Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Predstavite svoj "Arsenal''

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Predstavite svoj "Arsenal''
nemeza
 canis aureus, evo nagradnog pitanja za tebe, čijih ruku delo je puška. Na cevima i na glavi se vide žigovi Gordone-Breša, ima jedan neselektivan obarač koji prvo okida donju pa gornju cev, ima ektore, cal. 12/70. Pozdrav. Bye

Sniper Hunter
 Cestitke na kupovini i da dobro i dugo sluzi iveli 3 puscica predstavi je malo u recima posto u slici je B)

nemeza
 Sniper Hunter, pošao sam da kupim TOZ 66 u Niš, svratim kod prijatelja na kafu pre toga. Uz kaficu on mi kaže da bi prodao njegovu bokericu jer mu je višak, on ima dvokuglaru u cal 30-06 i poluautomat 12/76, njegova majka kombinaciju 12/12-12/7x65R, otac PA 30-06, svi su lovci. Posle kafice odosmo u sup Niš i završismo poso. Cena 200 evra. Vlasniku TOZ-a odnesoh pare i rekoh mu da sa dozvolom nešto nije u redu i da moram da vadim drugu pa ću da dođem za dvadesetak dana.

Mora da se radi nov kundak i potkundak jer je kraćen i prepravljan zbog visine mog druga, ostalo je OK. Pozdrav. Bye

Cvele
 nemaza, pa kazi nam vec jednom koja je puska ? Za samo 200e ? Frown
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nemeza
 Cvele, puška je Italijanska, moram da sačekam canisa, to mu je šansa da zaradi nož. Pozdrav. Bye

sheytan

nemeza kaže:
Cvele, puška je Italijanska, moram da sačekam canisa, to mu je šansa da zaradi nož. Pozdrav. Bye

MOJNE, NEMEZA, AKO BOGA ZNASH!!! SHTA JE ZASRO TEBRA-CAENIS???

Smeko
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Ovakve ozbiljne pretnje ne bi trebalo dozvoliti na sajtu. A možda bi neko od nadležnih ovo trebao prijaviti policiji.ROFL Gde će da zaradi nož, u leđa ili u stomak?Grin
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Nemaza, jel' nije Fabarm ? Smile

Sniper Hunter

nemeza kaže:
Sniper Hunter, pošao sam da kupim TOZ 66 u Niš, svratim kod prijatelja na kafu pre toga. Uz kaficu on mi kaže da bi prodao njegovu bokericu jer mu je višak, on ima dvokuglaru u cal 30-06 i poluautomat 12/76, njegova majka kombinaciju 12/12-12/7x65R, otac PA 30-06, svi su lovci. Posle kafice odosmo u sup Niš i završismo poso. Cena 200 evra. Vlasniku TOZ-a odnesoh pare i rekoh mu da sa dozvolom nešto nije u redu i da moram da vadim drugu pa ću da dođem za dvadesetak dana.

Mora da se radi nov kundak i potkundak jer je kraćen i prepravljan zbog visine mog druga, ostalo je OK. Pozdrav. Bye

Svaka cast nisi je platio puno cak mogu ti reci MALOGrin

Podunavac
 Evo da ja pokušam ja da odgovorim. Znam da je pitanje postavljeno Canisu, ali ako pogodim neka on dobije nagradu. Da nije S.I.A.C.E. ?
Tri prsta 2Kolce

nemeza

Podunavac kaže:
Ovakve ozbiljne pretnje ne bi trebalo dozvoliti na sajtu. A možda bi neko od nadležnih ovo trebao prijaviti policiji.ROFL Gde će da zaradi nož, u leđa ili u stomak?Grin

Za pojasom ako bude odgovorio na postavljeno pitanje. Pozdrav. Bye

Cvele
 A nasi odgovori ? Ne racunaju se ? Hmmm mislim interesuje me dali sam pogodio, ili Podunavac mozda ?

canis aureus

nemeza kaže:

nemezaFrown
Gardone Brescia ItalyShock
-e jesi mi pomog'oGlavu o zid pa to sam i sam vid'o na slike pa zato i upitah jel 'talijanskoJaooo
"Nameće se pitanje: zašto ne postoji turistička tura pod nazivom - Obilazak puškara u dolini Val Trompia"? Njih je, zaista, na stotine. Malih porodičnih radionica, firmi sa četiri-pet zaposlenih, manjih i većih fabrika... Kada krenete severnim putem iz Breše, najpre nailazite na mesto Concesio, zatim na Sarezzo, Gardone Val Trompia, Marcheno... Tu, u okruženju su brojni oružari, koje predvodi pet vekova stara "Beretta", a svi rade interesantne, originalne, solidne lovačke puške. Neko za prebogate, neko za obične lovce.
U Gardoneu je sedište firme S.I.A.C.E, a u Marćenu je "Falco", sa više lepih i interesantnih lovačkih pušaka. Neke su veoma skupe, a druge bagatelno jeftine. ..."

Stvarno ih ima na stotine i prilično sličnih!
Po oznakama rekao bih da je stariji model
Nisam 100% siguran da je u pitanju S.I.A.C.E. ali znam sigurno da je BG Hunteru bila jedna takva bokerica i da sam je zagled'o ali koji model?!?!Glavu o zid
Viđao sam SIACE ali su sve bile sa dubljom gravurom i skupljim "ručnim radom" pa mi je zato sumnjiva ali pošto me mrzi da glugluglam neka bude S.I.A.C.I. neki jeftiniji Confused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

ohotnik
 Ja mislim da se radi o sportskom modelu berete iz 83 godine za model nisam siguran.

canis aureus
 Beretta No no no
liči na S57EL ali No no no
Dim

nemeza
 canis aureus, evo male pomoći na cevima piše NECKERMANN. Pozdrav. Bye

Podunavac
 Od Talijanskih pušaka sa ovakvim sistemom bravljenja može biti još Forest ili Marocchi Merlin.
Tri prsta 2Kolce

Rabijac
 evo i moje carstvo
Brownig fusion 12/76
Buhag suhl 16/70
Browning bar zenit 30-06
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=img1045gi.jpg&s=824&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img824.imageshack.us/img824/4438/img1045gi.jpg</noscript>

canis aureus
 RabijacB)
Buhag suhl 16/70 je prelepa puškica!! Možeš malo više o njoj? Godište, ejektori, dorade(čini mi se da je kundak dorađivan ili je novHmmm) ...
Dim

canis aureus

nemeza kaže:
... Italijanska, moram da sačekam canisa, to mu je šansa da zaradi nož.

uuh drugareFrown totalno sam zaboravio na ovu temu i na pitanje i što je najgore na preko mi potrebnu nagradu tj nož, za koji sam siguran da je koliko funkcionalan i kvalitetan toliko i lep a o futroli neću reči trošitiChut
Veselo 2

Nego bre, mLogo teško pitanje bre!!
Sve mi se čini da ću tu nagradnu "bekutu" samo na slike da gledam ako ih predpostaviš na forumaIznenadjen

... da je talijanska - to sam odma' vid'o a "ista" tak'a u BGu se, polovna, prodavala pod imenTom GARDONE! Ja je gled'o i zagled'oConfused iste oznake i sličan rad gravura(samo se ne sećam baš rogonje od'ole)
Zbunjen
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
Ja lovim (predstavite svog lovačkog kera) KINOLOGIJA 316 07.05.2022. 21:10
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,048 posete www.srbijalov.com