Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
punisher
 Mislim da je "100 dana Vlade" gospodina Pažina prošlo i da je za prethodnih "100 dana" mogao da sagleda probleme u lovstvu Vojvodine, tako da je sada pitanje biti ili ne biti.

Svako se od lovaca nadao da će izbor Pažina nešto promeniti u vojvođanskom lovstvu, ali što vreme odmiče sve sam veći pesimista.

Indjijanac
 Kako sam nezvanično saznao danas je u LSV održana sednica komisije za pravna i organizaciona pitanja koja je utvrdila da je odluka LSS neuskladjena i neizvodljiva i kao takva nije prihvatljiva,ponavljam da je informacija nezvanična i da bi trebalo i neko od nadležnih da se izjasni
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

chaki
 ne bih ja punisher bas stavi gdina Pazina u isti kos sa ostalima ali jednostavno trenutno je u manjini a vecina to obilato koristi. Polako ljudi mislim da se ipak nesto pokrece i menja jer se i Zoran Doktor Popovic malo zaigrao vise nego sto treba pa neke stvari uradio malo ishitreno.

Sacekajmo nemojmo da budemo prebrzi u osudi nekih ljudi
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

charuga

chaki kaže:
ne bih ja punisher bas stavi gdina Pazina u isti kos sa ostalima ali jednostavno trenutno je u manjini a vecina to obilato koristi. Polako ljudi mislim da se ipak nesto pokrece i menja jer se i Zoran Doktor Popovic malo zaigrao vise nego sto treba pa neke stvari uradio malo ishitreno.

chaki,dokle polako?
kaskamo za svima..
jel znas gde je bio istocni blok pre 20 godina?
beda i sirotinja,yuga je bila za njih ono sto je nemacka danas za sve ostale...
portugal,grcka,spanija,italija ni tamo nije bilo bolje nego ovde..ej,pola evrope iza nas!!!a danas?koljemo se sa albanijom za poslednje mesto u toj istoj evropi...
i sta kazes polako?
dokle vise da dajemo sanse vremenski neorocene?brate ili si sposoban da vodis lss,lsv,kinologiju,vladu,drzavu, udruzenje pcelara ili nisi...
nema treceg,rezultate ili pali...moja deca nemaju vremena da cekaju nikog i nista...nemaju ni tvoja..MORA DA SE RADI U OVOJ DRZAVI!
..............

Gedza66

punisher kaže:

Jer lovci iz dana u dan postaju svesni svih marifetluka čelnih ljudi po savezima, i samo je pitanje dana kada će na čelo svojih udruženja početi da postavljaju pametne i visprene ljude kojma neće biti teško da otkažu poslušnost prema LSV, koji ih na kraju krajeva ničim nije ni zadužio da tako slepo srljaju u njegove raširene ruke.

I šta će onda LSV?
Kome treba takav LSV koji je izgubio svoj kredibilitet kod lovaca koji ga i "drže" svojim članarinama.?

Krajnje je vreme
da Pažin napravi neke radikalne zaokrete u unutrašnjoj organizaciji i radu u LSV.

Punisher, Bravo 2Bravo 2Bravo 2

Samo bih nešto izmenio:" Krajnje je vreme da LOVCI VOJVODINE napravi neke radikalne zaokrete u unutrašnjoj organizaciji i radu u LSV".Vaistinu
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Lala
 Sačekajmo nekoliko dana, sačekajmo...
Popovićeva odluka o isključenju LU možda može i da se ospori statutarno, ali to je pitanje za pravnike.
Koji sastav skupštine LSS treba da aminuje isključenja?
Isključenje 45 LU iz Srbije, pa onda direktni frontalni klinč sa moguće celokupnim članstvom LSV, pa raskid ugovora za lovišta i pokušaj vraćanja lovišta državi... Šta ostaje od LSS? A šta će biti sa LSV?
Da li iko uopšte razmišlja o posledicama po lovstvo i lovce? Šta je sa divljači? Kako nas gledaju kolege lovci iz drugih zemalja, a recimo hoće da dodju da turistički love u Srbiji? Da li je iko svestan kolika šteta se ovim trenutnim dogadjanjima nanosi?
Da li je ovo samo borba za fotelje i funkcije u okviru jedne iste grupe, a da se na kocku stavlja sve? Daj Bože da nije tako!
Mislim da mora biti jasno svima, a najviše čelnim ljudima, da je ovo sada možda prevazišlo personalna pitanja, i da ulazi u zonu ugrožavanja sistemskih rešenja.
Hajde sada, neka 'lovačke tate' po savezima smisle kako da saniraju štetu, i nadju rešenje za ovu krizu. Neka se na muci poznaju junaci. I da se zna ko je kome duvao u jedra, ko je koga podržavao, ko je koga zavlačio, ko je kome obezbedjivao većinu u glasanjima, ko je možda tolerisao samovolju...
Pukla tikva...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Motka pa redom!!!!Palica

chaki

charuga kaže:

chaki kaže:

chaki,dokle polako?
kaskamo za svima..
portugal,grcka,spanija,italija ni tamo nije bilo bolje nego ovde..ej,pola evrope iza nas!!!a danas?koljemo se sa albanijom za poslednje mesto u toj istoj evropi...
i sta kazes polako?
dokle vise da dajemo sanse vremenski neorocene?brate ili si sposoban da vodis lss,lsv,kinologiju,vladu,drzavu, udruzenje pcelara ili nisi...
nema treceg,rezultate ili pali...moja deca nemaju vremena da cekaju nikog i nista...nemaju ni tvoja..MORA DA SE RADI U OVOJ DRZAVI!

Najbolje charuga da lomimo preko kolena. Ako se ne varam pa tako je preko kolena Popovic i dosao posleZorana Zivojinovica. Da se tada radilo polako da svako izabere kandidata po meri lovaca za koga ce da glasa ne bi sad o ovome rspredali. Ovako na brzinu smenjen a ne mozemo ni na tenane da ga oteramo a steta stetu stize.
Sto se LSV tica zar mislis da moze jedan protiv svih da uradi nest. Mozda kad bi Pazin bio Chuk Noris ali nije covek je koji gleda posmatra zna sta i kako ali kad se skupi kriticna masa onda moze da se nesto menja. Zato i kazem polako charuga a ne zbog neceg drugog i ja bi da to bude ODMAH ali tesko brate znas i sam kad jedes lagano moze i ice i pice a kad nabacas ne prija ni ice ni pice
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

charuga

chaki kaže:

charuga kaže:

chaki kaže:

chaki,dokle polako?
kaskamo za svima..
i sta kazes polako?

Najbolje charuga da lomimo preko kolena. Ako se ne varam pa tako je preko kolena Popovic i dosao posleZorana Zivojinovica. Da se tada radilo polako da svako izabere kandidata po meri lovaca za koga ce da glasa ne bi sad o ovome rspredali. Ovako na brzinu smenjen a ne mozemo ni na tenane da ga oteramo a steta stetu stize.
Sto se LSV tica zar mislis da moze jedan protiv svih da uradi nest. Mozda kad bi Pazin bio Chuk Noris ali nije covek je koji gleda posmatra zna sta i kako ali kad se skupi kriticna masa onda moze da se nesto menja. Zato i kazem polako charuga a ne zbog neceg drugog i ja bi da to bude ODMAH ali tesko brate znas i sam kad jedes lagano moze i ice i pice a kad nabacas ne prija ni ice ni pice

vidi chaki,ako je pazin dosao na vlast znajuci da nece moci nista da rascisti,jer mu je beukovic zamenik i uz njegovu pomoc je dosao nije trebao da se prihvata.ako nemas odresene ruke onda sedis kuci,nehvatas se u kolo...ne,nego lepo je tamo[lsv,lss]...funkcija,moc..ej bre...a za popovica nemam pojma kako je dosao ali o toj dinamici smene ti i govorim..NEMA 4 GODINE "PROBNOG RADA"....mandat u srbiji, svima,treba da bude najvise godina...jel si pravi ili nisi...druze,sto pre shvatimo da smo u velikim g...ima to cemo se pre spasiti...mi nismo u poziciji da resavamo nista polako..imamo velikih problema ili ne zivimo u istoj drzavi...da se razumemo,ja ne radim za 30k pa da kukam ali 50% mojih drugara nema ni ti 30k..a treba i oni da zive,ne..?ovde trenutno nema ambijenta za bolji zivot,preglomazna administracija,rodjacko-partijske veze,monopol velikih i lopovluk ljudi na vlasti kroz raznorazne javne nabavke i privatizacije..mulja se na sve strane a mi cemo polako da resavamo stvari..predsednik posten a od 30-oro oko njega 28 lopovi..
..............

zoranp

zoranp kaže:

punisher kaže:
Elem, čitajući sve upise ovde i na drugim "vrućim" temama oko LSV, pokušao sam da izgradim jedno svoje sopstveno mišljenje. Sa jedne strane razumem Lalu koji poziva na umerenost i odmerenost u nastupanju prema LSV s obzirom da je na čelu LSV jedan čovek čija biografija dosta dobro izgleda.
Sa druge strane razumem i Sremca koji smatra da nema ( i po meni ne treba da bude ) abolicije za one koji su prethodnih 8 godina mračili i oblačili u LSV, od članarine lovaca isplaćivali sebi astronomske plate i dnevnice, gostili se i bahatili. Svuda na Zapadu, tom trulom Zapadu moralni je čin takvih ljudi, kada ih uhvate sa prstima u tegli pekmeza, da bar podnesu ostavku na sve funkcije. U Japanu se takvi "samoubijaju". Odrade sepuku ( ritualno samoubistvo ) i gotovo.
U Srbistanu, gde svi mi na žalost živimo, stvari su drugačije. Čovek, ljudi koji su krivi za možda najgore rezultate u istoriji lovstva na ovim prostorima, i dalje sede u LSV, formiraju svoje fantomske firme, rade šta hoće.
Ono što ja mislim je sledeće i lična je poruka G-dinu Pažinu i glasi ovako:
- Poštovani G-dine Pažin, ne mogu oni Vama ništa, ali zato Vi možete puno. Iz prostog razloga što su za toliko godina koliko su u LSV napravili toliko brlja da možete ladno da ih zbrišete kad god poželite. Dajte bilo kome nezavisnom da pročešlja knjige LSV i oduvaćete ih sve iz srpskog lovstva jednom za svagda. Jer izgleda ne da imaju putera na glavi nego je to strašno.
Formirajte nezavisnu komisiju stručnjaka da ispita poslovanje LSV u proteklih 10 godina, napravite presek stanja, čisto zbog Vas, da bi ste znali šta preuzimate i imali čist račun pred sobom. Kao kad novi poslovođa ulazi u prodavnicu i insistira na popisu da bi video šta preuzima. Verujem da će tu isplivati dosta "mulja" koji se kupio tokom godina, a onda im ne mogu pomoći nikakvi članovi u UO i Skupštini, jer se onda možda može raditi o nizu krivičnih dela za koje se odgovara.
Dakle ne može Vas G-dine Pažin niko od njih da ucenjuje, jer Vi sad držite uzde u svojim rukama. A i bič imate. Stavite im to do znanja i moći ćete da isterate svaku dobru i poštenu ideju koja je za dobrobit svih lovaca u Vojvodini, bez da Vam iko od dotične gospode stavlja klipove u točkove.
Kada Vam je biografija čista, nemate čega da se bojite. Ne mogu Vam ništa. Mogu samo da Vam zavide. Tu ćete imati podršku svih lovaca.

U suprotnom ste isti ili slični onima koje na taj način prikrivate i dajete im i dalje odrešene ruke da rade šta hoće, a da za to netrebaju nikome da odgovarajuConfused!!

CHARUGA EVO JEDNOG OD 06.10.2011..SVE TO VAŽI I DANAS!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp

charuga kaže:

chaki kaže:

chaki,dokle polako?
kaskamo za svima..
i sta kazes polako?

TAKO JE BRATE!!!KolceSrbijalov
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

punisher
 Zoki sad imam još radikalnije idejeSmile
Sad bih da im se zavede prinudna uprava i raspuste svi organi LSV-a i svi marš na ulicu.
Kada se lovišta ustanove i po konkursima dodele e onda mogu LU da šalju svoje predstavnike i da se formiraju organi LSV-a. Uz novi Statut.
I da se postave uslovi za članstvo u organima LSV. Kakav to čovek mora da bude, kakvih kvalifikacija i moralnih načela, sa kakviom biografijom...
Ova situacija gde svi kao nešto taktiziraju, pa razmišljaju, pa kao igraju partiju šaha me nervira do bola. Svi su kao nešto pametni, mudruju, političare a lovci ispaštaju.

punisher
 ...nego svima lepo od države po crveni karton a nekome i prugasto odelce, pa kud koji mili moji. Ni za di ste niste.

Pomoći ovoj gospodi iz LSV-a da se vrate na fakultete, ako nisu zaboravili gde im se radna mesta nalaze i ako imaju neku mudru prenesu studentima, a da se manu lova i lovstva, jer su svojim kao mudrim potezima doveli do toga da nam se svi smeju, doveli do toga da se institucije koje postoje decenijama i vekovima uruše kao kula od karata.

Gospodo vreme ste potrošili, ništa niste uradili, pa sad kud koji mili moji.

Indjijanac
 Sinoć je održana poslednja svečana skupština pokojne LU Fruška Gora iz Indjije,koja se raspala na 4 nova udruženja,Skupštini je prisustvovao i zamenik predsednika LSV koji je kao naš komšija i predstavnik LSV od početka LU bio upoznat u loše funkcionisanje i često je prisustvovao sednicama UO i skupštinama.Kao tačka dnevnog reda bilo je upoznavanje zamenika predsednika LSV sa novonastalom situacijom na relaciji LSS-svi ostali,realno je prikazana cela situacija,spomenuto je čak i izdvajanje za pehare i brovning bar,našta su lovci ostali skamenjeni jer većina nije upoznata sa situacijom i bahaćenjem pojedinaca.Objavljeno je da je u utorak vanredni UO LSV sa jednom tačkom dnevnog reda i u petak vanredna skupština gde će biti verifikovan prijem u članstvo svih novih članova-novih LU koja se pojave dali po automatizmu pravnih sledbenika ili podnesu zahtev.Na skupštinu će biti pozvana sva LU iz cele srbije koja su na spisku onih kojima je prestalo članstvo u LSS.Spomenuto je da je odličan odnos izmedju LSCS i LSV koji su isto tretirani u LSS.
E pa neka je lovstvu u Srbiji bog u pomoći.FIK

Lala
 Da li je zamenika predsednika LSV Beuković, na tom skupu rekao podatak koliko LU iz Vojvodine je isključeno iz LSS? I da li je tačno da članarina koju su lovci/LU uplaćivali (ako su uplaćivali), nije prosledjena u LSS?
Svakako da je dobro da je neko iz LSV došao medju lovce, i obratio im se sa informacijama. Zašto se to radi samo u nekim posebnim okolnostima, to bi trebalo da bude redovna praksa.
Jesu li lovci imali nekih pitanja za Beukovića?

Lala
 Nije baš sjajan položaj rukovodstva LSV, vezano za članarinu prema LSS, i postupke oko toga. Nema samo Popović problem, imaju problem i ljudi iz LSV.
U koliko Statuta LU stoji odredba da je neko LU član LSS i LSV? U mnogim, ja mislim! Šta će biti ako lovci po LU počnu postavljati pitanje zašto su isključeni iz LSS? Kako im dati objašnjenje koje će biti razumno? LSV odlučio, lovci platili, LSS pare nije dobio, LU isključena, LSV nije uradio ono što je odlučio i tražio da drugi poštuju? Nije baš zgodno, uopšte!
Pare lovaca su uplaćene LSV-u, a nisu prosledjene. Sa jedne strane, onim trošadžijama u LSS ni ja ne bih sipao novce kao do sada (ne bih ni ovima u LSV, ako ćemo iskreno, davao ovoliko), ali postoji odluka Skupštine LSV da se uplati 200 din po lovcu, iako nema odluke LSS o visini članarine za ovu godinu. Odluke Skupštine se moraju sprovoditi!
LSV se zatrčao sa svojom odlukom zimus, preuranio, i medju lovcima pokupio pare (200 din. po lovcu) za LSS, a onda nije do kraja sproveo - nije prosledio, čekajući da se gospoda u LSS smiluju i održe/završe Skupštinu LSS, koja je ti puta prekidana. U rukovodstvu LSS (UO, Skupština, NO) sede i ljudi iz rukovodstva LSV! Šta su uradili tamo, u LSS? Kako je došlo do ovoga, što su dozvolili? Zašto su, ako se dobro sećam, vojvodjanski delegati na Skupštini LSS (onoj prvoj, prekinutoj) glasali različito, a ne jedinstveno - Slava je bio tamo, video je, bio je i Pažin, i Beuković? Onda su i delegati iz LSCS bili prisutni, imali su kritičnu masu, mogli su da onda smene Popovića i ostale, ili urade nešto drugo, ali nisu. Zašto? Sada im se to (taj propust) vraća! Samo da ne bude sada priča kako je Popović kriv za sve! Ja mislim da nije, i mislim da sam u pravu. Neka se sada rukovodstvo LSV vadi kako god zna.
Isključenjem LU iz Vojvodine, prestaje mandat i ljudima koji su članovi isključenih LU, a koji sede u organima LSS (Predsednik Skupštine Marko Tica, sekretar NO Dejan Milkov, radna grupa za izmenu Statuta LSS Sloba Grdinić, itd..). Kad pomenuh Marka Ticu, možda se on naprasno sad učlani u neko LU van Vojvodine, pa može da ostane na funkciji...
Čak i da nema odluke LSS o visini članarine za 2012., LSV je po mom mišljenju mogao/trebao da prebaci prema prošlogodišnjoj odluci članarinu 60 din. po lovcu iz Vojvodine, za LSS. Izgleda da je bilo nekog dogovora vezano za visinu članarine izmedju LSS i LSV, ali da je onda neko izneverio taj dogovor (propalo održavanje skupštine LSS), a odluka Skupštine LSV već doneta, počelo neko inaćenje i prepucavanje, i eto problema.

Postavlja se, dalje, pitanje šta raditi sada sa parama koje su pokupljene od lovaca za LSS, a koje su sada u LSV?
Imajući u vidu da su lovci u Vojvodini preko LSV osigurani samo od posledica nesretnog slučaja, a da po mom saznanju nema osiguranja LU od posledica šteta (štete od divljači i na divljači) osim ako se neko LU nije samo osiguralo, nije loša ideja da se prikupljenim sredstvima odlukom vanredne Skupštine LSV promeni namena, i da se LU osiguraju i od ovih rizika (naknade štete)!!! To bi trebalo, ako se tako odluči, uraditi što hitnije, jer je samo pitanje vremena kada će neko LU imati problem da nadoknadi štetu nekom koju je divljač nanela, ili će imati problem ako im na neki način strada divljač iz početnog fonda, za koji su dali garanciju državi! U ovoj krizi i besparici, čak i neka iole veća šteta može da dovede do blokade LU. Korisnik lovišta odgovara za divljač i za štetu, a u VOjvodini su korisnici lovišta sada LU!
Čak bi trebalo ostaviti prostor da se svako LU izjasni, da li da im se vrati deo novca vezan za članarinu LSS, pa da se sami osiguravaju, ili da to ide preko LSV.
Ova ideja nije samo moja, čuo sam da se pojavila i kod nekih drugih ljudi, i smatram da uopšte nije loša! UO LSV je u utorak, neko će valjda već izneti ovakav ili sličan predlog, pa neka ga uvrste u dnevni red vanredne skupštine.
Eto, da ne bude da samo kritikujemo LSV i rukovodstvo saveza, na Srbijalovu, malo da i budemo konstruktivni.
Nadam se da su 'čitači' iz LSV zadovoljni ovim mojim upisom? Pozdravljam ih, biće još upisa!

Indjijanac
 prema dosadašnjim saznanjima,cela Vojvodina je isključena,tako da ni predsednik skupštine nije više član osim ako se neučlani negde u Beogradskom pašaluku pa dobije zvanje drug član,ako sam dobro razumeo i Ub, jedno od najvećih u Srbiji je ostalo bez članske knjižice.
Što se tiče uplate članarine,jako nezgodna situacija ,sličnu sam i ja imao u LU jer nas je Staro LU obavezivalo na veliki članski doprinos,a pitanje dobijanja lovišta je bili pitanje dana,tako da smo morali 25.03.da uplatimo članarinu,a 26.03.je bila skupština na kojoj je donešena odluka da se staro LU gasi i da se vrate novci od članarine ,ti novci su vraćeni tek 05.06. i tek sad uplaćujemo za lovne karte,oči mi ispadaju da kao sekretar objasnim svakom lovcu ponaosob zašto još nismo dobili lovne karte,sve u svemu jako težak položaj za one koji moraju da svojim odlukama balansiraju izmedju lovaca i lovne politike.
Što se tiče pitanja lovaca Beukoviću,uglavnom se sve svodilo na pitanja oko funkcionisanja lovočuvarske službe .Jedno je primetio a to je da su sva lica rukovodioca bivšeg LU na skupštini-daći bila srećna i zadovoljna,a najzadovoljniji je sigurno bio i naš član vlasnik restorana KEJ u Starom slankamenu gde smo i obavili svečanu skupštinu i dodelu ordena.
Izmedju ostalog lovcima su dodeljeni i ordeni LU Fruške Gore,LSV i LSS koje je obezbedio naš član predsednik komisije za dodelu odlikovanja i lovačkih priznanja u LSV Milorad Jelovac.

Lala

Indjijanac kaže:
Izmedju ostalog lovcima su dodeljeni i ordeni LU Fruške Gore,LSV i LSS koje je obezbedio naš član predsednik komisije za dodelu odlikovanja i lovačkih priznanja u LSV Milorad Jelovac.

Nadam se da su odlikovanja dobili i oni sjajni momci, koji su zimus spasili onog srndaća iz Dunava, kada su rizikovali vožnju čamcem na -15, izmedju santi leda? Ako njih ne odlikuju, ja onda ne znam koga treba!!!

Indjijanac
 još jedan dokaz da uz ovaj forum pije jutarnju kafu svako kome je stalo do lovstva u Srbiji,zvao me je Mile Jelovac posle Lalinog upisa.Odlikovani su onih pet sjajnih momaka zlatnim ordenom LU Fruška Gora Indjija,takav propust se nikada nebi mogao dogoditi jer je to izuzetan lovački podvig.Svaki podvig lovaca ukoliko se za njega blagovremeno sazna biće nagradjen adekvatno poručio je predsednik komisije za odlikovanja i lovačka priznanja LSV Mile Jelovac

Lala
 Svaka čast još jednom onim momcima, a i čestitke za pravi izbor ljudima koji su odlučili da odlikuju te momke, dakle: Mile Jelovac i komisija za odlikovanja - pozitivno brojanje!Odobreno

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,700,181 posete www.srbijalov.com