Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski gonič
nidzamotocross
 Juče sam hteo da postavim pitanje šta je bilo sa svadbom. Naježio sam se koliko je lepa ova sličica. Zaista, zaista prelep prizor. Odobreno

Sve čestitke na prinovi, da su štenci živi i zdravi i da svojim stasom i glasom nadjačaju roditelje. Pas
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

veljko__
 Sve cestitke, neka su stenci zivi i zdravi Pas. Pozdrav
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

Predator

sg-bog26 kaže:
Jutros je kod mene došla na svijet nova ekipica!Smile

Čestitam na prinovi! Neka su vam korisni!

Sasvim prirodno

sg-bog26
 Hvala svima na lijepim čestitkama!iveli
Nadam se da će poslužiti i meni i onima u čije ruke dospiju!Pas

Često se lovac vrati iz lova praznog ranca, ali punog srca, jer se naslušao pjesme goniča! Veselo

sg-bog26
 Još uvijek se uglavnom sisa i spava . Ponekad se malo stane i na noge, a ponekad i pusti glasić...;)
sg-bog26 priložio:
dsc_0459a.jpg

Često se lovac vrati iz lova praznog ranca, ali punog srca, jer se naslušao pjesme goniča! Veselo

nidzamotocross
 Lepi, zdravi, siti, ujednačeni, srećni, pa kud ćeš lepše. Mališani su ekstra druže. Bravo 2

sg-bog26
 Za sada sam prezadovoljan!Odobreno

nidzamotocross
 Želim ti da tako ostane i kada budu u punoj snazi. Odobreno

sg-bog26
 Hvala Nidžo! Iako znam da su od jakih roditelja, isto tako znam da je potrebno i malo sreće da se postigne željeni uspijeh. Pokazaće vrijeme...Pas

nidzamotocross
 Zagor, Lom, Leo, Zana.

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10295692_625356314220390_7937737674443111512_n.jpg

Zagor

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10171123_620631438026211_8761645022218650299_n.jpg

Zana

scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/1969414_625356107553744_6450869043594504449_n.jpg

Leo (Zoro)

www.picuga-lov.com/Knjigaposjetilaca/public/img-1398111262.jpg

sg-bog26
 Koliko je Leo star? Mislim da bi se moglo na jesen dobro loviti s njim.Dim

nidzamotocross
 Još malo pa drugu godinu. Ekipa pasa za jesen je višestruko pojačana. A kroz koji dan će da se pojača još više. Za razliku od prošle sezone tu su Nešini Lom i Lara, koji u svom desetom mesecu gone bolje od većine pasa u okolini, s tim što je Lara uspela da podigne par zečeva. Kujica je suva perfekcija za zeca, Biće možda čak i bolja naslednica svoje majke Tile.

Ovo poslednje leglo ima takođe oko mesec dana, a taman će biti spremni da se uvedu u lov na jesen. Iz tog legla će Neša ostaviti verovatno jednog muškarca, a ja kujicu pa ako bude bar pola na majku Tilu, ja ću biti prezadovoljan.

I na kraju će biti tu Leo, Zana, ta mlađa generacija koja je već stvorila neki svoj profil. Gone za sada solidno i jedan i drugi, Zana nešto bolje od Lea.

Pasa kolko hoćeš, a sve bolji od boljeg. Biće ovo interesantna sezona, samo neka smo živi i zdravi. Pas

sg-bog26
 Bogami ste se dobro naoružali psima, svaka častBravo 2. Dobrih pasa nikad nije višak, da glasom i svojom pojavom upotpune ove naše lovačke ''praznike''...Yes

nidzamotocross
 Upravo tako. Družićemo se na ovoj temi ove godine mnogo više. Odobreno

iveli 3

sg-bog26
 Hoćemo! Zato ova nama omiljena tema i postojiiveli 4

veljko__
 B)

s8.postimg.org/46z3sb29h/img_1375919812.jpg

nidzamotocross
 Koja je ovo keruša? Bravo 2

Ako se ne varam, mislim da sam gledao jednu sličnu od Rajka Tomovića iz Kraljeva. Rekao bih da ima možda malo više mušku glavu nego što treba. Ali sve u svemu, jako jako plemenita. Odobreno

veljko__
 Nidzo, ne znam nista o njoj, sliku sam nasao na internetu. Bye

Predator

nidzamotocross kaže:
Koja je ovo keruša? Bravo 2

Ako se ne varam, mislim da sam gledao jednu sličnu od Rajka Tomovića iz Kraljeva. Rekao bih da ima možda malo više mušku glavu nego što treba. Ali sve u svemu, jako jako plemenita. Odobreno

U pravu si Nidžo! Kuja je od Tomovićevih pasa. Mislim da je u vlasništvu Aleksandra Petrovića iz Kragujevca.

Sasvim prirodno

nidzamotocross
 Kuja koju sam ja gledao nije imala zaliske. Ali sam napravio bio jednu sličnu fotografiju, pa sam zbog toga i mislio da je od istih pasa. Imala je manje kože na glavi i nešto sitnije građe, koja više i priliči kuji.

Tomović je uvek imao solidne zečare. Ne znam da li sada ima nešto dobro, odavno nisam čuo ni video nekog od njegovih pasa?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Srpski Trobojni gonič KINOLOGIJA 731 11.06.2017. 04:00
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,792,037 posete www.srbijalov.com