Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Koliko nas zaista košta lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Koliko nas zaista košta lov?
davorcalic

Podunavac kaže:
Pobratime nisam ja ženu uveo u lov (ne daj Bože Krsti), nego sam je obučio da barata kratkim vatrenim oružjem. A Klaja je pravi bludnik. Voli švaleraciju, a voli i patku.Grin

E zemo, zemo....to ti nije trebalo....još ako je vežbala... Grin
sreća imaš Klaju, da te pokriva....inačeena
Smeko
Žena mi Makedonka....ena Shock

Deki Nes
 Vidim ja ovo je postalo lično.Čim žene i snajke uključimo u lovački priču biće svašta.Kome je žena sremica neka vodi računa , one imaju britvu.Ko zaspi neka spava na jedno oko.Kod Podunavca još gore,žena ima pištolj.Ja moju baš iz razloga bezbednosti nisam obučavao. A Klajina još uvek veruje da je on otišao na ,,patke,,...,patke ujutro,patke uveče pa i meni je već sumnjivo?Bravo 2

klaja
 Deki druze pa zar i ti..Comp..moja ne barata sa oruzjem a nije ni sremicaNjanjanja2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Deki Nes
 E pa Klajo dosta si ulagao u lov. 8 mart je pa sad uloži i na gospođu, nemoj da se brukaš.Koliko si ove godine dao na municiju sad daj toliko i za poklon.
Ja mislim da je to pošteno.

Podunavac
 Deki mnogoooo će da bude. Znaš li ti koliko je ove sezone bilo preleta, dočeka, pogona, marki..... Poklon će ipak da bude malo skromiji. Municija se koristi cele godine, a ovo je ipak samo jedan dan.Grin
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Isao sam jutros da joj ulovim lisicu ali nije mi se posrecilo. Umesto lije moze i ruzaVeselo.Cvee
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

ssekir75
 немој и ти ко они из ковиља HaHaHa боље Cvee
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

klaja
 SmekoMa da sa cvecem nema rizika

golf071
 Cvece uvek prolazi.Cvee
Novine

Deki Nes
 Podunavac kud si se i javljao,Klaja shvatio bukvalno pa umesto da kupi ženi ozbiljan poklon pare uložio u stalak za upucavanje optike ( vario tri dana i to pogrešno).
A ženi samo cvet...

klaja
 Deki i Mb-bb ima ena kako ce on proci zbog stalka videt cemoSmean...stalak je stigao,sad ce Mb-bb da postavi sliku

mb-bb
 Bogami kad mi ena vidila danas slike od stalka na fb pita jel to taj famozni stalak sa time se zanimas a ja rekao da imam puno posla u HR da pozavrsavam Confused
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

Podunavac
 Taj stalak neki zahtevan. Kad god dođem kod mb-bb on vari stalak. Ja sam mislio da je on već u Neštinu ili N. Sadu, kad ono u subotu on u B. Brdu u garaži. Ja ga svaki put zalijem pivom za sreću, ali od toga izgleda nema ništa.Grin
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Nemoj vise da ga zalijevas pivom,ima da razbacuje pogotke.SmekoHaHaHa
Novine

Deki Nes
 Mb-bb izgleda isto ženu preskočio za 8 mart.Izgleda njih 3 varilo stalak.Svaki kaže da je on.Sumnjivo...pa taj stalak mora da je čudo.Izgleda da sam upucava, ne moraš ništa da radiš.
(PS.u NS se pojavila dva sumnjiva tipa koji ispred zgrada sa nekih nogara nišane puškama na ljude.Biće posla za policiju ,javnost se uznemirila...)

klaja
 Prva ideja je bila da bude drveni ali posto braso Podunavac stalno zaljeva stalak nabreko pa smo odlucili za metal. Poceo on i to da zaljeva ali prekaljeni majstor Mb bb umesto piva brasi uvalio antiros pa neka zaleva do ujutroNjanjanja2

Deki Nes
 Podunavac čuješ to vo,čuvaj se ,pored ovakvih rođaka i ,,prijatelja,, i ne trebaju ti neprijatelji.Kada dođeš u Neštin dobićeš ispravno pivo,a i vino po potrebi.Ti pomažeš a oni tako...

Podunavac
 Svaka mehanička naprava mora da se "krsti". I brod prilikom porinuća zaliju šampanjcem. Pošto je stalak manji od broda može i pivo da prođe. Al' red je red.iveli 4
Tri prsta 2Kolce

Deki Nes
 Ako je tako i ja ću ,,zaliti,, kad ih vidim i tu njihovu mehaničku spravu.Bye

Planinko011
 Tema jos nije zaklucana a ozbiljni upisi izbrisani? Sad
A zene mogu da to ocas preracunaju u cipleice, bluzice kompletic i sesire Comp.
Pa ajde start za pocetnika recimo 1000e za zastavin karabin, montazu i meoptu (ili boljeg busnela) i 500e za IZ 27 i nazalost 300e za ispite, nabavnu dozvolu i registraciju oruzja.
Moze se kupovati i polovno ali za optiku nikada ne mozes da znas da li je udarana.
Garderoba po izboru a samo bih preporucio za cekanje u snegu i zimi kamik gumenu cizmu za -40? od oko 100e jer bubrezi i prostata nemaju cenu. Uzgred preporucio bih i da se odvoji i bar jedno 300e za bolji dvogled da bi se moglo da se osmatra i nocu i produzi lov u sumrak i zoru po pola sata.
Pa kad se potrosi tih 2000e koliko kosta i bolja skijaska oprema, oprema za ronjenje ili sta slicno onda idu troskovi u skladu sa mogucnostima.Siroma
Za ostrascenije to je neki polovan dzip umesto putnickog auta, clanarina u dva-tri drustva jer se ipak najlepse i najeftinije lovi kao clan drustva.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Koliko nas košta napolju ORUŽJE - SVAŠTARA 47 23.04.2014. 01:04
Koliko vredi ovo oružje? ORUŽJE - SVAŠTARA 55 30.11.2012. 16:49
Kako i koliko plaćamo divljač? LOVAČKA UDRUŽENJA 19 27.07.2012. 19:48
Koliko nas ima obelezenih? OPTIKE I MONTAŽE 15 09.02.2011. 00:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,575,671 posete www.srbijalov.com