sniper skupio s@m oko sto kg olov@ i to sve st@mp@rsko lijem cim se oslobodim ovog posl@ sto mi se sv@lio jer s@m osto s@m ovde u BG. jbg tesko je im@ti vinogr@de i m@slinike u D@lm@ciji @ 3iveti u bg (d@ im@m p@r@ dobro bi mi dos@o jed@n p@jper ko mister no@, vec s@m poder@o cetiri @ut@ n@ putovnje,@ koliko goriv@ i odr3@vnj@ nesmem ni d@ r@3mislj@m
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Sniper Hunter kaže:
[xhide]Po meni to je neko polovicno resenje ili u korpici ili bez nje ali ko sto rece Dr.Mr.Punilackih nauka moj visokocenjenopostovani kolega Sheeke ako nema mesta onda se snalaze pogotovu jos cal 20 a hteli da strpaju u cauru krupno i onda mora kompromisno resenje a kad su kompromisi u pitanju mi kupci naj....o!
koja je gramaza tog metka hamerles?[/xhide]
Na Belomovim patronima nikad nisam naisao na podatak koliko grama ima metak. Uopste ne pise na cauri(nijednoj) a Belom municiju imam u sva tri kalibra 12-16-20 ni na jednom kalibru ne pise gramaza sacme... Bar na ovima sto ih ja imam
Pa jel ne pisu ni na kutijama nista??????
Sniper na kutijama pretpostavljam da pise ovo sam kupio manju kolicinu bez kutijeB) provericu sutra dali pise na kutijama pa ti javljamB)
Lala kaže:
Sheytan i Sniper, kao ono što se crnogorci oslovljavaju: 'ja tebi vojvodo, ti meni serdare...'
he, he, he,
l@B)lo
SHEEKe ovi ga bas zavlace profama jel da ih poobaramo na ispitu pa da ponavljaju ili nesto se mislim.......... jedno specijalno punjenje po hamerovim tablicama 1.1/2 merica +2mm preko ivice baruta da bude sigurno 3 lista Politike a mogu i Vecernje novosti da dooobro sabijemo i sacme koliko stane za prepelice naravno da probaju[/xhide]
[xhide]E, moj bata-Sniper, i to nam je hvala... I to josh Lala! Ko bi se tome od njega nadao! Ja njega svojim, a on tako... ccc...
Ali, oprostitjemo mu, pocheo je da qcka ql, kao pravi betjari!
Lalo,
Sniper, za te mechitje imash moju poonoo podrshq! Ali, povezi rachuna, isuvishe smo ih dobro nauchili - morash da ih napoonish u neprovidne chahure, jer nashi pazljivi (m)uchenizzi znaju kolika je otprilike normalna visina baruta u metq! [/xhide]
Jbg, mene su u srednjoj školi redovno izbacivali sa časa, zbog jezičine, čak sam imao jednog profu koji je čim dodje na čas, samo mi pokaže vrata preventivno, i tako jedno 4-5 puta...
Ali nit sam ja više srednjoškolac (na žalost), nit ste vi pravi profani, nego je sve u okvirima lovačkog zezanja, naravno.
A ko se zeza na tudj račun, mora biti spreman i da prihvati zezanje na svoj račun, prema tome, izvolEVAJte
kuku st@ mu bi jel ono bio h@merrles i ml@dji d@n@
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
hamerles kaže:
Ne to je ket jer u zivotu nije napunio ni jedan metak
decko, j@ punim municiju od svoje I0-god. , i nik@d nis@m lup@o gluposti dok p@metniji govore. v@spitnje sto s@m poneo i3 kuce mi to nik@d nije do3volj@v@lo. nis@m punio nik@d s@ lee lo@d- @ll2 i 3bog tog@ se ne stidim jer covek mor@ uciti dok je 3iv ,@ 3n@mo ko je on@j ko sve 3n@
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
Lala kaže:
Popravi to slova 'A' jer oće oči da mi ispadnu dok ne dešifrujem!
ocu L@lo cim uv@tim
prosul@ mi dec@ sok po t@st@turi, m@jk@ im se obli3nil@ d@bogd@
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
pivo ne trosim, s@mo ono sto je bog stvorio to je vince homemde mo3e u letnji d@n s kiselom vodom
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
hamerles kaže:
Ne to je ket jer u zivotu nije napunio ni jedan metak
decko, j@ punim municiju od svoje I0-god. , i nik@d nis@m lup@o gluposti dok p@metniji govore. v@spitnje sto s@m poneo i3 kuce mi to nik@d nije do3volj@v@lo. nis@m punio nik@d s@ lee lo@d- @ll2 i 3bog tog@ se ne stidim jer covek mor@ uciti dok je 3iv ,@ 3n@mo ko je on@j ko sve 3n@
Ondak u redu Samo nemoj za svaku glupost koju ovde postave mene da prozivas
i3vini h@mer k@d god nesto vidim ov@kvo, setim se tebe i onog tvog kolege st@ je uvek punio mericu ipo@li on@j snim@k ce mi biti st@lno pred ocim@ dok budem punio p@ntrone
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
Daleko bilo ono nekome da se desi(kao na snimku) uopste neznam sta je onaj decak radio sa tom municijom kad je doziveo totalnu exsploziju puske. Kazem ti da sam u svom punjenju stavljao malo vise baruta oko ali sam stavljao manje sacme i nikad nisam osetio razliku ni u trzaju ni u nicemu od original municije.To su neki shvatili kako ja pravim patrone da dovedem do exsplozije puske i povredim samog sebe ko je lud to da radi samom sebi... Od 2005 godine nisam napunio ni jedan jedini patron koristim samo originale jer su mi ponestale zalihe baruta i sacme a da ih kupujem sada jeftinije mi je da kupim original municiju i da ne razmisljam... Tako je to Kelt izvinjenje prihvaceno
Zamolio bih te da ne iznosis nikakve brojcane podatke u postovima o kolicini baruta koga stavljas u tvoju municiju!!!
Srbijalov Admin Tim!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?