Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: TOZ 63

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
TOZ 63
AleksandarB78
 Sniper zavidim ti. Prošle godine sam imao priliku, ali ne i nabavnu dozvolu za jednu TOZ 66 engleski kundak, gravure.. ma prelepa i ne kupih je, a legala mi je u rame ko budali šamar. Bila je kao nova, brunir, ma sve.. Od tad samo uzdišem za ovakvim puškicama, svaka čast.

Sniper Hunter
 U KG majstori radili ,gravurice su mali poklon od strane našeg puškara Jeftića.Naravno nije on radio ali na njegov račun ,on je radio bruniranje i mehaniku tj. sve oko gvožđurije

darko7x64

Sniper Hunter kaže:
i40.tinypic.com/wrb1bc.jpg
i42.tinypic.com/2pq2h5e.jpg
i41.tinypic.com/2mea9hk.jpg
Rad Kragujevačkih majstora

Kolega snajper ovo je prava umetnost,ali prava umetnost,svaka ti čast! skidam kapuika
IN VINO VERITAS

Podunavac
 A lepo se pokazala zimus u Baču, u lovu na koke. Nezna da promaši sa njom. Naravno u kombinaciji sa municijom vlastite proizvodnje.srbijalov
Tri prsta 2Kolce

darko7x64
 Kolega ta puškica ne ume da promaši,napravili je zajebalo vek,a lagana je ki penkalo,po ceo dan je nosiš i ne osetiš je na ramenu.
IN VINO VERITAS

Marko_1986

Sniper Hunter kaže:
U KG majstori radili ,gravurice su mali poklon od strane našeg puškara Jeftića.Naravno nije on radio ali na njegov račun ,on je radio bruniranje i mehaniku tj. sve oko gvožđurije

Kolega kolko ja znam moj kum ima istu takvu toz 63 i njegova ima ove gravure fabricki!
njegova je cal. 16 a koja je tvoja?
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima Lovac 1saita. Srbijalov

paninm
 pa i meni se cini da su to fabricke gravure,iste su i kod mene,,mada ove su gravure podmladjene Smile.

moracu i ja sledece godine da izvrsim podmladjivanje moje 63-ke

Sniper Hunter
 Podmlađene ili ne ,mislim da ima i dodataka na stare ,evo je pre i posle
i42.tinypic.com/zxodwi.jpg
i41.tinypic.com/14y0sw0.jpg
posle
i39.tinypic.com/1z5llcg.jpg
i39.tinypic.com/bhj789.jpg
Mislim da ima ipak dodatih detalja

Marko_1986
 Ima gde su obarace.Odobreno
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima Lovac 1saita. Srbijalov

Zeljko92
 Evo malo doteranog originalnog bukovog kundaka ;) https://www.faceb...amp;type=3

Cvele
 Druga zanima koja je ovo puska, u oruznom listu pise samo BM, da li je to toz BM ili ne? Samo kod njegovog oca je 38 godina, a kaze da ima preko 100, jos uvek aktivno lovi s' njom, kalibar je 16...
i61.tinypic.com/2s0elwp.jpg
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Cvele
 i57.tinypic.com/xfx4ra.jpg
i60.tinypic.com/21b9eet.jpg
i60.tinypic.com/avlfg4.jpg

Cvele
 i58.tinypic.com/v0xs.jpg
i59.tinypic.com/2ntwwog.jpg
cevi su 76cm
i57.tinypic.com/29nibgn.jpg
i60.tinypic.com/akilb7.jpg

Cvele
 I zadnja koju imam
i60.tinypic.com/2vv7vp2.jpg

Zeljko92
 Kolega sta pise na tom grbu na cevima? Ne znam koji je to grb, ne lici na TOZ-ov... Na modelu BM i 63 na ispustu Griner kljuca nema tog zareza...Confused

PEZ
 Cvele ovo je puška belgijske proizvodnje pogledaj žigove tormentacije.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

ssekir75
 ал су је унаказили са овим шрафовима Glavu o zid

успут, не види се шта пише на цевима, па би могле или боље фотке или да се директно са цеви прочита шта пише. а поред свега тога, пушка је 16/65 и не знам колико је паметно пуцати муницију 16/70 из ње... (поготово ако знамо да је стара... No no no) тоз 63 свакако није
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

PEZ

ssekir75 kaže:
ал су је унаказили са овим шрафовима Glavu o zid

успут, не види се шта пише на цевима, па би могле или боље фотке или да се директно са цеви прочита шта пише. а поред свега тога, пушка је 16/65 и не знам колико је паметно пуцати муницију 16/70 из ње... (поготово ако знамо да је стара... No no no) тоз 63 свакако није

Stara stara proizvedena je 1928.god
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Cvele
 Hvala svima na trudu, ako neko nesto vise zna neka napise slobodno... Smile covek puca svu municiju iz nje bez problema, e sad' kol'ko je to pametno ne znam..

PEZ
 Na cevima piše da je kalibar 16/65 i rizik je ispaljivati municiju od 70mm sem ako ležište nije "produbljeno" za tih 5mm.
P.S.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,631 posete www.srbijalov.com