Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov jarebice kamenjarke

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov jarebice kamenjarke
lile
 Moja ekipa

lile
 Stvarno je jedna od najljepsih ptica kamenjarka pa uporedite je samo sa prepelicom

nenadx
 lile,daj još upisa i fotki,iz tvog kraja imam lepih uspomena,mada slabo sa zapadnih delova....
Dobar pogodak

lile
 Ja sam tacno iz Mostara, zivim od Starog mosta 500m

lile
 evo jedan link da vidite da nije nimalo lagan teren gdje lovimo jarebicu.

http://www.youtub...GOrxmVTy_s

lile
 http://www.youtub...zxyZH-hn14

Hajde da malo ozivim temu lovi li iko jos Kamenjarku???Hmmm

nenadx
 Ma piši-kako ih lovite,koliko imate isl...ja je nikada nisam lovio, iako sam poduže lovac znam samo iz priča da ih je bilo svuda.Razlog smanjenja brojnosti ne znam,a ne bih da nagadjam.....
Prema skorasnjim podacima Ian Burfielda (Cambridge, United Kingdom) u Srbiji ima 2 do 3000 jedinki,pa je treba sačuvati.Prelepa ptica.
Jesi li ka Ruži,Zaliku....Voleo sam na terasi hotela Neretva da jedem jegulje i lignje,a posle toga 100nak metara dalje beše jedna poslastičarnica sa fantastičnim kolačima.....
Dobar pogodak

lile

nenadx kaže:
Ma piši-kako ih lovite,koliko imate isl...ja je nikada nisam lovio, iako sam poduže lovac znam samo iz priča da ih je bilo svuda.Razlog smanjenja brojnosti ne znam,a ne bih da nagadjam.....
Prema skorasnjim podacima Ian Burfielda (Cambridge, United Kingdom) u Srbiji ima 2 do 3000 jedinki,pa je treba sačuvati.Prelepa ptica.
Jesi li ka Ruži,Zaliku....Voleo sam na terasi hotela Neretva da jedem jegulje i lignje,a posle toga 100nak metara dalje beše jedna poslastičarnica sa fantastičnim kolačima.....

Ja ti zivim juzno od (Ruže) Starog mosta u naselju "Luka".
I Neretva i Ruža su si sada samo ružne rusevine u gradu koje nisu ni nakon skoro 20 godina rata obnovljene.
Jarebice kamenjarke kod nas hvala Bogu ima pravo dosta,
teren je pravo zeznut za loviti jer je kamen ostar mogli ste to vidjeti i iz onoga videa koji sam prilozio.
Ima djelova terena gdje je pa skoro i nemoguce proci od niske sume (Tilovina) a sve u velikoj strani gdje pobjegne i leze se kamenjarka.
Ima je toliko da su nam i Talijani počeli dolaziti u komercijalni lov, mada većina nas lovaca nije za to jer je to autohtona ptica koja nije selica kao sljuka (koje ima isto sada u ovim mjesecima dosta kod nas zbog klime) ili prepelica.
Pozzz.

nenadx
 Ma nedajte im da ih love, pa nije sve na prodaju...ili im ponudite visoku cenu pa će umesto par desetina loviti par komada....
Dobar pogodak

duskov
 Italijani su ranije bili česti gosti LU Podgorica upravo iz "ljubavi" prema jerebici kamenjarki i to u prirodnom rezervatu Suka. To je jedno veliko brdo prema Albaniji. LU izdaje lovne dozvole da se na tom terenu stalno love štetočine kao što su lisica, kuna, tvor, jazavac pa i vuk. Međutim jedna grupa "lovaca" na tom terenu stalno lovi DS. Kako prolazi ostala divljač, možda se jednog dana neko i zapita.

lile
 Evo jedna slika do nedelje bilo je uzasno vruce, pa je i lov krace trajao GrinGrinGrin

lile
 Evo raji na forumu jedan snimak da vide malo pejzaž i terene gdje lovimo jarebicu iznad Mostara.
Pozz.

[movie=youtube]xNqHRT5MoKo[/movie]

Lala
 Lep snimak, kolega, i lepe marke psa. Svaka čast!
Meni iz Vojvodine je ovo poseban doživljaj gledati.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DJULE78
 Odobreno

lile
 Pa zbog raje koja nikad nije vidjela ili dozivjela kamenjar pod nogom u lovu sam ovo i izbacio.
Dace Bog pa ce mo mozda nekad napraviti neku kombinaciju da Vi nama dođete u goste na Kamenjara Hercegovine, a i da mi malo osjetimo ravnicu Vojvodine.

lile
 Posto je sezona lova na jarebicu zavrsila sada samo odrzavamo kondiciju.
Upasose mi i ovi neciji gonici sa lisicom http://www.youtub...e=youtu.be

Grom
 Evo nešto i od mene...
Grom priložio:
bela_aport.jpg

Grom
 Još..

Grom
 .

Grom
 .

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na jarebice LOV NA SITNU DIVLJAČ 151 25.01.2018. 13:15
Uzgoj i očuvanje jarebice DIVLJAČ 42 26.02.2014. 20:08
Elementi populacione dinamike poljske jarebice STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 12.05.2013. 20:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo
Naknada štete od divljači
Orlovo oko
Pirot

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,709,338 posete www.srbijalov.com