Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]Pa dobro ako je olovo u pitanju tu ne vidim neki problem 100kg gore dole......Grin[/xhide]

Nikola M
 moreee daki.. namami ce te oni..
Dobar Pogled
lovac

DakiNS

Nikola M kaže:
moreee daki.. namami ce te oni..

Kada prvi puta budem išao za Ćovdin dolazim kod tebe pa da zajedno punimoGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 [xhide]Danas sam isprobavao novi kalup za livenje LEE sluga od 28g cal 12,izlivale se izvaredne kugle

[movie=youtube]t_GNTxXGdCs&feature=g-subs-u[/movie]

i48.tinypic.com/2j3jvy0.jpg

i48.tinypic.com/k48f80.jpg[/xhide]

tomo vrbas
 Kolega Sniper svaka cast jos da svaka 5 odstreli d.svinju i tito bi bio sitna riba za tebe sa odstrelima!Odobreno

Sniper Hunter
 [xhide]

tomo vrbas kaže:
Kolega Sniper svaka cast jos da svaka 5 odstreli d.svinju i tito bi bio sitna riba za tebe sa odstrelima!Odobreno

Još lično je nisam isprobao na DS ali bilo je odstrela od jednog kolege kome sam napunio nekoliko komada kugle ,nadam se uskoro isprobavanju u praksi u lovu ,na meti deluje dobro i daje lepe pogodke do 50m .[/xhide]

kelt
 Odobrenosamo rokaj druze i ja jedva cekam Byeova zima mnogo dosadna
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 Au Sniperu ,moraš da menjaš ime u Mundža majstor , ne nego Mundža velemajstorOdobrenoBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 nemoj samo da se zezneš pi predstavljanju pa da kažeš ja sam mindža velemajstor umesto mundža velemajstorKrsti
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Miroslaw
 kolege jedna molba ako neko ima nacrt rol krimpera za cal16 posto je moj zavrsio tj crko..hvala

Jank

Miroslaw kaže:
kolege jedna molba ako neko ima nacrt rol krimpera za cal16 posto je moj zavrsio tj crko..hvala

Sniper i kelt su doktori za ovu temu...oni će ti rešiti problem sigurno....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

kelt

Miroslaw kaže:

pozdrav kolega. predpostavljam da ti je taj rolkrimper na rucnoj masinici za pertlovanje u krug tako da ti je jedina sansa siarm.it imaju jeftinije mesingne i skuplje a vecite celicne. ovaj moj sta ja pravim ne moze da mota kruzno vec samo da doradjuje zvezdasto zatvaranje
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Miroslaw

pozdrav kolega. predpostavljam da ti je taj rolkrimper na rucnoj masinici za pertlovanje u krug tako da ti je jedina sansa siarm.it imaju jeftinije mesingne i skuplje a vecite celicne. ovaj moj sta ja pravim ne moze da mota kruzno vec samo da doradjuje zvezdasto zatvaranje
na rucnoj masini imam metalni krimper ali je malo dublji te ne mogu da doradjujem zvezdu, krimper koji sam koristio za doradu zvezde je mesigani i posto se pojeo sada nemam dobar konus na patronu i imam malo problema pri ubacivanju patrona u leziste metka..doduse sumnjam i da je ovaj bio za doradu ali je plitak i svakako je pravio odlican konus.

ilija 9
 gde ima da se kupi ona furuna

Sniper Hunter
 [xhide]

ilija 9 kaže:
gde ima da se kupi ona furuna

http://www.midwayswiss.ch/epages/Midw...14141CF77F

http://www.grauwolf.net/lee-schmelzof...xport.html

Klikni na linkove gore[/xhide]

kelt
 [xhide]

Miroslaw kaže:
[/xhide][xhide]ovo radi strugar a kad ti napravi javi se na pp da ti kazem sta jos treba da uradis. najpre dobro prostudiraj sve je obelezeno mozda malko necitko jbg izvini nisam inzinjerGrin[/xhide]
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Miroslaw
 [/quote][/xhide][xhide]ovo radi strugar a kad ti napravi javi se na pp da ti kazem sta jos treba da uradis. najpre dobro prostudiraj sve je obelezeno mozda malko necitko jbg izvini nisam inzinjerGrin[/xhide][/quote] ja napravio ovakav nacrt samo ne znam kako bi radio
Miroslaw priložio:
crimper.jpg

BUCKO
 U slucaju loseg sagorevanja baruta gde i sta treba uraditi na punjenju a da pritom ne odemo u visoke pritiske ili ti padnemo na niske brzine ???????????????

kempi
 Promeni barut!

Sniper Hunter
 [xhide]Ako je zlatiborac tu ti leka nema ,ako ne radi dobro a gramaža olova je ok menjaj seriju ,možda u drugom kalibru radi bolje ,ako ne radi u 12 možda u 16 ili 20 radi.[/xhide]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,423,229 posete www.srbijalov.com