Limun kaže:
A šta da kažemo mi koji radimo (crnčimo) kod gazde i nismo vezani za državna jasla! 250000 ej bre!!!!
Eto i od goreg ima gore, a mi raspravljamo o visini članarine, o nametima i PDV koji država uzima svakom lovcu...niko se ne pita da većina običnih ljudi-lovaca radi za ovu cifru.....Kako će ti ljudi da izdrže sva ova davanja.....
Vidim ja ...kuda ovo vodi...Lov će postati privilegija bogatih....a ne ljudi koji vole prirodu koji se brinu o njoj i koji je čuvaju....B)
Ja to kolege pricam jos odavno....i onda ce mesozderi koji imaju pare da idu i pucaju dok ne popadaju,ko te pita za humanost za ljubav za uzivanje u lovu...
kile_ kaže:
vazi jank sutra cu konaktirati organizatora,pa cu videtu sta i kako moze.voleo bih da dodjete da se opet vidimo i druzimo ;)
tu smo na mom terenu pa da vas ja malo sprovedem krzo vrsac
to kile brate raspitaj se ja sam danas pokusavo ali nista
Poceo sam biti zabrinut kad krenu one cesto spominjane ofekaljene-usrane motke i kad to pocme sad da udara po ledjima funkcionera nastradao je.
Medjutim stvari idu proverenim tokom,oko doticnog se pocimaju okupljati najzesci vikaci i uz postovanje gospodine sekretaru pokusavaju ponizno da sa njim razmene po neku pametnu i da udele ili dobiju koji pametan savet.
Dalje, obeležene reči nikada nećete čuti od jednog lale iz Odžaka!
I meni nije jasno kako je to neki "kristal" prepoznao sve najveće vikače kada se mi ni međusobno nismo mogli prepoznati!
Kako si prepoznao nas najveće vikače?
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Nećete bogami ni od jednog južnog Srbina a ni od Šumadinca....takve reči ne postoje u našim rečnicima, ma uostalom može da kritikuje i primećuje ko god hoće ali neka se lepo predstavi ja sam taj i taj , volim lov i lovačke funkcije, ja volim matematiku i trigonometrijske funkcije, volim da rešavam Limes, tanges i kotanges, Pitagorina teorema mi je u duši pa se tima ne hvalim.....ha ha ha...B)
Steva Swarovski me podseca na jednog Svetu. A iz Odzaka nije.
Ne treba polemisati sa onima koji se igraju skrivaca. Nas vecina ovde koji nesto kao pisemo se predestavila punim imenom i prezimenom. Iza skrivanja identiteta ili davanja laznih podataka se kriju zadnje namere, i vi admini razmislite da li da im ubuduce date prostor, pogotovo kada krenu malo onako... Nisam protiv razlicitih misljenja i ljudi koji ne misle kao ja ali neka se posteno predstave i pocnu.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac75 kaže:
Jank, tako pričaju zapadni Slavonci!
Žena mi je odande!
Ma i gramatika naših naroda i narodnosti mi je dobro poznata, neću čoveka da prozivam valjda on zna odakle je, .....nije ni važno neka čovek iznese svoje mišljenje ....
ma nije ni bitno odakle je,samo neka pise korektno..ako optuzi nekog za grebanje f-je neka kaze ko je taj,a ne da lupi i ostane ziv kako se spremao linc,samo ne znam koga..ko je znao da ceranic dolazi?mozda slava,ali nigde se nije pricalo o tome..
pre je mogao da nam zameri zato sto ga nismo"napali" rafalno sa pitanjima!!!
Čovek je izgleda prethodno brifovan, i instruiran, išao je negde po svoje mišljenje. A usput, pošto zna ko su 'vikači', i da zna šta su 'vikači' radili, jel to možda taj čovek pratio nas? A kako je znao da Ćeranić dolazi na hajku? Izigravao tajnog agenta? Jel imao moju/naše slike, da nas prepozna, pošto ja nisam znao skoro nikog od forumaša, kako je on znao? Ako je to tako, onda možda ima elemenata za neka dela iz KZ, koja se odnose na neovlašćeno prikupljanje i saopštavanje podataka o privatnim licima. Pa mogu biti u problemu i onaj koji mu je eventualno davao podatke, kao i onaj koji je podatke koristio. Pazite šta radite, momci! Dobro pazite! Zavirite u član 146. KZ, sva tri stava! Malo je meni već dosta radnji iza ledja. Hteo sam otvoren razgovor o problemima u lovstvu, a dobijam ovo?!?
Eto, i ovo je jedna od malih igrica koje se vode u poslednje vreme. Ne nasedajte.
Može da misli šta hoće, i da piše o svojim stavovima, ako nekog to zanima. Ja rekoh već, da mu neću otpisivati. Neka pitanja su mu postavljena, u vezi njegovog predstavljanja, i u vezi prepoznavanja vikača i grebatora.
Srbijalov je otvoren portal. Dokaz je to što mu nismo budalaštine brisali, a njega banovali. Ima slobodu da piše šta god hoće, pod uslovom da ne vredja i ne provocira, i ne iznosi lažne tvrdnje. Odrasli smo ljudi, nema potrebe da igramo žmurke.
I još jedna korisna informacija: svaki računar koji se konektuje na mrežu, dobija od servera jedan niz brojeva, koji se zove IP adresa. Po IP adresi se može uvek vrlo lako dokazati, ko je, kada, odakle, i sa kog računara pristupio mreži, i koje sajtove je posećivao. Da ne bude zabune, IP adresa nije vidljiva članovima portala, ali je pohranjena na nekom serveru, kao što su zapisane sve posete korisnika interneta bilo kom sajtu, pa i Srbijalov. Tako da mene baš briga, da li je u pitanju Kragujevac ili Odžaci, može napisati i da kuca sa Marsa, proverljivo je. A izbegavanje konkretnih odgovora na konkretna pitanja mnogo govori.
Tek sad kada pogledam slike iz SS vidim da sam stvarno uslikao i tog visokog funkcionera glavne Lovačke Stranke.....gospodine XXL koji si na funkciji No2 vidi neko mesto i za mene, recimo bio bi zadovoljan da otvaram flaše vina na Vašim zajedničkim svečanostima.....ako je moguće....Valjda sam toliko zaslužio....pa vidite se na mojim slikama....B)
Lalo ne bih da ispadne glup moj komentar da te ja ucim ili tako nesto,ali gospodin "najskuplja optika" upravo je to i radio na svojim prethodnim postovima. Kaze da je video da "najveci huskaci" sede do gosp. C i gledaju da mu se uslihtaju da cuju neki savet itd itd... Jel to Lalo nije notorna laz i lazna tvrdnja,ili je neko stvarno sa foruma sedeo kod njega i sa doticnim gosp. C razgovarao kao u najlepsoj prici.... sto ja ne verujem...
Mirko, napisao sam već, da sam preko puta Ćeranića sedeo ja, sedeo je Sremac, i Admin, a povremeno su dolazili forumaši da se upoznamo. A sedeo sam ja i pored Zoranap, i pored Slave... Nego nije jasno kako je on (mr.kristal) znao ko sam ja, ili Sremac, ili neko drugi, kad sam ja tamo prvi put u životu video većinu forumaša, pa nisam znao ko je ko, a neko drugi je znao ko sam ja ili neko drugi? O šlihtanju je stvarno glupo govoriti. Kako neko ko nije prisustvovao razgovoru može da priča o sadržaju istog? Pali vas malo momak, a vi se primate. Naravno da momak iznosi laž, kad kaže da smo se 'grebali' i 'šlihtali', razgovarali jesmo. Nemojte me dovoditi u situaciju da trošim reči na bezvezne provokacije.
Kolege završimo sa anonimusima...nije jednostavno vredan priče!!! Samo one koji imaju hrabrosti reći svakome i ovako i oči u oči cenim i poštujem..ja prvi sam svedok da su naše kolege sve što su ovde napisale i iznele, to isto kazale i gospodinu sekretaru oči u oči..bez ikakvog ulizivanja i podmotavanja, pa s toga mislim da netreba uopšte trošiti tastaturu oko ovoga "kineskog Taska"....
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?