Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vazdušna puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vazdušna puška
DESPERADOS
 ma drug moj jeste neuporedivo ali ovi nasi kreteni digli cene municije strasno.
Dozvola i metak od 12 din izadje na preko 20 din pisljivih 50 komada pa ti vidi jel skupo ili nije , dok se ta ista municija u Austriji prodaje za oko 5 dinara komad .
A sto se tice Diane i Gamo kvalitet izrade je na strani Diane i tu nema price ali su i preterali sa cenama.
Ma i Hatsan je dobar sta mu fali , ipak je to vazdusna puska i tu nema mnogo preciznosti na velikoj daljini.
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Podunavac
 Kakve su cene MK municije u streljanama i sportskim društvima i dali ima ograničenja u količini?
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Moze da se puca do nekih 300 komada tako kazu , a cena je od 30 do 40 dinara po komadu ,tako da ako se puca puca se max 50 komada i bezi se kuci.

Za sve to je kriva drzava i njeni sluzbenici ( citaj kreteni ) jer MK pusku vode kao sportsko oruzije a daju ti 50 metaka za celu godinu da vezbas i gadjas do mile volje.....Pozdrav
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

dexilon
 Da li neko zna pod kojim imenom se prodaje gamo huter extreme u srbiji (jer mi je prodavac u jednoj prodavnici rekao da se za kanadsko trziste zove tako a kod nas drugacije ali ne zna kako ) . Kolika joj je cena i gde ima da se uzme , i ima li neka slicna puska za slicne pare?
Hatsan 125 ili 125th , dijabole 4,5 ili 5,5 sta je bolje i za sta ?

DESPERADOS
 pozovi Canonu u Leskovcu i dobices odgovor iz prve ruke.

http://www.ddacanona.com/maloprodaja.php
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

dexilon
 nju sam i zvao, kazu ono iz prethodnog posta ali i kazu da ima neka slicna valjda, isto gamo samo naziv ima drugaciji za ez trziste, pa cu otici da vidim.
Hatsan 125 ili 125th , dijabole 4,5 ili 5,5 sta je bolje i za sta ?

Dare_Makedonija
 Molim administratori da obrisu moj prethodni post.[imghttp://img600.imageshack.us/img600/6643/vozdusnapuska.jpg][/img]
Ovo je neka turska vazdusna ESER 2002 pocetna brzina 300 m/s tezina 2.6 kg, cal. 4.5 mm. Molim kolege da daju svoej mislenje o ovoj pusci

Dare_Makedonija
 zajebava me postavljanje slike pokusacu opet img600.imageshack.us/img600/6643/vozdusnapuska.jpg

Podunavac
 Dare nisam imao priliku ni da vidim a kamoli da probam ovu pušku. Ali pošto turci imaju dosta fabrika oružja u kojima uspešno rade sve konstrukcije nema razloga da i ova puška ne bude solidne kvalitete i pristupačne cene. Ima veliku početnu brzinu što znači i velika naprezanja radnih delova, što bi opet trebalo da povalči za sobom kvalitetne materijale i solidnu izradu.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Ok hvala puno druze

Baron_13
 Dobar pogled svima. Ja sam Miroslav, lovom se bavim oko dve godine. Imam vazdusnu pusku Hatsan model 80 sa optickim nisanom 3-9x40 pa me interesuje da li neko od vas zna gde u Srbiji mogu da nabavim nozice i laser za istu? Unapre hvala

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Bio bi red da se predstavite !
Srbijalov Admin Tim!

markopn93
 Zdravoo svima !! Imam jedno pitanje za ljubitelje vazdusnih pusaka .Posto kupujem vazdusnu i neznam koju da izaberem,pa bih vas molio da mi pomognete u odabiru, naravno ako hocete! Grin E sad nzm koju da izaberem od ovih 3 navedenih --> Baikal MP512-M ,GAMO shadow 640 i GAMO shadow 1000 .. PA bih vas zamolio da mi date svoje misljenje !! HVALA UNAPRED ...
Srbin je lud , Srbin je proklet Tri prsta 2

DESPERADOS
 Ja sam isto skoro kupio novu i odluka je pala na novu Gamo Shadow DX .
Mogu ti reci da sam zadovoljan jer sam pre toga probao skoro sve puske na nasem trzistu.
Najbolja je Diana Magnum ali i preskupa oko 800 evra a to je cisto bacanje para.Ruska mi je malo kilava , a Turske prejake a kvalitet izrade los.
Tako da je posle duzeg vaganja i probanja odluka pala na Shadow.
E sad ne mora da znaci da ostale nisu dobre ili da je ova moja losa ili obrnuto jednostavno meni se ucinilo da je to najbolji izbor za te pare. Cena je bila 21.000
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

markopn93
 Znaci gamo je zakon Grin A kazi mi do koje daljine je precizna??? 

Podunavac
 Gamo puške su sve dobre, samo je pitanje šta očekuješ od nje i koliko jaku pušku želiš. Ja imam Gamo Shadow 640 4,5 mm. U stvari kupio sam je sinu, zato sam i uzeo manji model. Međutim puška je dovoljno jaka, ima početnu brzinu 200 m/s i veoma sam zadovoljan sa njom. Model Shadow 1000 ima početnu brzinu 305 m/s, malo je teža i duža (i naravno skuplja).
Tri prsta 2Kolce

markopn93
 Pa jeste teza i duza kao sto ti kazes ali bolje da dam malo vise novca (ona cini mi se kosta 20 000 din). nego da kupujem svake god . zbog toga hocu da cujem vase misljenje ! i kazi mi koliko dugo imas gamo i jel ima nekih problema na njoj npr.oslabela opruga i dr. ?? Tri prsta

Podunavac
 Kupio sam je pre pre 4-5 godina i do sada nisam imao nikakvih problema sa njom.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ne znam ali ova postavljena pitanja skoro na celoj temi lice mi na pitanja mladih momaka koji nisu lovci a vole lov pa bi sada da vazdusnom puskom da idu u lovacke avanture , te optika te jacina te domet te laser , te nogari, momci ako vas neko uhvati nikada necete biti lovci jer necete zbog krivicne prijave moci vise dobiti dozvolu za oruzije, a i nije lovacki koristiti nesto sto je zakonom zabranjenoika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Daki je potpuno u pravu. Vazdušna puška je dobra za vežbanje. Ali pripazite u čega pucate.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS

markopn93 kaže:
Znaci gamo je zakon Grin A kazi mi do koje daljine je precizna???

Slazem se sa gore navedenim o oprezu gde se puca i kako .
Meni moja isljucivo sluzi za vezbu i mom dvoristu kada nemam vremena ili me mrzi da idem na streliste da vezbam sa malokalibarkom.
Daljina sa kojom moze da se prica o nekoj preciznosti je max 50 metara a sve ostalo je splet okolnosti i sreca , a punu preciznost i snagu imas do 30 metara .
Nemoj niko da te lozi da mozes dalje od 50 ili 60 met da imas neke pogotke , to jednostavno nije istina .

Dozvola za nabavku vazdusne puske se veoma tesko daje pa ako to nemas prvo to obezbedi pa onda idemo dalje .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Vazdušne puške PRODAJEM 6 11.12.2018. 20:28
Vazdušna puška PUŠKARSKA RADIONICA 72 06.06.2015. 20:41
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,624,044 posete www.srbijalov.com