Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Jank
 Jeste Lalo u pravu si, ako odeš na more nabodeš se na ježa, a ako večeras bude videla ovu sliku Sniperova ena, nabošće ga majke mi....nemojte se pitati šta mu je ako ga sutra vidite sa zatvorenim okom....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Sniper molim te kao brata kada krenes na pecanje dobro isprazni dzepove ili jos bolje skroz se presvuci jer ako upadnes u vodu tesko ces napolje pa ti sacmu koristis umesto tarane za supuROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS

Jank kaže:
Jeste Lalo u pravu si, ako odeš na more nabodeš se na ježa, a ako večeras bude videla ovu sliku Sniperova ena, nabošće ga majke mi....nemojte se pitati šta mu je ako ga sutra vidite sa zatvorenim okom....ROFL
Ne brinite prva dva dana nece nista videti , tek treci dan ce jedva malo progledati na levo okoSmeko

Lala
 Nayebao je...ježa... Smeko
Neću prijaviti ništa Sniperovoj gospoji, ali mora da se malko otvori za džebanu... Šta ću, kad sam lako podmitljiv... Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 [xhide]S kim se ja druzim....cccccROFL[/xhide]

DakiNS

Lala kaže:
Neću prijaviti ništa Sniperovoj gospoji, ali mora da se malko otvori za džebanu... Šta ću, kad sam lako podmitljiv... Grin
E nemoj tako ima nas vise svedokaSmeko

Sniper Hunter
 [xhide]Ma vidim ja da moram da napunim nesto od caura sa soljuROFL[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Ili jos bolje sa Dakijevom paprikomROFL "Vulkan-SHima[/xhide]

kelt
 dzaba su vam ucene, kad mo je oprostila 37 pusku oprostila bi mu i Dzuli jer to je prava gospodjaB)Bravo 2
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Lala

DakiNS kaže:

Lala kaže:

I svi podmitljivi?!? Pa kud ide ovaj svet, iskvarili se načisto, ne možeš više ni mito uzimati, da se drugi ne ugrade!!! ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS

Lala kaže:

DakiNS kaže:

Lala kaže:

I svi podmitljivi?!? Pa kud ide ovaj svet, iskvarili se načisto, ne možeš više ni mito uzimati, da se drugi ne ugrade!!! ROFL
To se zove IMT imali mene tu

Sniper Hunter
 [xhide]

kelt kaže:
dzaba su vam ucene, kad mo je oprostila 37 pusku oprostila bi mu i Dzuli jer to je prava gospodjaB)Bravo 2

Kelt smanji malo !
PSena nezna bas za sve puskeROFL[/xhide]

solaja
 Trazio sam preko interneta vage za potrebe prepunjavanje municije pa jel ovakve vage valjaju

http://www.digita.../proizvodi
Oko gadja, kundak pogadja B)

Sniper Hunter
 [xhide]

solaja kaže:
Trazio sam preko interneta vage za potrebe prepunjavanje municije pa jel ovakve vage valjaju

http://www.digita.../proizvodi

Valjaju kolega za sacmenu municiju![/xhide]

kelt
 zemljacino koliko kostaju te vage
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

solaja
 Proizvode možete naručiti na broj telefona 063/525-966

Ili na e-mail

Isporuka se vrši brzom poštom (AKS), a svi proizvodi se pakuju u aero zaštitnu kovertu da bi se izbeglo bilo kakvo oštećenje.

Plaćanje se vrši pouzećem ili na dole navedeni račun:

160-5500100555701-14 Banka Intesa

Marko Obradović, Apatin

solaja
 to pise na sajtu 

stevin
 evo malo i od mene!i54.tinypic.com/jrd5dv.jpgi54.tinypic.com/554951.jpgi56.tinypic.com/25sxtw4.jpgmoj skromni kutak za dzebane!Cao poljubac
Lisica

Sniper Hunter
 [xhide]Bas lepo kolega stevin !B) lep kutak za nas hobi ,lepa sacma , jos kada bi i u prodavnicama bio malo bolji izbor komponenti i manje marze sve bi nam islo na ruku da se ovaj nas hobi malkice prosiri na vise lovaca,cestitke za trud i napredak jos jednom !Bravo 2[/xhide]

stevin
 Hvala kolega!nesmemo dozvoliti da nam trgovci diktiraju kako cemo puniti i sa cim,treba biti uporan i traziti i praviti komponente!jos malo kada popiz...napravicu i neku masinu za korpice,a ne da zavisim od njih!uzdravlje
Lisica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,649,058 posete www.srbijalov.com