Belom Municija
|
Jank |
Objavljen 14.03.2012. 21:15
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Dobri ste belomovci, samo napred a kada budem putovao do Šapca, svraćam kod vas po koju kutiju......ako može bez PDVa i sa max rabatom....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 15.03.2012. 10:05
|

Veteran

Upisa: 755
Pristupio: 14.08.2011. 10:46
|
belombeograd kaže:
.Za sve zainteresovane za Belom municiju od 15.03.2012.vaze nove cene Belom municije.Cena Trap metka u veleprodaji je 17 din., (-5 % rabat na 100000 kom.10% na 200000,15% na 300000 kom.i 20% na 400000kom.),u maloprodaji franko u fabrici je 21 din./kom.(-5 % za avansno placanje i uzetih preko 2000 komada).Cena lovne oba kalibra u maloprodaji je 30 din.kom. . U cenu nije uracunato
dobijanje transportne dozvole i osiguranja transporta, a sve cene su sa PDV om.Za vise informacija zovite nas. Ako je odgovor na pitanje kolege Ohotnika reklama,izvinjavam se.Dobar pogled.
Vaša cena u fabrici(!!!!!) je 21 dinar !!!! Pa Feter u maloprodaji je 19 dinara !!!! ovo se odnosi na trap municiju.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
|
|
|
|
belombeograd |
Objavljen 15.03.2012. 22:51
|

Član

Upisa: 98
Pristupio: 14.01.2012. 12:22
|
To Vase cudjenje je opravdano,ali nije za nas pitanje kako je to moguce. Ko to moze da uveze i da sa svim troskovima transporta ,carine,i ostalih nameta,rezije i sl.prodaje jeftinije od domacih proizvodjaca. Sve vreme pricam o tome da je nekima u interesu da ugusi domacu proizvodnju dampingom i nelojalnom konkurencijom. Mi ne mozemo,sve i da hocemo ,jeftinije da nabavimo repromaterijal u nasoj zemlji ili inostranstvu (uz sve nas i carina "udavi"),i da pootpustamo sve radnike i direktora i sekretaricu (ima nas samo 4 zaposlena u Belomu,cisto da znate),da ne gr ejemo prostorije,da idemo peske na posao....i opet je cena ,takva kakva jeste minimalna moguca . Ali,normalno je da Vi,kao kupci koristite jeftiniji metak,i ja nisam protiv toga,ali cu "braniti" Belom od svakog omalovazavanja,zvalo se to reklama,ili kako god. Pozdrav.Dobar pogled! |
|
|
|
sheytan |
Objavljen 15.03.2012. 23:01
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Hmmmm... Sve se slazem, samo to oko tih dampinshkih cena ne prihvatam bash... Drugo, ako izuzmemo Ruse, i hrvatski trap metak je bio tu negde kao i Vash, tako da...
S druge strane, definitivno da bi lovni mogao biti jeftiniji! A kako znam? Pa, lepo! Trenootna razlika je 9rsd, koliko vidim, a nachelno je razlika - 8-9g sachme, a u kalibru 16 ni toliko! A ta sachma ne koshta toliko!
Zatim, razoomem da imate problem shto imate mali promet, a samim time i vetji troshak radne snage, grejanja i sl. po metq... Ali, nazalost, u trzishnim uslovima to domatjeg qpca ne interesuje...
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 16.03.2012. 09:09
|

Veteran

|
belombeograd kaže:
To Vase cudjenje je opravdano,ali nije za nas pitanje kako je to moguce. Ko to moze da uveze i da sa svim troskovima transporta ,carine,i ostalih nameta,rezije i sl.prodaje jeftinije od domacih proizvodjaca. Sve vreme pricam o tome da je nekima u interesu da ugusi domacu proizvodnju dampingom i nelojalnom konkurencijom. Mi ne mozemo,sve i da hocemo ,jeftinije da nabavimo repromaterijal u nasoj zemlji ili inostranstvu (uz sve nas i carina "udavi"),i da pootpustamo sve radnike i direktora i sekretaricu (ima nas samo 4 zaposlena u Belomu,cisto da znate),da ne gr ejemo prostorije,da idemo peske na posao....i opet je cena ,takva kakva jeste minimalna moguca . Ali,normalno je da Vi,kao kupci koristite jeftiniji metak,i ja nisam protiv toga,ali cu "braniti" Belom od svakog omalovazavanja,zvalo se to reklama,ili kako god. Pozdrav.Dobar pogled!
Ja sam prvi za parolu "kupujmo domaće", u neku ruku i lokal patriota ali ajde da uzmemo da je feter na tržištu nastupio sa damping cenom a štaćemo sa B&P-om ? On je 21 dinar, jel i to damping cena ?
Ajd da razumem što je lovački metak skuplji jer se realno manje puca nego sportski, ali ako pucaš 5-6 hiljada komada godišnje ili više onda je i filozofija drugačija.
I sve to da zanemarimo( a ne može se zanemariti cena nikako !!) šta ćemo sa poolovljavanjem i prljanjem cevi? Za cca 1000kom ispaljenog belom trapa potrošio sam alat za čišćenje cevi- onu žičanu spiralu. Odrala se od trljanja. Da ne bude da ne volim da čistim oružje al posle beloma.....
Uostalom jedino gde ste tu negde ili ste malo bolji su brzine ali ja to nisam u mogućnosti da proverim tako da ostaje da Vam verujem ili ne verujem. U današnje vreme držim se one parole " i na autobusu piše lasta pa ne leti".
Da se razumemo, probaću Vaš novi metak, ako poolovljava i čađavi džaba ste krečili.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.03.2012. 13:01
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kelege nemojte zaboraviti ili možda niste znali da je i sa Rusijom i Turskom potpisan međunarodni sporazum o slobodnoj trgovini.Što znači da se za robu koja je barem 51% porekla iz RU ili TR ne plaća carina tako da mundža iz rusije nema carinskoh opterećenja .Prema tome uvoznici imaju mogućnost da plasiraju jeftiniju robu jedino što su alavi pa neće da spuste cenu oružija
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 16.03.2012. 13:13
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
DakiNS kaže:
Kelege nemojte zaboraviti ili možda niste znali da je i sa Rusijom i Turskom potpisan međunarodni sporazum o slobodnoj trgovini.Što znači da se za robu koja je barem 51% porekla iz RU ili TR ne plaća carina tako da mundža iz rusije nema carinskoh opterećenja .Prema tome uvoznici imaju mogućnost da plasiraju jeftiniju robu jedino što su alavi pa neće da spuste cenu oružija 
... jel taj međunarodni sporazum koji oslobađa od carinskih opterećenja potpisan i sa Italy end Spain?!? Možda sa susjedima CroatiMa?!

Već su upoređivane i cene njinih sačmenih proizvoda sa ovim domaćim pa ...
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.03.2012. 13:20
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Niti hvalim niti kudim,istina je da kaskamo sa osavremenjivanjem proizvodnje, nego sam samo dao informaciju
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
trap |
Objavljen 16.03.2012. 17:32
|

Mlađi član

Upisa: 39
Pristupio: 17.02.2012. 16:36
|
U ime boga ovih dana se u Srbiji osniva liga ameriken trapa,pucace se na 10 strelista u drzavi.Nadam se de ce i nas forum imati jednu ekipu u ligi...,elem, to ce biti prilika za sve proizvodjace,trgovce i nakupce da nam ponude municiju,a mi odaberemo najbolju ili najpristupacniju... |
|
|
|
Dulle |
Objavljen 16.03.2012. 23:28
|

Član

Upisa: 123
Pristupio: 22.05.2010. 21:36
|
trap kaže:
U ime boga ovih dana se u Srbiji osniva liga ameriken trapa,pucace se na 10 strelista u drzavi.Nadam se de ce i nas forum imati jednu ekipu u ligi...,elem, to ce biti prilika za sve proizvodjace,trgovce i nakupce da nam ponude municiju,a mi odaberemo najbolju ili najpristupacniju...
Valjalo bi se ukljuciti u desavanje.Kolega trap obavestavaj nas kako se stvari odvijaju,naravno ako nije problem.
Dule
|
|
|
|
belombeograd |
Objavljen 17.03.2012. 17:01
|

Član

|
Kolegama sa foruma koji kazu da ima jeftinije bolje nemam sta da zamerim,pa to je normalno da ce strelac/lovac gledati u ovoj oskudaciji da sa manje para vise puca.I ni jednom nisam u svojim upisima osporavao pravo svih da kupuju strano.I da ga hvale.Samo ne mogu da odobrim da nas domaci metak bas nista ne valja ,pa mu se trazi dlaka u jajetu,pa dimi,pa cadjavi.Kod nas u ispitnom tunelu pucamo svaki dan i u proseku po 50 metaka dnevno, i sve cevi su ciste(za sve kalibre),i moja zicana cetka za ciscenje cevi stoji neupotrebljena.Ako je to kod Vas od trap metka iz Beloma,jos vise sumnjam,posto je u olovo za njega dodato jos 5% antimona,sto ne znaci da se i u lovnu on ne dodaje,ali u trap sigurno znam jer dobavljac na vrecama 2,4 mm sacme ima deklaraciju . Daki Ns se zahvaljujem sto je podsetio i mene a i Vas na Cefta sporazum i sporazum sa Rusijom o slobodnoj trgovini,dok mi za uvozne komponente moramo da placamo carinu.Pa ipak i kada imamo takvu konkurenciju,opet se nadje neko(u Srbiji i u regionu) da kupi nas "skupi,cadjavi" metak. pa ako to nije zbog kvaliteta,onda ne znam zbog cega? Koristim ovu priliku da zahvalim svim predhodnim diskutantima na lepim recima,primedbama i sugestijama. Mada se bojim da ce sve napred navedeno biti shvaceno kao reklama.Pozdrav i dobar pogled! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.03.2012. 17:28
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Kolega belombeograd, ostavio sam temu, pa ko voli, nek' izvoli, ali to ne znači da treba da svaki upis koji postaviš (pogledaj zadnja svoja 3 upisa, poslednju rečenicu), koristiš za sitno provociranje na temu reklame.
Nemoj to raditi, imam osećaj da je to upućeno meni, to oko reklame. Nije teško biti fin.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 17.03.2012. 17:38
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Ja kupujem samo domaće ....Pre ručka...Crnogorska loza, posle ručka Prokorden ako nema može i makedonska Kratošija, mezim dalmatinski pršut a u lovu pucam samo "BELOM" jeste da malo čadjavi ali kupujte domaće....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 17.03.2012. 17:58
|

Veteran

|
Ako se na mene odnosi ono da BAŠ ništa ne valja Belom, ja to nisam rekao, ali da čađavi ko varburg i da poolovljava cev to može da potvrdi svako ko je bar jednu kutiju ispucao.
Gde može da se kupi novi belom trap metak? Rado ću uzeti par kutija da probam, nadam se da će biti kao kod vas u tunelu .
I danas sam bio u Kovilovu, počela je liga,pucalo se ali nisam primetio da je iko koristio Belom. Možda je kolega Ohotnik video, ako čita ovo neka me ispravi ako grešim.
|
|
|
|
kelt |
Objavljen 17.03.2012. 18:04
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
ko je reka dalmatinski prsut. evo van jedan
|
|
|
|
ohotnik |
Objavljen 17.03.2012. 18:40
|

Veteran

Upisa: 618
Pristupio: 02.12.2010. 13:55
|
kimi kaže:
Ako se na mene odnosi ono da BAŠ ništa ne valja Belom, ja to nisam rekao, ali da čađavi ko varburg i da poolovljava cev to može da potvrdi svako ko je bar jednu kutiju ispucao.
Gde može da se kupi novi belom trap metak? Rado ću uzeti par kutija da probam, nadam se da će biti kao kod vas u tunelu  .
I danas sam bio u Kovilovu, počela je liga,pucalo se ali nisam primetio da je iko koristio Belom. Možda je kolega Ohotnik video, ako čita ovo neka me ispravi ako grešim. Kolega Kimi tacno je da je pocela liga Danas je pucano prvi kup Srbije a sutra je nastavak Kolega trap i ja smo pucali od forumasa koliko ja znam.U pravu si sto se Belomovog trapa tice ni jedan strelac koji puca kupove gde se puca 125 golubova nekoristi njihov trap Vidjao sam ga po seoskim sicarama kod nekih strelaca.A gde je ozbiljno pucanje kao sto je olipik trap nisam jer se ovde trazi vrhunske perfomanse kod municije kao sto je brzina posip i ujednaceno punjene kod svih serija municije.Najcesce se koristi Mirage RC i B&P. |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 17.03.2012. 19:21
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
kelt kaže:
Bome zemara ovim bi se poolovio povazdan, i očađio  B) !!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 17.03.2012. 22:07
|

Lovčina

Upisa: 1595
Pristupio: 14.12.2010. 18:23
|
Pozdrav Belom,zanima me da li proizvodite municiju u kalibru 20/70 i u 20/76 ?
 Engleski poenter 
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 17.03.2012. 22:13
|

Veteran

|
zoranp kaže:
kelt kaže:
Bome zemara ovim bi se poolovio povazdan, i očađio   B) !!!
Ako je pravi Dalmatinski boga mi nećeš se nešto očađiti. Tamo pršut suši bura, a dima ima, al baš malo, dva tri dima ne više.
|
|
|
|
belombeograd |
Objavljen 23.03.2012. 19:29
|

Član

|
Odgovor na pitanje clana Kimi-ja
Belom trap novi i sa granulacijom 2,40 mm ( 2,30 za sada nije u planu) prodaje Snajper - Beograd, Reket- Subotiste, Spica - Ruma, Grozdanov - Zrenjanin, tj.oni su za sada preuzelii novi Belom trap,mada ima jos trgovaca koji uzimaju od nas,ali novi trap jos nisu . Naravno, i mi u Nikincima,u fabrici prodajemo. Cene i ostalo imate u gornjim upisima (da se ne ponavljam). Pozdrav i dobar pogled. |
|
|