Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: 'in memoriam'

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
'in memoriam'
zoranp
 Vala lepo se lovilo sa Kastorom, bio je to lep i pametan pas!! Imao je momenata, na osnovu kojih smo Lalu "izuvali" iz cipela od zezanja, ali tako je sa svakim psom! Zao mi je Lalomire zbog tvog gubitka Kastora, a bome žao mi i što leglo ne uvatišmo od njega!Shock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

arnotije
 Juce nas je napustio nas Bili ... CryCry Hvala ti za sve prelepe lovove sa tobom, svu divljac koju si pronalazio i gonio do nas, necemo te nikada zaboraviti!!! Nije za tebe bilo prepreka ni hladne nabujlale reke u januaru , ni vrelog dana uvek si isao sa istim zarom i silinom i svi bi se iznova cudili odakle. Bio si sila od kera, prava sila, stasom,i glasom i karakterom. Da se ovo desilo i za deset godina bio bi nam isto ovako tesko i zao, ali ovo je ipak prerano! Poslednji pozdrav od "Starog" i ekipe ... CryCry
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

DakiNS
 Šta bi kolega?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

lovac junior

arnotije kaže:
Juce nas je napustio nas Bili ... CryCry Hvala ti za sve prelepe lovove sa tobom, svu divljac koju si pronalazio i gonio do nas, necemo te nikada zaboraviti!!! Nije za tebe bilo prepreka ni hladne nabujlale reke u januaru , ni vrelog dana uvek si isao sa istim zarom i silinom i svi bi se iznova cudili odakle. Bio si sila od kera, prava sila, stasom,i glasom i karakterom. Da se ovo desilo i za deset godina bio bi nam isto ovako tesko i zao, ali ovo je ipak prerano! Poslednji pozdrav od "Starog" i ekipe ... CryCry

zao mi je kolega Sad Cry
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

nidzamotocross
 Sad Pas
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

arnotije

DakiNS kaže:
Šta bi kolega?

Ne znamo, sve je bilo ok, nista neobicno nismo primetili, jeo je ok, veseo (mozda manje aktivan nego inace) ...samo smo ga ujutru nasli uginulog u svojoj kucici.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

DakiNS
 Znači kao Lalin Kaster, žao mi je kolega.

AcaNik
 Шта каже ветеринар од чега је угинуо?

arnotije
 Bez da ikoga od te struke uvredim, lokalni veterinari kada su psi u pitanju vakcinisu(osnovno) i da usiju pse kada ih svinja pocepa. Taka da Confused
Matija Beckovic

nenad_franc
 na zalost, od danas Aresove snimke mogu da postavljam jedino ovde. ostao sam bez vernog pomocnika pre pocetka lova, i bez iskrenog prijatelja za svaki dan CryCry

Tomash
 Au....

Kolega pratio sam Vasu i njegovu pricu od pocetka, gledao snimke, njegove prve reakcije na granule, jos kada je bio malecki zgoljo...a izrastao je u fantasticnog kera.

Zaista mi je zao, osecam se kao da sam ga poznavao...

Kolega, kako je stradao?

nenad_franc

Tomash kaže:
Au....

Kolega pratio sam Vasu i njegovu pricu od pocetka, gledao snimke, njegove prve reakcije na granule, jos kada je bio malecki zgoljo...a izrastao je u fantasticnog kera.

Zaista mi je zao, osecam se kao da sam ga poznavao...

Kolega, kako je stradao?

uff, nista mi ne pricaj. placem ceo dan kao kisa. a cerkici ne znam kako cu da objasnim da ga nema vise njen ,,ale".
nemam pojma. danas je isao sa mnom dok sam brao kukuruz, i kada sam zavrsio sa tom njivom i presao u sledecu, lezao je u hladovinu i gledao. i u jednom trenutku sam primetio da ga nema, ali mislim se, da se prebacio na nekom drugom mestu, i malo kasnije me zove otac i kaze mi da se vratio u tu prethodnu njivu i da je tu uginuo... dal je pojeo nesto otrovno, dal ga je nesto ujelo, stvarno ne znam. nisam imao snage da ga prevrcem i gledam dal ima neki ujed...

Tomash
 Cry

Strasno, ti ga izvedes jer ga volis da se istrci, aon jadan nastrada....Pretpostavljam da ti je mala cerkica, jer ga tako zove. Nece ona plakati kao ti, on je bio tvoj ker, iako je ona mislila drugacije.

Ja sam mog danas posle dugo vremena izveo u teren, i po onoj vrucini, on je otegao jezik do zemlje, jer poenter je blesav, trcao bi dok mu ne dodje glave.

Tvoj je bio pusten na slobodu, povuku ga mirisi, mozda ga je udario toplotni udar, strasno je vreme ovih dana, a on bez nadzora trci do besvesti....

Strasno za jednog takvog kera, prjatelja...

nenad_franc

Tomash kaže:
Cry

Strasno, ti ga izvedes jer ga volis da se istrci, aon jadan nastrada....Pretpostavljam da ti je mala cerkica, jer ga tako zove. Nece ona plakati kao ti, on je bio tvoj ker, iako je ona mislila drugacije.

Ja sam mog danas posle dugo vremena izveo u teren, i po onoj vrucini, on je otegao jezik do zemlje, jer poenter je blesav, trcao bi dok mu ne dodje glave.

Tvoj je bio pusten na slobodu, povuku ga mirisi, mozda ga je udario toplotni udar, strasno je vreme ovih dana, a on bez nadzora trci do besvesti....

Strasno za jednog takvog kera, prjatelja...

ima 18 meseci i bas se vezala za njega. stalno ga zove da dodje ako je pusten ili trazi da ide kod njega ako nije... uglavnom kada place, smiruje je kada joj kazemo da idemo kod aresa... ali u svakom slucaju, ona je mala pa ce da zaboravi. dok cu ja malo teze...
ne znam, sve je moguce. moguce je i da je podigao nesto od divljaci(mada je u tom delu terena mrtvilo), pa je dobio toplotni udar. ali to je bilo pre 12, kada vrucina nije bila na vrhuncu. ali ko ce ga sad znati. sta god da je uzrok, krajnji rezultat je isti, njega vise nema...

DakiNS
 Eh kolega iskreno mi je žeo i potpuno te razumem , ali i dati savet. Odmah nabavljaj drugog kera, malo kuče izlečiće tugu i uneti radost .

nenad_franc

DakiNS kaže:
Eh kolega iskreno mi je žeo i potpuno te razumem , ali i dati savet. Odmah nabavljaj drugog kera, malo kuče izlečiće tugu i uneti radost .

znam ja to drtuze, ali na zalost, trenutno ne mogu sebi da priustim novog kera... malo dete, zena trudna, ja bez stalnog posla... tako da to na zalost mora da saceka... Frown

AcaNik
 Које расе би кера?

DakiNS
 Da li si mislio da nabavljaš poentera ili neku drugu rasu?

nenad_franc
 u principu nikad nisam delio lovno upotrebljive pse po rasi, ali su mi nekako poenter breton i nkd, uvek bili na vrhu. mada cisto sumnjam da bih ponovo uzeo poentera. meni je ares prvi lovacki pas, i zbog toga sam jos vise bio vezan za njega, pa bi me novi poenter stalno podsecao na aresa...

lovacsajuga

nenad_franc kaže:
na zalost, od danas Aresove snimke mogu da postavljam jedino ovde. ostao sam bez vernog pomocnika pre pocetka lova, i bez iskrenog prijatelja za svaki dan CryCry

Žao mi je kolega!
Nova kuca leči tugu!
Moguće da je pored toplotnog udara i infarkt uzrok..
Hoće kod njih od prevelike želje,od volje za lovom...
Dejan

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
IN MEMORIAM SVAŠTARA 32 02.02.2024. 21:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,048,221 posete www.srbijalov.com