Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
|
Limun |
Objavljen 29.01.2011. 18:34
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Izvini Jank nisam ono primetio pre, dobro si ono upakovao, jesu li videli Mirko i BrowniB)
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 29.01.2011. 18:39
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Jank druze svaka ti cast na onoj slici! B) alal ti vera kako si nas smestio..B) A za Limuna si pogodio pravu sliku druze sve cestitke! |
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 19:12
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Na predposlednjoj slici Limun nosi balon po lovištu i traži Sremca . čovek bez identiteta....hvala ti Limune za onu sličku od imenjaka i Mirka pored Compa .....e sad vidim kako izgleda moj Imenjak....ličimo se plavušan....ZAJEBANT...HA HA HA
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 29.01.2011. 19:15
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Jank nisam ja bez identiteta eno mozes da me vidis na mom fb prifilu.
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 19:20
|

Lovčina

|
Pa kad nemam fejs ali kad te nađem odma imam da te smestim kraj mene u kafančetu, onamo sam morao da montiram lik u odlasku ...mislim da te neko ne otkrije...ha ha ha...B)
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 19:23
|

Lovčina

|
Aaaaa tu si imenjače....kada se sastanemo popićemo Limunu svo vino yebo ga patak....ha ha ha..
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 29.01.2011. 19:33
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Jank koji ti je fb profil ja sam isti i tamo i ovde i ime i prezime,ako mozes da me nadjes posalji zahtev za prijateljstvo. |
|
|
|
Kile_ |
Objavljen 29.01.2011. 19:34
|

Lovčina

Upisa: 1429
Pristupio: 04.08.2009. 21:33
|
Jank kaže:
kile_ kaže:
ajde kolege dodjite u margitu 6.feb ja cu biti tamo  ) imam samo 10km to tamo 
Nemoj i ti ko Limun da nudiš vino pa posle cvrc.....Ja pijem samo belo a oni mlađi nek se i dalje zabavljaju sa Ružicom... 
pa jel dolazis jakn?ko ce jos doci?ej vino je najmanji problem donecu belo ne brini )
Samo 300 i 4x4
|
|
|
|
Browningbar |
Objavljen 29.01.2011. 19:34
|

Veteran

Upisa: 620
Pristupio: 23.10.2010. 02:02
|
Pozdrav imenjace, slika je super, i nasa i Limunova!  
Pravo u centar!

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 20:01
|

Lovčina

|
kile_ kaže:
Jank kaže:
kile_ kaže:
ajde kolege dodjite u margitu 6.feb ja cu biti tamo  ) imam samo 10km to tamo 
Nemoj i ti ko Limun da nudiš vino pa posle cvrc.....Ja pijem samo belo a oni mlađi nek se i dalje zabavljaju sa Ružicom... 
pa jel dolazis jakn?ko ce jos doci?ej vino je najmanji problem donecu belo ne brini  )
Kile Slavko 75 dolazi sledeće nedelje iz CH, trebalo bi da navrati kod mene u BG pa ako budemo sve uklopili možda bi i došli...samo njemu je problem što je njegova grupa iz Srpske pa treba tu neka dozvola vidi raspitaj se da li bi neko iz margite mogao da pošalje pozivnicu preko NETa na osnovu koje bi mogao privremeno da unese oružje u Srbiju....B)
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 20:05
|

Lovčina

|
mirko knezevic kaže:
Jank koji ti je fb profil ja sam isti i tamo i ovde i ime i prezime,ako mozes da me nadjes posalji zahtev za prijateljstvo. 
Ha ha ha,,, drugari nemam ja fb to je za vas mlade....ovde se malo družimo i šalimo koliko da prekratimo ove hladne zimske dane....video sam vaše profile samo napred u dopisivanju i zabavi....:uF
|
|
|
|
Kile_ |
Objavljen 29.01.2011. 20:06
|

Lovčina

Upisa: 1429
Pristupio: 04.08.2009. 21:33
|
vazi jank sutra cu konaktirati organizatora,pa cu videtu sta i kako moze.voleo bih da dodjete da se opet vidimo i druzimo ;)
tu smo na mom terenu pa da vas ja malo sprovedem krzo vrsac
Samo 300 i 4x4
|
|
|
|
Swarovski |
Objavljen 29.01.2011. 20:29
|

Mlađi član

Upisa: 36
Pristupio: 28.01.2011. 15:52
|
Opletoste po meni dobro drugari.
Nisam nigde procitao da ovde na forumu mogu pisati samo istomisljenici.
Izneo sam moje vidjenje nekih stvari i dogadjaja i sta je tu lose.
To sto sam primetio da ne "laje kera radi sela vec radi sebe" ne morate mi uzeti za zlo,to je samo moje vidjenje i ne mora biti istinito.
Primedbe da su novi za funkcionere i ne stoji do kraja.Ko kaze da sam ja za njih,mozda nisam samo za nacin vredjanja,omalovazavanja i blacenja istih a da pri tom se ne nudi nikakvo drugo resenje,osim "MI" umesto njih.
Normalno je da na reakcije i misljenja jednih pojavi se suprotna reakcija sta je prirodna pojava.
Kolega nenadx mozda ce vam naststetiti ova moja izjava,ali ja vam se zahvaljujem za pristojan i kvalitetan,korektan komentar u vasem postu.Primetio sam za ovo vreme sto pratim ovaj forum da ste lovac od formata,da poznate celokupno lovstvo i da imate edukativne postove!
Vidite da mozda i neidete u dobrom pravcu kolega kad kazete da kristali daju iskrivljenu sliku.Ta izjava potvrdjujje da ste u velikoj zabludi,jer sinonim za jasnocu i bistrinu je kristal,a ne pleksigas kako vi mislite.
Mislim da je neumesna i primedba za Kragujevac!
Zar ovde zive losiji ili neki manje vredni ljudi??
Da ne kvarim temu slavi koga jos jednom pozdravljam i cestitam lali cu odgovoriti jedan deo u temi o lovackoj komori odakle sve i krece!
Uspesan sutrasnji lov i smanjenje predatora! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2011. 20:54
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Swarovski ako mislis da mene u skoli ako neradim dobro posao prof. fizickog vaspitanja nema ko da zameni grdno se varas!!!!
U Srbiji ima preko 2000dipl.inzenjera poljoprivrede od kojih skoro polovina radi nesto drugo a nije u svojoj struci !
Ako mislis da je savez nezamenjiv i da tu mladi ljudi nema sta da traze GRESIS!!! Da je bilo srece tamo bi sedeli ljudi najvise 2 mandata!!!!!
Svako bi se zahvalio na funkciji i otisao da radi nesto drugo sto je vezano za struku kojoj pripada ali ovde je situacija drugacija !!
Jedni isti vode lovstvo u Srbiji vise od 30 god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jer to normalno da se samo vrsi rotacija na rukovodecim mestima u savezu sa istim glumcima!!!
Plate i dnevnice ne bih pominjao jer je to poznata stvar!!!!
Kako da se tu promeni nesto ako su igraci stalno isti??????
DOKLE?????????????
Lepo je izdavati hiljade kvadrata poslovnog prostora , ziveti na teret lovaca ,seminara,izrade lovnih osnova koje drzava vraca strucnjacima na popravku po 5 i vise puta ali svakog prvog PLATA je sigurna !!!!!!!
Da neko iz saveza nije nekad rekao da mu je plata mala ??????
Da neko iz saveza nije rekao "JA CU DA RADIM ZA PROSECNU PLATU U SRBIJI "
NE!!!!!!
Posto je tako lose u LSS ja bi da se menjam i da pomognem ljudima da dam moju profesorsku platu od 40.000din za najnizu iz saveza!!!!!!!!! PONAVLJAM NAJNIZU!!!!!!!!
Pa u savezu cistacica ima skoro duplo vecu platu nego JA!!!!!!!!
To je sustina naseg problema!!! |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 29.01.2011. 22:26
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Swarovski kaže:
Gde?
U Kragujevcu, ili u Odžacima?
Koje ti je LD?
Ko je predsednik LU "Mostonga", odakle je, kako ga zovu?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2011. 22:36
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Swarovski raspitaj se pa javi ovo oko predsednika i njegovog nadimka !!
Izgleda ti neradi navigacija!!!!!!tU.a |
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 22:39
|

Lovčina

|
Sremac75 kaže:
Swarovski kaže:
Gde?
Koje ti je LD?
Ko Šta ,,,Kragujevac....Pa ja sam Šumadijski zet....nisam valjda loš čovek.....Volim i ja vas....B)
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 22:43
|

Lovčina

|
B):uF .....volim
Ne volim..... ClAQue  
a najviše volim.....
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 29.01.2011. 22:48
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Sremac75 kaže:
Swarovski kaže:
Gde?
Koje ti je LD?
JBT koliko ti treba da odgovoriš???????
A čovek je on-line!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.01.2011. 23:09
|

Lovčina

|
slavaplana kaže:
NE!!!!!!
Posto je tako lose u LSS ja bi da se menjam i da pomognem ljudima da dam moju profesorsku platu od 40.000din za najnizu iz saveza!!!!!!!!! PONAVLJAM NAJNIZU!!!!!!!!
Pa u savezu cistacica ima skoro duplo vecu platu nego JA!!!!!!!!
To je sustina naseg problema!!!
Danas sam u jednom malom parku pronašao štene mešanca staro oko tri meseca..Onako promrzlo doneo sam ga kući, deca se obradovala lepo smo ga nahranili i spavalo je na tepihu celo popodne. Za to vreme smo mu spremili i kućicu od kartona i postavili prostirku ispred ulaznih vrata. Kada smo ga izneli iz kuće nije htelo da uđe u novi dom ...samo nas je pogledalo veselo zamahalo repom i otišlo za nekom novom srećom....toliko smo mogli da učinimo...."tako smo u mogućnosti"....
A "NAŠI ČELNICI" zaseli kruže s fotelje na fotelu kao kružni autobus oko Leskovca, uvek isti putnici a autobus niko ne popravlja niti održava. Jedan diplomirani inženjer građevine treba da živi normalno, da školuje svoju decu, da radi ono što voli , kako kada ima platu istu ko profesor...sit gladnom ne veruje....
A onda nas neko optuži da mi želimo njihove fotelje....B)
|
|
|