Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
hamerles
 Vec duzi niz godina mnogo je jeftinije koristiti original municiju...... Ovo se ne isplati...Jaooo

kelt
 [xhide]nije stvar cene koliko nesto kosta ,ako je zadovoljstvo u pitanju. mada se isplati uvek ako kupujes profesionalno kako kaze sniper. prosto jako malo ljudi puni municiju kod nas i zato su komponente skuplje jer male kolicine se prodaju, a i nasim trgovcima mnogo zinulo doope na pare.
zasto kod nas kapisla kosta 7 dinara ako je u italiji 0.27eu. cepovi su ok samo neznam kakvi su ovi nasi iz male privrede ,a mogu se i zumbati u kombinaciji od plute,i filca. to je sledeca stanica koju cu da radim pa cu da stavljam slicice. zasad zumbam kartonske poklopcice a mogu sluziti i kao stelaci duzine punjenja. JA OVO NERADIM ZBOG CENE KOSTANJA VEC ZBOG IZAZOVA DA NAPRAVIM BOLJU MUNICIJU OD FABRICKE I da kolegama sa kojim lovim, poklanjam MOJU municiju,a mozda jos nekog zarazim PUNJENJEMGrin[/xhide]
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 [xhide]Kelt B)B)B) na istim smo talasimaGrin[/xhide]

kelt
 [xhide]Opet zaboravih da sakrijem upisAngry. sniper kreci u akcijuGrin
odradio
SH
[/xhide]
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Igor
 Ovako nesto je za pohvalu, svaka cast Kelt, jos jedan pokazatelj da lov nije samo pusku na rame pa u planine. Ovom radom si me vratio u detinjstvo kad je moj cale punio municiju naravno i ja sa njim kao levo smetalo. Smeko
Pohvale i za Dejana (sniper hunter) zato sto ne krije svoj zanat.
Srbijalov
Budi svoj, samo svoj........

Sniper Hunter
 [xhide]Hvala kolega Admin nema sta da se krije mada ima dosta koji kriju kao zmija noge Grin kelt i ja skrivamo upiseGrin a zanat nije zanat ... samo zanimacija ubijanje vremena....[/xhide]

kelt
 [xhide]od ovog naseg nazovi zanata nebi ni za biber zaradili samo nas dzep boli, ali ipak je zadovoljstvo u pitanju, pa kad napunis par hiljada metaka Grinnemoze nista da te iznenadiROFL[/xhide]
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

hamerles
 Kolege danas sam cuo da mnoge strane zemlje kupuju nas Zlatibor barut i mnogi svetski poznati proizvodjaci municije a pogotovo Italijani za punjenje svoje municije koriste nas barut... I to nisam cuo od nekog ko nema veze sa municijom vec od vlasnika jedne privatne firme koja proizvodi sacmenu municijuHmmm

Sniper Hunter
 [xhide]Nista me ne cudi najbolje se prodaje u inostranstvu a za nas ostaje skart i kod nas prodaju samo jednu vrstu ono za 32-34g punjenja u cal 12[/xhide]

kelt
 [xhide]oduvek je to najbolji barut a i relativno je jeftin samo sta za domace trziste kao sto je reko sniper los izbor odnosno slab je odziv samopunjaca pa onda i fabrika nije zainteresovana. ajmo vise nas da se bavi samostalnim punjenjem a mogli bi i da osnujemo klub pa da onda posaljemo povremeno predstavnika kod proizvodjaca komponenti ili da ugovorimo sa jednim ili nekoliko trgovaca da nam izadju malo vise u susret evo ja predlazem da pocasni predstavnik, visoki ambasador ili menadzer nas samopunjaca bude nas visikopostovani profesor SNIPERHUNTER. ko je za Srbijalov ima li neko protivTrt Milojka uzdrzaniTrt Milojka znaci jednoglasno se usvaja predlog.[/xhide]
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

sheytan
 Shta "jednoglasno"??? EVO, ODMAH DVOGLASNO!!! Grin Bravo 2

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

kelt
 [xhide]kolegi sniperhunteru sve cestitke na postavljenju na novu funkciju GENERAL MENAGER OF SERBIAN SHOT SHELLS RELOADING SOCIETY(SSSRS) AplauzAplauzAplauz[/xhide]
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Sniper Hunter
 [xhide]Hmmmm!.....hmmmm. ovo SSSR me malo buni a i sistem glasanja kelt koji si primenio sve je kao udoba CK SKJ-u- ali posto nemam izbora kao sto vidim prihvatam ......

"Ma volim i ja vas"!DasaROFL

PS kao predsednik necu vise da ti skrivam upise ...skrivaj ih samDim[/xhide]

Podunavac
 Druže stari, čestitam ti na izboru za doživotnog predsednika SSSRS na demokratskim izborima nadgledanim od strane evropske komisije za provođenje demokratije, i da ti nagodinu pioniri reloadinga donesu štafetu mladosti u obliku lovačke patrone. Smrt fašizmu-sloboda narodu.Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 [xhide]

Podunavac kaže:
Druže stari, čestitam ti na izboru za doživotnog predsednika SSSRS na demokratskim izborima nadgledanim od strane evropske komisije za provođenje demokratije, i da ti nagodinu pioniri reloadinga donesu štafetu mladosti u obliku lovačke patrone. Smrt fašizmu-sloboda narodu.Grin

Majku vam boziju..... rasplakaste me drugovi lovci.... ovakva vjera u bolju buducnost nasih lovista i lovstva samnom na celu jedine partije SSSRS cini veliku cast nasim lovcima i oho napupjelim lovkinjama ZIVELI!!!![/xhide]

DakiNS
 ROFLROFLROFLROFLROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 [xhide]e jeste neki punjaci, pa ljudi ja mislio ozbiljno. kad ima udruzenja raznih zajebanata sto i samopunjaci nebi imali svoje udruzenje. druze predsednicekompjuter u ime samopunjaca odmah posalji dopis u elektronskoj formi gospodi u MB Lucani i ostro ih kritikuj u vezi loseg izbora baruta za sacmariceStari[/xhide]
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

HANTER
 Cenzurisano
Izvinjavam se sto stavljam oglas ovde ali mislim da ce neko pre ovde uociti
Cenzurisano

Kolega uprkos izvinjenju postavi oglas na odgovarajucoj temi jer ako pocnemo ovako onda ce na svakoj temi da se postavljaju komercijalni oglasi , postavis u "kupujem "ovde se brise !
Srbijalov Admin Tim!

MIHAJLO

mikiknez
 Sniper Hunter hvala ti sto nesebicno delis licna iskustva i tajne u livenju sacme nama pocetnicima.Vrlo su interesantne slike na kojima si stavio mere posude za livenje,a o video klipovima da i negovorim(savrseno objasnjeno). Zapazio sam da na slikama nedostaje par po meni bitnih mera pa ako si voljan da to postavis bio bih ti jako zahvalan. Takodje me interesuju i mere postolja.

Poz!!

mikiknez
 I postolje

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,638,512 posete www.srbijalov.com