nenad_franc kaže:
na zalost, od danas Aresove snimke mogu da postavljam jedino ovde. ostao sam bez vernog pomocnika pre pocetka lova, i bez iskrenog prijatelja za svaki dan
Žao mi je kolega!
Nova kuca leči tugu!
Moguće da je pored toplotnog udara i infarkt uzrok..
Hoće kod njih od prevelike želje,od volje za lovom...
izdrzavao je mnog teze uslove, u lovu trci od 7 do 15, po istoj vrucini koja je bila tog dana. a tada je vise lezao u hladovini, nego sto je jurio. ko ce ga vise znati. sta god da je uzrok, njega vise nema.
meni samo ostaje da se jedem, zbog toga sto sam ga tog dana pustio da krene sa mnom...
U ponedeljak 14.09.2015. morao sam da donesem tesku odluku i uspavam svog najboljeg pomoćnika, moju kujicu ABBU. Bila je veran i veoma plemenit lovački pas.Bilo je pravo uzivanje loviti sa njom prepelice i fazane. Mislim da sam je pružio sve i doživela je punih 12.god. I ovog leta je lovila prepelice, dakle do poslednjeg trenutka!Nažalost rak jetre je bio snažniji i da se ne bi mučila doneo sam tešku odluku i na mojim rukama je zaspala.
ABAA uživaj u večnim lovištima!!!!!!!!
Imao sam sreću da upoznam Ozija , starog lovca kojeg ni matore prevejane fazančine nisu mogle prevariti. Eto skoro u isti dan kao i moj Zik. Nadam se da zajedno tamo negde love.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Danas me je napustio moj verni pomocnik NKD Brik, otac otisao da ga nahrani i nadje ga da je uginuo.Nadam se da ces negde tamo loviti kao sto si dosada lovio i da ces pleniti svojom ostrinom koja te je krasila.Hvala ti za sve lovove koje si mi ulepsao svojim radom,istrajnoscu i inteligencijom.Hvala ti sto si bio moj i sto sa ponosom mogu reci da si bio najbolji,a to si dokazao ne samo u radu vec i tvoji potomci koji su ostali iza tebe su dokaz da si vredeo mnogo!
Slabije posećujem forum, pa sam tek sada video.
Sa Ozijem sam lovio samo jednom, i tada je već bio u penziji, ali je bio prinudno povučen iz iste na taj dan
Inače, šta me je fasciniralo kod tog kera....on je nepogrešivo pronalazio srneću divljač. Sve pronađene i podignute srne u tom lovu je on odradio. Uzvrti se, izvrti trag, i naposletku pronađe srnu/srndaća.
Kasnije mi je Mrwa objasnio da su ga koristili u pronalaženju ranjene divljači i da je to njemu postalo prirodno.
Fazane je radio u tandemu besprekorno.
Sve u svemu, proveo je život pored pravog lovca, u prebogatom lovištu, nalovio se....prava jedna bajka za svakog lovačkog psa. Neka mu je laka zemlja.
Отишао је Ерос.
Није умро, јер змајеви попут њега не умиру. Само је отишао да извиди какав је терен у Вечним ловиштима и да нађе наше пријатеље који нас чекају тамо.
Нема речи којима би се описало какво је то биће било. Прави Божји дар.
Видимо се ускоро брате!
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?