Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Rotweil Municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Rotweil Municija
nidzamotocross

Kile_ kaže:
Moravac da li je patron crne boje? Ja sam uzeo od dede pre par godina tu municiju crni kartonski patron sa belim natpisom rottweil.....ekstra metak

To je Rottweil Weidmannsheil, po meni najbolji metak koji sam ikada probao. A mišljenje dele i mnogo starije kolege, kao i moj otac i deda. Nažalost tih kartonaca nema više kod nas. Ima ga ja mislim u plastičnoj varijanti, ali nije to to...
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Kile_
 Ee to je taj! Sad sam kucao na google da vidim, full metak ali sto kazes nazalost nema ih vise.
Prosle godine sam pucao iz 153 sa novom municijom krusik kartonski patron bez korpe 3.5mm uff super stvar, a onaj miris ispaljene caure jaool vraca me u detinstvo kada sam pored dede isao i skupljao ispaljene kartonske caure i mirisao Smile
Samo 300 i 4x4

nidzamotocross
 Ja ne mirišem Krušik, ali za tu potrebu svake sezone uzmem par komada ovih.

www.dodaj.rs/f/v/H7/2B6QWvnN/dsc03068.jpg

ssekir75
 вајдмансхајл се ради, али код нас га набавиш само ако је неко довољно луд да га ушверцује, и још луђи да ти га да. једва сам се дочепао комада 1 за колекцију и жао ми да га испалим. иначе кажу да је више него дупло скупљи од "нормалне"муниције.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

moravac 1

ssekir75 kaže:
вајдмансхајл се ради, али код нас га набавиш само ако је неко довољно луд да га ушверцује, и још луђи да ти га да. једва сам се дочепао комада 1 за колекцију и жао ми да га испалим. иначе кажу да је више него дупло скупљи од "нормалне"муниције.
Rado cu ti osveziti kolekciju sa svim kartoncima koje smo naveli.Nisam lud ali volim da izadjem u susret i ucinim ljude srecnim.Jos ako opalimo koji...Kolce
srbija

Kile_
 Oo lepa patrona, pucao sam dve te patrone pre 7 godina na dunavu iz ruske jednocevke. Gde ima taj da se kupi?
Samo 300 i 4x4

nidzamotocross
 Tako je, radi se još uvek u kal. 12 i 16. Bilo ga je i kod nas u prodaji, ja sam dobio kutiju na poklon i žalim što sam sve ispucao. U pitanju je bila sačma 3,5mm. Ranije dok je to što pominješ moglo na mnogo lakši način, deda i ćale lovili samo sa njim. Bar imam brdo čaura za uspomenu. Odobreno

Bilo je plasikanera do skoro u Kanoni, ne znam da li ga još uvek ima. On ima korpicu za razliku od kartonca, bolji snop na papiru, ali kažem nije to to...

Kile, kupio sam ga kod Grofa na sajmu u Nišu.

moravac 1

nidzamotocross kaže:

Druze Nidzo....ma hocu i ja ovako lepog zeca.Ali umesto ovog belota....slike samo uz rota...a idu uz tu dobru pusku...samo tako.Kolce
srbija

Kile_
 Cool potrazicu po bg-u ;)
Samo 300 i 4x4

nidzamotocross

moravac 1 kaže:

nidzamotocross kaže:

Druze Nidzo....ma hocu i ja ovako lepog zeca.Ali umesto ovog belota....slike samo uz rota...a idu uz tu dobru pusku...samo tako.Kolce

Uh druže, ovaj je bio skoro 5kg, a paprikaš uveče, lepota... Gladan

Sasa frrr
 Nidzo od ovog metka sam davno odustao, oprobao vise kutija, vise serija i osim mirisa nista pozitivno od njega, anemican metak, pricam o klaibru 16. Ne odoravam

nidzamotocross
 Ne mogu da dam pouzdanu tvrdnju što se tiče ovog metka jer sam ispucao svega nekoliko komada do sad. Sa svima sam imao odstrel i to uvek zec i jednom kuna. Mada su to bili ziceri, na po 15m, jedino sam kunu pucao na malo dalje, ali je bila na drvetu, statična meta. Sve to u kalibru 12 i prečnika sačme 3mm. Mnoge kolege takođe kažu da je anemičan metak, a da je nekada bio bolji, čak jedan od najboljih, ali sam ja kasno rođen za taj. Ali da miriše, miriše.. Odobreno

ssekir75
 моравац, захваљујем! смислићемо нешто...

ниџо, белот је исти, али су људи у међувремену научили на бржу жабарску џебану па им сад овај слаб и анемичан. а уз то је била и нека ку р тон копија па сад људи немају поверење. а и скуп је брате, овде у бц 76 дин (мислим, проверим сутра па јавим). за те паре купиш два крушика или белома, или замало два ламбра тордо или мецо. дефинитивно се не исплати.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Miroslaw
 S&B red&black pucao 5 godina u lovu na sitnu divljac u kal. 16, promer sacme 3 i 3,5mm. Pogadjao jesam a i promasivao, nikada me nije izdao mislim da nije opalio, sit se sa njim nalovio, naleteo jednom i na par kutija lose serije (mnogo nesagorelih cestica baruta), prosle godine ga kombinovao sa Rottweil Waidmannsheil papirnim sa filcanim cepom ( zakljucak da je rot. brzi iako se na sajtovima navode slicne ako ne i iste pocetne brzine), ove godine za pocetak sezone uzeo RC za promenu cisto da probam a za drugi deo sezone kada stegnu mrazevi Rottweil Jagd braun Plastik sa filcanim cepom za polu cok i Rottweil Waidmannsheil sa plasticnom caurom i korpicom za cokiranu cev. Javljam rezultate.

ssekir75
 потврђујем цену сб црно-црвени. и то остала само још крупна сачма, 6,1мм, све покуповали румуни. по мени превише пара за тај метак.

мирославе, где си купио вајдмансхајл?

Miroslaw
 U radnji gde se snabdevam crno-crveni kostao je 60-65 din do promera sacme 4mm, svi veci promeri su skuplji. Waidmannsheil u kal 16 kod nas mislim da nema da se kupi nigde, nisam ni trazio. U kal. 12 sam gledao u jednoj radnji i mislim da je bio 90-100 din komad promera sacme 3,5mm.

ssekir75
 испаде да је тачна информација, више него дупло скупљи од нормалне муниције Grin

ssekir75
 у калибру пише да га има каприолоConfused

Miroslaw
 Patron u kartonskoj cauri i treba da bude skuplji od patrona u plasticnoj cauri samo je pitanje da li je realno da bude duplo skuplji!? Generalno mi obicni smrtnici robujemo brendovima malo ko od nas gleda realnu upotrebnu vrednost proizvoda a da mu predhodno nije bitno ko je napravio proizvod.

ssekir75
 ја најчешће пуцам крушик стандард, најјефтинија муниција на тржишту (ако не рачунамо домаћу радиност) и сасвим сам задовољан. ово бих волео да купим пар комада само да пробам. немам баш 100 дин за сачмени патрон Siroma

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Belom Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 869 04.12.2023. 18:14
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Krušik municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 840 30.09.2022. 21:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,281 posete www.srbijalov.com