Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Lala
 Hehehe Kelt, ovo što vidiš na slikama će uglavnom na strelištu da završi, ide na jedan dobar test, kod pravih majstora (ne mislim na sebe).
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 [xhide]

Sniper Hunter kaže:
Laki evo danasnje "apotekarsko punjenje" LEE kugle po fazama
i51.tinypic.com/juyhsn.jpg

i55.tinypic.com/10db60l.jpg

i51.tinypic.com/23jmp1e.jpg

i52.tinypic.com/axcs5k.jpg

i56.tinypic.com/2111b2f.jpg

i52.tinypic.com/o9fpqh.jpg

i53.tinypic.com/2j1a8oi.jpg

E svaka čast Hunter, baš sam uživao gledajući ove slike. Sve uredno i pod špagu, baš kao u apoteci.Bravo 2[/xhide]
Tri prsta 2Kolce

kelt
 preciznost ovih slugova je u ravnomernom doziranju baruta kao i sto je pucano iz cilindra. bojim se da ce sa bilo kakvim cokom da se rapidno poveca grupa. kugla je kugla 40-50 meteri max. a preko kud koji. mada moram priznati izgledaju veoma mocnoB). a i hand madeAngry mora biti bolje nego fabricki
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

najic
 Postovane kolege zanima me vasa receptura za kalibar 20 , od skoro posedujem pusku u cal.20 , pa me zanima koliko baruta ide?

Imam lee load all ali za 12 , punim godinama svoju municiju no za dvadeseticu je skroman izbor .. Nakupovao sam sada na sajmu u nisu dovoljno patrona ali bez obzira volim da napunim i sam neki sa filcom ... Mada nikakvog materijala nema po nasim radnjama za cal 20 . Neke sugestije??
Pitanje za snipera : sa sajta siarm.it nemogu da narucim u srbiju postoji li neko drugo resenje ? Imam rodbine u sloveniji ali valjda traze uplatu unapred ...

Sniper Hunter
 [xhide]

najic kaže:
Postovane kolege zanima me vasa receptura za kalibar 20 , od skoro posedujem pusku u cal.20 , pa me zanima koliko baruta ide?

Imam lee load all ali za 12 , punim godinama svoju municiju no za dvadeseticu je skroman izbor .. Nakupovao sam sada na sajmu u nisu dovoljno patrona ali bez obzira volim da napunim i sam neki sa filcom ... Mada nikakvog materijala nema po nasim radnjama za cal 20 . Neke sugestije??
Pitanje za snipera : sa sajta siarm.it nemogu da narucim u srbiju postoji li neko drugo resenje ? Imam rodbine u sloveniji ali valjda traze uplatu unapred ...

Kolega najic SIARM salje u sve zemlje EU samo u Italiji moze da se plati pouzecem i tamo je besplatna postarina ako narucis preko 250 a za ostale zemlje je besplatno ako narucis preko 500 i placa se unapred, a za cal 20 ja ne punim kolega - Podunavac hvala kolegaB)[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Napunjeno danas za predstojecu sezonu na prepelice jos 250 patrona tako da docekamo spremni taj lov kod LaleGrin
i56.tinypic.com/34e2e8m.jpg

i52.tinypic.com/wu2ogi.jpg

i56.tinypic.com/14o6ulv.jpg[/xhide]

Lala
 Nije avgust daleko Smile.
Nešto pade na pamet: da porazgovaram sa mojima iz uprave LU, pa da vas sakupim na gomilu, ko hoće, u avgustu, na jedan lov na prepelice, i druženje kod Rančera na salašu? Jedan vikend, pa napravimo jutarnji i večernji lov, a izmedju, zna se RotiljRaanjiveliDrutvo.
Ima li kandidata? Jagnje će da bude moja donacija, za početak Smile

najic
 Evo ja cu da poteram jedno sumadijsko kaljavo prase Raanj

Sniper Hunter
 [xhide]Lalo izvanredna ideja prijavljujem se odmah i ja cu nesto da uletim ili Raanj a moze Pivoiveli 2i druzenje forumasa to je nesto najzesce, jos jednom Bravo za ideju mogla bi i jedna masina za tacnice da se nadje?[/xhide]

Lala
 Ima kod nas na lovačkom domu 3 mašine u bunkeru, a ima i desetak boksova za pse, nije to problem.

tomo vrbas
 Kada je druzenje i lov u pitanju Lalo evo i ja se prijavljujem za potencijalnoga kandidata!B)

sheytan

Lala kaže:
Nešto pade na pamet: da porazgovaram sa mojima iz uprave LU, pa da vas sakupim na gomilu, ko hoće, u avgustu, na jedan lov na prepelice, i druženje kod Rančera na salašu? Jedan vikend, pa napravimo jutarnji i večernji lov, a izmedju, zna se RotiljRaanjiveliDrutvo.

Veselo 2Veselo 2Veselo 2

Tri prsta 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

nemeza
 Lala, lovac srbijalov Rotilj Raanjiveli iveli 3 lovac srbijalov iveli 2 bilo bi B) . Pozdrav. Bye

PS.Obriši prethodna dva su greška.

canis aureus
 ... kandidata!?Iznenadjen
ja nemam kučište za prepelijadu ali ću se isprsim za neko Raanj sremsko ... a i ako tebra she se kandiDUje ću i ja ... nema veze za kučište sa početka upisaGrin i tako to ...
oopaaVeselo 2op-opVeselo 2opaaVeselo 2
Sniperu kad ti već ide to punjenje za prepelijaduB) ti pojačaj manufakturu -trebaće nam!Grin
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

ohotnik

Lala kaže:
Odlicna ideja za druzenje i lov uvek raspolozen i sve sto uz to ide.iveli Raanj

kelt
 dodjem i ja sa nekim kanistrom caletovog dalmatinskog kerozina KolceHarmonika
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac
 Stižem i ja, ako primate "strance". Samo ne znam sa puškom ili bez nje, moram da vidim kakva je procedura na granici (Srpskoj za unošenje). I donosim iveli 4 iz drugu državu.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 [xhide]

[b]canis aureus kaže:[/b]
Sniperu kad ti već ide to punjenje za prepelijaduB) ti pojačaj manufakturu -trebaće nam!Grin

Canis ne brini uveo sam 3 smene sada sam ispratio goste i odoh u barutanu da napunim malo municijeGrin i da postavim gajke za remnike na novim kundacima danas stigli i bio mi u gostima nas drug iz Sevojna bacam slike cim odradim neke sitnice Bye[/xhide]

Lala
 Porazgovaraću sa mojima iz uprave, da vidim šta oni kažu, ako daju zeleno svetlo, i kakve uslove. Će da učinim šta bidne moguće Smile

Podunavac
 Lalo ako uprava ne dozvoli lov za toliko gostiju, može i bez lova. Čisto druženje, da se vidimo, upoznamo i malo ljudujemo.iveli 3
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,546 posete www.srbijalov.com