Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]

kelt kaže:
sniper neverujem da cu moci dizne izbusiti tako sitno pa sam se odlucio da ih napravim kao male slavine pa kad zelim sitniju ja zavrnem a kad krupniju odvrnem , ako to upali samo malo ce me zezati da nastelujem dobru dimenziju sacme , mada uvek sto zajebem moze nazad na topljenje. znacete ako uspem, a ako propadne stvar nema me par meseci od sramote na portalu kao i kolege Vlade kundacaraDragoljupe

Kelt ne uporedjuj se sa postupkom vlade jer nema smisla, nisi nikome obecao olovo za prodaju pravis za svoju dusu a druge rupe na diznama su oko o,7 mm i 0,5 to ti je lakse uvek mozes da izbusis drugu meru moj ti je savet da izbusis jednu i da probas tu jednu pa ako valja onda sve na tu meru , pre pocetka livenja isperi ih u alkoholu (ne sebe Grin) nego dizne , moraju biti ciste od svake prljavstine i masnoce ja sam se z@jeb@o nisam ispostovao uputstvo nisam ga rastumacio i preveo do kraja i nisam odmastio olovo nije htelo ni da kapne kako je zapeklo
bturijane evo kako se hladi
[movie=youtube]HmL7pEEimzw&feature=player_embedded[/movie][/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Kelt maksimalna visina rampe iznad rashladne tecnosti ne sme da predje 6mm zaboravih da ti kazem i rampa mora da ti bude ismirglana papirom granulacije 600 i posle toga se maze jednom vrstom mekog kamena "soap stone"sto kazu ameri ja sam to dobio 3 mala parceta uz masinu[/xhide]

bturjane
 ovo je dovedeno do maximalnog ucinka sve pohvale KELT zelim ti uspeha u poduhvatu,jos samo da se angazujemo oko nabavke olova iz Fukusime i ima da prsti na sve strane a i nocu ce da se vidi Bravo 2ROFL
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Sniper Hunter
 Made in Fukushima!Grin
i54.tinypic.com/28sc0ew.jpg
ReaktorII napunjen
i54.tinypic.com/ekjqkz.jpg

i51.tinypic.com/29pusl3.jpg
Izliveno u modle i procisceno danas 140kg obogacenog olova
spremno za livenje sacme

kelt
 sniper bolje bi bilo i meni i tebi da smo ove zime prosle uzeli neko svinjce pa topili mast i pravili cvarke!!!!!Dragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

bturjane
 kolega sniper bio uspesan dan u domacoj radinosti 140 kg malo li je 4100 metaka ima da gruva ko na kinesku novu godinupuc puc
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

hamerles
 Ala ga je napravio svaka mu cas Bye

kelt
 pa kolege lovci zamislite samo kome je sladji odstrel, onome ko ode u ducan pa kupi gotovo ili onome ko se ovoliko izmuci i napravi nesto svojerucno. e to je lov. sta mislite da su traperi pre 200-250 god. imali ducane sa RC-om ili Baskijerijem. svaki metak ovde ima svoju pricu, od nastanka do odstrela B) i to je ono pravo. i ovaj deo posla spada u lov, u pauzi dok je lovostaj- pripreme za lov , izlivanje pa punjenje pa sortiranje i lagerovanjeVeselo
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Jank

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

kelt kaže:
sniper neverujem da cu moci dizne izbusiti tako sitno pa sam se odlucio da ih napravim kao male slavine pa kad zelim sitniju ja zavrnem a kad krupniju odvrnem , ako to upali samo malo ce me zezati da nastelujem dobru dimenziju sacme , mada uvek sto zajebem moze nazad na topljenje. znacete ako uspem, a ako propadne stvar nema me par meseci od sramote na portalu kao i kolege Vlade kundacaraDragoljupe

Kelt ne uporedjuj se sa postupkom vlade jer nema smisla, nisi nikome obecao olovo za prodaju pravis za svoju dusu a druge rupe na diznama su oko o,7 mm i 0,5 to ti je lakse uvek mozes da izbusis drugu meru moj ti je savet da izbusis jednu i da probas tu jednu pa ako valja onda sve na tu meru , pre pocetka livenja isperi ih u alkoholu (ne sebe Grin) nego dizne , moraju biti ciste od svake prljavstine i masnoce ja sam se z@jeb@o nisam ispostovao uputstvo nisam ga rastumacio i preveo do kraja i nisam odmastio olovo nije htelo ni da kapne kako je zapeklo
bturijane evo kako se hladi
[movie=youtube]HmL7pEEimzw&feature=player_embedded[/movie][/xhide]

Snipere ovo je prava poezija kako samo cvrkuću koglice pri padu u rashladnu tečnost, milina jedna....a i kelt je na pravom putu....biće sačme ko pleve....Bravo 2ByeBravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac
 Ujače još im samo fali Gajgerov brojač da utvrde ubojitost sačme u odnosu na radijaciju.Grin
Tri prsta 2Kolce

Jank
 Ako može neka mašina za pravljenje ćevapa ja se prijavljujem da ložim vatru a ovaj moj zemljak iz Bojnik da donese roštilj meso...najbolje je leskovačko....pa da vidimo da li je ozračeno....Rotilj

hamerles
 Sutra pvavim ovu skalameriju i prenosim utiske B) ovo je ludilo od masine Bravo 2

kelt
 samo napred kolege ja sam vec nekoliko dana ko na spidu, sanjam sacmu i lov, jedva cekam dizne da napravim pa da lijem, Kolcejoj samo da uspe, ima da se slaviVeselo 2Harmonikaiveli 3
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

hamerles
 Ja cesto lijem olova raznih velicina zbog pecanja pa mi nadam se nece biti problem da izlijem i sacmuB) Ovo sto je Sniper postavio je fabrika za livenje sacmeBravo 2

Sniper Hunter

kelt kaže:
pa kolege lovci zamislite samo kome je sladji odstrel, onome ko ode u ducan pa kupi gotovo ili onome ko se ovoliko izmuci i napravi nesto svojerucno. e to je lov. sta mislite da su traperi pre 200-250 god. imali ducane sa RC-om ili Baskijerijem. svaki metak ovde ima svoju pricu, od nastanka do odstrela B) i to je ono pravo. i ovaj deo posla spada u lov, u pauzi dok je lovostaj- pripreme za lov , izlivanje pa punjenje pa sortiranje i lagerovanjeVeselo

Skoro svaka dramlija po kap znoja i to sopstvenog odustao sam i od pecanja danas samo da pretopim olovo ,u pravu si Kelt za osecaj drugacije je sa sopstvenom municijom B)

Sniper Hunter

kelt kaže:
samo napred kolege ja sam vec nekoliko dana ko na spidu, sanjam sacmu i lov, jedva cekam dizne da napravim pa da lijem, Kolcejoj samo da uspe, ima da se slaviVeselo 2Harmonikaiveli 3

Samo napred kolega zelim ti uspeh od sveg srcaiveli 3KolceHarmonikaTri prsta

Jank

hamerles kaže:
Ja cesto lijem olova raznih velicina zbog pecanja pa mi nadam se nece biti problem da izlijem i sacmuB) Ovo sto je Sniper postavio je fabrika za livenje sacmeBravo 2

Šta će ti lepša zanimacija, lep i koristan hobi, Sniper može da kupi verujem kamion punih patrona...ali izrada, punjenje patrona i livenje sačme, to je prava uživancija....Bye

Sniper Hunter

Jank kaže:
Ako može neka mašina za pravljenje ćevapa ja se prijavljujem da ložim vatru a ovaj moj zemljak iz Bojnik da donese roštilj meso...najbolje je leskovačko....pa da vidimo da li je ozračeno....Rotilj

Bice i rostilj Jank kad se budemo videliiveli 3ZivioRodjo

Sniper Hunter

hamerles kaže:

Malo je komplikovanije kolega od olova za pecanje ali nije bauk uz cvrstu resenost na uspeh sve se moze Stariiveli 3

hamerles
 Sniper kolega dobar sam u tome pokazacu ti slike pa i video B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 28
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: WildHunter

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,629,154 posete www.srbijalov.com