Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
kelt
 sniper skupio s@m oko sto kg olov@ i to sve st@mp@rsko lijem cim se oslobodim ovog posl@ sto mi se sv@lio jer s@m osto s@m ovde u BG. jbg tesko je im@ti vinogr@de i m@slinike u D@lm@ciji @ 3iveti u bg (d@ im@m p@r@ dobro bi mi dos@o jed@n p@jperPilot ko mister no@, vec s@m poder@o cetiri @ut@ n@ putovnje,@ koliko goriv@ i odr3@vnj@ nesmem ni d@ r@3mislj@mFrown
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

hamerles

Sniper Hunter kaže:

hamerles kaže:

Sniper Hunter kaže:
[xhide]Po meni to je neko polovicno resenje ili u korpici ili bez nje ali ko sto rece Dr.Mr.Punilackih nauka moj visokocenjenopostovani kolega Sheeke ako nema mesta onda se snalaze pogotovu jos cal 20 a hteli da strpaju u cauru krupno i onda mora kompromisno resenje a kad su kompromisi u pitanju mi kupci naj....o!
koja je gramaza tog metka hamerles?[/xhide]
Na Belomovim patronima nikad nisam naisao na podatak koliko grama ima metak. Uopste ne pise na cauri(nijednoj) a Belom municiju imam u sva tri kalibra 12-16-20 ni na jednom kalibru ne pise gramaza sacme... Bar na ovima sto ih ja imamSad

Pa jel ne pisu ni na kutijama nista??????
Sniper na kutijama pretpostavljam da pise ovo sam kupio manju kolicinu bez kutijeB) provericu sutra dali pise na kutijama pa ti javljamB)

sheytan

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

kelt kaže:

Lala kaže:
Sheytan i Sniper, kao ono što se crnogorci oslovljavaju: 'ja tebi vojvodo, ti meni serdare...' Grin

he, he, he,Dragoljupe
l@B)Grinlo

SHEEKe ovi ga bas zavlace profama jel da ih poobaramo na ispitu pa da ponavljaju ili nesto se mislim......Grin.... jedno specijalno punjenje po hamerovim tablicama 1.1/2 merica +2mm preko ivice baruta da bude sigurno 3 lista Politike a mogu i Vecernje novosti da dooobro sabijemo i sacme koliko stane ROFL za prepelice naravno da probaju[/xhide]

[xhide]E, moj bata-Sniper, i to nam je hvala... Cry I to josh Lala! Ko bi se tome od njega nadao! Ja njega svojim, a on tako... ccc...

Smeko

Ali, oprostitjemo mu, pocheo je da qcka ql, kao pravi betjari! Grin

Lalo, iveli 3

Sniper, za te mechitje imash moju poonoo podrshq! Ali, povezi rachuna, isuvishe smo ih dobro nauchili - morash da ih napoonish u neprovidne chahure, jer nashi pazljivi (m)uchenizzi znaju kolika je otprilike normalna visina baruta u metq! Stari[/xhide]
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lala
 Jbg, mene su u srednjoj školi redovno izbacivali sa časa, zbog jezičine, čak sam imao jednog profu koji je čim dodje na čas, samo mi pokaže vrata preventivno, i tako jedno 4-5 puta...
Ali nit sam ja više srednjoškolac (na žalost), nit ste vi pravi profani, nego je sve u okvirima lovačkog zezanja, naravno.
A ko se zeza na tudj račun, mora biti spreman i da prihvati zezanje na svoj račun, prema tome, izvolEVAJte Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 [xhide]Nacicu neki iz Italije Niskovolumenski siiiiiiitan do boga a JAK bice KAABOOM Rikooo

[movie=youtube]aVtsjuKWmak[/movie][/xhide]

sheytan
 [xhide]Ma, kakav crtać!

Na jednom sveCkom forumu držah svojevremeno school of reloading, i jedan young student was zezao mene. I šta mu se happened:

Smeko[/xhide]
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

vlada lovac
 Da se malo bolje vidi
i56.tinypic.com/30li3d4.jpg
i51.tinypic.com/90vlzl.jpg

canis aureus
 [xhide]jameriko zemljo pametnih jamera
"čega se pametan stidi budala se time diči"Stari
Grin[/xhide]
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

hamerles
 Ovaj decak sipao dve merice baruta verovatno Smeko Neznaju jameri ROFL

kelt
 kuku st@ mu biFrown jel ono bio h@merrles i ml@dji d@n@Dragoljupe
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

DakiNS

kelt kaže:
kuku st@ mu biFrown jel ono bio h@merrles i ml@dji d@n@Dragoljupe
Jedino ako je slikan u vrtiću
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

hamerles
 Ne to je kelt u pokusaju da napuni metakROFL jer u zivotu nije napunio ni jedan metakROFL

kelt

hamerles kaže:
Ne to je ket jer u zivotu nije napunio ni jedan metakROFL

decko, j@ punim municiju od svoje I0-god. , i nik@d nis@m lup@o gluposti dok p@metniji govore. v@spitnje sto s@m poneo i3 kuce mi to nik@d nije do3volj@v@lo. nis@m punio nik@d s@ lee lo@d- @ll2 i 3bog tog@ se ne stidim jer covek mor@ uciti dok je 3iv ,@ 3n@mo ko je on@j ko sve 3n@Cao poljubac
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Lala
 Popravi to slova 'A' jer oće oči da mi ispadnu dok ne dešifrujem!

kelt

Lala kaže:
Popravi to slova 'A' jer oće oči da mi ispadnu dok ne dešifrujem!

ocu L@lo cim uv@tim Vreme
prosul@ mi dec@ sok po t@st@turi, m@jk@ im se obli3nil@ d@bogd@iveli 4
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Lala
 'Oće to od soka, a 'oće i od piwwa, kad se pretera Grin

kelt
 pivo ne trosim, s@mo ono sto je bog stvorio to je vince homemde mo3e u letnji d@n s kiselom vodomiveli 2
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

hamerles

kelt kaže:

hamerles kaže:
Ne to je ket jer u zivotu nije napunio ni jedan metakROFL

decko, j@ punim municiju od svoje I0-god. , i nik@d nis@m lup@o gluposti dok p@metniji govore. v@spitnje sto s@m poneo i3 kuce mi to nik@d nije do3volj@v@lo. nis@m punio nik@d s@ lee lo@d- @ll2 i 3bog tog@ se ne stidim jer covek mor@ uciti dok je 3iv ,@ 3n@mo ko je on@j ko sve 3n@Cao poljubac
Ondak u redu Bye Samo nemoj za svaku glupost koju ovde postave mene da prozivas Angry

kelt
 i3vini h@mer k@d god nesto vidim ov@kvo, setim se tebe i onog tvog kolege st@ je uvek punio mericu ipoFrown@li on@j snim@k ce mi biti st@lno pred ocim@ dok budem punio p@ntroneNervozan
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

hamerles
 Daleko bilo ono nekome da se desi(kao na snimku) uopste neznam sta je onaj decak radio sa tom municijom kad je doziveo totalnu exsploziju puske. Kazem ti da sam u svom punjenju stavljao malo vise baruta okoCenzurisano ali sam stavljao manje sacme i nikad nisam osetio razliku ni u trzaju ni u nicemu od original municije.To su neki shvatili kako ja pravim patrone da dovedem do exsplozije puske i povredim samog sebe ko je lud to da radi samom sebi... Od 2005 godine nisam napunio ni jedan jedini patron koristim samo originale jer su mi ponestale zalihe baruta i sacme a da ih kupujem sada jeftinije mi je da kupim original municiju i da ne razmisljam... Tako je to Kelt izvinjenje prihvaceno iveli 3

Zamolio bih te da ne iznosis nikakve brojcane podatke u postovima o kolicini baruta koga stavljas u tvoju municiju!!!
Srbijalov Admin Tim!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,637,394 posete www.srbijalov.com