Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Bojnik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Bojnik
DakiNS
 Nekako mi se čini da ti ima mnogo rođačkih veza ZdrP,KuvarLisicafazan. Nemoguće da imaju bez rođačkih veza toliko sličnostiLovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 [movie=youtube]MXAMoa8DgAA[/movie]
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

astorija
 Poštovani forumaši, živi smo hvala na pitanju, i eto posle mnogo ožiljaka i rana ponovo se javljam. Kao što znate, u većini LU u Srbiji je počeo lov ove nedelje, pa i u LU Bojnik, Jablanica, i ostalim. Pa da krenemo redom. Posle neverovatnih manevara napred pomenutih predsednika i članova UO LU Bojnik, situacija je sledeća. Članovi LU Bojnik koji nisu baš po volji njima ne mogu da love u LU Bojnik, iako nisu isključeni iako nisu kažnjavani, iako imaju lovne karte, iako žele da uplate članarinu i po ceni od 8500 din. Naravno, oni koji su podobni, njima je dozvoljeno da prve nedelje love, iako su članarinu uplatili po ceni od 5000 din, i naravno iako NEMAJU LOVNE KARTE. PROVERITE MOLIM.
ASTOR I JA

Indjijanac
 [movie=youtube]ezMXlxVao8g[/movie]

astorija
 Svim lovcima Srbije,( nas 50%), koji slave Svetog Nikolu, želim srećnu slavu, da je u zdravlju i veselju proslave, a onoj drugoj polovini lovaca želim da se lepo provedu slaveći kod kolega.
ASTOR I JA

bturjane
 Hvala kolega evo i ja opravi sokocalo bas na krsnu slavu,cestitam i tebi slavu po prvi put slavio jos mnogo godina u zdravlju i veselju a za ostalo ce se pobrinemo sami iveli iveli 3
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Lala
 Gde ste vi iz Bojnika, šta se dešava kod vas? Jel se lovi?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

astorija
 http://youtu.be/v... Ovde je sve rečeno, i ovde su potvrdjeni svi naši navodi u ranijim upisima. Uživajte.
[movie=youtube]vbUbOyCWuVA[/movie]
ASTOR I JA

bogoljub

DakiNS kaže:
Nekako mi se čini da ti ima mnogo rođačkih veza ZdrP,KuvarLisicafazan. Nemoguće da imaju bez rođačkih veza toliko sličnostiLovac 3

Može biti da su možda šogori ili nedaj Cenzurisano braća
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Sniper Hunter
 Braća po materi......

Indjijanac
 kakav je lik ovaj vaš radonjić,najjači mu je argument da tvrdi da je odbačena krivična prijava,a za inspektora Rkulovića tvrdi da je lik iz mašte....
ovako može da ofarba nekoliko ljudi iz UO i nekolicinu na skupštini LU,ali ako nije prosledio novac koji su članovi uplatili na ime članarine LSS onda je bez obzira na sve zavukao ruku u državnu kasu.

kako se ovde kaže da je prijava javnom tužiocu podneta službenim putem od strane šumarskog inspektora koji je izvršio inspekcijski nadzor ,a datum podnošenja prijave je 20.08.2012,sumnjam da je do sada mogao da dobije rešenje o odbacivanju prijave.a od kada je ovaj snimak?Krsti

Sremac75

astorija kaže:
http://youtu.be/v... Ovde je sve rečeno, i ovde su potvrdjeni svi naši navodi u ranijim upisima. Uživajte.

Reče Radonjić da je za 2011. godinu 281 članova platilo članarina a nabavljeno je 182 lovne karte!
On to priznaje ali pravda time da nije hteo da plati u Lovački savez da dele plate od milion dinara!

Lovne karte se plaćaju Ministarstvu poljoprivrede, zar ne???

A kada priča o Lovačkom savezu trebao bi da objasni zašto je, ako je 281 član platio članarinu u čijem sastavu je sigurno i članarina LSS-u,, LSS-u platio samo 100 članarina?
Ima li ovde utaje?
Čovek je, koliko sam shvatio policajac, pa bi ovo trebao da zna, zar ne???

A ZdrP i Tica bi mogli da objasne zašto su LU "BOjnik" zvali na Smederevsku skupštinu LSS-a i pored toga što su za 2012. godinu uplatili samo 30 članarina, a za 2011. godinu samo 100 članarina???

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 u vašoj članarini su sadržani iznosi za lovnu kartu i za članarinu LSS,ako nekome daš novce za članarinu koju on neuplati,onda treba da ti ih vrati,a uz to bi trebao da ti se i izvini za to što nisi član saveza,gde si kao lovac bio kako tako osiguran,imao si u članarini i deo za lovačke novine kakve god da su,tebi pripada da ih dobiješ na kućnu adresu.
odakle nekom pravo da nekom prekida članstvo ako taj uplati članarinu čiji deo treba samo da prosledi višem savezu?

gruja
 Pozdrav forumu!Nije me bilo malo duze jer sam cekao izvestaj od Ministarstva poljoprivrede a onda i sednicu Skupstine opstine Bojnik da neko od odbornika prozove javno prevaranta jer ja nisam clan iste.Videli ste deo a kad bi pregledali ceo snimak i poslali Ivanu Ivanovicu za rubriku smesni video,pokupili bi mu sve satove!Salu na stranu,gore prikazani gospodin namerno pravi gresku kad pominje LSS,jer on potpisuje trebovanje lovnih karata ,i po prijemu iste takodje potpisuje,tako da je suvisno govoriti o nesporazumu.Nije u pitanju neplacanje LSS-u vec Ministarstvu poljoprivrede!!!I to po zapisniku inspektora Rkulovica za lovnu 2011/12 nije uplatio 99 lovnih karata a 2012/13. godinu za 106 lovaca narucio je 45 karata sto znaci 61 manje.Zbog toga je za prvi lovni dan 05.08.2012.izdao samo TRI dozvole za grupni lov,a svaka grupa je imala po JEDNOG lovca!!!Prva grupna dozvola za lov broj 020151 vodja samom sebi Ljubisa Cvetkovic,druga broj 020153 vodja samom sebi Vasiljevic Predrag i treca broj 020154 vodja samom sebi Igor Misic .A sto se tice ,,izmisljanja"lovnog inspektora Rkulovica,ja bih mu pre izmislio Cak Norisa,ali nije izvodljivo ,na zalost.Inace sednica na kojoj je data ova izjava odrzana je dana 14.12.2012.godine u sali opstine Bojnik.Snimak i zapisnik lovnog inspektora od 10.08.2012.poslao sam na nekoliko adresa,kao i nekim novinama.Zapisnik ce biti postavljen i na forumu.

zoranp
 Kako jedno službeno lice može da kaže da ima pravo da zadrži pare od lovnih karata i da ih upotrebi u svom LD-u??...jel to znači da svaki službenik koji izdaje lične karte nemora da izda ličnu kartu licu koji isto trebuje, več zadrži pare da imaju u stanici za njihove potrebe!!...a jest čovek od struke svaka mu čast!!Sad
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Zoki to se dešava kod zamene teza. Žalosno je što službeno lice kroji zakon umesto da ga sprovodi. Eto ima u ovoj zemlji i takvih čuda na žalostSad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac

gruja kaže:
Pozdrav forumu!Nije me bilo malo duze jer sam cekao izvestaj od Ministarstva poljoprivrede a onda i sednicu Skupstine opstine Bojnik da neko od odbornika prozove javno prevaranta jer ja nisam clan iste.Videli ste deo a kad bi pregledali ceo snimak i poslali Ivanu Ivanovicu za rubriku smesni video,pokupili bi mu sve satove!Salu na stranu,gore prikazani gospodin namerno pravi gresku kad pominje LSS,jer on potpisuje trebovanje lovnih karata ,i po prijemu iste takodje potpisuje,tako da je suvisno govoriti o nesporazumu.Nije u pitanju neplacanje LSS-u vec Ministarstvu poljoprivrede!!!I to po zapisniku inspektora Rkulovica za lovnu 2011/12 nije uplatio 99 lovnih karata a 2012/13. godinu za 106 lovaca narucio je 45 karata sto znaci 61 manje.Zbog toga je za prvi lovni dan 05.08.2012.izdao samo TRI dozvole za grupni lov,a svaka grupa je imala po JEDNOG lovca!!!Prva grupna dozvola za lov broj 020151 vodja samom sebi Ljubisa Cvetkovic,druga broj 020153 vodja samom sebi Vasiljevic Predrag i treca broj 020154 vodja samom sebi Igor Misic .A sto se tice ,,izmisljanja"lovnog inspektora Rkulovica,ja bih mu pre izmislio Cak Norisa,ali nije izvodljivo ,na zalost.Inace sednica na kojoj je data ova izjava odrzana je dana 14.12.2012.godine u sali opstine Bojnik.Snimak i zapisnik lovnog inspektora od 10.08.2012.poslao sam na nekoliko adresa,kao i nekim novinama.Zapisnik ce biti postavljen i na forumu.

baš je bio grupni lov u grupama od 1 čoveka? čini mi se da bi trebalo da idu redom i dali ima tog dana izdata i 020152?

Lala
 Nikom nije upalo u oči, kako taj čovek Radonjić, za kojeg kažete da je policajac, u jednom momentu kaže da ako on klikne na ONO dugme, pa da izvuče podatke o svom oponentu, pričaće tri dana?!?
Jel se to gospodin zavitlava, ili preti objavljivanjem ličnih podataka o nekome ko mu se ne dopada u LU, koristeći svoj službeni položaj u policiji u privatne svrhe?? Da se nije malo zaleteo u ovoj izjavi?

Kaže još lepo, kako on NIJE HTEO da daje pare republičkim organima?!?
Alal vera, majstore - neka si ti skresao republičkim organima, ko tebi šta može, care, tebi neko da dira u tvoju parohiju i 'tvoje' pare!? A jesu li te pare one iste, koje su zabranjene da lovci uplate na žiro račun, nego su prikupljane isključivo u kešu (tačka 7. odluke)?
Zar nije predsednik LU dužan da obustavi sprovodjenje nezakonitih odluka?

Indjijanac
 šta bi na ovo rekla unutrašnja kontrola mup-a?Confused

[movie=youtube]f5jkHB42eiw[/movie]

Lala
 Malo me zaintrigirao onaj video snimak, i obadva učesnika u njemu (jedan od njih, Radonjić, se predstavio, a drugi nije), pa sam pročešljao po internetu da proverim o čemu se radi, i hoću da kolegama skrećem pažnju na dva članka koja sam našao. U drugom linku koji navodim stoji slika čoveka koji je na onom video snimku pre Radonjića. Pogledajte ovo obavezno!
Evo linkova:

http://jugmedia.info/2012/10/17/dsbiv...-policije/

http://jugmedia.info/2012/10/15/uhaps...a-glasaca/

Ova priča o LU Bojnik izgleda sve više izlazi iz okvira lovačkih tema, i sve više počinje da smrdi na političke igre, nameštaljke i borbu za fotelje. Ja to neću tolerisati na forumu. Politikom se bavite na vašim partijskim sastancima, ili u opštini, ili u kafani, baš me briga, ovde na Srbijalov nećete.

Ako neko želi da Srbijalov uvuče u igre oko politike, osvajanja vlasti i fotelja u vašoj opštini, ili nešto slično, neka se odmah okane toga! Nema politike na ovom portalu, ne može!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,771,693 posete www.srbijalov.com