Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet
ZOKA
 Vec si me ubedio... Poziv prihvacen.

PoSpavanjezz

Lala
 Lepo ovo napreduje, svaka čast!
Za sada, koliko ja vidim, biće najmanje dve ekipe Srbijalov!!!
Hajde da svi koji su prihvatili učešće, izmene medjusobno brojeve telefona, zbog podataka za prijavu, i dogovora. Nadam se da će Ohotnik prihvatiti dužnost da prijavi ekipe...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Dve ekipe su skoro sigurne, a izgleda da se formira i treća ekipa pod imenom Srbijalov, za Memorijal 'Vojislav Rakić'.
Radimo na rešenju ideje koju su predložili članovi, da se na neki način uplaćuju donacije za učešće naših na Kupu, obzirom da kotizacija za korišćenje strelišta nije zanemarljiva.

Sniper Hunter
 Mislite na neki račun na koji možemo uplaćivati iz inostranstva,dajte podatke swift ,iban br računa ,pun naziv i adresu banke B)

Lala
 Mnogo je to bre komplikovano, Sniper, a mislim da nije dobro da se uplaćuje na nečiji lični račun. Ne znam još, nemam neko rešenje pametno. Možda na račun strelišta da se uplaćuje, pa koliko se skupi, skupi, a razliku ako treba, da doplate sami takmičari?

I Jevtic
 imam ja jedan predlog neka srbijalov otvori svoj ziro racun i da ko hoce od nas clanova uplati koliko ko hoce da pomognemo nase takmicare da se tamo pojave kako treba da se ne brukaju i da se srbijalov pokaze u najboljem svetlu jer verujte mi uplate mogu da budu mizerne ali ako uplatimo sedamdeset posto nas sa foruma bice to lepa suma za nase takmicare i drage kolege nemojmo da budemo ljubomorni na nase momke sto se takmice mozda u nekom drugom takmicenju mozda bas vi budete u ekipi pozdrav i imate moju punu podrsku Bravo 2
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Lala
 Kolega, račun može da otvori samo pravno ili fizičko lice; Srbijalov je internet portal i nema status ni pravnog ni fizičkog lica.
Jedino ako neko hoće da otvori račun na svoje ime, ali ja ne mislim da je to dobro.

I Jevtic
 pa neka ga otvori admin ionakao ga nikako nema ovde samo protrci kroz forumROFL

Indjijanac
 možda da ta ekiipa kad se formira registruje streljačko društvopod nazivomsrbijalovkoje bi se bavilo samo streljaštvom
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Mogu li ja za ekipu da prijavim Apinestovog sina Vuleta evo i slika njegove novo napravljene puške (aha Jeftiću šta kažeš na ovo)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic

DakiNS kaže:
Mogu li ja za ekipu da prijavim Apinestovog sina Vuleta evo i slika njegove novo napravljene puške (aha Jeftiću šta kažeš na ovo)

cek cek ovo nije puska domace proizvodnje ovo je nesto iz uvoza a vule promenio si majstora Bravo

Lala
 Eeee ovo je baš puškica k'o bonbona!!!
Prava, po meri za malog deliju! Ljubi ga deda Lala Grin

Dulle
 Lalo koliko se kolega do sad prijavilo za pucanje,jel ima jos mesta?

Lala
 Dulle, ubacio sam tebe u ekipu, samo mi pošalji na PP tvoje podatke (ime i prezime, i br. telefona), pa ćemo te Ohotnik ili ja kontaktirati, u vezi daljeg dogovora.
Isto to važi i za ZOKU i Gardistu.
Svima sam vam poslao e-mail, ali eto kad ne gledate u sanduče...
Imamo za sada prijavljenih za dve ekipe, a sva je prilika da bi lako mogla da bude i treća ekipa Srbijalov!!!

trap
 super inicijativa,hvala na podrsci sportskom streljastvu!

Kolega ajde malo se opširnije predstavi . Odakle si ,gde loviš, šta najviše loviš koje pse imaš i slično. U svakom slučaju dobro nam došao

Srbijalov Admin Tim

ohotnik

trap kaže:
super inicijativa,hvala na podrsci sportskom streljastvu!
Sto si tako skroman napisi nesto malo vise o sebi i svojim uspesima u sportskom streljastvu.Znam da imamo od tebe sta da naucimo.Pozdrav

trap
 lovim u lu.Kosutnjak,iz Zeleznika sam,radim pomalo lovni turizam,glinene golubove pucam od 2004 godine,u vrhu sam srpskog sportskog streljestva,discipline amerikan i olimpijski trap.Postigao sam dosta uspeha na medjunarodnim i domacim takmicenjima,rado cu preneti svoje skromno znanje o tehnici pucanja golubova svim raspolozenim strelcima i buducim strelcima.pozdrav ZOKI LUKIC

DakiNS
 IIIJUUU ala sad imao ekipa, baš me zanima ko sme da nam stane na crtuGrin

Dobro došao kolegaBye
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

staparac
 kolega TRAP bas bi bilo lepo kada bi podelio neke cake u pucanju na g.golubove sa nama pocetnicima. ja pucam 2 godine i ove godine sam imao malo vise uspeha od prosle par 4-tih mesta dva puta 3.ekipno i jednom 2. pojedinacno (1 golub me delio do 1.) Yes bilo bi lepo poceti novu sezonu sa novim znanjima, unapred hvala...ZivioRodjo

ohotnik

DakiNS kaže:
IIIJUUU ala sad imao ekipa, baš me zanima ko sme da nam stane na crtuGrin

Dobro došao kolegaBye
Trudimo se kolega Daki da budemo sto jaci Jedva ga ubedih da nam se pridruzi i pojaca ekipu.Salim se naravno Zoki je veliki drugar i spotista i uvek rad za druzenje.Kada budu ostali videli ekipe Srbijalova verovatno ce odustati i dati nam pehare za prva tri mesta posto imamo tri ekipe.Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Trap mašine (izrada ,održavanje ,itd.) LOVNO STRELJAŠTVO 34 20.05.2016. 22:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,843 posete www.srbijalov.com