Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Lala
 Onda ćemo ovako: prvo ti i Jank dodjete na prepelice, a posle ja na otvor lova. Eto - dogovoreno.
Samo da ne bude sezona prepelica kao ove godine, jad i beda...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavko75
 DOGOVORENO ,nebitno i kakva sezona bude vazno ulovicu makar jedu da osetim dozivljaj
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lala
 Pa nekoliko komada uvek bude Smile, samo vežbaj brzo potezanje, kao Vajat Erp moraš da potežeš Grin. Kera obavezno vodiš.

slavko75
 Bez njega nigde valjda ce raditi prepelicu do sada nije nikad imao priliku ,fazana odradjuje za peticu 

Lala
 A što ne bi radio i prepelicu? Pa valjda je lovački ker, majku mu! Grin Samo, kad ker nagazi na tragove desetak prepelica, ume da poblesavi Smeko Pa još kad prepelica počne da piči peške, brza je kao munja, kad beži! Samo sevne, sad je vidiš, sad je ne vidiš! Mene je jedna, koja je bila ranjena u krilo, zezala u kolima, nisam mogao da je uhvatim, čoveče! Da ne poveruješ koliko brzo trči...

slavko75
 e oda ce biti lov ZAJEBALO VEK lovacSmekosrbijalov

slavko75
 xaxax da ti pobegne kad je kuci doneses ,kao fazan mome kolegi

Lala
 Meni je letos jedna iskočila iz prsluka, dok sam se vraćao po puteljku, iz onog džepa na ledjima, ja nisam ni osetio ni video. Ker išao ispred mene, kad odjednom se okrenuo i stuštio se iza mene, ja gledam koji mu je moj odjednom, pomislio sam da ga nije pčela ujela, ili nešto, on pun gas zdimio jedno 10-12 metara iza mene i uhvatio prepelicu ponovo, dok je bežala.

Cvele
 Lalo, pa postoje i psi koji ne rade prepelicu, ne kazem da je to slavkov, prosto nemaju dobar nos, rade fazana, a prepelicu ne.... ;) Inace dobar vam pogled bio za taj izlazak(cak godinu dana unapred vam zelim srecu Grin) !
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

slavko75
 nekazem ni ja da ce raditi ali ko zna ,na mom kraju i nema prepelice pa zato neznam 

ohotnik
 Po meni lov na prepelice je jedan od najlepsih lovova Svanuce na strnjici uz njihov karakteristicni zvuk pucpuric je milina za usi.Kada se psi rastrcu po polju i ulazak u marku i stajanje, prilazak i energicno poletanje milina za dusu.Inace lovim sa tri psa nkd koji izuzetno rade prepelicu dok je jedan u marci drugi staju u sekundu Koristim pusku 20 kalibra sacmu 11 ili 1,7mm tezine 28gr lov se odvija u samo svitanje i popodne pred sumrak kada letnje temperature opadnu lovim ih od 1.8 do 30.9 cetri pet dana u nedelji Lov traje do dva sata ne duze Preporucio bih svima da probaju ovaj vid lova ako imaju mogucnosti

Lala
 Kladim se da će raditi! Nema NKD, ne postoji, koji ne radi prepelicu. Ili radi i fazana i prepelicu, ili ne radi ni jedno od ta dva. Ja nisam do sada video nekog NKD, da radi samo fazana, a da prepelicu zaobilazi.

ohotnik
 Slazem se sa tobom psi koji rade fazana rade i prepelicu Cak po meni je lepsa marka na prepelicu sam ulazak u zonu mirisa i sama marka A mozda i samo zbog toga sto u toku lova ih ima tako mnogo za razliku od lova fazana gde ih nema bas toliko Sve u svemu predivan lov Jedva cekam pocetak avgusta a tako je daleko

Hunter forever
 Pas se prepelici priblizi veoma blizu dok sa fazanom nije tako. Logicno je da pas koji radi fazana radi i prepelicu
marka Engleski poenter marka

slavko75
 nadam se posto nikad sa prepelicom nisam barato i nemam ama bas nikakvo iskustvo 

Jank
 Pa Slavko o čemu smo onda pričali ovih godina, i u mom L.U. se love prepelice, ove godine se pogodila berba šljiva u isto vreme a pored našeg voćnjaka veeeelika parcela sa strnjikom i to je ove godine bilo glavno lovište za prepelicu...Ja kupio municiju i obećao drugarima da ću izaći ali nisam mogao, jer kada smo mi ušli u naš voćnjak ujutro oko 7 sati moja družina sa vraća iz lova sa viskovima punih prepelica......B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 xaxaxa i micemo dogodine ako bog da zdravlja

Hunter forever
 Kod mene malo ljudi lovi prepelice a i prepelica ima veoma maloBye

Cvele
 Hunter for ever, moguce je da malo ljudi lovi prepelice, ali da ih ima malo-prepelica, to nije moguce, jer se svake godine menja brojnost, ovih malih kokica... one su selice, kod nas su samo u prolazu...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Hunter forever
 Ove godine se pricalo da je bilo slabo prepelica,tacnije nije odstreljena nijedna. Znam da su selice,valjda ce ih biti sledece sezoneGrin

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,914 posete www.srbijalov.com