pred sobom pa i mostove. Ostao je čitav samo onaj koji deli grad na dva dela.
Valjevo je dosta nastradalao kao i obližnji Lajkovac, Lazarevac i Ub.
duskodugousko priložio:
10371920_766920129995305_8863912064592247843_n.jpg

Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Slika iste kuće na kraju keja nakon poplave.
duskodugousko priložio:
10334355_273646899426026_2285048761283552447_n.jpg

duskodugousko
 Još nekoliliko tužnih slika iz Ljiga.
duskodugousko priložio:
1622244_781711811862309_2700343428697923555_n.jpg

duskodugousko
 Slika iz solitera.
duskodugousko priložio:
10350544_10204062224300551_6098496576620805028_n.jpg

duskodugousko
 Kuća u Dudovici.
duskodugousko priložio:
10313518_1423085734629825_290954001498283535_n.jpg

DakiNS
 Na žalost ovo je izgleda tek početak katastrofe. Dunav će imati izuzetno velik i brz porast, zemljšte je natopljeno vodom pa je mala sposobnost upijanja, kada se sudari ovaj Savski talas sa Dunavom u brzom porastu , bojim se da će tek tada nastati veliki problem. Slušao sam stručnjake i Srbijavoda i nisam ni malo optimista.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

golf071
 Bojim se da si u pravu Daki.
Novine

DakiNS
 Čuju se i neka crna predviđanja , koja se odnose na poplavu Srema preko njiva.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Miroslaw
 A gde je Velika Morava koja je ogromna i tek treba jos vode da dodje koju Dunav nece moci da primi zbog visokog vodostaja vodostaja. Sela Malo Orasje, Trnovce i Milosevac u opstini Velika Plana su u opasnosti, voda je dosla do nasipa a tek treba da dodje velika kolicina vode iz Zapadne i Juzne Morave.

nidzamotocross
 Južna je u opadanju. Samo se plašim snega sa Suve planine koga ima mnogo, a počinje da se topi.

Miroslaw
 Znam Nidzo, sneg ce napraviti ogroman problem a ima snega i na Kopaoniku koji ce se intenzivno topiti u toku nedelje cim ogreje a korito morave je sada puno sta ce biti onda....

canis aureus

DakiNS kaže:
Čuju se i neka crna predviđanja , koja se odnose na poplavu Srema preko njiva.

Svo vreme provedoh na obali Save ili u blizini obale ... samo posmatrajući sremsku stranu!
Ovo što je zadesilo Obrenovac je, najblaže rečeno, strašno!! Sad kad vidim na tv-u još mi je tužnije ... užas!! ...
Pohvalno je što su u ovakvoj nesreći ljudi složni i što priskaču u pomoć gde je najpotrebnije!
U telefonskoj sam vezi sa "mojima" koji su na obali sa sremske strane ... Obedska bara je dostigla svoj maksimum i preti da se izlije na obradive parcele u ataru Kupinova, Ašanje i Obreža(za ostala sela nemam informaciju). Džakovi sa peskom su za sad dovoljna brana i štite od izlivanja ali je narod još u iščekivanju, strahu ...
Sava je probila na manjem području u selu Kupinovo ali je sprečeno veće izlivanje. Progar i Boljevci su takođe za sad dovoljno obezbeđeni sa džakovima s peskom a ima dovoljno i ljudstva za slučaj "da zatreba".
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

golf071
 Usce Mlave u Dunav, jutros.
golf071 priložio:
88520140518_113059.jpg

Novine

golf071
 Mlava pravi problem iznad TE u Drmnu probila je nasip na par mesta i voda je krenula ka kopovima.Mi smo bili jutros ima dosta ljudi i mislim da ce biti dobro.Ljudi rade celu noc utvrdjuju nasipe.Dosta ljudi je doslo da pomogne,svaka cast.Bravo 2
Novine

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,811,846 posete www.srbijalov.com