Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Trap mašine (izrada ,održavanje ,itd.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Trap mašine (izrada ,održavanje ,itd.)
gardista
 svaka chast za inicijativu...
A gentleman will walk but never run
www.adio.rs

dragand
 kolege ima li neko da bi mogao poslati skicu i objasnjenje planiram praviti sebi neku masinu za golubove ali se bas ne razumem u to Bye

micko79
 Pozdrav kolege, vidim da ima jako zanimljivih tehnickih resenja za masine,interesuje me koliko metara vase masine mogu daleko da izbace goluba,posto sam i ja nesto pravio ali zbog neadekvatne opruge golub ne leti daleko.Ili ako neko ima originalnu oprugu neka kaze njene dimenzije pa bi se to moglo negde naruciti.U planu mi je da uradim elektroniku koja ce glasovnom komandom okidati masinu. Jel neko razmisljao na tu temu?

picovac
 srbijalov

micko79 kaže:
Pozdrav kolege, vidim da ima jako zanimljivih tehnickih resenja za masine,interesuje me koliko metara vase masine mogu daleko da izbace goluba,posto sam i ja nesto pravio ali zbog neadekvatne opruge golub ne leti daleko.Ili ako neko ima originalnu oprugu neka kaze njene dimenzije pa bi se to moglo negde naruciti.U planu mi je da uradim elektroniku koja ce glasovnom komandom okidati masinu. Jel neko razmisljao na tu temu?
Kolega Micko79 vec duzi period pokusavam da nastelujem masinu da izbacuje preko 50metara ali neuspeva mi,nije sve do opruge.promenio sam preko 20 opruga,rezultati su tu i tamo.Sto se tice glasovnog okidanja,ZVANJA GOLUBA vec sam i to isprobao.kupio sam http://www.kelco....?q=rk+3554 i povezao sa el motorom od centralne brave...Mnogo je osetljivo reagu je na svaki sum...Inace uskoro cu okaciti slike nove masine...
Zivm za LOV

lakistrike95

picovac kaže:
srbijalov

micko79 kaže:
Kolega Micko79 vec duzi period pokusavam da nastelujem masinu da izbacuje preko 50metara ali neuspeva mi,nije sve do opruge.promenio sam preko 20 opruga,rezultati su tu i tamo.Sto se tice glasovnog okidanja,ZVANJA GOLUBA vec sam i to isprobao.kupio sam http://www.kelco....?q=rk+3554 i povezao sa el motorom od centralne brave...Mnogo je osetljivo reagu je na svaki sum...Inace uskoro cu okaciti slike nove masine...

Okretanjem potenciometra se podesava osetljivost sklopke. Tako da se osetljivost na zvuk moze podesiti Smile

picovac
 Danas je konacno zavrsena i druga masina,ovih dana trebalo bi da je isprobam....
Zivm za LOV

Sniper Hunter
 Odlično, isprobavaj da vidimo rezultate,iveli

picovac

Sniper Hunter kaže:
Naravno da nije bilo vas nikada nebih napravio.... Pozdrav Kolceiveli 3
Zivm za LOV

Sniper Hunter

picovac kaže:

Sniper Hunter kaže:

Ovaj Forum zato služi ;)iveli

picovac

Sniper Hunter kaže:

picovac kaže:

Sniper Hunter kaže:

Ovaj Forum zato služi ;)iveli
Sa ovom oprugom ima golub da leti preko 100 metara,em sto je jaka,em tesko se napinje... nemoze bez postolja da radi,sutra cu slikati i postolje .... iveli
Zivm za LOV

Vuja
 [quote]picovac kaže:
Picovac

Jel pravis za prodaju ako to radis koja je cena pošalji na pp. Hvala

kimi
 Da li neko zna....

Potrebna mi je automatika za pozivanje glinenih golubova takozvani pulofoni(pulafoni).
Na jednom strelištu video sam (i probao) odlične pulafone, kupljeni su novi negde u Vojvodini. Više informacija od ovoga nemam sem da su kupljeni "od Mađara".
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

AcaNik
 https://www.faceb...254026440/

StefanS
 Uh... ovo je prava stvar da se dobro ogarave cevke... baš mi se sviđa kako izgleda! iveli 3 Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Održavanje lovačkog oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 402 22.02.2023. 21:48
Preparati, ulja za zaštitu kundaka i održavanje PUŠKARSKA RADIONICA 77 02.02.2021. 11:57
Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet LOVNO STRELJAŠTVO 340 16.08.2019. 11:57
Održavanje (čišćenje) karabina KARABINI 165 05.01.2019. 07:20
Pravilnik o merama za sprečavanje štete od divljači i na divljači i postupku i načinu utv PROPISI O LOVU 12 26.08.2015. 13:11
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,383,320 posete www.srbijalov.com