Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Indjijanac
 e pa nek lovci imaju da nose sliku presednika,a koga će na gvozdenjak da stave,oni su najdugotrajniji
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 ma jel to Lisica. ..pa reko ja da je on u svemu mirođija i to ona fina!!!Sad
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Ja predlažem g.BAUKA za gvozdenjak!
To mi nekako baš ide jedno sa drugim...gvozdeni Beuk na gvozdeni novčić!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

misa 71

Lala kaže:
Ovi su totalno blesavi! HaHaHa

https://sites.google.com/site/lovacke...1400dinara

Lalo B) Bravo 2 ROFL
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Sremac75

Oscar kaže:
Povodom skupštinske odluke kojom je precizirana obaveza Lovačkih udruženja, članica Lovačko saveza Vojvodine, u 2012 godini, od 1400 dinara po lovcu postavljamo otvoreno sledeća pitanja:
1. U specifikaciji članarine od 1400 dinara stoji da se ona između ostalog sastoji i od stavke u vrednosti od 300 dinara za izradu planskih dokumenata. Shodno tome pitamo:
- O kojim planskim dokumentima je reč
- Ko će raditi te planske dokumente
- Po kojoj ceni se rade ti dokumeti, za svaki molimo recite nam cenu
- Da li cena, obzirom da se radi o uslugama sadrži i PDV od 18%
- Ko fakturiše tu uslugu udruženju obzirom da je ono plaća i kako će udruženja koja su u sistemu PDV ostvariti pravo na povraćaj istog
- Kako objašnjavate da će iste dokumente udruženje koje ima 500 članova platiti 150.000 dinara a ono recimo od 100 članova samo 30.000 dinara. Pretpostavljamo da znate da je tehnologija i utrošeno vreme identično za sva planska dokumenta u lovstvu bez obzira na broj članova nekog udruženja.
- Kako je uopšte i na osnovu kog Zakona ova stavka moguća u članarini kada se radi o uslugama za koje važe posebna zakonska rešenja, posebno sa gledišta Zakona o knjigovodstvu i o PDV
- Da li je moguće da članice odnosno Lovačka udruženja koja ne žele ovakvu vašu uslugu plate manje članski doprinos od 300 dinara. Pretpostavljamo da vam je poznato da u tržišnoj ekonomiji može biti i jeftinijih ponuda od vaše.
2. U specifikacije članarine takođe u vrednosti od 300 dinara piše da su predviđena za informisanje, putem novina koje bi se osnovale, pa pitamo:
- Koji je obim novina koja se nude lovcima, odnosno koliko ima strana list
- Koja je uređivačka politika i ko je donosi
- Koja je dinamika izlaženja
- Koja je tačna cena tih novina
- Da li je u cenu uračunat PDV od 8%
- Da li se novine distribuiraju na kućne adrese lovaca ili paketima na udruženja
- Kako je moguće da se za sve ovo glasalo a da pri tome delegati ovakve stavke nisu znali
- Kako tumačite odluku Skupštine da svi lovci u Vojvodini moraju čitati vaše novine
- Da li je moguće da vam članice plate manje članski doprinos za 300 dinara po lovcu ukoliko ne žele vaše novine a takvih ima
- Ko je radio i po kojoj ceni sajt Lovačkog saveza Vojvodine kao i šta se tačno dobilo za te pare, ko je platio registraciju domena, ko je platio hosting i ko plaća održavanje i ažuriranje sajta
I za kraj gospodine predsedniče, kako tumačite predlog Lovačkog saveza Srbije da članski doprinos za lovce južno od Save bude samo 600 dinara sa osiguranjem i kako tumačite da je članski doprinos lovaca Lovačkom savezu centralne Srbije samo 300 dinara po lovcu a vaš Vojvođanski 1400 dinara. Zar je Vojvodina toliko bogatija od ostatka države ili statistički podaci o ekonomiji Srbije drugačije govore.
Dakle, ne komentarišemo, samo pitamo. Poznavajući Vas kao moralnog, odgovornog i iznad svega principijelnog čoveka verujemo da će te nam u najkraćem mogućem roku odgovoriti a mi će mo vaš odgovor takođe javno publikovati u našem i vašem časopisu Lorist.
Lorist press

Evo da ja malo prokomentarišem g.Jeremiju poznatijeg kao "Ne laje kera sela radi"!

Ja sam sa dotičnim eminentnim gospodinom, gromadom srpskog lovačkog informisanja, medijskim lovačkim magom (mačka je pokušala da ga diskredituje ali nije uspela kao ni SašaPlavna) vodio nekoliko konstruktivnih polemika baš oko stvari koje on sada ovim pitanjima potencira, ali pre više od godinu dana.

Čovek je bio oduševljen ZODL, Komorom, Licencama, Vojvođanskim lovcem......
Ja sam sa istim tim bio razočaran u u tome video velike mogućnosti za razne malverzacije!
Ja u klin on u ploču!

Pričao je o nekom tržištu, a ja o monopolu....govorio je o ravnopravnosti, a ja o favorizovanju.....pričao je o kvalitetu, a ja o vertikali.....

I to se sve završilo tako da sam ja sa njegovog Prvog administratorskog foruma trajno banovan (bar oni tako misle)!

I šta sada, kada mu je došlo iz dupeta u glavu, hoće g.Jeremija?
Da nije stvarno mislio da će on raditi planska dokumenta kao član Komore i imalac licence?
Da nije stvarno mislio da će Lorist biti zvanično glasilo LSV, a ne oni sa kojima se LSV godinama tuži?
Hoće qrac!
Ako je to mislio onda ga žalim više nego ikada....ali ...možda se samo nadao...uzalud!

Da li im se zato dodvoravao?
Da li je zato pazio kako "informiše" lovce u Vojvodini i šire?
Da li je zato neke informacije prećutkivao?
Kako sada objasniti čuvenom lingvisti Swiftu da je džip bespovratno izgubljen kao i privatni biznis, a da od Lorista nema leba?

E neka g.Jeremija....
Sve što ti se dešava si 100% zaslužio!
I neka su te izhebali i ostavili da propadneš!
Nekada si bio veoma uticajan u lovačkim krugovima i mogao si iskrenim naporima nešto i da promeniš, da utičeš na ostvarivanje interesa običnih lovaca, ali ti si gledao samo sebe i svoj interes, i zato si zaslužio da propadneš....odavno, ali ni sada nije kasno!

P.S.
Izvinjenje ću prihvatiti samo ako bude javno!

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 pa kako može propasti kad jedan časopis Lorist košta 220 dinara na trafikama,a uz pretplatu 200 dinara

Lala
 Pa dobro, Sremac, nije baš da nije ništa dobio... Priča se o nekim ovogodišnjim kalendarima, kupljenim od njega, ali kanda da je količina bila mala za Oskarove apetite. 'Majstor' je presekao - par stotina komada, i gotovo! Ali, priče k'o priče... možda to i nije tačno.
Tako da sad čekam da vidim dokle će revolucionarni duh da drži principijelnog Oskara - ili će da legne neka donacija, da ne talasa? Ili će da krene otkazivanje pretplate, za inat?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 ili će da se učlani na Srbijalov da i on malo serenda po internetuudaranje

slavaplana
 Dragisic se godinama bavio problematikom i prevarama u LSS !!
Pionir je u tom a mi smo to samo nastavili u elektronskoj formi!!!
Puno clanaka i puno tekstova na ovu temu je za pohvalu!!!B)

chaki
 i ti sremac bas moras sve da kopiras asad moram i ja da kopiram nesto sa ribolovaca heheh

"
e da i jos nesto da zamolim one clanove foruma koju su samo citaci i ne ucestvuju u pisanju na forumu ili jako retko pisu a koji su glavom ovde a dupetom tamo da promene da glavu stave tamo a dupe ovde imace vecu korist nego sto su ovo do sada radili
"

To vazi i ovde hehehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sremac75
 Dragoljupe
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Nastavlja se busanje u grudi junačke:
Dobijem informaciju od prijatelja, da se g.Oscar proglasio daleko najposećenijim lovačkim sajtom na ovim prostorima.
Ne budem lenj, odem da vidim šta je napisao, i naravno, napisano je pola istine, tj. samo onaj deo koji njemu odgovara.
Uostalom, evo vam link, pa pogledajte:

http://www.lorist.co.rs/forum/index.p...661.0.html

U sluačju da obriše neke upise, evo kopije moje reakcije:

Citat: oscar, Mart 06, 2012, 06:53:23

Zahvaljujući svima nama nalazimo se na 660000 mestu rangiranih sajtova u svetu. Ubedljivo ispred svih lovačkih sajtova u regionu. Hvala vam. Živeli

http://webdetail....rist.co.rs
------------

Hajde istine radi, navedi kako isti sajt www.webdetail.org procenjuje vrednost lovačkih sajtova sa ovog prostora? Koji je lovački sajt najvredniji? To piše u onom odeljku 'QUICK REWIEV', u prvoj rečenici, gde kaže 'estimated value is...'.

Rangiranje se vrši prema ukupnom broju poseta, bez obzira na dužinu postojanja sajta. VREDNOST sajta se malo drugačije računa!

Ili da ja navedem? Pa da malo uporedimo parametre? Eee moj cenjeni kolega Oscare... Uvek kaži celu priču, nemoj selektivno, molim te! Takvo delimično navodjenje može da dovede ljude u zabludu, a ti kao veliki ljubitelj tačnosti i istinitosti to svakako ne bi želeo, jel tako?

Probajte neko od vas, da uporedi procenjenu vrednost lovačkih sajtova sa ovih prostora, kako ih vidi sajt www.webdetail.org. Imate polje na sajtu, u koje ukucate naziv željenog sajta, pa pogledajte. Ja sam proverio!
Vrednost Lorista je procenjena na 3.625 dolara.
Vrednost Srbijalov je procenjena na 5.052 dolara.
Lorist sajt postoji valjda 5 godina.
Srbijalov postoji 3 godine.

Toliko o objektivnosti.

chaki
 a poseta mu je kao u losem hotelu hehehehe

canis aureus
 Da, da Yes objektivnost je na Loristu uvek na prvomE mestu Stari uz istinitost, naravno!!
naročito se ističe oscar u toj objektivnosti a za njimE Svile
ROFLROFL

... kao što su postali zvanično glasilo LSV tako su i visoko rangirani u regiJonu!! ... a možda baš ovim putem hoće to da postanu Confused lažnim informisanjem (kao i uvek), po čemu su opšte poznati, i lošom samoreklamom!
A može bit' da je najviše u regiJonu i kalendara prod'oROFL

Šalu na stranu Frown
Sve čestitke Loristu na uspešnosti u regionu a i šire uz želje da malo više budu objektivni i sa malo više istine u svojim redovima kako ne bi odbijali javnost od svog informisanja!iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala
 E što takve stvari umeju da me iznerviraju, ne mogu da opišem.
Nikako da izdresiram sebe, da ne reagujem na tako nešto.
Ma prvi si Oscare, ma najprvi si, ma svi ti veruju, ma nevidjen si, neponovljiv, beskompromisan, ma naravno... Sve radiš iz čistog ubedjenja, nipošto za pare, pare su nebitne... Kako da ne!
Još samo kada bi imao malo više ideja, i kada bi malo manje prepisivao.

Djura33

Lala kaže:
E što takve stvari umeju da me iznerviraju, ne mogu da opišem.
Nikako da izdresiram sebe, da ne reagujem na tako nešto.
Ma prvi si Oscare, ma najprvi si, ma svi ti veruju, ma nevidjen si, neponovljiv, beskompromisan, ma naravno... Sve radiš iz čistog ubedjenja, nipošto za pare, pare su nebitne... Kako da ne!
Još samo kada bi imao malo više ideja, i kada bi malo manje prepisivao.

Nemoj da se nerviras, Lalo, ne moze ni jedan sajt u Srbiji da parira SRBIJALOVU, ubedljivo najposeceniji, dobar pregled tema, brz pristup aktuelnim temama, brzo ucestvovanje u diskusiji, itd...

To ih je samo muka naterala tako nesto da napisu...............

chaki
 Lalo nervozom lecis neizlecivog i to nije dobro. Davno sam ja to preboleo kad je otvorio lorist i kad je napisao da je PRVI lovacki forum. Tad sam mu javno na forumu rekao da ce kao GLOD da iskoristi forum za tekstove za svoj list i bio sam u pravu. To je bio prvi ban na loristu. Cak je dogovor bio da se vidimo i porazgovaramo i dogovor je pao ja odem u NS da se vidimo i javim mu se pre polaska oko 6 uvece i dodjem u NS i javim mu se i on kaze e meni je kasno sad. Covek bez reci bez obraza bez karaktera. Ideju LHC je prodao za sopstveni interes bacio ljude pod noge napravio ih izigranim i izvukao se ko puvanjak iz gaca bez reci objasnjenja. Prve godine clanarina za LHC pa prvo lov sa preko 150 ljudi u njemu i ja sam pomislio u jendom momentu ovaj prodje sa svojom idejom. ALi vec sledeci lov ne bilo 70( ne znam tacno cifru ) a na trecem je bilo samo 12 prijavljenih i taj lov nije ni odrzan. Samo 3 lova je bilo potrebno da se ljudi dozovu pameti i vide sa kime imaju posla. Clanarina je te prve godine uzeta i vise nije spomenuta jer su ljudi trazili clanske karte a njih je trebalo stampati a stampu PLATITI a to SVE KOSTA a njemu se pare ne daju. Tema o tome vise puta otvarana ali su postovi brisani jer urusavaju ugled ( ciji ne znam).
Skupstina LHC nikad vise nije odrzana i ne znam ni da li postoji jos ta organizacija heheheheh.

E sda cekam samo da neko od onih sto sede na 2 stolice poslaje njemu ovaj post pa cu zbog toga da kazem svima koji mu prenose da se samo vrate na moj boldovani post od 18.03 na ovoj istoj strani. Nek jos jednom procitaju i sapun obavezno da koriste i toplu vodu cisto zbog higijene heheheheh 

Lala
 Ma šta me se tiče, ko mu šta prenosi, nek mu prenose, ne zanima me.
Zanima me samo potpuni izostanak osećaja za objektivnost! Bio bi on NAJPRVI, samo da nije nekoliko stvari koje 'devojci sreću kvare'.
Ne takmičim se ja ni za šta, ovo što radim, radim čisto volonterski, i još me košta, ali to je moja stvar - ja tako HOĆU. I svi ostali koji pišu ovde, rade isto tako. Moj izbor, moja sloboda, moje mišljenje i moja ubedjenja.

Tu je razlika izmedju sajtova: kad radiš za pare, onda tu nema iskrenosti. 

DakiNS
 Nemojte tako kolege, zašto samo kritike, a šta bi bilo kada bi Džeremaja ukinuo Lorist , čemu bi se smejali , kome bi se sprdali, kada bi sledeći puta bili u mogućnosti da čitate gluposti? Razmislite malo i podržite nesuđenog humoristu.HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 kako si ga Daki nazvao hehehehe?

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,449
Najnoviji član: MilanO

Poslednje vesti
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,895,887 posete www.srbijalov.com