Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LAMBRO MUNICIJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LAMBRO MUNICIJA
ssekir75

MMilos kaže:
Čini mi se, kolega, da ćeš puno vremena provesti tražeći pogođenu divljač...
Ne treba izmišljati već izmišljeno: 10/8 za fazana, 8/6 za zeca i ne boli glava ;)

ово је коЊбинација коју и ја користим, а "преписао" сам је од старих ловаца које не фермају превише ту талијанску "прашину".
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

MMilos
 Ja lično retko koristim 6 - icu, osim za lisicu, što neko reče, jer nema više tih mrazeva kao pre u novembru, kada se zec lovi .
Moj recept je 3.0 mm za fazana u obe cevi, a kada se lovi klempa stavim u prvu cev 10 - ku a u drugu cev 8-icu i fertig.
Ta sitna sačma (ispod 2.5mm) možda može i da prođe na početku sezone, ali kasnije kada počinje divljač dalje da se diže sa tim može samo na svadbama da se puca, u vazduh Grin

darkon
 Treba biti oprezan sa "prepisivanjem", jer bi mnogi ti stari znali i "četvorku" da preporuče kao ono pravo za zeca...

Ja od kako lovim sitnu divljač, eto nekih 10-ak godina, nikad ništa krupnije od 3,5mm nisam stavljao, pa ni po najhladnijem vremenu.
Ove godine sam ponovo uzeo Lambro disperzante 2,9mm za prvi metak, jer što menjati nešto, kad radi posao odlično. Uglavnom, kao prvi metak, od disperzant municije ne odustajem, jer jako često pucam na gustom terenu, pa samim tim i jako blizu...

ssekir75
 да ли мислиш да зека неће пасти од четворке?( додуше ја ту гранулацију користим за гуске, али је увек носим због ради неких непожељних "гостију" који самозвани скитају ловиштем Namigivanje ) тачно је, многи се воде логиком што крупније то боље, али овде дебела већина чича ради тако годинама и што измишљати топлу воду кад је одавно измишљена.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

darkon
 Ma ne kvarim ništa, a nikad nisam voleo niti da prepisujem, ni da izmišljam toplu vodu, nego da radim onako kako ja mislim da je ispravno, pa se kroz vreme i pokaže da li sam bio u pravu, ili ne.
Krupnije od 3,5mm, ne vidim svrhu u lovu na zeca i fazana, i što se efekta tiče, a i sa aspekta bezbednosti, ali opet, to je samo moje mišljenje...

Djurovic Djordje
 Kolega ssekir75 dao sam odgovor na Temu sa kojom municijom (sacmom) u lov, da ne kvarimo ovu temu jer je rec o Lambro municiji ovde... Nazad na temu
Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek.

krilas
 Kolege lovci sretni vam bozicni i novogodisnji praznici! Pitao bih , da li je neko koristio Lambro kugle (gualandi) i ako jeste kako su se pokazale, jos ako mogu da se porede sa B&P palla gualandi, mislim da se uporede, to bi bilo super !Vaistinu
Siroma

ssekir75
 колега крилаш, један колега је пуцао по папиру, његова 153 их носи одлично. на жалост, сем једне лије која се ту нашла, па послужила ко покретна мета, други живи циљ није гађао. знам да није нека помоћ, али ето, бар знамо да су прецизне прилично.

Pecha
 A da li je neko pucao Lambro Classic u kal. 16 ? Razmisljam da uzmem kutiju jednu sad na beogradskom sajmu, tamo ce sigurno biti. I to 2,7mm granulaciju sacme. Ako se ok pokaze skroz cu preci na tu municiju za sitnu divljac. Najdraze mi je kupiti bratsku, grcku, municiju. Jer od ove nase nema leba.

ssekir75
 колко ја чујем од овдашњих који су је пуцали, добра је. а за ово задње се апсолутно не слажем Ne-ne

Nesica
 6 u obe cevke 34 gr i nema da brines univerzalni metak fazan LisicaZeka

Stefanj
 Uzeo sam kutiju lambro municije 4mm sa ficanim cepom u kal.16, ima li neko iskustva sa ovom municijom. Mislio sam da je koristim kao prvi metak za zeca i lisicu posto lovim u brdsko planinskom lovistu sa gonicma.
Bye

arli
 Kod mene u kraju stigla Lambro municija i u cal16 bez korpice,pa bih probao 3mm,ako ima neko iz ličnog iskustva neka"puca"?Smile

ssekir75
 kako vam se pokazao lambro mezzo? pucao s njim vise puta,ali proso ko laki topalovic... Confused

Djurovic Djordje
 Mezzo nisam koristio, ali jedino sto mi odgovara od njihovog programa je trap, sve ostalo sto sam probao bar meni nije nikako odgovaralo. Sad koristim samo RC Oro i to je to sto se tice sitne divljaci.
Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek.

Serbian Hunter
 Za drugu nedelju lova sam uzeo Lambro Feltro sa filcanima cepom 10-ku za prvu cev, hteo sam f2 classic fibre ali nisu imali, i mogu da kazem da je metak prilicno dobar, odstrelio sam fazana i zeca, koliko mi se cini metak je i jako brz to je neka moja procena, a i u cenovnom je rangu sa ostalom kvalitetnom municijom, 53 din.
Posteno u prirodi. Dobar pogled!
Osmeh 2

Ghost Hunter
 Pozdrav!
Da li je neko koristio A1 Speciale 36gr, i kako se pokazala ova municija?

Podunavac
 Juče na sajmu pazari Lambro za probu. Opet nije bilo Mirage municije koju koristim, pa reko da probam Grke. Samo će da sačeka malo dok ne zaladi.
Tri prsta 2Kolce

stefan092
 Ja сам са LAMBRO муницијом презадовољан већ три сезоне за кал 12 користим FELTRO 34. Сад сам и за кал 16 узео CLASIC FIBER од 28г да пробам.
Zastava M70 6,5x57, Meopta Meopro 3-9x42
Zastava M70 8x57js, Holosun 403B
Zastava M75 12/70
Zastava M80 12/70
Fabarm ELOS B2 12/76
IŽ 58 16/70

Podunavac
 Ja koristim isključivo municiju sa korpicom. O Lambro municiji sam čuo samo reči hvale. Pa reko da uzmem jednu kutiju za probu, kad već nema Miraža koji inače koristim. Ja sam inače rusofil i već duže vremena pokušavam negde da nabavimm rusku municiju, ali je nema nigde. Pa ajde reko da probam grčku. I oni su mi mili. Tri prsta
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Belom Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 869 04.12.2023. 18:14
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,616,123 posete www.srbijalov.com