Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Očuvanje retke vrste - Velika Droplja (Otis Tarda).

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Očuvanje retke vrste - Velika Droplja (Otis Tarda).
Limun

Neca92 kaže:

Limun kaže:
Ljudi jel vi pratite uopste kalendar lova?Zbunjen

Limune, mislim da nema potrebe za takvim postovima... Ne-ne Naravno da pratim kalendar lova, ali mi je to promaklo, kao i tebi koliko vidim po Sremcevom postu....
Izvinjavam se kolegama ovo mi je promaklo!!!!Jaooo
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Neca92
 B) Bye
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Neca92
 Evo dokaza kolike stete pravi ovaj ''zlotvor''! Apsolutno nikakva korist nema od njega, samo steta! Angry
Neca92 priložio:
183853_114650865277505_100001977778571_118332_2930400_n.jpg

nenadx
 Neco,malo si prebacio temu...ali ajde.Kao mladom lovcu bih ti rekao da se vrste mogu posmatrati na vise nacina,Ali moze i ovako,sta lovci imaju sa kormoranima?Nisu povezani ni sa jednom vrstom koju lovimo,zasto onda navlaciti negativne reakcije pojedinih grupacija na nas,time sto proglasavamo neku vrstu zlotvorima.Pozdrav
Dobar pogodak

Neca92
 U pravu si. Nenadx! Preterao sam, i to na pogresnom mestu! Uvredjen
Izvinjavam se! Stidljiv Sory! Molitva 

bela
 ali kad bih ja dodao neku reč kao ribočuvar na ribnjaku
nažalost ima više vrsta kormorana a ima i takvih koji se ne mogu loviti nikako .imao bih tu još da dodam što šta ali mi nije dan.ConfusedFrown nisu otrovni ali se ni ne jedu. 
vižlan i terier

nenadx
 NecoB)
Bela,svakako napisi nesto o tim kormoranima.Stete ribolovnoj privredi i sportskoj od kormorana je svakako velika,po svim pokazateljima i zato zakonodavac mora da ima odgovor....
Dobar pogodak

tetrao
 Kormorana ima više vrsta, ali sve vrste imaju jednu zajedničku osobinu! Svi do jednog su ribolovci, među njima nema lovaca.

Neca92

tetrao kaže:
Kormorana ima više vrsta, ali sve vrste imaju jednu zajedničku osobinu! Svi do jednog su ribolovci, među njima nema lovaca.

Kolega, sta si hteo ovim da kazes? itanje 2 Nemoj pogresno da me razumes, unapred ti se izvinjavam, ali stvrano ne razumem tvoj kometar... Confused

tetrao
 Neco druže,
ja sam se nadovezao na Belin komentar, a kako sam ja bio zbunjen njegovim pisanjem, to je i moje pisanje zbunjujuće. Šalim se.
Postoje tri vrste kormorana ili ti vranaca, kod nas su aktuelni veliki i mali vranac. Evropska populacija ovih vrsta je bila ugrožena, a kako smo mi deo Evrope moramo čuvati Evropsku baštinu, pa su oni kod nas iz tog razloga i zaštićeni.

Neca92
 Bye Smile Kako sam ja cuo, oni vise nisu zasticeni u celoj Evropi... Confused Cuo sam da su jos samo kod nas, i jos par Evropskih zemalja... Bye

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Uzgoj i očuvanje jarebice DIVLJAČ 42 26.02.2014. 20:08
Mehanički nišani na lovačkom oruziju ,vrste LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 27.02.2013. 23:33
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana LOVAČKA UDRUŽENJA 852 19.02.2013. 01:17
Vrste riba u našim vodama. RIBOLOV - rečni, morski itd. 18 12.05.2011. 17:52
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,651 posete www.srbijalov.com