Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...


Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije


INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
krilas
 E fala Bogu dragom, kad imamo tebe! Ti si jedini koji 'uspeva" da sastavi tri slozene recenice, svi ostali su glupi i nepismeni ! Vrlo dobro si zamenio teze, sto je za pohvalu. Bilo je dovoljno da neki od naslova (kao sto si vec cinio ) iskopiras. Ali nisi! A sto li ? I gle , ima ovde vise od tri slozene recenice !
Siroma
 
Lala
 

krilas kaže:

E fala Bogu dragom, kad imamo tebe! Ti si jedini koji 'uspeva" da sastavi tri slozene recenice, svi ostali su glupi i nepismeni ! Vrlo dobro si zamenio teze, sto je za pohvalu. Bilo je dovoljno da neki od naslova (kao sto si vec cinio ) iskopiras. Ali nisi! A sto li ? I gle , ima ovde vise od tri slozene recenice !


Nisu svi drugi glupi, ne vredjaj ljude Krilaš. Ovo što si napisao pišeš samo u svoje ime, i ja se sa tobom slažem oko tvoje gluposti.Grin
Tri složene rečenice nisu jedini uslov, potrebno je i da imaju smisla.
Pogledaj uputstvo za slanje vesti za naslovnu, pa stavi prst na čelo. I ne turaj nos u stvari koje te se ne tiču, u vezi odnosa izmedju drugih ljudi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
krilas
 Što se tiče naslovne strane, zanimljivo da niko od vas NIKAD nije uspeo da sastavi tri složene rečenice i da pošalje tekst koji bi bio objavljen na naslovnoj, pa tako nije ni za Slavu. Hajde ohrabrite se, napišite nešto pametno, osim što imate ružnu naviku da ničim izazvani nepotrebno podyebavate. Jel tako Tomash, Neco, Krilaš... Nema vas mesecima, a onda bubnete sa prepametnim upisom.
Evo kratkog uputstva za dežurne pametnice, koji ništa ne urade ali zato uredno prozivaju: Za pametnoga dosta!
Siroma
 
Lala
 Evo malo da pojasnim dežurnim zakeralima i plitkomislećima:
Ono što je Slava uradio štiteći decu od napadača sa oružjem po značaju i veličini ljudskog postupka daleko prevazilazi važnost jednog lovačkog portala; Slava nije nastupio u tom momentu kao lovac, nego pre svega kao čovek i profesor kojem su deca poverena u školi. Kao čoveku i pedagogu mu treba odati svako priznanje, i ja sam to kao čovek koji ga poznaje, i učinio lično.
Svaka druga priča je za mene deplasirana, a svi koji misle da sam pogrešio mogu samo da misle tako. Siguran sam da Slava dobro razume zašto nisam to stavio na naslovnu stranu - da pored vesti o odstrelu divljih svinja stoji omaž jednom herojskom postupku čoveka kojeg poznajem i sa kojim sam se družio, dugo razgovarao godinama, lovio, i u kući mu spavao, pomogao mu kad je trebalo i on meni takodje...
Dakle, svi koji prigovarate bilo šta u vezi Slave, nemate pojma ni o čemu, i samo ispadate glupi u društvu. Ne poznajete ni mene ni njega, ništa ne znate o našim odnosima, ali zato uredno sebi dajete za pravo da kenyate nešto. Šabani. Grin
Jel treba možda da pišem kao Jeremija, koji mu (Slavi) do pre par godina nije ni ime znao, pa ga je umesto Slava Plana zvao Saša Plavna, kad smo demontirali Jeremijino račundžijsko pisanje? A sad mu Jeremija licemerno piše hvalospev, a da ja malo Jeremiju podsetim šta je sve pričao za Slavu, i za mene, i za Sremca, pa posle i na sudu morao da se izvinjava... Ma nemate vi pojma, ljudi...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
neca90
 Ја хоћу још једном да се огласим јер сам директно прозван: нити сам чачкао по односу Лале и Славе, нити ме исти занима!

Молим лепо.
 
DakiNS
 Vidim da se zakuvava zbog nekoliko bezveznih upisa. Ako vam nije leno (a izgleda da jeste) vratite se malo na upise od pre par godina pa pogledajte hronologiju događaja , možda će vam biti jasnije ili ćete se podsetiti. Slavin herojski postupak nema veze sa forumom , ali postupci pre par godina imaju itekako. Što i jeste razlog zašto nije više admin , niti član foruma. Na kraju krajeva njegov postupak nema veze sa lovom , a nije ni član foruma , pa ne vidim razlog dizanja tenzije.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
 
Lala
 Krilaš je malo nervozan, pa će morati na hladjenje. Grin
Čestitam, 7 dana nagradnog odsustva.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
AcaNik
 Да ли је могуће да сте се око овакве вести посвађали овде!? Страшно!
Уместо да се удружујемо ми се опет делимо Sad
Не сећам се шта је било и зашто више није админ или шта већ и баш ме брига искрено. То је наш Друг! Увек је било одлично када смо се нашли, зашто се не би опет нашли по неком основу и опет се дружили као некада. Уз појачања нових.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.
 
Planinko011
 https://www.kurir...dila-sacma

Sta ce nama vegetarijanci, "zastitnici" divljaci, ORKE kad imamo sami sebe?
Propis kaze lovi se od 200m od poslednje kuce naselja i normalno bi bilo da ne pucamo prema kucama.
Ovo je razlog zasto ne idem vise u pogonske lovove na svinje u ravnici i sa nepoznatim lovcima.
Rizik uvek postoji i mogu da se nosim sa njim ali pocesto u velikim hajkama se uvek nadje nekoliko rizicnih.
Sreca po lovca i zenu da je bila sitna sacma.

P.S. Alkotestere lovocuvarima u ruke pride i ko ima preko 0.3 napolje iz lova.
 
tomo vrbas
 Ne daju alkotestere jedino da MUP izadje po pozivu.Inace mnogi lovci od lovine ne vide iza nista pa cak ni kucu jbg zelja za mesom je neverovatna.
 
AcaNik
 Не сме се возити ни под дејстовм алкохола нити прекорачити брзину па ето има и тога. Да ли због тога треба забранити коришћење аутомобила?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.
 
Planinko011
 Ako volvo ugradjuje alkotester u kola pa nece da upali nije valjda da lovacko udruzenje ne moze da ga kupi makar u inostranstvu.

Kontrolu moze da uvede u okviru lovackih propisa, nece hapsiti i procesuirati ljude van udruzenja ali da ga prvi put udalje iz lova i opomenu drugarski a drugi put ga suspenduju na godinu dana ili treci put ga iskljuce iz drustva.
Neke radne organizacije imaju alkotestere znam sigurno pogotovo gde je u proizvodnji radnik u opasnosti.

Nije stvar da ce neko nekog da osudi na zatvor ili finansijski kazni pa da se gleda na neke druge zakone ali verujem da negde i u nasim lovackim propisima stoji da ne mozes da lovis pod uticajem alkohola.
Postoje mnogi prekrsaji koji se disciplinski kaznjavaju u oviru LU pa bi i ovo trebalo.
Da se razumemo nazdraviti ujutru jednu casicu je ok i kad istabanas 5km po oranju do doorucka to je izaslo ali ima ih koji kao da slave docekivanje lovnog dana pa nastavljaju od zore.
Ja volim kad zavrsim lov da popijem ako neko drugi vozi i kad sednem na ceku ali u drugim slucajevima ne.

E sad ne znaci da je kolega lovac bio pod uticajem alkohola ali da je zeni i sebi zabiberio jeste.
I ne kazem da mozda pod nekim uslovima (kad ovi pusteni fazani lete kao babe) ne moze svakom da se desi pa daleko bilo i meni.
 
kolega_LOVEc
 Ideja o kontroli alkohola u krvi je stvarno dobra stvar.
Problem i nije u nabavci aparata, problem je sto svi koji se testiraju cine to nevoljno i testirani su prisilno.
Policija i radne orgajizacije imaju tu mogucnost prisile na sprovodjenje pravila. Cime prisiliti nekog da bude testiran pre lova.
Jos jedna velika prepreka je kako selektivno testirati ucesnike lova a da se drugi ne bune, zamrsenost odnosa u lu i ld je opste poznata stvar.
Policija i poslodavci imaju mogucnost da budu selektivni i da ne snose posledice.
Vim vi repellere licet
 
Planinko011
 Kolega mozes da testiras sve redom ili vidno alkoholisanog.
U statut LU uvedes da je odbijanje alkotesta sto i nedozvoljavanje lovocuvaru da pokazes gepek. Lovokradica mozda ne mora bez policije ali clan LU mora ili dobije suspenziju zbog prekrsaja discipline. Clanstvom u LU seprihvataju i pravila ponasanja.
Nemam nista protiv toga da ujutru nazdravimo par gutljaja rakije ali ima ko celu cuturicu sruci do dorucka.
 
kimi
 Moje je misljenje da je trebalo forsirati procu da je Slava lovac jer smo ionako na stubu srama sto zbog nas samih sto zbog drugih. Pa ljudi ako nas u zadnje vreme pominju uglavnom po zlu zasto ne bi i po necem plemenitom. Da je nedajboze Slava ili bilo koji drugi lovac napravio pi.dariju dezurni dusebriznici ne bi propustili priliku da istaknu vise puta kako je to napravio lovac pa tek onda covek.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
 
Lala
 Moje je misljenje da ne treba koristiti bilo čiju ljudskost i pojedinačni herojski postupak, pa ni Slavin, da bi se lovci 'prali' od brljotina manjine koja ume da zas.ere itekako.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
dzudzubajac
 Da ne spominjemo da po slovu zakona čoveku sad mogu da odnesu oružje pošto je napao (naoružanog) čoveka...
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.
 
kimi
 Ta pasivnost i ćutanje su nas i doveli na stub srama. Kad su zadnji put lovci pomenuti u pozitivnom kontekstu, seća li se neko? Drugari lovci iugubili smo medijsku bitku.
Dosta više pravdanja i upiranja prsta od strane lovaca u nas same!! Pa ima nas 80 hiljada a koliko je to svako od nas neka samo proba da zamisli svoje okruženje od toliko stanovnika... pa je.em mu mora neko da štrči. Dušebrižnici jedva čekaju i odmah su to LOVCI, svi smo prozvani.
Slavu ne poznajem lično ali se sećam njegovih upisa, neko ko ne voli lov i lovstvo ne bi unosio sebe do granice stradanja. Ubeđen sam da ni sam Slava ne bi imao ništa protiv da je bar neko javno pomenuo da je lovac pored toga što je na prvom mestu ispao čovek , heroj i profesor.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
 
Planinko011
 Da se ukljucim iako coveka ne poznajem.

Mi ako pisemo ovde na forumu to nece bas mnogo ljudi procitati koji nisu clanovi foruma.

Njega ce samog mediji intervijuisati pa ako to sam on bude potencirao super ako ne i to je ok.

Pred njega je sam zivot postavio veliki izazov i on je reagovao junacki i na ponos svojih potomaka ako ih ima ili kad ih bude imao.

Nek njega prime za stalno a za neki stan, ako nema, bojim se da bi morao da se uclani ili sl.

A da se mi nesto kacimo i okoriscujemo na njegovo junacko delo, a nije odavno ni na forumu, malo je degutantno ili srpski ispod granice dostojanstva.
 
Max011
 http://www.politi...oda-Bamana Titin ambasador iz doba SFRJ ako koga put nanese.
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!
 
Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0


Ukupno članova: 4,443
Najnoviji član: SSG

Poslednje vesti
Bogata ponuda za ljubitelje lova i ribolova na Sajmu u hali „Čair“
УСКРШЊА ЧЕСТИТКА
ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ за Сајам наутике, лова и ...
44. MEĐUNARODNI SAJAM NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA
УРЕДБA О ЦЕНОВНИКУ ОДСТРЕЛА ЛОВОСТАЈЕМ ЗАШТИ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.


tomo vrbas
Offline
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻





avatarPlaninko011
Offline
· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).


avatarslavaplana
Offline
· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.


avatarHunter_lovac
Offline
· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..


Anita Randjelovic
Offline
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?


avatarLovac Stari
Offline
· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.


avataralex
Offline
· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔


avatarslavaplana
Offline
· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,288,079 posete www.srbijalov.com