Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "SREM" Šid

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "SREM" Šid
ficha007
 Ma kakav crni INTER, šta on čovek zna...pa to su verovatno neka posebna slova i fontovi, a možda i za slike moraju da plaćaju shodno Zakonu o autorskim pravima njihovim vlasnicima kao onomad što je tražio Beukovićev sin za one Sremčeve "svinjarske" fotografije.ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Iz plana za 2014/2015 godinu vidim da je predviđeno povećanje iznosa za plate za nekih 200.000 dinara sa 1.7 na 1.9 milionad dinara.

Koliko ja znam cena rada je ostala ista - 115 din/sat pa se pitam ima li razloga za ovo povećanje ( možda i ima, ne kažem da ne treba ).

Opet je predviđeno da se za telefone plati 160.000 dinara, dakle prepisali smo iz starog plana podatak, a šta ako se na kraju ponovo pojavi realnih 240-250.000 dinara.

Ko će da plati tu razliku?

Održavanje opreme predviđeno je u iznosu od 120.000 dinara. Da li mi to predviđamo da će neko nešto da kida,lomi, krlja pa da se na vreme obezbede novci za to.

Knjigovodstvene usluge plaćaju se 90.000 dinara u odnosu na prošlogodišnjih 70.000 dinara, dakle 7.500 mesečno. Pitam se kakva je to papirologija koja iziskuje 7.500 dinara mesečno za troškove knjigovodstva.

I evo i sajta i reklame koji iziskuju 80.000 dinara godišnje. Eto opet novog plaćanja za ko zna šta.

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Samo da čestitam lovcima iz šidske opštine na skupštini koja je juče bila u Kukujevcima ( kako prigodno mesto, jer sam mišljenja da će biti mnogo kukanja u narednom periodu ).

Svaka čast na aminovanju svega što je do sada urađeno, planirano. Svaka čast na glasu koji su lovci dali da se usvoji sve ono što je planirano, da imse poveća članarina, da se plaćaju reklame, sajtovi, da se krlja i troši.

"Drug Tito je rekao da su studenti u pravu".Sve se aminuje, svi sretni i zadovoljni.

E moj NO šta si ti aminovao i kakva si ti trošenja lovačkih novaca za prethodnu godinu blagosiljao, pa to je za reviju.

Zanima me samo kakav li je bio paprikaš? Neki su znam već jedva čekali da se završe ove trivijalnosti oko finansijskog plana i ostalih gluposti kojima su zamarani pa da prionu svojski na tanjir.

Članarina 14.000 dinara...ma koga bre briga još za to. Nenamensko trošenje novca...ma ko te pita. Članstvo u LSV...ma naravno. Baza je to, a protiv bogova iz baze se ne ide. Ako nas i šišaju ipak su to mali bogovi protiv kojih se ne sme ići.

Da li je to Tito još uvek živ, neka mi neko kaže?

Čast izuzecima i onim lovcima koji su postavili neka pitanja. O ostalima ne vredi ni trošiti reči.

Sremac75
 Класика....

Један паметан човек је једном рекао :

"Ловци у Србији имају баш онакво руководство какво заслужују!"

А ја бих још додао....супер су и прошли!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

ficha007
 Posle jučerašnje intervencije jednog od istaknutijih "drugova" sa ovoga foruma, možda jedinog ili jednog od retkih članova KPJROFL koji mi je uputio oštar demarš zbog iznošenja neistina o "Najvećem Sinu Naših Naroda" ja se evo javno izvinjavam što sam dotičnog gospodina pominjao u negativnom kontekstuROFL.

Za njegovog zemana lovišta su stvarno bila puna, lov je bio besplatan, mogao je svako da lovi, i radnici i seljaci i buržuji ( ups, velike vođe do Najveđeg Vođe )ROFL...

E sad, on je imao i jedan svoj patent zvani Goli otok na kojem bi danas velika većina ove današnej gospode iz lovstva završila i ne bi se događale ovakve svinjarije koje se događaju kako u ovom udruženju tako i u ostalim udruženjima širom Srbije.

Pojedine rukovodioce uprava LU bi odavno čike u kožnim mantilima ispratile na besplatan odmor na moru i prenošenje kamenja sa Mont Everesta na Kilimandžaro a verujem da posle ovakvih Skupština i pojedini članovi Skupštine koji predstavljaju jedni bezvoljnu masu koja samo gleda na na mule puni svoje stomake ne bi bolje snašlo.

Ah, da..."Lovci u Srbiji imaju rukovodstvo koje baš, baš zaslužuju"

mrwa22250
 Imao je copavi veoma ucinkovite metode za suzbijanje bagre,ali su znali ovi njegovi da se zanesu,pa nayebe gomila ni krivih,ni duznih.Sto sam stariji, sve mi je jasnije da neki narodi,u koje nazalost i sami spadamo,nisu za demokratiju,jer je kao sto se i kod nas desilo shvataju kao anarhiju.
Situacija se ponovila i u lovstvu,kako u savezima tako i u LU.pa su vremenom ovi nasi"volonteri",poceli da nas kostaju,ko sv.Petra kajgana,a kad u retkim slucajevima nekoga i uhvate sa prsticima u pekmezu,kazna je naravno odlazak sa funkcije(do neke nove prilike).
Olaksavajuca je okolnost danasnjim vlastodrscima cinjenica,da su 50 god.ljudi u koznim mantilima(i raznim drugim oblicima)raznoraznim represivnim merama,vaspitavali raju da ne sme da pita,a pogotovo da pita sta rade drugovi odozgo.Pravilo je glasilo;upali dnevnik u 19.30h i sve ce ti biti receno,a mozak samo za odrzavanje vitalnih funkcija(eventualno neke sportske aktivnosti) i Bog da nas vidi.Nakon nekoliko decenija te i takve mentalne torture,mi se sada pitamo zasto lovci(a i svi drugi) trpe i gutaju takve gluposti,koje se kad mozak nije u stand by rezimu,vide sa meseca.Zato sto nam se strah od vlasti toliko duboko urezao u genetski kod,da smo postali stado koje ide za najglasnijim zvonom,pa makar i u sigurnu propast.
Iz tog razloga Ficho,tvoje LU nije usamljen slucaj,cak naprotiv.Isto je ili slicno stanje u 95%LU.u Srbiji,a dokle tako,bojim se jos dugo dugoCry
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

ficha007

mrwa22250 kaže:
"...da smo postali stado koje ide za najglasnijim zvonom,pa makar i u sigurnu propast..."
ROFLROFL

E ne da si ubo sa ovom rečenicom, ni sam ne znaš koliko.GrinBravo 2HaHaHa

mrwa22250

ficha007 kaže:

mrwa22250 kaže:
"...da smo postali stado koje ide za najglasnijim zvonom,pa makar i u sigurnu propast..."
ROFLROFL

E ne da si ubo sa ovom rečenicom, ni sam ne znaš koliko.GrinBravo 2HaHaHa

Oce to,kad po ceo dan nesto serendas,mora i koja dobra da uletiGriniveli

ficha007
 Znaš kako naš narod kaže: S' kim si, tak'i siROFLROFL.

Još par druženja i ima načisto da te pokvarimo.ROFL

I ti ćeš da se učlaniš u "petu kolonu lovstva" vidim ja.Grin

mrwa22250
 Kad vidim kaki su ovi ispravni,jedva cekam da se pokvarimSmeko

zoranp
 Fićo opriošteno ti je, idi i ne greši više!!Grin

Mrwa dobro si rekao za čopavog, ali ja i dalje mislim da su najveća sranja činili one gnjide uz čopavog koji su bili sve samo ne za ideju koju su trebali da stvaraju!!...takve gnjide su ubijale i pravile mržnju koja nas je i dovela do ovoga danas ... prodane dušepuc puc!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ficha007
 Posle događanja "sa naslovne strane", tačnije sumnjivog ponašanja lovočuvara onomad, ne mogu da se ne osvrnem na pisanje mojih kolega u temi "Šta se dešava u LSV"

Moj drug Gedža je lepo napisao da LU Vlasotince koje nije član LSS ( hvala dragom Bogu da ima pametnih ljudi ) pored toga što ima gomilu novčanih sredstava na računu neraspoređenih, je izradilo Lovnu osnovu za čega je platilo ravno 82.170,00 dinara, a tržišna vrednost izrade GPGL se kreće oko 16.000,00 dinara

E sad, ako se zna da lovci u šidskoj opštini svake godine (pa i ove izgleda) treba da izdvoje 1200 ili 1400 dinara od kojih je deo za izradu planske dokumentacije.

Što bi mi plaćali LSV-u planska dokumenta, konkretno Lovnu osnovu kada je ona trebala prošle godine da bude urađena i dostavljena udruženju, pa bi za taj deo trebalo smanjiti članarinu.

Osnova važi 10 godina.

Da li je mi imamo?

Ako imamo zašto njenu izradu plaćamo i ove godine.

GPGL takođe plaćamo ponovo i ako ne moramo da ga plaćamo jer ako sam shvatio upravnica ima licencu i može sama da ga radi.

Da li neko razmišlja da uštedi neki dinar udruženju na ovaj način ili i dalje da plaćamo Kuma Vujicu ( alias Miloša Beukovića ) da arči naše pare, oročava ih, pa od kamata lepo žive.

I pri tom takav intelektualac kao što je on "prstenuje" ljude na lovačkim žurkama, ako se ne varam u Sonti, pa kad se to pojavi na you tube da brže bolje briše snimke.

Ostatak možete pročitati na temi "LSV".Angry

ficha007
 http://www.mpsv.g...

...lepo ja rekoh da ne moram da budem član LU da bih imao i stekao pravo na lovnu kartu.

Lepo tamo piše i da je obaveza svakog korisnika lovišta da mora da prihvati zahtev za dobijanje lovne karte od svakog lica koje ispunjava uslove za dobijanje iste, bez obzira da li su ta lica članovi LU ili ne, uz uplatu iznosa od 1.000,00 dinara na namenski budžetski račun.

Jasno je da onda nekim proizvoljnim tumačenjima zakonskih odredaba od strane određenih starijih pojedinaca ( i lovca ) ovde nema mesta.

Dakle ako ne želim da budem član LU i plaćam članarinu, LU je ipak u obavezi da mi prihvati zahtev za dobijanje lovne karte ako uplatim propisani iznos. Tačka.

ficha007
 Lovci, članovi LU "Srem" iz Šida, na sajtu

http://www.petici...stradalima

objavljena je informacija u vezi potpisivanja peticije koja se odnosi na pomoć postradalima u katastrofalnim poplavama koje nisu mimoišle ni šidsku opštinu.

Jamena, kao selo koje je najviše stradalo u poplavama, i čije je lovačko udruženje, kome je ovo prva godina gazdovanja, u žestokim problemima već svoje prve godine, potom sela Morović i Višnjićevo koji su takođe ugroženi su sela koja pored ostalih sela i gradova danas širom Srbije trpe ogromne štete uzrokovane poplavama.

POKRENIMO INICIJATIVU DA LOVAČKI SAVEZ VOJVODINE ONIH 5.000.000 DINARA, LOVAČKIH, PARA KOJE SU KRATKOROČNO OROČENE, DONIRA ZA POMOĆ POSTRADALIMA U POPLAVAMA!

Lovački savez Vojvodine je u svom finansijskom izveštaju obavestio lovce da poseduje 5.000.000,oo dinara, koji su mu preostali kao neraspoređeni iz prethodnih godina, što u stvari predstavlja višak koji nije neophodan za funkcionisanje LSV-a.

Pored toga, jasno je i to da se radi o novcu lovaca Vojvodine, koji siguran sam, ne bi imali ništa protiv da se isti utroši kao pomoć postradalima, i time po ko zna koji put potvrde svoju ljudskost i solidarnost.

Ne znam na koji način, ali može svako ko se koristi društvenim mrežama da obavesti javnost o ovom VIŠKU od 5 MILIONA koji poseduje LSV i na taj način izvrši pritisak na rukovodstvo LSV-a da uplate 5 MILIONA dinaraZA POMOĆ POSTRADALIMA U POPLAVAMA!

Kada može Novak Đoković, kada mogu mnogi ostali sportisti, kada može naša dijaspora, čak i naši ministri, može to i LSV.

BUDIMO LJUDI!!!!
POTPIŠIMO PETICIJU!!!!

Ukoliko ta sredstva ne uplate to je njihova lična sramota. Svima će valjda biti jasno ko su i kakvi su oni u stvari i da li su dostojni da nas predstavljaju.

ficha007
 Poslednji upis na ovoj temi je iz 5-og meseca...ccc

Pre neki dan Lala lepo napisao na temi LSV da su gospoda iz saveza rešila da podignu platu sebi 20%. Pa gospodo šidski lovci iz sva tri udruženja ( LU Srem, LU Kulina i LU Jamena ) da li je ovo normalno pitam se ja.

Sa jedne strane Premijer i ljudi iz Vlade RS najavljuju smanjenje plata 10-20%, uštede na svakom koraku, kresanje troškova, a ovde imamo isto to samo malo drugačije.

Svojim članarinama plaćate povećanje plata gospodi iz LSV-a koje baš briga što su lovišta prazna, što je članova 50% manje u Vojvodini nego prošlih godina, oni se svoga ćara ne odriču.

Samo vi plaćajte 1.400 dinara članarine savezima da bi oni svake godine inkasirali par miliona viška i lepo ga u vidu povećanja plate za 20% rasporedili, a to što je Jamena poplavljena, što je tamnošnje udruženje u teškoj situaciji, što divljači nema, a krivolova sve više, što vi kao lovci sve teže krpite svake godine za tu članarinu...to njih nije briga.

Samo vi njima plaćajte. I njima i LSS-u.

Debeloj guski mažite perije...

ficha007
 Sa naslovne strane portala. Tekst da se članovi LU "Srem" zamisle gde i kako odlaze pare od članarine ( onih 1.400,00 dinara po lovcu koji se uplaćuju na račun LSV-a. )

Ne treba biti član niti jednog saveza, bar dok se isti ne pročiste od raznoraznih muljatora koji se "grebu" o lovce zarad ličnog interesa.

"Ne love se lovačke priče!

Lovci iz Sente prvi su 'probili led' u osamostaljivanju iz podredjenog položaja u Lovačkom savezu Vojvodine. Ovo lovačko udruženje sa severa naše zemlje 'iskočilo' je iz šablona ustaljenih birokratskih 'kandži', uštedelo milion dinara i unapredilo fond divljači u sopstvenom lovištu. Umesto da za lovnu osnovu na period od deset godina kroz članarinu 'debelo' plate Lovačkom savezu Vojvodine, to jest privrednom društvu 'Vojvodjanski lovac', angažovali su ovlašćenog licenciranog projektanta. Višestruko jeftinije, daleko realnije, a sve po slovu zakona.

- Nedavno smo od Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dobili rešenje o davanju saglasnosti na lovnu osnovu za lovište 'Senćanski salaši', kojim gazdujemo - kaže za 'ZOV' Dragan Todorović, predsednik LU 'Senta'. - Našli smo prost i jednostavan način da realno sagledamo stanje i prilike na terenu, a ne da štancovana uputstva o praktičnom gazdovanju dobijamo iz nečije kancelarije. Gola i prazna lovišta rezultat su monopolističkog odnosa Lovačkog saveza Vojvodine prema lovačkim udruženjima. Uz to, novac koji smo uštedeli nije zanemarljiv i uložili smo ga u obogaćivanje fonda divljači i samo lovište.

Todorović ističe da pojedina udruženja nisu u dovoljnoj meri upoznata sa pravima i primenom Zakona o divljači i lovstvu, kao i Zakona o udruženjima gradjana, te da njihovo članstvo u lovačkim savezima nije obaveza za dobijanje lovne osnove. - Mi već tri godine ne uplaćujemo članarinu Lovačkom savezu Vojvodine - ističe Todorović. - Smatramo da je članarina od 1.200 dinara po lovcu neprimerena u uslovima teške ekonomske krize. Sa druge strane nameće se pitanje šta lovačka udruženja dobijaju od LSV i koliko taj savez, kao stručni i savetodavni organ, pomaže svojim članicama. Mi smo bez Lovačkog saveza Vojvodine samo profitirali, nismo posrnuli niti devastirali fondove divljači, jer lovnom gazdovanju pristupamo domaćinski i odgovorno.

Naš sagovornik navodi i da su nedavno iz sopstvenog, kao i novca dobijenog iz Budžetskog fonda za razdvoj lovstva, izgradili savremenu hladnjaču za obradu i privremeno skladištenje mesa odstreljene divljači, a stipendirali su i školovanje dva stručnjaka za lovstvo. - Smatramo da bi sva vojvodjanska udruženja trebalo da budu pod krovom jednog saveza, odnosno Lovačkog saveza Srbije - dodaje Todorović. - Članarina mora da bude ista za sve, i ne veća od 400 dinara. To je prihvatljivo i realno. Postoji verovatnoća da se u Pokrajini osnuje još jedan savez koji bi okupio udruženja koja u lovištima imaju optimalne fondove divljači, pa bi se novoosnovana organizacija bavila problemima lovstva i gazdovanja lovištima, odnosno populacijama divljači, a ne kvazi-naučno-istraživačkim radom, lobiranjem, kadrovskom politikom i - samim sobom.

Srndaći i fazanerija

Uspešan rad LU 'Senta' ogleda se i u ovogodišnjoj lovno turističkoj sezoni na srndaća. - Od planiranih 66, do sada smo odstrelili 40 srndaća, a 14 je bilo trofejnih - naglašava Todorović. - Počinjemo i uzgojni odstrel srna i lanadi. Brojnost prepelica je uvećana u odnosu na prethodnu godinu, a novac koji zaradjujemo od turističkog lova ove atraktivne vrste divljači uložićemo u lovstvo. Zadovoljni smo i radom naše fazanerije, jer brojem i kvalitetom zadovoljavamo sopstvene potrebe, a prodajemo ih i okolnim lovačkim udruženjima."

...podvukao sam za one koji ne znaju i za one koji "neće da znaju" kako pametni ljudi rade. Treba prepisati od pametnih, nije to nikakva sramota. Eeee, ali kako bi onda pojedinci sticali privilegije, kroz lovove upoznavali raznorazne "bumbare", alave političare kojima se organizuju lovovi da bi se napredovalo u karijeri...itd.

DakiNS
 Ne love se LoSoVske laži.

Ovo je pravi naslov a ne onaj ulepšani diplomatski.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Razočarala me je pre neko dan informacija koju sam čuo a koja se odnosi na izbor u organe LSS-a i način delegiranja pojedinaca.

Momirka Babac Grulović, upravnica lovišta u LU "Srem" nije prošla kao predlog LSV-a, ako sam dobro razumeo, za UO LSS-a što smatram velikom glupošću jer je u pitanju stručan radnik.

Sa druge strane kao delegat u Skupštinu LSS-a je prošao sadašnji predsednik LU "Srem" što smatram promašajem, jer kada je bilo jasno da ona neće proći, red bi bio da je džentlmenski ustupio svoje mesto delegata njoj jer je kud i kamo stručnija i red bi bio da se struka što više pojavi i da što više bude zastupljena u najvišem organu LSS-a.

Sanja Momilović Bognič je jedan od retkih primera kako žene koje su u materiji i struci treba da budu zastupljene u Savezima.

Neprolaskom struke a prolaskom politike koja veze nema sa strukom ponovo se pokazalo na žalost da se lovstvu u Srbiji ne piše ništa dobro.

Pogotovo ako se radi o ljudima koji ne shvataju šta je suština lova i lovstva nego gledaju samo kako da se ogrebu o još neku funkciju.

Alal vera.

ficha007
 Da nastavim pisanije od pre neki dan.

Kao što sam rekao, i kao što često citiram čuvenu rečenicu: "Ruka ruku mije, a lice obadvije" čelni ljudi LSV-a su nagradili pojedine rukovodioce ovoga udruženja time što su postali delegati u Skupštini LSS-a, ničim izazvani, pa mi to sve više liči na ono kada je Kum Vujica nagrađivao plaketama, medaljama i našeg čuvenog bivšeg predsednika LU "Srem" Boru Bogunovića, pa ga je još i kao i člana UO LSV, ako se ne varam, ugurao među elitne lovce Vojvodine.

Kao da lovci u šidskoj opštini nisu tada imali nekog boljeg i dostojnijeg da ih predstavlja u najvišim organima LSV-a. O struci da i ne govorim.

Slično se i sada događa. Opet je struka ustuknula pred politikom i onda se ne može očekivati nikakav napredak kako za ovo udruženje, tako i inače za lovstvo u Srbiji.

ficha007
 Da ne kažem da sam razočaran stavom da LU iz Jamene postane član LSV-a, što smatram velikim promašajem i nečim od čega lovci Jamene neće imati nikakve koristi nego samo štete u vidu nameta koje će im plaćati.

U razgovoru sa jednim od njihovih članova opravdanje za ovaj stav branio je osiguranjem, što je "tanko" jer tu vrstu usluge dobijate i da niste članovi saveza. Potom je sledeća linija odbrane bila na stanovištu udruživajna radi saradnje sa ostalim LU u Vojvodini i Srbiji ( preko LSS-a ) što je takođe jako "tanko" jer se vaše LU može bratimiti i sarađivati i bez članstva u bilo kakvom savezu sa ostalim LU iz cele Srbije.

Potom je opravdanje nađeno u izradi planske dokumentacije, kada sam ja skontao da je pesmica jako lepo naučena, da ne kažem napamet, ali onda nisam mogao da ne pomenem Kuma Vujicu, Vukomana Šelmića, čuvenu "Le piovransku" firmu VL doo, analognu sa sestrom firmom Jelen doo našeg vrlog LSS-a, pa sam tu ispalio par prideva i par glagola o tome šta ja mislim o svemu tome, a nastavak smo dogovorili uskoro.

Molim vas lovci iz Jamene, nemojte da vas prevedu žedne preko vode i setite se samo da vas u vreme poplava nisu ni pogledali dok se posle dranja i serendanja na ovom forumu nisu udostojili pogleda i kakve takve pomoći.

Vi ste njima zadnja rupa na svirali i gledaju na vas samo kao na zabludele ovčice koje će da šišaju za 1.400 dinara godišnje svake godine.

Po toj logici možete da budete članovi i LSCS za daleko manje novce i da dobijete isto ili više za svoj novac.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,449
Najnoviji član: MilanO

Poslednje vesti
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

63,892,308 posete www.srbijalov.com