Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Porez na oružje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Porez na oružje
Aca Velika Plana
 Sniper- ****m ga u dupe pa tolike silne prerade rade nasi puskari da me ne bi cudilo da vidim lovca sa skorpionom u lovu! kapiras?? B) a sto se tice poluatomata,vidis gore da pise Poluautomatsko oruzje (karabin,sacmara)?? prema tome svaka puska ima svoju namenu,kako mislis da nazoves sacmaru prelamacu iz 27 ?? to poluautomat nije kao napr MP 153 ??

djuro 33 - pod ostalo navodim oruzje koje je kolekcija,ne nase lovacko

sremac - ako je covek koji mi je rekao pogresio onda ok Hmmm ,mada vrlo tesko da je pogresio... jedan je od glavnih za SD okrug i ne verujem da se njemu daju lazne informacije... B)

kelt
 nemojte da se vise prepucavate oko poreza na oruzje. nema niceg novoga. oporezivanju ne podleze lovacko i sportsko naoruzanje.
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Aca Velika Plana
 B) to ocu da cujem! iveli Pivo 3

I Jevtic
 a jel se placa porez ROFLROFL
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

kelt
 HaHaHaa ko je to zaglavio nogu u vodokotlicuUpecao seROFL
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

DakiNS
 Sex za početnike - turi najistureniji deo tela tamo gde se piškiHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter

Aca Velika Plana kaže:
Sniper- ****m ga u dupe pa tolike silne prerade rade nasi puskari da me ne bi cudilo da vidim lovca sa skorpionom u lovu! kapiras?? B) a sto se tice poluatomata,vidis gore da pise Poluautomatsko oruzje (karabin,sacmara)?? prema tome svaka puska ima svoju namenu,kako mislis da nazoves sacmaru prelamacu iz 27 ?? to poluautomat nije kao napr MP 153 ??

sremac - ako je covek koji mi je rekao pogresio onda ok Hmmm ,mada vrlo tesko da je pogresio... jedan je od glavnih za SD okrug i ne verujem da se njemu daju lazne informacije... B)

Aco ,ne zameri ali pogotovu ti glavni iz okruZi imaju tendenciju da sami tumače zakon kako im se sviđa toga momenta ,poznajem to vrlo dobro,jednom se ćefnulo tako da kada predaješ zahtev za nabavku oružija ,popunjavaš neku izjavu z bog čega ti treba oružije,što nema nigde u zakonu.

Aca Velika Plana

sjeftic kaže:
a jel se placa porez ROFLROFL

pa placas ti ako imas poluautomate ;)

Aca Velika Plana
 Daki i Kelt na koga se odnosi onaj upis? posto sam shvatanja da ste uperili "zezator strelice" ka meni? Chut

Aca Velika Plana

Sniper Hunter kaže:

Aca Velika Plana kaže:

Aco ,ne zameri ali pogotovu ti glavni iz okruZi imaju tendenciju da sami tumače zakon kako im se sviđa toga momenta ,poznajem to vrlo dobro,jednom se ćefnulo tako da kada predaješ zahtev za nabavku oružija ,popunjavaš neku izjavu z bog čega ti treba oružije,što nema nigde u zakonu.

bre ****m ga ako je covek pogresio onda ok,al mi je 2 puta potvrdio,prema tome nemam sumnje u njegove informacije... Confused a to sto se tice zakona,pa kako za koga tako rade,ja nisam imao takvih situacija,sto treba to popunim i zavrsim u najkracem roku B)

stojkuki
 Momci, ako dobijemo resenja ... a dotle ... da ne nagadjamo. Mislim dau nekim postovima ima sasvim dovoljno da se izvuce zakljucak.

Podunavac
 A jel se plaća porez i na lovačke kerove?Grin
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Tebra Podunavski, to pitanje uopšte nije smešno! Grin

Npr., znam da, beše, Česi koriste Bul terijera u lovu, a evo u BG njega metnuše u grupu "zaebatih", i odrapiše 30.000rsd/kom godišnje... Tako da...

Npr., nekome se, da prostite, digne da je NKD, ljuta zver, izuzetno opasan po popoolazziju fazana, i ondaK istoga, sa oštrodlakim mu rodjom, oglobe sa XYZ EUR/kom/jahre... Zvuči šašavo, ali u Srbistanu me nikakva ebena p..da materina od Cenzurisano & Cenzurisano & Cenzurisano vlasti ne može začooditi! Histerian 
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lovac Stari
 Sta ima da te cudi u ovoj propaloj - diletantskoj drzavi. Gde ljudi rade za 200 - 20.000din a benzin kosta 1,50 po litru.

Tek ce Srbi da dozive jos iznenadjenja!
Dobar pogled.

sheytan

Lovac Stari kaže:
Sta ima da te cudi u ovoj propaloj - diletantskoj drzavi. Gde ljudi rade za 200 - 20.000din a benzin kosta 1,50 po litru.

Tek ce Srbi da dozive jos iznenadjenja!

Ima onaj vic, kad doktor saopštava Cigi da nema dobre vesti za njega, i da će živeti još cca. 6 meseci...

- A OD ČEGA, DOKTORE? OD ČEGA???

Jaooo
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

kelt

Aca Velika Plana kaže:
Daki i Kelt na koga se odnosi onaj upis? posto sam shvatanja da ste uperili "zezator strelice" ka meni? Chut

Cvee mala sala koleza. nemoj se ljutis porfavorUpecao se
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Podunavac
 Čiča, pa lepo onomad reče vojvoda Šešelj: demokratiju (i kapitalizam) ste hteli, to ste i dobili.
Tri prsta 2Kolce

Sremac75

Podunavac kaže:
Čiča, pa lepo onomad reče vojvoda Šešelj: demokratiju (i kapitalizam) ste hteli, to ste i dobili.

Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

kaludra
 ajd prvo da vidimo sta nude politicari po pitanju oruzja pa cemo ondak da glasamoStari

Lovac sd
 http://www.petici...na_oruzje/ Bravo 2
Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
LOVAČKO ORUŽJE - PRODAJA PRODAJEM 54 06.09.2023. 06:07
Održavanje lovačkog oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 402 22.02.2023. 21:48
Antikviteti lovačko oružje ORUŽJE - SVAŠTARA 73 01.02.2021. 10:32
LOVAČKO ORUŽJE - KUPOVINA KUPUJEM 34 26.08.2020. 10:35
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,247,878 posete www.srbijalov.com