Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Jank
 Bravo 2... Kafa... iveliiveli 3 ...Raanj*.... Pivo....ajd živeli druže....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter
 [xhide]

Lala kaže:
Hoćeš li već jednom napuniti tu municiju, čoveče?!?! Dok gledaš kako se topi olovo, to je otprilike kao kad gledaš kako trava raste!ROFL

Punim Laki sada kada odem na odmor ROFLROFL za tebe specijalno "Fukusima "olovo i saljem ti brzom postom kao VladeROFLSmekoROFL salu na stranu odrzacu obecanje od zimusB) tako da ces imati mogucnost da testiras i da das tvoje misljenje i ocenu ,tako da se poboljsamo ili "reko Lala da ne dirate nista"ROFL[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Juce sam ipak malo grafitirao rucno nisam imao strpljenje da sacekam da zavrsim burence Grin
i51.tinypic.com/2ugj42p.jpg
Levo je grafitirana u cediljci koja sluzi da visak grafita padne u kofu ,a mesanjem sacme prstima i njenim trenjem o zidove cediljke dobija se onaj metalni sjaj , malo se ispolira da izgleda lepse vizuelno a i da se skine visak grafita koji je pre toga nanesen u plasticnoj flasi sa debelim zidovima , ja koristim od "soda club"masine za pravljenje soda vode, tu je i mlin za biber u zrnu on sluzi za mlevenje i sitnjenje grafita iz olovke a imamo i grafit u prahu kupljen
i54.tinypic.com/30ikxms.jpg[/xhide]

Hunter forever
 Motori motori Moootoooriiii!!! Grin Grin Grin Grin
marka Engleski poenter marka

Sniper Hunter
 HEAVY METAL FOREVER!GrinB)

Lala

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

Lala kaže:
Hoćeš li već jednom napuniti tu municiju, čoveče?!?! Dok gledaš kako se topi olovo, to je otprilike kao kad gledaš kako trava raste!ROFL

Punim Laki sada kada odem na odmor ROFLROFL za tebe specijalno "Fukusima "olovo i saljem ti brzom postom kao VladeROFLSmekoROFL salu na stranu odrzacu obecanje od zimusB) tako da ces imati mogucnost da testiras i da das tvoje misljenje i ocenu ,tako da se poboljsamo ili "reko Lala da ne dirate nista"ROFL[/xhide]

Ništa ti ne bi falilo, da dodješ nekako do NS, pa da probamo municiju zajedno na strelištu, na glinene, ili na leto, kad počnu prepelice! Poziv stoji otvoren, pa ti sad vidi...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 ima da bude AC\DC thunderstrack(samo da nebude HIGHWAY TO HELL)Dragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Lala
 Razmišljam, Kelt, da li sam se nekad nešto zamerio Sniperu, pa da me časti sa dodatnom dozom baruta u patroni, da napravim od cevke trubu Grin
Jel ima negde da se nabave kevlar rukavice, kacigu imam, pancir ću pozajmiti, kada budemo probali municiju ROFL

kelt
 B)Dragoljupe
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Dulle
 Jos malo pa ce Sniper H poceti da lije i topovska đulad.

Jank
 Ako treba Sniper će da napravi i za topa....samo moramo svi da pomognemo oko skupljanja olova...treba toga doooosta....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sniper Hunter

Lala kaže:

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

Lala kaže:

Ništa ti ne bi falilo, da dodješ nekako do NS, pa da probamo municiju zajedno na strelištu, na glinene, ili na leto, kad počnu prepelice! Poziv stoji otvoren, pa ti sad vidi...

Laki ja palim masinu sada cujemo se kuci posalji mi na PP tacnu adresu i br tel za brzu postu. ne brini za municiju moja gruva ko bazooka i napred i pozadi pada divljacGrin poziv je rado prihvacen za gostovanje u avgustu pozz cujemo se!!!

Sniper Hunter

kelt kaže:
ima da bude AC\DC thunderstrack(samo da nebude HIGHWAY TO HELL)Dragoljupe

Do ujutru ima da bude Highway to hell AC/DC Kroz Italiju ,a posle Higway star od Deep Purple kroz SL ,CRO, I majcicu SRBIJU a onda Speed King a kad stignem kuci

[movie=youtube]CamAhPeYoC8&feature=related[/movie]

Sniper Hunter
 [xhide]

Jank kaže:
Ako treba Sniper će da napravi i za topa....samo moramo svi da pomognemo oko skupljanja olova...treba toga doooosta....Bravo 2

Kolega jank dobra ideja sve cevi i ostali olovni otpad ostavite sa strane moja cerga kad prodje kupujem sveROFL

Izvinjavam se za Van teme Ups sad ce da bude FIK

pozzz svima sa Srbijalov polazim[/xhide]

kelt
 sniper odmoriste OGNJISTE javi se iveli 3 obavezno ne skrece se nigde sa putaRotilj
kelt priložio:
137444.jpg

Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Sniper Hunter
 [xhide]Punjeno i isprobano LEE slug 28g
i56.tinypic.com/wrays2.jpg
i55.tinypic.com/1ot4is.jpg
i52.tinypic.com/2hoieds.jpg[/xhide]

kelt
 koliko je precizan slug hand made, jel ovakoOdobravam ili ovakoNe odoravam ako nista od ovo dvoje ondaPivo 3
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Lala
 Reče mi Sniper malopre telefonom, da je imao grupu na 50m pet komada u 15 cm!!!
Pošto je on lovac, i voli lovačke priče, ne znam da li da mu verujem?
A pošto je kolega administrator, a poznato je da admini ne lažu, onda moram da mu verujem!ROFL

kelt
 ja koliko sam dobar pucac nebi to uspeo ni karabinom. svaka mu cast osim ako nas ne paliDragoljupe
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Hunter forever
 Bravo Sniper. B)
marka Engleski poenter marka

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,581 posete www.srbijalov.com