Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Bojnik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Bojnik
DakiNS
 Tu se potpuno slažem sa tim stavom o izbacivanju politike sa foruma, ali i ne zanemarujem izjavu Radonjića. Nešto mi se čini da je u Bojniku sistem: Sjaši Kurta da uzjaši Murta.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

gruja
 Lalo,nema ovo veze sa politikom,kunem se!Ja sam dao Nenadovicu onaj izvestaj da pokaze,prvo sto je Nenadovic za Radonjica Patrijarh Pavle,a drugo sto ga znam godinama i sto je to jedan izuzetno principijelan covek.Samo jedan podatak.Nenadovicev rodjeni brat je nacelnik zatvora Zabela,i zar mislis da nije mogao da poseti brata dok je bio u pritvoru?Naravno da nije,jer obojica postuju zakon.Nenadovic je pusten jer su optuzbe bile lazne.A morao sam da ga zamolim da ovo objavi jer je to od javnog znacaja.Zakinuto je mnogo lovaca mestana opstine Bojnik za pravo na lovnu kartu,a to vec nije politika vec prevara!A uostalom,kako bih drugacije zakonski izvukao ovakvu verodostojnu izjavu?Da je neko snimao negde po kuloarima telefonom,ovaj bi opet tvrdio da je to montaza.Ovako javno na skupstini,sve se vidi,informacija je javna,zakon nije prekrsen,i ova izjava je verodostojna na sudu,valjda.Mi osteceni i nezadovoljni lovci koristimo politiku da nam pomogne oko zajednickih problema vezanih za lov i lovstvo,a ne suprotno.Radonjic se bavi politikom i predsednik je LU,ali ja nisam politicar,ja sam samo seoski ucitelj koji ne moze da podnosi ponasanje i postupke ovakvih radonjica u bilo kojoj sferi drustva.A na kraju,zar mi na izborima ne biramo one politicare za koje smatramo da ce nas spasiti od mnogih radonjica?Kako god se okrenes u ovim malim sredinama se sve svede na kraju na politiku.Da rezimiram ovako.Kad god neko iz bilo kog razloga prijavi,optuzi ili tuzi pomenutog gospodina,on sve prebacuje na politicka podmetanja neke druge strane,ima jednog policijskog inspektora koji uzima izjave ostecenih,i jednog prijatelja javnog tuzioca koji dalje procesuira predmete,i naravno,toliko ih razvodne(razblaze)da kasnije padnu kod suda kao neosnovani!Da je neko nadlezan malo pametan i da zeli da opravda platu,izvukao bi sve predmete doticnog gospodina predsednika,i video bi da svedoke saslusava samo jedan isti inspektor,i da je tuzilac samo jedna osoba.E to je taj triling asova!Oni neka se bave politikom,a ja samo zelim da lovim i tokvalitetno i po zakonu.A sto se tice Radonjica i Nenadovica kao lovaca mogu da kazem samo da se u lov razumeju ko Maje u Smak sveta!

Sremac75
 Politika je jedno, a ovo o čemu je Radonjić pričao je nešto sasvim drugo....

Sremac75 kaže:

astorija kaže:
http://youtu.be/v... Ovde je sve rečeno, i ovde su potvrdjeni svi naši navodi u ranijim upisima. Uživajte.

Reče Radonjić da je za 2011. godinu 281 članova platilo članarina a nabavljeno je 182 lovne karte!
On to priznaje ali pravda time da nije hteo da plati u Lovački savez da dele plate od milion dinara!

Lovne karte se plaćaju Ministarstvu poljoprivrede, zar ne???

A kada priča o Lovačkom savezu trebao bi da objasni zašto je, ako je 281 član platio članarinu u čijem sastavu je sigurno i članarina LSS-u,, LSS-u platio samo 100 članarina?
Ima li ovde utaje?
Čovek je, koliko sam shvatio policajac, pa bi ovo trebao da zna, zar ne???

A ZdrP i Tica bi mogli da objasne zašto su LU "BOjnik" zvali na Smederevsku skupštinu LSS-a i pored toga što su za 2012. godinu uplatili samo 30 članarina, a za 2011. godinu samo 100 članarina???

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Sve dok se radi isključivo o razotkrivanju brljotina u lovstvu, pridružiću se svaki put, jer sam mišljenja da se krade, mulja, prikriva, lažira i krši zakon maltene na svakom nivou u lovstvu Srbije. Ni Bojnik nije izuzetak, pretpostavljam, a dokumenti ovde objavljeni, pa i taj video snimak, to moje mišljenje potvrdjuju.

Problem je druge prirode, i zašto šištim: video snimak koji je ovde postavljen je načinjen, koliko sam shvatio, na sednici skupštine opštine Bojnik, a ne na skupštini LU, to je prva stvar. Drugo, za reč izrečenu za skupštinskom govornicom članovi/delegati skupštine opštine ne snose krivičnu odgovornost. Treće, duboko sam posle svega ubedjen da se problemi u opštini Bojnik i medjupartijski sukobi i obračuni izmedju pojedinaca prelivaju i na lovačko udruženje, a da se lovci svesno koriste kao moneta za politička potkusurivanja i obračune. Šta sad treba, da vam se LU i lovci podele na pristalice i protivnike jednog čoveka?

Da se ja pitam, obadvojicu govornika sa video snimka bih slatko i principijelno isključio iz lovačke organizacije! Prvog govornika (Nenadovića) bih isključio zato što je upetljao LU u politiku tako što je na skupštini opštine iznosio lovačke probleme verovatno da bi diskreditovao tog Radonjića, a tog istog vašeg Radonjića bi udaljio iz lovstva zbog svega onog što je radio, a o čemu ste pisali.
Da, slažem se, u mnogim mestima postoji ta vrsta sprege o kojoj pišeš, a postoji tako nešto slično i na višljim nivoima, nažalost ('vojvodjanska vertikala' na primer). Za sve to ja krivim isključivo lovce koji su u svom neznanju ili nezainteresovanosti ili iz nekog interesa dopustili da im se politika uvuče u lovčke organizacije, umesto da su na prvi signal političke manipulacije lovcima viknuli 'MARŠ' politici!
Kao flagrantan primer političarenja u lovstvu, na koji sam se ja zgrozio, jeste ona ideja da lovci izadju da protestuju na ulici zbog usvajanja Zakona o divljači i lovstvu, sećate se, a na koji su, kako smo kasnije videli, dvojica tadašnjih čelnika Lovačkih saveza dala saglasnost bez odluke organa saveza!? I tada su neki od pametnjakovića pokušali da svoje lične ili grupne interese ostvaruju preko ledja lovaca!
Da se ja pitam, nikad ni jedan funkcioner u lovstvu ne bi mogao da se bavi politikom ni u tragovima, a kamoli da zastupa partijske interese ili da koristi lovačke organizacije u medjupartijskim obračunima.
Uz svo uvažavanje gospode Radonjića i Nenadovića, smatram da su se obadvojica debelo ogrešili o lovce i LU. I još: smatram da obadvojica treba da snose odgovornost, pre svega lovačku, koju utvrdjuje Sud časti, a o krivičnoj ili prekršajnoj (zakonskoj) odgovornosti neka vode računa oni koji su za to zaduženi; ako to niko ne pokrene, onda slede prijave i žalbe na (ne)rad državnih organa i službi, onima koji to rešavaju.
Neće lovcima urediti situaciju ni Vučić, ni Dačić, ni Nikolić ni niko od političara; oni mogu da pomognu, ali rešavanje treba da pokrenu sami lovci u svojim udruženjima. Za iznošenje vaših stavova, argumenata i mišljenja, ovaj forum vam je na raspolaganju. Za iznošenje političkih govora i rešavanje političkih problema, imate institucije državnog sistema. U sali skupštine vaše opštine se vodi politika, a ne lovstvo!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

matrix23
 Molim vas da se razumemo, prvi govornik iz ovog klipa koliko sam shvatio i koliko znam nije lovac a jeste politicar i bivsi predsednik opstine postavio je pitanje drugom koji je i politicar i lovac i to visoki funkcioner opstine Bojniki visoki funkcioner LU Bojnik.
Gospodo pitanje se odnosilo na postupak koji se protiv doticnog drugog govornika vodi pred Osnovnim tuzilastvom u Leskovcu za privredni prestup i imalo je ociglednu svrhu da doticnog gospodina diskredituje kao nosioca i jedne i druge funkcije i tu ne vidim nikakav proble jer je to jednostavno istina. Problematicna je druga stvar sto taj gospodin Radonjic to ne vidi kao problemi sto je i pored nedostatka elementarne kulture za konverzaciju i dalje bahat i jos izvesnog tuzioca pominje po nadimku sto je takodje znak bahatosti i nekulture .
Lalo ne vidim nikakav problem sto se radi o prenosu sednice SO Bojnik jer je to javna govornica i mi na jugu nemamo medije kao vi koji bi to snimili za siru javnost koja ovo svakako treba znati. politicke opcije ovde su krajnje nebitne i onjima se ne bih izjasnjavao.
Kako bi sira javnost inace znala da u Srbiji postoji policijski inspektor koji je sve to sto je ovaj i jos uz to se protiv njega vodi krivicni postupak za dela koja on treba da rasvetljava po sluzbenoj duznosti i koji bi sa izvesnim tuziocem trebalo da saradjuje na drugi nacin. U tome je ovaj portal svakako dao svoj doprinos.

astorija
 Svi vi zaboravljate da u je u Bojniku nemoguc lov bez politike. Ponoviću. Ove godine preko 30 lovaca, članova LU Bojnik koji su bili članovi unazad godinama, NIJE MOGLO DA UPLATI ČLANARINU I LOVI U SVOM LOVIŠTU. Dakle, ako te ,,banuje,, predsednik, a članarinu plaćaš isključivo kešom, oni NEĆE da ti prime uplaltu. Pa onda pišeš zahtevu UO LU. Medjutim svih tridesetak ljudi dovijaju obaveštenje usmeno da je UO odbio njihove zahteve, ništa pismeno, jer se mora i potpisati, i svi mi kao takvi ove godine nismo mogli da lovimo u LU Bojnik, nego su se svi snalazili tako što su lovili po okolnim lovištima, ili jednostavno nisu lovili. E o tome ja pričam. Znači o lovu. I zbog toga je LU Bojnik na ivici bankrota jer kako reče upravnik nisu primili platu godinu dana. A sad im sledi i kazna iz privrednog suda za privredni prestup, ali ,, tu se ne ide na robiju nego je samo finansijska kazna,,. Samo, ali plate i dalje nema.
ASTOR I JA

slavaplana

Sremac75 kaže:
Politika je jedno, a ovo o čemu je Radonjić pričao je nešto sasvim drugo....

Sremac75 kaže:

astorija kaže:
http://youtu.be/v... Ovde je sve rečeno, i ovde su potvrdjeni svi naši navodi u ranijim upisima. Uživajte.

Reče Radonjić da je za 2011. godinu 281 članova platilo članarina a nabavljeno je 182 lovne karte!
On to priznaje ali pravda time da nije hteo da plati u Lovački savez da dele plate od milion dinara!

Lovne karte se plaćaju Ministarstvu poljoprivrede, zar ne???

A kada priča o Lovačkom savezu trebao bi da objasni zašto je, ako je 281 član platio članarinu u čijem sastavu je sigurno i članarina LSS-u,, LSS-u platio samo 100 članarina?
Ima li ovde utaje?
Čovek je, koliko sam shvatio policajac, pa bi ovo trebao da zna, zar ne???

A ZdrP i Tica bi mogli da objasne zašto su LU "BOjnik" zvali na Smederevsku skupštinu LSS-a i pored toga što su za 2012. godinu uplatili samo 30 članarina, a za 2011. godinu samo 100 članarina???

Jaooo

gruja
 Kada je Nenadovic sa mesta direktora moje skole otisao na mesto predsednika opstine,ja sam ,mozda godinu dana kasnije,kao kandidat za predsednika LU,,Bojnik",otisao zajedno sa upravnikom Radanom(Dejan Misic) kod njega u kancelariju i zvanicno zatrazio novcanu pomoc kako bi izvukli udruzenje iz velike krize,bolje reci finansijske katastrofe.Naime,u tom trenutku radnicima nisu isplacene plate za skoro godinu dana unazad(tri lovocuvara,sekretar,konobar i upravnik),telefon iskljucen,dugovi za struju,neplaceni fazani.Kad sam obrazlozio problem,Nenadovic nam je obecao pomoc od 200.000 dinara.To je neki novac namenjen udruzenjima gradjana.U tom trenutku je ustao Radan i pitao Nenadovica,citiram:,,Kako to predsednice nama niko nikad nije dao ni dinar,a vi sad Gruji hocete da date te pare?"Nenadovic mu je odgovorio ovako:,,Pa tako sto je ovo prvi covek koji je dosao da trazi pare za lovacko udruzenje.Da li je neko od vas dosao i trazio pomoc?"Radan je tad ustao,pruzio mu ruku i rekao:,,U pravu ste predsednice!"Radan je tu pa nek potvrdi ovaj razgovor.A da stvar bude jasnija moram ovo reci.Radonjc je u nekim ranijim razgovorima vodjenim sa nekim zajednickim prijateljima izjavio da nece vise da se kandiduje za predsednika LU jer ga to vise ne zanima,vec ga interesuje samo politika i da ce se posvetiti politici.Zato sam se ja i kandidovao.Niko nikog nije zeleo,niti imao nameru da pomera silom sa funkcije.A najvaznije je to sto su lovci bili nezadovoljni radom postojece garniture.E kada je Radan preneo onaj razgovor sa predsednikom opstine,i to ko zna kako ga je preneo,nastaju svi problemi.Radonjic je skapirao da ovo moze da iskoristi u predizbornoj kampanji protiv tadasnjeg predsednika opstine,servirajuci pricu kako je mene Nenadovic pozvao i naredio mi da se kandidujem za predsednika LU,,Bojnik"sto nema nikakvog smisla,zna to i Radan i jos mnogo lovaca.Ne vidim da sam negde pogresio,jer sam pokusao da spasim udruzenje od daljeg propadanja i kako se pokazalo,mnogo protivzakonitih aktivnosti,a sve na stetu lovaca.Mene krive sto sam od opstine hteo da uzmem novac i ulozim ga u udruzenje koje su oni unistili!!! A ovo sigurno ne znate.Radonjic je kao aktuelni predsednik Skupstine opstine proturio stavku da u budzet za 2013.godinu udje i 500.000,00 dinara za LU,,Bojnik"!Da i to bas na onoj sednici kad je i izrekao ono sto je izrekao.Nagradno pitanje glasi:a)novac ce uloziti u prehranu i kupovinu divljaci.b)novcem koji ce kao predsednik SO-e Bojnik,uplatiti sebi kao predsedniku LU,,Bojnik" ce platiti kaznu za privredni prestup za koji je samo on odgovoran.E to je politika!Dva puta za jednu stvar zaj...s drzavu!
Za matrixa 23 Nenadovic je lovac dve-tri godine unazad.Poseduje poluautomat mp153.

Lala
 Po mom mišljenju koje sam već izneo, moral je izgleda nepoznata reč u rečniku nekih ljudi u Bojniku.
Gruja je svojim upisom samo potvrdio ono što sam sumnjao da je pozadina svega.

Pedala iz lovstva političarima koji koriste lovce i LU u medjusobnoj borbi za vlast.
Kad ovako sa strane posmatram, u postupcima obadvojice govornika sa video snimka ne vidim neku veliku razliku - to su samo dve strane jedne iste medalje.
Jedan debelo zabrlja u lovstvu (Radonjić), pa umesto da ga lovci 'pozdrave', drugi (Nenadović) koristi probleme LU da dodatno ocrni onog prvog, koji ga je smenio ili učestvovao u smeni sa mesta predsednika opštine; a prvi preti 'pritiskanjem ONOG dugmeta' i listanjem dela koje je drugi napravio?!? Pa je tu bilo i pritvora, koliko čitam, i svašta nešto...
Pa ni jedan ni drugi ne daju svoje pare za LU (nebitno 200 ili 500 hiljada), nego daju opštinske/državne/narodne pare koje svakako treba da budu potrošene za pomoć udruženjima! I onda ispadne heroj onaj koji odobri te pare?!?
Ovo je totalno poremećen način razmišljanja.
Okanite se politike, razyebaćete i ono malo od lovstva što imate. Ako neko sebi dozvoljava da i lov, lovce i LU koristi u političke svrhe, taj je u lovstvo zalutao.
Ili su možda mnogo čitali kako je Tito preko lovova sredjivao svašta, pa bi i oni da se malo time bave?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bturjane
 Evo jos jedno demonstiranje samovlasca gosn Radonjica,opste je poznato da je doticni predsednik SO Bojnik,predsednik LU Bojnik,i predsednik FK Pusta Reka a kako para nema covek resio da ih sam sebi dodeli iz opstinskog tj.republickog bidzeta inace ovo je usvojeni predlog budzeta opstine Bojnik za 2013god
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

bturjane
 [img][/img]
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

bturjane
 [img][/img]

bturjane
 Sve u svemu 7 miliona a on jedini ima deponovan potpis sta reci Bravo 2

Gedza66

bturjane kaže:
Sve u svemu 7 miliona a on jedini ima deponovan potpis sta reci Bravo 2

Za takve slučajeve Zakon o agenciji za borbu protiv korupcije kaže da su u sukobu interesa. Zatražite mišljenje ili uputite predstavku o tome navedenoj Agenciji.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

astorija
 Vec odavno na ovoj temi nema nikoga, a nije lepo da pored toliko dogadjanja, ostanemo po strani. Naime, kako lov i sezona jenjava, tako kod nas postaje sve toplije. Nakon prijave inspektora sudu za krivicno delo zloupotreba sluzbenog polozaja, i privredni prestup, predsednik LU Bojnik krece u kontra napad, po principu ,,oko za oko,,. Pored prijava protiv LU ,,Podgora,, koje je napisao nadleznom inspektoru, stigla je i krivicna prijava protiv LU Bojnik, inace jako poznato gradivo napred navedenom predsedniku, kome je inace specijalnost pisanje istih. Mada, u poslednje vreme one stizu sve vise na njegovu adresu. Bilo kako bilo, aktivnosti su tu, cisto da nam ne bude dosadno. Pozdrav svim forumasima, a javicemo se cim se kurtalisemo ovih ,,aktivnosti,,.
ASTOR I JA

slavaplana
 Jaooo

astorija
 Moram nesto da vam kazem u poverenju. Ovaj budzet je usvojen kao ,,razvojni,, budzet, a u okviru njega je isplanirano i ,,samozaposljavanje,, u opstini Bojnik, a iznos sredstava za to je 4000000. din.
Dakle 6500000+500000=7 000 000,00 din za fudbal i ,,lov,,. a 4 000 000,00 za zaposljavanje. Od sutra svi igramo fudbal.
ASTOR I JA

kelt
 dali se nesto desava na jugu? jel ima ikakav pozitivan pomak izgleda tresla se gora rodio se mis. cujem da neki momci iz Beograda idu u Bojnik da polazu lovacki ispit posto su jako mladi i put im nije dalek.Grin kod predsednika sve moze Chut
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

gruja
 Za sada jos nista.LU ,,Bojnik" i predsednik su osudjeni za privredni prestup a iznos kazne ne znamo.Predsednik je u pocetku tvrdio da je prijava odbacena a na poslednjoj skupstini,posto je predsednik iste(opstina),kaze da je kaznjen sa 10.000 dinara(deset hiljada).Deset hiljada za privredni prestup!Pa skoro je tolika kazna za nevezivanje pojasa!Opet iznosi neistinu,verovatno da ga ne najure njegovi clanovi,kojih je sve manje.
Sto se tice lovackih ispita,i ja sam nesto nacuo ali nisam siguran da li to nesto muvaju u LU,,Bojnik"ili preko nekog drugog LU?Provericemo.

gruja
 Pitam se samo,u kojoj bi to zemlji bilo moguce da nekome ko potkrada resorno ministarstvo godinama i to se inspekcijski utvrdi,to isto ministarstvo i dalje daje pravo na gazdovanje lovistem?

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,787,519 posete www.srbijalov.com