Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
lovac junior
 evo jenda za kolegu Dakija Grin Beta je pratila trag i u trku stala u marku na dugouska Smile pa je zato malo i nespretno stala GrinSmeko cim je markirala,odmah sam se setio mrwana
lovac junior priložio:
1marka_na_zeca_1.jpg

Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

duskodugousko
 Gledajući mnogobrojne fotografije iz lova ali i ljubimaca kolega, osetih potrebu i ja nešto da napišem.
Moram prvo pohvaliti kolegu Lakija. Kao što sam već spomenuo, letos sam bio njegov gost i ponovo se zahvaljujem njemu i njegovoj divnoj supruzi na izuzetnoj gostoljubivosti. Ne čude me uopšte njegove fotografije iz lova i slike njegovih ljubimaca, jer ne mogu ni opisati sa kojim se entuzijazmom i ljubavlju Brkovići odnose prema svojim ljubimcima, te im ovi to višestruko vraćaju. Mala Aba lepo napreduje i ne sumnjam da će biti izuzetan pomagač Lakiju u njegovim predstojećim lovačkim doživljajima.
Takođe mi je drago da Arči kolege Alekse lagano opravdava strpljenje i uložen trud svoga gazde, naročito imajući u vidu teškoće koje je Aleksa imao na svom putu do dobrog psa.
Što se nedeljnog lova tiče, mogu reći da je družina od tri lovca i dva bretona, u kojoj sam bio i ja, pretabala čitav atar sela Babajić i to temeljno, a atar nije mali, i blago rečeno mogu reći da sam razočaran. Za ceo dan lova pokrenuli smo jednu koku, jednog fazana i jednog zeca, koji se više ne lovi, a ja se u životu nisam toliko napešačio. Mislio sam da će nam sneg pomoći, budući da se smanjio broj mesta na kojima se divljač mogla sakriti. Za ceo dan lova, ispaljen je samo jedan patron i tu neizmernu sreću sam imao ja, zahvaljujući mom neumornom Delboju, koji mi je pronašao i markirao jednog matorog petla- reponju, koji je poleteo tek pošto smo ga Del i ja, nakon markiranja, nagazili. Pogodio sam ga sa razdaljine od 4m, tako da nije mnogo ostalo za slikanje, a teren nije ni omogućavao drugačije pucanje. Sledi i par fotografija, čisto da upotpunim izveštaj.

Marka na koku.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Marka na koku 2.

duskodugousko
 Malo poziranja i odmora. Delboj i Dona, bretonka mog drugara.

duskodugousko
 Marka na petla, koji je ubrzo nakon fotografisanja odstreljen.

laki
 Dule, hvala na lepim recima

laki
 .
laki priložio:
7777.jpg

laki
 .
laki priložio:
77777.jpg

laki
 .
laki priložio:
777.jpg

laki
 izlazak sunca na Avali...nedelja
laki priložio:
avala.jpg

PEZ
 OdobrenoBravo 2 Laki
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

sukic
 Bravo 2
Dragoljupe

aleksa
 Dule,
Hvala ti što si Arčija nazvao dobrim psom! Nemam neke previsoke kriterijume ali znam šta je pravi lovački pas. Arči to još uvek nije ali ima vremena za njega i za sada sam zadovoljan.
Šteta što je pevac poleteo ka šumi i potpuno te razumem što si brzo odreagovao, nije bilo lako strpeti se nakon celodnevnog pretraživanja i povrh svega slikanja marke.

AcaNik
 Epoc
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/IMAG0589_zpsfaf62f3c.jpg
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

AcaNik
 i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/IMAG0580_zps954eb5bf.jpg
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

laki
 .
laki priložio:
aport_keti.jpg

duskodugousko
 Laki, je l' ostao koji fazan kod vas? ;) Vidim da standardno dobro prolazite. Nije ni čudo pored takvih pasa.

Danas smo lovili pored reke, u nešto ravnijem delu lovišta i pokrenuli smo preko 50 fazanskih koka i nešto malo petlova. Pljuštale su marke na sve strane, bilo je predivno gledati rad pasa, ali i pored toga nisam bio te sreće da odstrelim petla danas. I pored toga sam prezadovoljan.
Evo snimka gde mi je Del namestio zicer i kada sam napokon pomislio da će posle silnih marki i neki pevac poleteti, opet nas je iznenadila koka.

http://www.youtub...W9zQ2Hldkg

laki
 imamo fazana koliko hoces, bogami i zeca je bilo...
sto se tice tvog pomagaca, odavno receno i vidjeno...svaka cast, del mi se oduvek svidjao
lepo odradjeno bez obzira na ishod, snimano telefonom, jel da?

DakiNS
 Danas dosta tanko. Fazani puštani pred cevku , malo divljaka,i na neki način na moju žalost posle petnaestak minuta marka odstrel aport . Aka odradila onako školski ,a i pamela.Iz poštovanja prema domaćinima nisam više pucao nego prepuštao kolegama
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

laki
 kod nas ima puno divljaka, izuzetno brzi pri samom poletanju...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,635 posete www.srbijalov.com