Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet
DakiNS

ohotnik kaže:

DakiNS kaže:
IIIJUUU ala sad imao ekipa, baš me zanima ko sme da nam stane na crtuGrin

Dobro došao kolegaBye
Trudimo se kolega Daki da budemo sto jaci Jedva ga ubedih da nam se pridruzi i pojaca ekipu.Salim se naravno Zoki je veliki drugar i spotista i uvek rad za druzenje.Kada budu ostali videli ekipe Srbijalova verovatno ce odustati i dati nam pehare za prva tri mesta posto imamo tri ekipe.Grin

B)B)B)

Bravo 2Bravo 2Bravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

trap
 najbolje na samom strelistu, ako si u mogucnosti,ja cu biti na kupu V.Rakica 10.3.2012. naravno u jednoj od ekipa SRBIJALOV bice interesantno...

kelt
 ma ici cu da gledamAngry pa sekire padale
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Indjijanac
 pa mogla bi Srpska fabrika municije Keltda sponzoriše sa svojim proizvodima takmičarepuc puca onda bi verovatno i Sjeftic morao da sponzoriše takmičareROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

ohotnik

kelt kaže:
ma ici cu da gledamAngry pa sekire padale
Dodji ti kolega i ponesi nam nesto tvoje municije Napuni sa po 35 gr sacme i duplo punjene baruta sa tvrdjom casicom.Tada sigurno uzimamo pehar Promuvacemo mi municiju iako je dozvoljeno 24gr.A svi ionako nose antifone pa se pucanj slabije cujeGrin

DakiNS
 Indjijanac moramo nas dvojica da skupljamo čaure da natrpamo naše Samostalne puniocelovac

Indjijanac
 ma daki mi oformljujemo ekipu za kuvanje ,pa da i mi učestvujemo u sponzorisanju 

DakiNS

Indjijanac kaže:
ma daki mi oformljujemo ekipu za kuvanje ,pa da i mi učestvujemo u sponzorisanju

Ja ću da ložim a ti mešajHaHaHa

Indjijanac
 nisam odma video upis nešto sam se začitao o *Samilosnom hitcu*ROFL

bsandor
 Pozdravljam kolege lovce, forumaše i trap pucače.
Zovem se Šandor i lovac sam od 1993 godine, volim lov i glinene golubove. Bečej je nekada imao dobar tim za trap, ali smo raspali.
Lala je bio kod mene par puta u Bečeju, u lovu na petla sam ga nagovarao da objavi na forumu memorijal Vojislava Rakića, a kako mi se čini i uspelo je.
Vidimo se u Kovilovu,

žao mi je što Lala neće biti sa nama.

Lala
 Prema poslednjim informacijama, Srbijalov portal će na memorijalu Vojislav Rakić biti zastupljen sa 10 takmičara, rasporedjenih u 3 ekipe, plus jedan slobodan strelac.

Na žalost, ja zbog zaista neodložnih obaveza neću moći da budem tamo.
Ujedno hoću da se zahvalim Šandoru za ideju, a Ohotniku, što je odradio dobar deo posla oko organizacije ekipa, prijave, kontakata.
Nemojte da zaboravite fotoaparat, i da bude i video snimaka, i fotografija.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Sada gledam na mapi , Jank to je tebi u komšilukuB)

ohotnik
 Memorijal se odrzava kao sto je kolega Lala napiso 10.3 sa pocetkom u 10 casova.Srbijalov ce nastupati sa tri ekipe i jednim samostalnim strelcem.Puca se tri serije po 25 golubova plus plej of za sest najboljih rezultata.Plej of se puca sa jednim metkom na 25 golubova.Puca se na dva strelista i samo takmicenje ce se odvijati dosta brzo pa strelci ce imati malo vremena za snimanje i fotografisanje pa molim da neko od forumasa koji imaju mogucnosti da dodju i podrze ekipe ponesu fotoaparat pa da se sve to prenese slikama i ovde na forum.

DakiNS
 Mislim da je već vreme da se dogovorimo i oko druženja forumaša za vreme i posle takmičenja, ali bih iskoristio priliku da prijavim još jednog takmičara

huntinggirl1
 Bravo 2
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

bela
 B)puc puclovacsrbijalovPraviloStariPalicapreRotilj
a posle Kolceiveli 3
vižlan i terier

kimi
 Hoće li za vreme takmičenja biti otvorena ostala strelišta ili nema gadjanja sa strane dok traje takmičenje?
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

ohotnik

kimi kaže:
Hoće li za vreme takmičenja biti otvorena ostala strelišta ili nema gadjanja sa strane dok traje takmičenje?
Takmicenje ce se odvijati na dva strelista A posto Kovilovo ima sest strelista mislima da ce moci da se slobodno puca na ostalim strelistima.

Jank

DakiNS kaže:
Sada gledam na mapi , Jank to je tebi u komšilukuB)

Samo ako budem mogao da odložim put gledaću da dođem sa mojim najjačim oružjem-fotoaparatom da pomognem i bodrim naše momke...puc puc
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Čini mi se da nisam nigde pročitao vreme početka takmičenja pa ako neko zna neka napiše, da ne blejimo tamo mnogo ranije ko bude dolazio kao navijač....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Trap mašine (izrada ,održavanje ,itd.) LOVNO STRELJAŠTVO 34 20.05.2016. 22:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,625,759 posete www.srbijalov.com