"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Nisam obrisan, Sremac, nisam... Oscar je ranije brisao, pa valjda ukapirao da je rasterao pola foruma, pa je sada oprezniji.
A evo još jednog bisera - epizoda 'Oscar u svadji sa kalendarom' (prekopiran upis odande):
oscar
Administrator
Lovac veteran
Van mreže
Opet nije održana Skupština LSS
poslato: danas u 09:31:57
Zakazana za subotu, 30.4.2012 godine, Skupština LSS nije održana zbog nedostatka kvoruma.
Nova je zakazana za 21.4.2012 godine.
I sad neko ko nije pratio dogadjaje, ovo pročita... I padne u nesvest!
Prvo: Skupština LSS (redovna godišnja) je bila zakazana za 25.02.2012., započela je, pa je prekinula rad, jer navodno u medjuvremenu je ostala bez kvoruma
Drugo: Nastavak rada prekinute sednice je bio zakazan za 31.03.2012., ali nije rad nastavljen, jer nije bilo kvoruma
Treće: Novi nastavak (treći čin) je zakazan za 21.04.2012.
Kad neko ko je profesionalac, u jednom upisu napravi ovakve greške (datum nije 30., a mesec nije 4., pa datum nastavka bude ranije od datuma održavanja, pa nije zakazana nova sednica, nego nastavak započete), onda bi trebalo da malo razmisli, ovo nije lapsus, nego nemar.
Samo da se zakuva a tema nije bitna makar i vec obradjena vise puta. Ili je Alchajmer ili zelja za novim skandalom
oscar
Administrator
Lovac veteran
Van mreže Van mreže
Još malo o srndaću, "svetskom prvaku"
poslato: Март 27, 2012, 09:17:24
Hunting report, najautoritativniji časopis za lov u svetu, na strani 16 u novom broju, piše o evropskim skandalima sa veštački gajenom divljači. I Srbija je u nekoliko navrata spomenuta u tom negativnom kontekstu pa se pisci ovog teksta pitaju:
"Šta je preduzeto, NADLEŽNI IZ MINISTARSTVA šta su tim povodom preduzeli?? da li su "eksperti" za ocenjivanje trofeja jos uvek ZVANIČNI OCENJIVAČI?? Da li su odgovarali za nestručnost?? Šta su oni koju su ih imenovali u tu komisiju preduzeli? Da li odgovaraju što su naneli tešku povredu ugledu Srbije u lovačkom svetu?? Šta je sa vajnim "lovcem" koje nam je svima pokušao da proda rog za sveću?? Da li je još uvek lovac ili mu je nadležno Ministarstvo ukinulo pravo da se bavi ovim plemenitim sportom."
Pored Srbije u negativnom kontekstu pomenuti su Bugari i Madjari.
Inače i španski lovački časopisi su o ovome ponovo pisali, naravno u negativnom kontekstu.
stane
Početnik
*
Van mreže Van mreže
Odg: Još malo o srndaću, "svetskom prvaku"
Odgovor #1 poslato: Март 29, 2012, 12:15:29
E moj Oskare, razjurio si sva ostra i britka pera sa foruma pa sad sam pises, sam odgovaras.
Ali ne brini ja sam tu! Imas moju podrsku u obracunu sa odnarodjenim rukovodstvima oba saveza kao i sa pojedincima koji ih predstavljaju. Samo napred a ja cu ti cuvati ledja.
Hemingway
Global Moderator
Lovac veteran
Van mreže Van mreže
Pol: Muškarac
Odg: Još malo o srndaću, "svetskom prvaku"
Odgovor #3 poslato: Март 30, 2012, 12:30:19
Citat: stane Март 29, 2012, 12:15:29
E moj Oskare, razjurio si sva ostra i britka pera sa foruma pa sad sam pises, sam odgovaras.
Ali ne brini ja sam tu! Imas moju podrsku u obracunu sa odnarodjenim rukovodstvima oba saveza kao i sa pojedincima koji ih predstavljaju. Samo napred a ja cu ti cuvati ledja.
, e moj prijatelju ovde nisu babe da predu vunu i strikaju na prelu ,vec ljudi koji misle svojom glavom i ne bave se politikantstvom vec drugim konkretnim pitanjima lovstva ,a i to se publikuje u javnom glasilu Lorist koje cita cela Jevropa...
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
A ko su te babe što predu vunu? Ako su to ona dvojica na koje ja sumnjam, zamolio bi ih da mi naštrikaju (opletu) svaki po par vunenih čarapa do zime za lov.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Ono sto je meni sumnjivo je sto samo Lala ima tamo pristupa od mnogih admina sa drugih foruma. Ima neka tajna veza tu hehehehehe
SRemac i ti ni srca ni duse nema kad je Lala u pitanju xexexexe a da znas ja sam PRVI banovan od strane No1 i dan danas mi stoji da sam banovan na 7 dana ocito im i kalendar ne radi a i veruj mi ne zelim da budem na tom strashnom mestu mada imam zelju da mu slatko obrusim iako bi me opet obrisao verovatno opet na 7 dana.
Sto se Lale tice pa on se tako slatko izdivani sa njim da je to cudo. Milina citati odgovre No1 na zadate teme. Sve vrca od mudrosti
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?