Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Jank

nenadx kaže:
Sad cu da obesim onu moju na civiluk,sto me nije pustila da dodjem.A sto niste slikali i zene lovkinje,ovako ste ispali svi lepo(kad nema konkurencije)Smeko.

Kako nema slika pa ZoranP je prvi uslikao pevaljku ne ne ne, nisam se dobro izrazio "Vokalnu solistkinju" kako je digla noge umesto da peva, Nenade nije valjda da je nisi primetio na predhodnim stranama, .....nije za nas mladiće ali nećemo baš da je kuvamo...ha ha ha...
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavaplana
 One jadne nisu imale pojma sta ih ceka dok nisu stigle !!!Bice bolja muzika i organizovana hrana i pice od strane hotela Plana koji ima iskustva u organizovanju ovakvih manifestacija!Gledacu da to bude letnje vreme da to bude jos bolje organizovano sa jednim strucnim predavanje i ruckom za goste!!!!

Lala
 Ma ono je bila muzika za dert! Ja bih da dodju ponovo, makar kao predgrupa Grin
Slavo, tebe će tvoji sugradjani linčovati, zagušimo saobraćaj u mestu kad se stuštimo dole Grin samo se ti zezaj! 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Još jednom Slavo HVALA za onako veličanstven skup, toliki broj naoružanih ljudi na jednom mestu bez incidenata, je za svaku pohvalu a ako neko i nije bio zadovoljan to neka je njemu na časti...mi jesmo, druženje i puno novih prijatelja to je ono što svima nama treba....Aplauz

Lala
 Kako to misliš, Jank, bez incidenta? A ono ena?

Jank
 Lalo šta je s tobom brate mili, što bi rekli etići.... "Sa Sremcom i sa Zoranom se bratski ižljubi" kada sam stigao, dobro je da si bio sa druge strane stola pa nisam i tebe "ižljubio".....preneo bi mi grip....ha ha ha...B)

slavaplana
 Imam utisk da sam se tek danas malo odmorio!!!!!
Nemate pojma kako smo danas sa lakocom rasurili onaj sator zadovoljni sto je vecina otisla iz Srarog Sela zadovoljna!!

Jank

Lala kaže:
Kako to misliš, Jank, bez incidenta? A ono ena?

Ma ćuti bilo je toga i kod mene i kod tebe što kaže Zoran celu noć sam slušao operu, a vidim ti si nadrljao....Sosa neće ni čaj da skuva.....nisi uspeo da se opravdaš....ha ha ha,,,KoTuKoga

Limun
 Prijatelju Slavo moram da ti se izvinim sto sam odmah posle hajke onako istrcao na forumu i odmah krenuo sa kritikama, trebalo je ipak da sacekam da mi se malo primire strasti. Jbg sve namestilo naopako, pa smo mi naleteli na taj deo terena gde se izdesavalo to sto se izdesavalo pa su neke moje kolege, a bilo nas je 9 iz moje sekcije kao i predsednik sekcije, poceli da negoduju sve to. Tu sam ja najvise isprozivan jer sam bio jedan od inicijatora da se dodje na hajku jer sam im obecao dobru organizaciju i dobar provod sa novim prijateljima. Jos vise je bilo nerviranja kada smo stigli do kolibe i tamo nije bilo mesta ni gde iglu da spustis, a kamoli da se sedne,tek tada je krenula zajebancija na moj racun, a ja Slavo poterao pun gepek pica! Na kraju je kulminiralo to igranje gluvih telefona sa bratom Sremcem, ja zovem a on nedostupan i zajedljivi komentari tipa "ispalio te Sremac", e tada je kap prelila casu, napusti smo SS bez ispaljenog metka! O zajebanciji na putu ka kuci ne smem ni da pricam!Confused
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

slavaplana
 Bice bolje sledeci put! I ja sam se trudio da sve bude ok organizovano ali nisam ni sada svestan da vas moj lovac ostavi u terenu i dodje sa polovinom lovaca na kolibu!!!!
Bilo je propusta i prilikom odlazenja !! Jednostavno sam coveka pogresno procenio da moze ono sto je dogovoreno da odradi iako smo samo dan ranije otisli na lice mesta da vidimo gde ko koga vodi ali djabe!!!

Jank
 Slavo kakvi su komentari za moj poklon koji je ostao na zidu u kolibi....B)

slavaplana
 Super Dobro si me podsetio da se zahvalim svima na poklonima !Hvala jos jednom !!!!Karte su super !!!!!!

slavaplana
 Ja predlazem da svaki clan stavi svoju sliku ispod imena koga koristi na portalu jer imamo situaciju da nismo znali kako ko izgleda i da su clanovi prolazili jedan pored drugo u Starom Selu a da se nisu prepoznal a ni upoznali!!!

Banatski Fazan
 Slavo, pozdravljam i ja ideju o okupljanju na letu, te sam siguran da ce se mnogo njih odazvati i zbog toga, da konacno imamo i prilike da popricamo.

Samo napred.

Inace sam procitao tvoj rezime o tog vikenda i licno mislim da si najbolje izvukao od situacije u kojoj si se nasao, i da je bilo najvaznije sto smo se za prvi put videli i sreli, pa lako cemo dalje!

Jank

slavaplana kaže:
Super Dobro si me podsetio da se zahvalim svima na poklonima !Hvala jos jednom !!!!Karte su super !!!!!!

Dobro dobro nema na čemu, da se ne zagubimo u lovištu i za Limuna ću spremiti nešto da čovek ne luta.....Bye

Jank

Lala kaže:

charuga kaže:

Banatski Fazan kaže:
Slike iz Plane

Charuga, sedeo sasvim slucajno odmah do nas.

jos da je pevaljka poslala unuku ili da je bila koju deceniju mladja..vatali bi shakala rukama..i to pravog..hehehe

Kakva ste vi banda razbojnička Grin ludaci kompletni Smeko

Ljubite bez razlike
supruge i svastike
udovice razvedene
mlade cure zrele žene

i pevaljke izuvene
sa tankim cipelicama
na hajku su stigle
malo su promrzle
pa su noge digle....:uF Love :uF

slavaplana
 Vrlo je tesko ispratiti 356 lovaca koji su bili na terenu i uvezati tri pogona i tri cekanja da sve bude odradjeno u isto vreme!!!!!
A sneg ko da nikad vise nije pao nego noc pred akciju!! U 3 ujutru su ga skidali sa satora jer je bio vlazan!!!!!Ko zainat !!!!Gladam slike pa pomislim da smo akciju izvodili negde u severnim krajevima Finske!!!!
Dan je bio za sve drugo ali za pogon je to bio dan nedaj boze!!!!!!!

Lala
 Pa Slavo, vreme još ne može da se naručuje, šta da radimoConfused
Zamisli da je bilo lepo vreme, morali bi ti i tvoji lovci, da nas razoružavate i isterujete iz SS Grin, ko bi išao kući?

Lala

slavaplana kaže:
Ja predlazem da svaki clan stavi svoju sliku ispod imena koga koristi na portalu jer imamo situaciju da nismo znali kako ko izgleda i da su clanovi prolazili jedan pored drugo u Starom Selu a da se nisu prepoznal a ni upoznali!!!

Zoranp ne mora da stavlja sliku Smeko njega su već svi memorisali!
Ljubitelj opere, baletan Grin

Jank
 MA SLAVO ŠTA SE PRAVDAŠ....bilo je ekstra, moje mesto čekanja je bilo FUL sve belo ne možeš da se mrdneš .....ali kada smo došli pred kolibu....joooooj miline....eno slika pa pogledaj....Bravo 2Aplauz

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,857,580 posete www.srbijalov.com