Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Privatizacija lovstva u Srbiji da ili ne?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Privatizacija lovstva u Srbiji da ili ne?
zoranp
 ...e kad je neko nakratko nasađen, onda se i lako unervozi!!ConfusedGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75

kum kaže:
Serac ili svrati ili da svratim gde ti kažeš pa da se ispričamo . To je jedno ! kao drugo :
Tužbe nema i neće je ni biti , e sad što bi ti i tvoj insajder i vama slični hteli to neće da može ! Inače insajder ti je sada već bivši član što te "PUNI" informacijama ali na žalost pogrešnim , ali ti izgleda voliš takvo "punjenje" pa ću i j ja da te "punim" ali sa pravim i tačnim informacijama !
treće :
Naknada štete čim nema tužbe nema ni te famozne naknade !
Četvrto :
Uzmeš lepo knjigu profesora moga gospodina Zorana Ristića pročitaš ,raspitaš se šta ti u knjizi nije jasno , i onda će ti se samo kasti !
Za tvoju informaciju procenat nosivosti je sada preko 70% , a pitaj ostale kolika im je nosivost !
Inače da bi ti sve ovo shvatio moraš da ispuniš neke od uslova kao što su čitanje i tako to , ali ne sekiraj se "Serac" s obzirom da sam i dipl.nastavnik razredne nastave kao i moj otac , brat , sestre i mnogi drugi iz mog okruženja i tu ti stojim na raspolaganju kao prijatelju !
Toliko od mene sada moram da potpišem platu za 7 radnika bez kašnjenja niti za jedan mesec!!!!
a ko serac taj je i krelac !Maka

Hoću kume, svratiću prvom prilikom kada me put nanese, što si nervozan......
Kažeš da si dipl.nastavnik razredne nastave a u predstavljanju si naveo da si završio višu pedagošku...kako sad to?????....sa tobom uvek neka iznenađenja....

Nego, šta kažu fudbaleri za račun za struju?

Što se tiče onoga da te je Beuk pustio niz vodu to je najbolje što je moglo da ti se desi...nije to ni bilo društvo za tebe.....
Ipak Bore Bogunovića se odrekao tek nakon što je izvršio teško krivično delo, a ti ipak nisi tako daleko dogurao, pa me malo čudi da si već odbačen!

A i Kunovac ako je vikao nije ništa strašno, nemoj da se bojiš...

I stvarno, šta je sa 11.000 fazana?

A što se tiče tvog pokušaja da me vređaš....eeee to stvarno nema smisla!
To govori samo o tebi nastavniče sa višom pedagoškom, i o tvom vaspitanju, pa se ja ne bih spuštao na taj nivo!
Jako si me uvredio, i već razmišljam da te tužim...

Vodi računa šta radiš da ne završiš u bajboku, jer ćeš onda videti šta je pravo "punjenje" i tako to....!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 e sremac sad će se načekaš da dodje kum pošto se on na forumu pojavljiva 2 puta godišnjeudaranje
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

kum

Lala kaže:
Vid',vid'... To gos'n pedagog nastavnik razredne nastave, umesto odgovora sipa neke uvrede? Pa čemu bi ti decu da učiš, sa ovakvim načinom obraćanja?
Neko je možda insajder, a neko autsajder, razmisli u kojoj si ti trenutno grupi.
Ali na ona pitanja ne dade odgovor - eto, pitali te za broj fazana, a ti o nosivosti koka! Pa ti si napisao da si imao u volijeri 12 000 fazana, i na forumu si se hvalio kako si veliki lovni radnik, moguće i da jesi. Pa si posle napisao da ih ima 1000, matično jato. Sećam se da si pominjao neko uginuće, od hiljadu ili dve, ne znam tačno.
Da ste ih (fazane) otpucali 11 000, nemoguće. Da ste ih prodali, moguće, ali onda ste jedno od najbogatijih LU! Ili ih nema, uginuli, nestali?

A sad odjednom, 'buć', klinačka diskusija 'sremac - serac - krelac', 'punjenje'...? Pa ko će da ti veruje čoveče, kad tako pišeš? Stvarno ti je nivo ovakvog pisanja taman za osnovnu školu! Nepismen, kažeš nekom... blago meni! Smile

Malo 'spusti nišan', ne prostači se, okani se primitivizma i ne nazivaj druge ljude pogrdnim imenima. Radi malo i na osnovnoj kulturi svog ophodjenja prema drugima. Ako ti pitanja smetaju, nemoj čitati forum, ne obraćaj pažnju, i ne uključuj se i ne piši, ako osim onog 'serac krelac' nemaš šta pametnije da kažeš.

Zbog čega gubiš živce, ako je sve u redu, i zašto prelaziš na lično vredjanje? Ili su pitanja potrefila u nešto o čemu ti ne bi pričao? Niko te nije vukao za jezik, da svojevremeno pišeš o tome ti prvi, pa se ljudi zainteresovali...

Nije ti prvi put da vredjaš druge, ali mislim da ti je ovo sad zadnji put da se ovde tako ponašaš.
'Dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje', narodna poslovica, uči se iz srpskog jezika u 6. razredu, gos'n pedagog, znam, jer mi najmladji sin prošle godine učio.
I još jedna: 'slično sličnom teži' (latinska poslovica), pa ako ti ovde društvo ne odgovara, traži sebi slično.
Bez uvrede.

Raanj

kum
 Gosn LALO:
1.JA sa Vama nisam čuvao ovce ( ne daj Bože) da mi se obraćate sa ti!
2.Pitajte sina kako se učtivo obraća,ili to Vaš vokabular ne podržava.
3.Na sva pitanja sam odgovorio bezbroj puta do sada
4.Ako mislite gosn Lalo da ste Vi bogom dani da svrstavate po grupama ljude onda ste sebi dali velika ovlašćenja,ali samo na Srbijalov forumu (hvala Bogu) jer ja nisam BIO;NITI SAM NITI ću biti insajder autsajder ili kako već zovete Vaše "punjače".
5.ZA fazane koji Vas jako interesuju dođite i vidite jer to se rečima opisati ne može a i lakše Vam je da shvatite.
6.Kada sam ja rekao da je neko nepismen ? Molim Vas pa ko sada laže gosn Lalo!
7.JA Vam se opet i po načinu pisanja (pitajte sina da li je moj pravopis ispravan) obraćam sa poštovanjem , a moguće da je kod S:rca došlo do štamparske greške prilikom kucanja.
8.Pitanja me nisu "potrefila" kako pišete već Vama pokušavam da dočaram priču o 12000 fazana i zovem Vas stalno u goste i ostavio sam Vam lični broj telefona a Vi se ne javljate godinu dana već samo preko foruma , ne znam zašto , možda je lični duel sa argumentima kada ih suprotstavimo kao i stavove ,za vas "NEMOGUĆA MISIJA".
9.Što se tiče Vaše pretnje ili kako već da to nazovem da mi je ovo zadnji put da "ovde pišem" mogu samo da kažem " ŠTA REĆI".
10. Gospodine Lalo više Vam se ovde neću obraćati , ali zato se nadam da ćemo se videti negde da se namiru ispričamo kao i na Skupštini LSV
Raanj

kum
 Poštovani ,
obraćam Vam se sa zahtevom za sporazumni prekid radnog odnosa sa kojim sam već upoznao usmenim putem svoje pretpostavljene u radnoj jedinici Vršac i to Dragišić Zorana i orđević Predraga kao i Brankicu Andrić koji su se sa tim složili . Isto tako Vas obaveštavam da postoji zamena za mene na poslovima poljočuvara u KO Uljma tako da sam spreman i da budućeg poljočuvara detaljno upoznam sa poslovima na terenu ( opis ) kao i granicama KO Uljma . U nadi da ćete moj zahtev pozitivno rešiti unapred zahvalan Grujić orđa Željko.
Raanj

Sremac75
 Stvarno si AUTSAJDER!

Alo bre, šta si ti to odgovorio?
1. Jesi li odgovorio ko se "prikopčao" na struju fudbalskog kluba, bez njihovog znanja i odobrenja?
2. Jesi li odgovorio ko je posekao ukrasno kestenje oko doma?
3. Jesi li odgovorio po kojoj ceni i kome su prodata posečena drva?
4. Jesi li odgovorio ko je napravio lovački dom?
5. Jesi li odgovorio gde je 11.000 fazana?
6. Jesi li odgovorio ko je dopisivao zapisnike sa sednice UO (imam ga ispred sebe)?
7. Jesi li odgovorio kako je primljen u Lu "Vršačka kula" Stojanov Milan iz Gudurice?
8. Jesi li odgovorio da li je tačno da je Stojanov Milan iz Gudurice samo godinu dana pre toga iskqučen iz LU "Lovac" Gudurica na 60 meseci (izgleda da je bio baš dobar)?
9. Jesi li odgovorio da li je tačno da si odbio da predaš Nadzornom odboru LU poslovnu dokumentaciju sa obrazloženjem da su oni nekompetentni da istu uzmu i pregledaju?
10. Jesi li odgovorio šta je sa krivičnom prijavom od 16.03.2011. godine?

Da li serac još da "sere"?

Nemoj više da smaraš ljude dok ne daš odgovore na ova pitanja?

I mani se štamparskih grešaka, nisi se valda uplašio tužbe?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

kum kaže:
Poštovani ,
obraćam Vam se sa zahtevom za sporazumni prekid radnog odnosa sa kojim sam već upoznao usmenim putem svoje pretpostavljene u radnoj jedinici Vršac i to Dragišić Zorana i orđević Predraga kao i Brankicu Andrić koji su se sa tim složili . Isto tako Vas obaveštavam da postoji zamena za mene na poslovima poljočuvara u KO Uljma tako da sam spreman i da budućeg poljočuvara detaljno upoznam sa poslovima na terenu ( opis ) kao i granicama KO Uljma . U nadi da ćete moj zahtev pozitivno rešiti unapred zahvalan Grujić orđa Željko.

Prihvaćeno, nastavniče razredne nastave, sa završenom višom pedagoškom, raspoređenim na mesto poljočuvara k.o.Uljma!!
HaHaHa
PraviloPraviloPravilo
Palica

kum
 Poštovani ADMINU Cenzurisano evo toliko željenih odgovora , ali pre toga još malo obuke iz obraćanja : Kada budeš čuvao ovce sa Grujić orđa Željkom možeš tako da mu se obraćaš , ali ti imaš tvoje "punjače" i insajdere koji imaju taj stil i vokabular pa ti i ne zameram puno "jer sa kim si takav si " . Krećemo sa odgovorima :
1.Fudbalere moraš da pitaš ko i kada im se prikopčao , a što se mene tiče NIKADA SE NISAM PRIKOPČAO BESPRAVNO NIGDE !
2.Krivična protiv mene i ostalih podneta u vezi tog ukrasnog kestenja ODBAČENA !(protiv tužba sada za klevetu u toku)
3.Vezano za prodata drva isto krivična ODBAČENA(protiv tuža sada za klevetu u toku )
4.Apelacioni sud dosudio u korist LU"Vršačka kula"(vlasnik1/1)
5.Zapisnik od lovnog-inspektora sačinjen u vezi tih 11.000 fazana i to od 3 različita lovna inspektora za godinu dana i opet ništa na Vašu veliku žalost.
6.Niko nije dopisivao jer i o to je bio predmet krivične i isto ODBAČENO(sada protiv tužba za klevetu i lažno prijavljivanje u toku)
7.Stojanov Milan iz Gudurice nikada nije u mom mandatu primljen u članstvo LU"Vršačka kula"niti je sada član takav čovek kojeg pominješ.
8.Stojanov Milana iz Gudurice ne poznajem već sam ti odgovorio u prethodnom odgovoru !!!
9.Nije tačno ! Tačno je da sam odbio da im predam da je nose kući , jer složićeš se to niko normalan ne bi odobrio , a plus što ih je tada bilo samo 2-e u sastavu od 5 -o , jer su ostali podneli ostavke na mestu članstva u Nadzornom odboru udruženja!!!
10.OOOODDDDBBBBAAAČČČEEENNNNAAAA!
Cenzurisano
A što se tiče radnog mesta poljočuvara upecao si se ko šaran , a da li je sramota to raditi po tebi !
NeCenzurisanonije sramota to , nego je sramota to što u ovoj zemlji ljudi sa fakultetima ne rade to za šta su se školovali jer su mesta popunjena takvima koji se bave neistinama i ogovaranjima ko ti!!!

E sad ti lepo pozovi odmah Guzice i Simice i Stevice i Božice pa se nervirajte zajedno !!!
Raanj

chaki
 ti si kume jak kao zemlja kad je sve odbaceno sto je vezano za tebe. kad si KUM a KUM nije dugme.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

kum
 TAKO JE CHAKI ! Inače porodica Grujić ima kumstvo sa preko 30 porodica iz Srbije i Crne Gore ! pozdrav
Raanj

chaki
 Valja ti cestitat
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

kum
 Inače Chaki , ako si iz Beograda znaš verovatno gde je Cvijićeva ulica(sada je tamo firma TIHOS) e odtle sam jednim delom i ja , tako da stihovi koje si napisao i mene dotiču. Pozdrav !
Raanj

Lala
 Grin Sremac, gos'n nastavnik izgleda više vremena provodi u sudu nego ti, kao advokat! Grin
Tužba, kriv. prijava, protivtužba, zapisnik, prigovor, predstavka,... Za godinu-dve imaće dovoljno prakse za pravosudni da položi! Smile
Kume, čoveče: koliko dugo pišeš na forumu, i od prvog dana znaš da se ovde svi, bez obzira na godine starosti, staž u lovstvu, itd., jedan drugom obraćamo 'per tu' i po nicku. Tako si mi se i ti obraćao ranije, pa si se tako obratio i kada si me upoznao uživo, i kada si trčao da obavestiš zainteresovane, ko sam i gde sam. Sada ti smeta 'per tu'? Pa naravno da nismo ovce čuvali zajedno, čuvao si ih sam, ali meni ne smeta kada mi se ovde neko obrati 'per tu'.
Ti, gos'n kume, ne razumeš, da ja ne idem tamo gde me ne pozivaju iskreno i drugarski, nego da me možda neko zove iz nekog svog interesa, pa da valjda ja posle ovde u tom stilu pišem - ko sam to ja, da bih sebi uzeo tu slobodu, da to radim, i da sam sebi kvarim dan? Uz to, nisam ni blesaw ni naivan, da nasedam na takve fazone. Idem ponegde, kada mi se ide i kad imam vremena, kada mi to obaveze i finansije dozvoljavaju.
A za forum Srbijalov si u pravu, ovde admini imaju pravo, da ograniče bilo kom članu da se ponaša onako kako se ti ponašaš prema Sremcu, prema meni (donekle), i prema nekim drugim članovima. I stalno ponavljaš to, pa zar tebi ne vredi normalno govoriti?

I mani se ti pominjanja mog deteta, najljubaznije te molim - ja mogu da ga pominjem, ti (ni bilo ko drugi) ne smeš. To spada takodje u kulturu ophodjenja, čak i u opštu kulturu. Pedagog!

Susret nas dvojice bilo gde može biti samo slučajan, veruj mi da posle ovakvog tvog pisanja uopšte nemam želju, da sa tobom razgovaram o bilo čemu i bilo gde, 'dobar dan' za 'dobar dan' (a može i bez toga), nismo iz istog filma.
Dobar pogled!
Nek te banuje ko god hoće, ja čak nemam više volju ni toliko da se oko tebe zanimam.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kum
 Hvala na čestitkama , inače sada imam stan na Karaburmi (Pera Ćetkovića 40) , a vjeruj mi na riječ nijesam do sada na silu ništa u svom vijeku uradio , tako da "snaga" koju spominješ je uperena protiv mene !!! Ali džaba im , i nek im je prosto " ko tebe kamenom , ti njega hlebom "
Raanj

Sremac75
 Sada ćeš još i crnogorski pisati....ccccc

Zapisnik sa UO LU "Vršačka kula"
Uljma- 12.08.2010. godine

Nepotrebno izostavljeno (za sada)

"Grujić čita molbu Stojanov Milana iz (nečitko) da ga primimo u LU, u Uljmi je primljen 20.07.2010. godine i sve je platio, Matić čita odluku iz Markovca po pitanju kažnjavanja Stojanov M. Mislim (nečitko) da treba da primimo čoveka a što se Vršac o tome brine neznam, pustite nas da radimo.
Doneta je odluka da se prime jednoglasno sa jednim uzdržanim."

Kume, kume, jesu li ovo tvoje reči?

"5.Zapisnik od lovnog-inspektora sačinjen u vezi tih 11.000 fazana i to od 3 različita lovna inspektora za godinu dana i opet ništa na Vašu veliku žalost."

Ovo nisam znao, ali ćemo proveriti!

A kakav ti je ono upis oko sporazumnog raskida ugovora o radu nastavniče razredne nastave, sa završenom višom pedagoškom, raspoređenim na mesto poljočuvara k.o.Uljma!!
Zbunjen
Kako sam se ja to upecao?
Pre će biti da si ti malo pogrešno poslao poruku!HaHaHa
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

kum kaže:
A što se tiče radnog mesta poljočuvara upecao si se ko šaran , a da li je sramota to raditi po tebi !
Ne sexrac nije sramota to , nego je sramota to što u ovoj zemlji ljudi sa fakultetima ne rade to za šta su se školovali jer su mesta popunjena takvima koji se bave neistinama i ogovaranjima ko ti!!!

Ti nisi završio fakultet nego višu pedagošku, nemoj da obmanjuješ članove foruma!
Zašto si zbog toga toliko isfrustriran ja ne znam (jbg nije svako za fakultet pa verovatno nisi bio ni ti), ali čovek se ceni po delima a ne po obrazovanju!
PraviloPraviloPravilo
Palica

kum
 Prvo čika Lali za kraj :

DETE tvoje si ti prvi spomenuo vezano za moj upis i ja te nisam uvredio niti pomislio ništa loše nego kao budući kolega moj da tebe posavetuje . Toliko o tome !
Što se tiče trčanja mene su obavestili ko si ti i šta si , a ja se uvek javno predstavim ko sam i šta sam i nisam "punjač" nečiji kao što Vi imate svoje "insajdere" , a znamo sam da ćeš ostati bez teksta za dalju diskusiju jer činjenice su jedno , a Vaše tračaraje niko ne shvata za ozbiljno !
Pozdrav i Dobar pogled !

A Sad Čika Cenzurisano:

što se tiče crnogorskog Pejovići i Abramovići su moja familija i majka mi vodi porijeklo od njih , tačnije rođena je u Lovćencu,tačno na pola puta NS-Subotica! Tek da ti dočaram KO SAM i od koga vučem porijeklo čisto da znaš SREMAC!!!!

Tačan je datum i mesto održavanja i delimično moje reči si prepričao , ali ne bitno je to . Bitno je da je Lazin rekao da treba da primimo čoveka...
ali i to si slagao , verovatno nisi dobro pročitao ćeš reći !!! xaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxx
čitaj i informiši ovaj forum i ljude na njemu kako je stvarno stanje , an e kako odgovara tebi .
Trebao si i da kažeš da je bilo prisutno od 11članova Upravnog odbora od pozvanih 13 da bi ljudi znali kako se donose odluke, sad nemoj da kažeš da nemaš taj deo ispred sebe , ja ću da ga skeniram i stavim ovde , ako misliš da lažem !!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!!!!!!
A SADA Cenzurisano ODGOVORIO SAM TI NA SVA PITANJA , POSTAVIO TI NOVA A TI STALNO VRDAŠ ????
Uživaj i samo nek te Cenzurisano TVOJI INSAJDERI želim ti svu sreću ovoga sveta!
Raanj

kum
 TI mi pričaš o obmanjivanju ljudi , pa objavi ceo zapisnik ako ja lažem , i to taj od 12.08.2010 i koji god hoćeš pa da skinemo maske više i daj telefon da te nazovem da se čujemo voleo bi samo glas da ti čujem . Nije ti to valjda problem , evo ti opet moj tel. 062/170-15-05
javi se ili objavi zapisnike od tvojih "PUNJAČA"informacijama kako si rekao .
Srean
Raanj

punisher
 A Kume čo'če što činiš to kukala ti majka?
Nije u duhu svijetle crnogorske tradicije takvije prozivanje. Kume čo'če malo si izljeteo sa upisi na ovije temu.
Biće malo da si Van teme, pa bi te molija da se vrneš na temu i prozboriš kakvu pamjetnu, ako imaš što pamjetno reć.
Dakle Nazad na temu

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Školovanje u oblasti lovstva PROPISI O LOVU 65 22.06.2020. 08:05
Strelišta u Srbiji LOVNO STRELJAŠTVO 106 10.02.2020. 15:01
Konkurs za raspodelu sredstava Budžetskog fonda za razvoj lovstva RS u lovnoj 2011/2012 PROPISI O LOVU 55 27.07.2019. 16:12
Prvi Damski lovački klub u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 69 26.08.2016. 22:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,449
Najnoviji član: MilanO

Poslednje vesti
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,911,689 posete www.srbijalov.com