Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Predstavite svoj "Arsenal''

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Predstavite svoj "Arsenal''
xlr 5
 stigla prinova 1. aprila radovi oko sminkanja u toku slikam kad bude zavrsena
JelenLisica

xlr 5
 Kip je dodat medj ostal puskice

Poslednje upozorenje da se predstavite u profilu ili u temi predviđenoj za to

http://www.srbija...

ukoliko to ne učinite pri sledećem logovanju bićemo prinuđeni da vas banujemo sa foruma

Srbijalov AdminTim!
xlr 5 priložio:
2660180002_196142120415629_5078800_n.jpg

JelenLisica

veljko__
 Bravo 2 lepo,lepo
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

-ANUBIS-
 [xhide]evo I moga arsenala za sada ovoliko sacmare MP-153, IZ-18 I karabin 7,62*39 [/xhide]
-ANUBIS- priložio:
101_4777.jpg

nemeza
 Nekad
i50.tinypic.com/2n71o4k.jpg

Sad
i39.tinypic.com/161c35x.jpg
i42.tinypic.com/ajp5xc.jpg
i42.tinypic.com/n6e0j.jpg

Kundak je isti samo malo prerađen i glava je bila paljena a sada bunirana. Bye

I Jevtic
 Bravo 2
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

PEZ
 Kolega nemeza ko je "redizajnirao" kundak ako se moze znati.?Odobreno
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

nemeza
 Što se tiče oblika ja sam sam svoj majstor, a nijansiranje i čekiranje istog, jer sam fabričko čekiranje skinuto i sa kundaka i sa potkundaka, kao i skidanje paljene glave i bruniranje je rad majstora Dejana Ničića iz Niša. Cevi nisu rađene.

ivanfox
 Što bi reko Šoić "kolega Nemeza mnogo sam iznenadjen" pa zasto recimo skinuti paljenost baskule ako je dobro ocuvana kao sto je slucaj sa tvojom 127-icom,nakako mi to ne stima za jednog prefinjenog i prekaljenog poznavaoca,entuzijastu dok kundak englez bolje izgleda neko onaj fabricki,jos si ga izgleda bajcivao-zatamnio pa izgleda super.
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

Neca92
 Covece, ja na prvu pomislio da je covek radio nov kundak! Bravo 2 Svaka cast!
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nemeza

ivanfox kaže:
Što bi reko Šoić "kolega Nemeza mnogo sam iznenadjen" pa zasto recimo skinuti paljenost baskule ako je dobro ocuvana kao sto je slucaj sa tvojom 127-icom,nakako mi to ne stima za jednog prefinjenog i prekaljenog poznavaoca,entuzijastu dok kundak englez bolje izgleda neko onaj fabricki,jos si ga izgleda bajcivao-zatamnio pa izgleda super.

Što se tiče očuvanosti paljene glave mogu da kažem da je bila u fabričkom stanju kao i cela puška zato cevi nisu ni dirane, kolega Canis je video pušku, ali meni se ne sviđa. Jednostavno o ukusima ne treba raspravljati.

DakiNS
 Eto švaba se napravio englezGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Meni lično je paljeni finiš lepši od brunaže, a kad bi već skidao paljeni finiš onda bi glavu hromirao. Ali što reče kolega Nemeza o ukusima se ne raspravlja. Inače puška lepo urađena i čestitke kolegi Nemezi na majstorluku oko kundaka. Kakav je hvat sada u odnosu na fabrički (pištoljski)?
Tri prsta 2Kolce

xlr 5

Podunavac kaže:
Meni lično je paljeni finiš lepši od brunaže, a kad bi već skidao paljeni finiš onda bi glavu hromirao. Ali što reče kolega Nemeza o ukusima se ne raspravlja. Inače puška lepo urađena i čestitke kolegi Nemezi na majstorluku oko kundaka. Kakav je hvat sada u odnosu na fabrički (pištoljski)?
Paljeni finis je termicka obrada u izolovanoj sredini prirodnih materijala (drvo-kost...) bez prisustva vazduha potom se naglo hladi pa usled nejednakog prenosa toplote dobija se razlicita boja finisa na metalu. Hromiranje je galvanizacija koja se meni licno nesvidja lepse mi je samo belenje glave poliranje i tretiranje kiselinom pa neutralizacija dobija se mat finis poliranog metala. Radio sam to na svojim merklovima lepo izgleda uz kombinaciju sa bruniranim.
JelenLisica

Podunavac
 Druže i hromiranje može biti mat, ako se površina pre hromiranja ispeskari. Evo za primer moj CZ (koji si imao prilike da vidiš uživo). Deo navlake je poliran, a deo peskaren pre hromiranja. Nakon hromiranja čelik ne zahteva održavanje (premda ga ja održavam kao i ugljhenični koji je bruniran) a kod izbeljivanja i tretiranja kiselinom ipak zahteva redovno podmazivanje da se ne pojavi rđa.
Podunavac priložio:
cz99_1.jpg

Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:
Druže i hromiranje može biti mat, ako se površina pre hromiranja ispeskari. Evo za primer moj CZ (koji si imao prilike da vidiš uživo). Deo navlake je poliran, a deo peskaren pre hromiranja. Nakon hromiranja čelik ne zahteva održavanje (premda ga ja održavam kao i ugljhenični koji je bruniran) a kod izbeljivanja i tretiranja kiselinom ipak zahteva redovno podmazivanje da se ne pojavi rđa.
svidja mi se kako je uradjeno,i ja razmisljam da moj uradim tako.Gde si ga radio druze?
Novine

xlr 5

Podunavac kaže:
Rdja je samo odraz nebrige vlasnika a sta bi majstori radili kad bi svi bili tako savesni kao ti druze, neznam gde si samo polomio sanduk na cehinji HAHAHA! Mala sala!
JelenLisica

Podunavac

golf071 kaže:

Podunavac kaže:
svidja mi se kako je uradjeno,i ja razmisljam da moj uradim tako.Gde si ga radio druze?

Kod pokojnog puškara Gagija u Beogradu. Neznam dali je neko nasledio (preuzeo) njegovu puškarsku radnju. Ona je bila kod Snajpera (kod Beograđanke), mislim da je to Masarikova ulica.
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:

golf071 kaže:

Podunavac kaže:

Kod pokojnog puškara Gagija u Beogradu. Neznam dali je neko nasledio (preuzeo) njegovu puškarsku radnju. Ona je bila kod Snajpera (kod Beograđanke), mislim da je to Masarikova ulica.
Hvala moj dobri druze.Odobrenoiveli
Novine

mb-bb
 Imam tu cast da se ponovo pohvalim mojom drugom puskom koju sam kupio. Veselo
U pitanju je Zastavin karabin M70 u kalibru 7x64.Karabin je ocuvan, cjev je kao nova, po rjecima proslog vlasnika nije puno ispucala isto tako nije nosena puno u lov ali je dobro odrzavana.Kad sam je kupio nije mi se svidjala boja drveta pa ju je puskar malo sredio i namontirao optiku.Sad mi jos ostaje da odem na streliste i da je upucam, kupio sam municiju PPU 11.2g SP.Evo i koja slikica...Bye
mb-bb priložio:
25062013774.jpg

Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
Ja lovim (predstavite svog lovačkog kera) KINOLOGIJA 316 07.05.2022. 21:10
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,029 posete www.srbijalov.com