Kume stihovi nisu moji vec ovih momaka sa linka iznad stihova. Napisali ih momci od muke, zbog slicnih ili istih sa nekima ovde. Ja, kume, nisam tako viskoobrazovan kao ti, imam samo srednju skolu ali sam zavrsio onu drugu zivotnu skolu. Nije me sramota samo srednje skole, ne govorim da sam obrazovaniji nego sto jesam. Ne hvalim se, kao ti, ni imovinskim stanjem ni stecenim kapitalom, ni kolicinom stanova jer znam da sve sto imam, kako sam i na koji nacin sam stekao. Nije me sramota ni porekla svoga i uvek cu reci i gde sam rodjen i odakle su mi koreni. Ne podnosim ljude koji se previse hvale, i za takve nisu forumi ovog tipa već je za njih www.vidimemama.com pa tamo mogu da uzivaju u sebi do mile volje. Mogu da se hvale i postignutim i otetim i prokletim.
Nemoj kume, nije lepo, ovaj forum je fin forum i nemoj da svojim pisanjem i svojim pristustvom unosis nemir bez ikakvog povoda.
Ako sam ti cestitao to nije znak da mozes da se osilis, vec je to cisto bilo onako na tvoje hvaljenje 'te ja sam ovo, te ja sam ono, imam ovu skolu, imam 30 kumova i 60 kumica'.
Polako
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
Kume, ukoliko smatraš da Sremac iznosi dezinformacije, na tebi je da ih demantuješ, pa ti predlažem da onako pedagoški (uz pomoć skenera) izneseš u "javnost":
- odbačenu krivičnu prijavu za prodata drva,
- zapisnike lovnih inspektora u vezi 11.000 fazana,
- odbačenu krivičnu prijavu od 16.03.2011,
Obrazloženje za NO je logično, mada da sam bio na tvom mestu, predao bih dokumentaciju na revers. Ovako ima mesta sumnji.
Sa ovom količinom i vrstom informacija koje si ti izneo, razumeo sam da si tokom 2010 i 2011 godine bio pristalica ove naše brendirane privatizacije (puj pike više ne važi), po kojoj smo ili ćemo biti prepoznatljivi u čitavom svetu.
kum kaže;
što se tiče crnogorskog Pejovići i Abramovići su moja familija i majka mi vodi porijeklo od njih , tačnije rođena je u Lovćencu,tačno na pola puta NS-Subotica! Tek da ti dočaram KO SAM i od koga vučem porijeklo čisto da znaš SREMAC!!!!
Sremac75 kaže:
7. Jesi li odgovorio kako je primljen u Lu "Vršačka kula" Stojanov Milan iz Gudurice?
8. Jesi li odgovorio da li je tačno da je Stojanov Milan iz Gudurice samo godinu dana pre toga iskqučen iz LU "Lovac" Gudurica na 60 meseci (izgleda da je bio baš dobar)?
sledi odgovor:
kum kaže:
7.Stojanov Milan iz Gudurice nikada nije u mom mandatu primljen u članstvo LU"Vršačka kula"niti je sada član takav čovek kojeg pominješ.
8.Stojanov Milana iz Gudurice ne poznajem već sam ti odgovorio u prethodnom odgovoru !!!
pa onda ide:
Sremac75 kaže:
Zapisnik sa UO LU "Vršačka kula"
Uljma- 12.08.2010. godine
Nepotrebno izostavljeno (za sada)
"Grujić čita molbu Stojanov Milana iz (nečitko) da ga primimo u LU, u Uljmi je primljen 20.07.2010. godine i sve je platio, Matić čita odluku iz Markovca po pitanju kažnjavanja Stojanov M. Mislim (nečitko) da treba da primimo čoveka a što se Vršac o tome brine neznam, pustite nas da radimo.
Doneta je odluka da se prime jednoglasno sa jednim uzdržanim."
Kume, kume, jesu li ovo tvoje reči?
(Grujić je prezime člana foruma Kum, po sopstvenoj tvrdnji).
I onda finale ugruvanja:
kum kaže: Tačan je datum i mesto održavanja i delimično moje reči si prepričao , ali ne bitno je to . Bitno je da je Lazin rekao da treba da primimo čoveka...
Ja ili ne kapiram najbolje, ili su ove dve kumove izjave totalno suprotne? A kaže, nebitno? Ma hajde?
Najbolje da se kum sam sa sobom dogovori, koja je od te dve njegove izjave tačna, a koja nije? Prvo tvrdi jedno, a posle 10 minuta piše sasvim drugo i demantuje sam sebe?
Lepo napisah ranije, ko te vukao za jezik, da pišeš po forumu? Insajderi, punjači ovi-oni, serac, krelac, sve je to prazno naklapanje i dimna zavesa, dizanje frke da se zamaže suština. Upetljao si se, pa se sad vadi kako znaš. Tvoj problem.
Šta zaista piše u zapisnicima lovnih inspektora (3 zapisnika od 3 inspektora, kako si napisao), i šta se moglo desiti, a nije se desilo ništa (do sada)?
Lepo sam ti napisao, ali nisi shvatio, da se 'dobar glas daleko čuje, a loš još dalje', ali ne vredi.
Sad vredjaj do mile volje, prostači se ako hoćeš, ali bih ti zaista savetovao dobronamerno, da ne pišeš više, bolje za tebe. Ne srljaj, da ne bi sebe doveo u neku neprijatnu situaciju - promisli dobro, šta si kad napisao ili potpisao, rekao u zapisnik, i sl., pa onda ovde na forumu pažljivo mereći reči, sroči neki upis, ako već hoćeš. Razmisli sam, ovo čita popriličan broj ljudi, što ti treba da sam sebe ukopavaš svojim upisima?
Ovo tvoje meni liči na ovaj primer:
[movie=youtube]cMpKvXPHJps[/movie]
Postovani admini, molio bih da zbog svih nas, ovog prostaka banujete (zauvek) a svu ovu ruznu prepisku sa njim izbrisete. Da mu ovde ne ostane traga!
Citam ovde neke upise pa mislim se u sebi da nije neki genetski experiment u pitanju i ovde kod mene ima jedan isti takav znaci proveravao sam da nije ovaj odavde pod tim nadimkom ulogovan al nije cudno zar ne? hahahahahah
Malo,malo pa se nadje neko da za...ere temu(ne samo ovu) cemu ova vredjanja i hvalisanja,bas me zabole sto neko ima stan u BG ili je zavrsio ovu ili onu skolu...ovde smo da se druzimo i ponesto naucimo jedni od drugih, bar ja tako mislim,kome je do hvalisanja nek trazi od admina da mu otvore temu pa nek se hvali do mile volje...
Izvinjavam se svima zbog
kum kaže:
TI mi pričaš o obmanjivanju ljudi , pa objavi ceo zapisnik ako ja lažem , i to taj od 12.08.2010
Jel onaj deo kada UO odlučuje o usvajanju Zapisnika sa sednice UO od 26.06.2010. godine održane u Vlajkovcu?
Dobro :
"Predsednik je rekao da je bila kontrola NO po pitanju zapisnika sa prethodne sednice.
Matić traži da se pročita original zapisnika koji je vođen na papirima....
....
Latinović S. kao član NO je objasnio...svi smo sa te sednice otišli sa utiskom da se kod APV konkuriše za sredstva za izgradnju lovno-tehničkih objekata.....Od strane LD "Fazan" je uočeno da nije doneta odluka da se traže sredstva za izgradnju lov. doma.......NO je pročitao zapisnik iz knjige i tražili smo da nam da i original koji je vodio Pavlov V., u zapisniku koji je u svesci mislimo da je dodata reč "i lovački dom na vršačkom bregu
................
Zapisnik sa prethodne sednice se usvaja sa 6 "za" i 4 "protiv" 1 "uzdržan"....."
Ili ovaj deo :
"Grujić Ž. kaže....mi smo dobili 1.000.000 din. za izgradnju tog doma šta možemo da uradimo uradićemo i onda ćemo tražiti još novca....Opština će obezbediti još 600.000 za izgradnju doma na bregu.....
Ili ćeš možda ovo šampione :
"Doneta je odluka da se sredstva koja budemo dobili po konkursu od APV i postojeća sredstva na računu ne troše za izgradnju doma do razdruživanja."
Šta je sa 1.000.000 din. koja su dobijena na konkursu od APV za izgradnju doma?
Da li je Opština dala 600.000 din.?
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac75 kaže:
7. Jesi li odgovorio kako je primljen u Lu "Vršačka kula" Stojanov Milan iz Gudurice?
8. Jesi li odgovorio da li je tačno da je Stojanov Milan iz Gudurice samo godinu dana pre toga iskqučen iz LU "Lovac" Gudurica na 60 meseci (izgleda da je bio baš dobar)?
sledi odgovor:
kum kaže:
7.Stojanov Milan iz Gudurice nikada nije u mom mandatu primljen u članstvo LU"Vršačka kula"niti je sada član takav čovek kojeg pominješ.
8.Stojanov Milana iz Gudurice ne poznajem već sam ti odgovorio u prethodnom odgovoru !!!
pa onda ide:
Sremac75 kaže:
Zapisnik sa UO LU "Vršačka kula"
Uljma- 12.08.2010. godine
Nepotrebno izostavljeno (za sada)
"Grujić čita molbu Stojanov Milana iz (nečitko) da ga primimo u LU, u Uljmi je primljen 20.07.2010. godine i sve je platio, Matić čita odluku iz Markovca po pitanju kažnjavanja Stojanov M. Mislim (nečitko) da treba da primimo čoveka a što se Vršac o tome brine neznam, pustite nas da radimo.
Doneta je odluka da se prime jednoglasno sa jednim uzdržanim."
Kume, kume, jesu li ovo tvoje reči?
(Grujić je prezime člana foruma Kum, po sopstvenoj tvrdnji).
I onda finale ugruvanja:
kum kaže: Tačan je datum i mesto održavanja i delimično moje reči si prepričao , ali ne bitno je to . Bitno je da je Lazin rekao da treba da primimo čoveka...
Ja ili ne kapiram najbolje, ili su ove dve kumove izjave totalno suprotne? A kaže, nebitno? Ma hajde?
Najbolje da se kum sam sa sobom dogovori, koja je od te dve njegove izjave tačna, a koja nije? Prvo tvrdi jedno, a posle 10 minuta piše sasvim drugo i demantuje sam sebe?
PUSTITE NAS DA RADIMO!
Ma kakav autsajder....on je ŠAMPION!
kum kaže:
....da skinemo maske više i daj telefon da te nazovem da se čujemo voleo bi samo glas da ti čujem . Nije ti to valjda problem ....
Man' se ba erotke!
Nisi dovoljno pristojan da bih te udostojio pozivom!
JBG ja biram društvo!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
grujic sasa,konjar iz vrsca mnogo dobar covek..porodica grujic ima kumstvo sa 30-40 porodica,to je za postovanje..e sad,kume,pitanje je[ako ti je sasa rod] ili si ti brate neki izrod u familiji ili imas 20 ludaka koji te napadaju...?
mnogo se bre ovi navrzli na tebe..a mnogo je i 20 ljudi koji nisu u pravu,a?ili mozda i gresim...bas bih voleo da dodjem u goste,onako bez oruzja,da se upoznamo....jel poziv vazi i za mene ili samo za serca?ili za obojicu i za temudjina?
Kume eto nisam se do sada uplitao u raspravu, ali možeš li nam reći kako to da dolaze tri puta inspekcije kada ima LU i LD gde ih nisu videli godinama. Po čemu ste vi tako posebni da vas tri inspekcije posećuju?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
charuga kaže: Kolega razumem razloge tvog upisa ali ćemo ga ipak preskočiti!
Srbijalov Admin Tim
daki sto mi obrisa jedan od boljih postova...?
jel i ti vuces porIJeklo iz Crne Gore..?
ili negulis leberke i strudle s makom..?
je li i tebi nekrene kiselo na q...c kad cujes te rukovodece iz juzne srpke drzave kako je tamo sve lepo a ovde su na funkciji..?
Brate Charuga, daleko je kum od od tih svojih, kako sam kaže, predaka!
Oni da mogu bi sada crveneli zbog njega!
Kao što sam ranije pisao, ne čini obrazovanje čoveka, a isto tako ni poreklo, niti se to može generalizovati.
Razumem ja tebe, brate moj.
Ti takvi kao kum, koji su samo najglasniji i najviše bodu oči, su doprineli, po meni nažalost, rasprostranjenom animozitetu prema našoj braći iz Crne Gore.
Ja mislim i hoću da verujem da je to zaista neopravdano, jer su naša braća, ali oni pravi, čestiti i pošteni kao što smo i sami, u ogromnoj većini!
Zato i pozivam članove ovog foruma, sa kojima se čuveni KUM poistovećuje i na koje se po poreklu poziva, da se od njega ograde i pozovu ga da ih više ne bruka!
Sremac75 kaže:
Brate Charuga, daleko je kum od od tih svojih, kako sam kaže, predaka!
Oni da mogu bi sada crveneli zbog njega!
Kao što sam ranije pisao, ne čini obrazovanje čoveka, a isto tako ni poreklo, niti se to može generalizovati.
Razumem ja tebe, brate moj.
Ti takvi kao kum, koji su samo najglasniji i najviše bodu oči, su doprineli, po meni nažalost, rasprostranjenom animozitetu prema našoj braći iz Crne Gore.
Ja mislim i hoću da verujem da je to zaista neopravdano, jer su naša braća, ali oni pravi, čestiti i pošteni kao što smo i sami, u ogromnoj većini!
Zato i pozivam članove ovog foruma, sa kojima se čuveni KUM poistovećuje i na koje se po poreklu poziva, da se od njega ograde i pozovu ga da ih više ne bruka!
daleko od toga da generalizujemo i poistovecujemo ceo jedan cestiti narod,nas bratski,sa ovima sto ih blate,nego vidis li ti cim nema nekih argumenata odmah udri po poreklu..po C.Gori...i nije to slucaj samo kod nesretnog kuma,nailazio sam na mnogo takvih primera...pa cekaj,svako se ponosi time odakle je pa ne potenciramo nesto to...i poceli su opasno da idu na onu stvar ljudima sa tim njihovim poreklom,ne samo na forumu....
charuga kaže: Kolega razumem razloge tvog upisa ali ćemo ga ipak preskočiti!
Srbijalov Admin Tim
daki sto mi obrisa jedan od boljih postova...?
jel i ti vuces porIJeklo iz Crne Gore..?
ili negulis leberke i strudle s makom..?
je li i tebi nekrene kiselo na q...c kad cujes te rukovodece iz juzne srpke drzave kako je tamo sve lepo a ovde su na funkciji..?
Nisam iz Crne Gore nego ne možemo sve generalizovati ima tu mnogo dobrih i poštenih ljudi
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
kum kaže:
TI mi pričaš o obmanjivanju ljudi , pa objavi ceo zapisnik ako ja lažem , i to taj od 12.08.2010
Jel onaj deo kada UO odlučuje o usvajanju Zapisnika sa sednice UO od 26.06.2010. godine održane u Vlajkovcu?
Dobro :
"Predsednik je rekao da je bila kontrola NO po pitanju zapisnika sa prethodne sednice.
Matić traži da se pročita original zapisnika koji je vođen na papirima....
....
Latinović S. kao član NO je objasnio...svi smo sa te sednice otišli sa utiskom da se kod APV konkuriše za sredstva za izgradnju lovno-tehničkih objekata.....Od strane LD "Fazan" je uočeno da nije doneta odluka da se traže sredstva za izgradnju lov. doma.......NO je pročitao zapisnik iz knjige i tražili smo da nam da i original koji je vodio Pavlov V., u zapisniku koji je u svesci mislimo da je dodata reč "i lovački dom na vršačkom bregu
................
Zapisnik sa prethodne sednice se usvaja sa 6 "za" i 4 "protiv" 1 "uzdržan"....."
Ili ovaj deo :
"Grujić Ž. kaže....mi smo dobili 1.000.000 din. za izgradnju tog doma šta možemo da uradimo uradićemo i onda ćemo tražiti još novca....Opština će obezbediti još 600.000 za izgradnju doma na bregu.....
Ili ćeš možda ovo šampione :
"Doneta je odluka da se sredstva koja budemo dobili po konkursu od APV i postojeća sredstva na računu ne troše za izgradnju doma do razdruživanja."
Šta je sa 1.000.000 din. koja su dobijena na konkursu od APV za izgradnju doma?
Da li je Opština dala 600.000 din.?
Našao sam slučajno na YouTube jedan snimak izjave Kuma:
[movie=youtube]_DGd5fLfCKs[/movie]
Dobili ljudi od države milionče, za izgradnju lovačkog doma. Lepo, nema šta! A i izjava je, mora se priznati, dosta dobra, vidi se da je čovek rečit, bez šale!
Jedino što zaista ne znam da je negde bio raspisan javni konkurs za dodelu nekih sredstava za te svrhe, mora da sam propustio. Ili nije bilo konkursa?
A obaška, kako reče Kum na snimku, što još nemaju papire potrebne za gradnju, pa mi ostalo nejasno, na osnovu čega su sredstva odobrena? Na reč, ili na osnovu idejnog projekta, ili 'onako'? A pominje se na kraju izjave i fazanerija...
Imam ja ideja koliko hoćeš, ali mi fale investitori... Da mi je znati kojom alhemijom se dobijaju bespovratna sredstva od države, pa da 'uplivam'?
Kome u Sekretarijatu treba da se neko obrati, da bi dobio milionče bespovratno? Ili možda na neku drugu adresu?
Stvarno, jesu li u Vršcu počeli da prave taj lovački dom? Mslm, sredstva su uplaćena unapred, a prodje godina dana, da li će se vršački lovci uskoro pohvaliti novim mestom za okupljanje?