Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
dinic1991
 evo da se i ja pohvalim...ubijena zenka sakala pre dve nedelje pogonom gde je moja kuja pokazala dobre predispozicije za dobrog kera,ovo je drugi sakal koji je pao pred njom a ima samo 15 meseci...Grin
aleksandar dinic

dinic1991
 a ovo je prvi,ubijen sredinom decembra,takodje pogonom gde sam ja kao najmladji lovac u grupi sa svojom kujom krenuo u pogon...a drugar ga je lepo docekao krusikovom dvojkomSmile
aleksandar dinic

dinic1991
 slika nije bas najbolje ispala...
aleksandar dinic

veljko__
 Sto volim da vidim ovakve slike.Dinicu kako se zove tvoja kuja.Samo napred,i sve najbolje.....Bye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

bracailic
 pozdrav svima i MORAM da pohvalim kolegu Dinića jer se vidi da radi sa kerušom LEOm koja ima dobre predispozicije da bude veoma dobar pomagač u lovu.
Ma da dodje ona ovamo u moj kraj malo da vodimo borbe sa crnom divljači GrinGrin
A evo da ja pokažem zadnji izlazak i uskoro završetak lovne sezone na moju omiljenu divljač Divlje svinje.
Ovom prilikom smo moje kolege sa posla i ja lovili na snežnim obroncima "Homoljskih planina", gde vladaju gorski carevi ( na koje nismo naišli ovom prilikom Frown) ), gde je klima surova i gde vladaju zakoni prirode .... gde ljudska noga ne kroči bez razloga..... gde je priroda netaknuta.
img7.imageshack.us/img7/1559/agubica.jpg

Uploaded with ImageShack.us

BOJK
 Kolega braco i kolega dinic svaka cast na ulovuBravo 2

Evo jedne slike STG od mog kolege.

BOJK
 Evo jos neka ako prodje Smile

BOJK
 Inace zove se Kica i van dimenzija je, izuzetno krupan, kad nije sezona ima preko 30 kg, sad je mrsav.

BOJK
 Ne znam da ubacim vise slika odjednom pa moram ovakoConfused

veljko__
 Braco i Bojk lepe slike nema sta,nadam se da ce ih biti jos.Pozdrav za obojicu.

BOJK
 Kolega Veljko nisam ni sumnjao da ces ti prvi da se javisSmile
Pozdrav i tebiiveli 3

veljko__
 BOJK ZivioRodjoiveli 3Harmonika

bracailic
 hvala na komentarima drugari, kolega Bojk lep je ovo ker kako li je dostigao toliku masu??? ne znam kako bi se pokazao po jakim tereinima ????
A evo jedne sličice od subote i našeg izlaska. Moje kolege sa posla i ja imasmo opet uspešan dan što je dokaz i ova sličica. Inače malo je lošijeg kvaliteta jer je celo vrme padao sneg ali ono što je glavno vidi se. pozzzz svima
img16.imageshack.us/img16/5316/osanica.jpg

BOJK
 Kolega braco i otac i majka od kera su bili krupni al on je jos krupniji, ne znam kako je i zbog cega takav mogu samo da nagadjam.
Kod mene je brdsko planinski kraj, nema kamena i krsa, i nisam vido da ima problema kad goni, prosle nedelje gonio lisicu od ranog jutra do podne, samo je dosta brzi od ostalih kerova i ne mogu da ga prate a i divljac pravi velike krugove tako da mu je to mana.

bracailic
 za dobrog psa ništa ne predstavlja manu. Dobar pas se pravi godinama a može se izgubiti za tren.
a da se upišem sa zadnjom slikom za ovu lovnu godinu na crnu divljač.
Meni jedna od najdražih slika iz više razloga ...... Moj matorac prvi i zadnji put vodjen lovne 12/13 godine čisto da se prošeta , ali ali ali.......naišli smo na tragove pušteno dosta kerova...prvi se javio i zalajao moj matori kada je opalila puška sjatili se svi . rezultat na slici..
Ma nema lova "bez šarova" Grin...iako je star....

img832.imageshack.us/img832/6359/sigev.jpg

BOJK
 Svaka cast, za ulov a posebno za gonica Bravo 2

veljko__

BOJK kaže:

BOJK slazam se sa tobom,Braco vidi se da imas super gonice,svaka castBravo 2.Pozdrav za obojicu...Bye

bracailic

veljko55 kaže:

BOJK kaže:

BOJK slazam se sa tobom,Braco vidi se da imas super gonice,svaka castBravo 2.Pozdrav za obojicu...Bye

Hvala drugari na lepim rečima.....trudimo se da ono što imamo to i da vredi Odobreno
Jedan lov je gotov drugi već počinje.....
Da ne bude samo da smo lovci na crnu divljač .... evo naše akcije na suzbijanju predatora u lovištu. Pokazali smo se da i na ovom polju imamo dobru organizaciju a i uspeh Smile
dve su pale...treća pobegla..a četvrda našla spas u rupi.....ALI ALI ALI No no no
do sledećeg našeg izlaska.
Čestitke srećnom lovcu Darku Lupšiću na mirnoj ruci i lovačkoj sreći.
Još bih da dodam da su naši verni pomagači odradili za čistu 9- tku jer ne pretenziramo ovu divljač.... a za desetku je trebalo da budu sa nama na slici GrinGrin
img28.imageshack.us/img28/6435/gradac.jpg

veljko__
 Braco lepi su ovi STG sa slika,a i svaka cast za ulovOdobreno.Bye

bracailic
 hvala Veljko.
A evo jednog snimka kako radi mlada garda STG kojima je sada 5 meseci i 15 dana. Brat i sestra s time što je poznato da ženke mnogo ranije kreću od mužjaka. Inače ovo su bili moji štenci koje sam poklonio lovačkom podmadku u mojoj grupi.
http://youtu.be/G...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,471,982 posete www.srbijalov.com