Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: B&P

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
B&P
Podunavac
 Sigurno Cvele, nije greška.
Tri prsta 2Kolce

Nikola
 http://www.baschi...mp;lang=en ...;)

Vule991
 jel koristio neko Pallu gualandi i kakva su mu iskustva, kako se ponasa na divljaci, tj. na krupnim veprovima ?? preciznost ?

ohotnik

Vule991 kaže:
jel koristio neko Pallu gualandi i kakva su mu iskustva, kako se ponasa na divljaci, tj. na krupnim veprovima ?? preciznost ?
Jesam ja i mogu samo da kazem da je moj favorit uz rotvell breneke Odlicna preciznost cak po meni bolja od rotvell breneke i odlicno dejstvo na cilju Konkretno zadnji vepar koga sam pucao sa njim na cetrdesetak metara u pogonu je pogodjen u plecku i obe lopatice su polomljene i zrno pod kozom sa druge strane pad u vatri.Odlican metak a cena mu je duplo jeftinija od Rotvell breneke.Probao sam ga i u kalibru 20 i takodje odlican imao sam odstrel vepra od 150 kg sa njim Takodje pad u vatri i pogodak iza uveta.Svakom ga preporucujem

Vule991

ohotnik kaže:

Vule991 kaže:
Jesam ja i mogu samo da kazem da je moj favorit uz rotvell breneke Odlicna preciznost cak po meni bolja od rotvell breneke i odlicno dejstvo na cilju Konkretno zadnji vepar koga sam pucao sa njim na cetrdesetak metara u pogonu je pogodjen u plecku i obe lopatice su polomljene i zrno pod kozom sa druge strane pad u vatri.Odlican metak a cena mu je duplo jeftinija od Rotvell breneke.Probao sam ga i u kalibru 20 i takodje odlican imao sam odstrel vepra od 150 kg sa njim Takodje pad u vatri i pogodak iza uveta.Svakom ga preporucujem

hvala ohotnik Smile

Hunter forever

ohotnik kaže:

Vule991 kaže:

Eto primera da je kalibar 20 nije za potcenjivanje u lovu DS,kao sto neki veruju.
marka Engleski poenter marka

Vule991
 sto se tice pojedinacnog zrna nema velike razlike... samo ostro oko i brza reakcija i pogodak je neminovan....

vlada lovac

Vule991 kaže:

Prilično jak metak, kugla čvrsta, velika probojnost i odlična preciznost, rame uz rame sa RottweilB)

Vule991
 ja sam kupio 10 kom da probam, vidim iz vasih prica da nisam pogresio... Grin

Predator

ohotnik kaže:

Vule991 kaže:

Ako se ne varam to je patron sa oznakom "max. 1050 bara". Kakav je trzaj?

Sasvim prirodno

ohotnik
 Sto se tice trzaja indetican svakom sacmenom patronu sa 34=36gr sacme Samo je zvuk pucnja nije isti Cuje se kako kugla zvizdeci sece vazduh.

nenad_franc
 jel koristio neko B&P winter? ja se mislim da uzmem njega za patke i eventualno kao treci metak u poljskom lovu! naravno u hladnijim danima bih ga koristio a ovako F2!

srpko1

Vule991 kaže:

Ja sam lovio svinje dugo godina sa tim metkom, i na osnovu svog iskustva mogu reci da je to odlican metak. Ima odlicnu preciznost do sesdeset metara nema propadanja, perfektna zaustavna moc, svaki pogodjen vepar pada u vatri. Trzaj beznacajan, ugodan pucanj. Preporucujem ga svakom ko lovi svinje sa ovom vrstom municije nece se pokajati!!!

ohotnik

nenad_franc kaže:
jel koristio neko B&P winter? ja se mislim da uzmem njega za patke i eventualno kao treci metak u poljskom lovu! naravno u hladnijim danima bih ga koristio a ovako F2!
Izvarendan metak nesto najbolje na nasem trzistu.Koristim ga za patke i guske u oznakama sacme 3 i 0 Strahovito brz i sa izvarednim posipom na vecim daljinama. Odlican i za zeca u Vojvodjanskim terenima.A i sam metak izgleda mnogo lepo kada se pogleda onako belicast sa sneznom bojom.Cena je jaka ali prati kvalitet.

nenad_franc

ohotnik kaže:

nenad_franc kaže:
Izvarendan metak nesto najbolje na nasem trzistu.Koristim ga za patke i guske u oznakama sacme 3 i 0 Strahovito brz i sa izvarednim posipom na vecim daljinama. Odlican i za zeca u Vojvodjanskim terenima.A i sam metak izgleda mnogo lepo kada se pogleda onako belicast sa sneznom bojom.Cena je jaka ali prati kvalitet.

ohotnik,hvala na odgovoru iveli 3 pretpostavljao sam da je tako,ali sam hteo da proverim Smile i meni se mnogo svidja kako vizuelno izgleda,onako beo sa belim gordon prstenom! Smile samo sto sam ja mislio da uzme 0 i 2,ili ti 6-ticu i 8-micu! ali ni tvoja kombinacija nije losa! mozda i bolja za patke B)

Vule991

srpko1 kaže:

Vule991 kaže:

Ja sam lovio svinje dugo godina sa tim metkom, i na osnovu svog iskustva mogu reci da je to odlican metak. Ima odlicnu preciznost do sesdeset metara nema propadanja, perfektna zaustavna moc, svaki pogodjen vepar pada u vatri. Trzaj beznacajan, ugodan pucanj. Preporucujem ga svakom ko lovi svinje sa ovom vrstom municije nece se pokajati!!!

znaci da kupim jos nekoliko komada da imam u rezervi, ocigledno je da sam napravio pun pogodak...

Scorpion Hunter
 Pucao sam prosle godine B&P F2 bio je to najbolji metak koji sam stavio u pusku.

strahinja

nenad_franc kaže:

Druze nema potrebe za tim,F2 lon range ti je i za zimske uslove,veruj mi..A jer to ovaj metak 4MB Winter, jer zna neko koja mu je cena?

nenad_franc

strahinja kaže:

nenad_franc kaže:

Druze nema potrebe za tim,F2 lon range ti je i za zimske uslove,veruj mi..A jer to ovaj metak 4MB Winter, jer zna neko koja mu je cena?

znam da je dovoljno,ali nije neka razlika u ceni,jer ja bi kupio 50-tak metka,a razlika u ceni je negde do 300 dinara! a verujem da vrede tih 300 dinara razlike! ali u svakom slucaju hvala na savetu iveli

nenad_franc

strahinja kaže:

nenad_franc kaže:

znam da je dovoljno,ali nije neka razlika u ceni,jer ja bi kupio 50-tak metka,a razlika u ceni je negde do 300 dinara! a verujem da vrede tih 300 dinara razlike! ali u svakom slucaju hvala na savetu iveli

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,607 posete www.srbijalov.com