Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Predlog novog Statuta LSS

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Predlog novog Statuta LSS
DakiNS
 Kada bi neko u ovoj državi od državnih organa , ko je zainteresovan i hoće da radi svoj posao za koji je izabran i plaćen za to pročitao samo deo ovih upisa prvo bi mu otpala kosa , zatim obrve i trepavice a i ostalo odlakano na telu od muke. Zatim bi pokrenuo poluge vlasti, pa po kratkom postupku pohapsio aktere ove pljačke lovačkog novca i krivce za ovu belosvetsku bruku, pa im u istražnom postupku čupao dlaku po dlaku za svaki učinjen prekršaj ili krivično delo , mislim da bi ostali svi "istaknuti" lovni (ne)radnici bez ijedne dlake ili perca na telu. A onda pravac Zatvor uz oduzimanje kompletne imovine koju su "stekli" za vreme bavljenja ovom rabotom kod LoSoSa i LoSoVa , a ostatak da rade u Padinjaku ili nekom sličnomZatvor gde bi mogli da odrade ostatak duga ako je to ikako moguće. Posebno bi ih žestoko osudio jer ta nedela nisu učinjena na mah nego planski i sistematski.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Gedza66

Lala kaže:
..........................................
Sve je nakaradno, sve je postavljeno naglavačke. A svi se deklarativno zalažu za boljitak lovstva i interese lovaca. Svi čekaju nekog 'lovačkog Mesiju' koji će da reši sve probleme! A isti ljudi se već duže vreme samo rotiraju na funkcijama, dok lovačka raja psuje u praznim lovištima, i plaća sve skuplji danak svojoj strasti i ljubavi prema lovu.
................................................
Tako nam i treba, i bolje nismo ni zaslužili.

elko kaže:
.......................................................
Svakom po zasluzi.Možda su lovci i zaslužili ovakav Statut.Možda im se dopada jaram koji im je LSS stavio već duži niz godina.Ako su im dobri delegati koji su ih predstavljali u Smederevu ( kako reče Daki, podrepaši ) onda će njima biti po volji , ako uopšte imaju svoju volju, i ovakav predlog Statuta.Možda je pokojni Rašković i bio u pravu.
Svakom normalnom lovcu treba da bude jasno kuda sve ovo vodi ali na samim lovcima je i rešenje.Nož i pogača je u lovačkim rukama a ne u rukama onih koje su birali.Ako neko voli da od sluge pravi gospodara neka mu je srećno.

Nakon ovakvih komentara na temi Nestaje li LSS i zaista osnovanih komentara na ovoj temi, izgubio sam volju da predloženi Nacrt (?) Predloga (?) Izmena i dopuna Statuta LSS i pročitam, naročito što ja već godinu dana nisam član te asocijacije a teško da ću i biti u nekom narednom periodu.

Ja sam više za što hitnije izmene i dopune postojećeg ZODiL-a i to člana 8. i 11.

Predložio bih da se izvrši brisanje člana 8. u potpunosti a član 11. bih dopunio u stavu 1 sa još tri tačke:

tačka 11, koja bi glasila: obrazuje komisiju za polaganje ispita za ocenjivanje trofeja divljači i izdaje uverenje o položenom ispitu za ocenjivanje trofeja divljači;

tačka 12, koja bi glasila: stara se o trofejima divljači čija je vrednost izražena u CIC poenima veća od trofejne vrednosti nacionalnog prvaka;

tačka 13, koja bi glasila: obrazuje Nacionalnu komisiju za izložbe i trofeje koja potvrđuje trofeje divljači ocenjene najvišim ocenama, sastavlja listu trofejnih vrednosti nacionalnih prvaka i rešava o prigovoru na akt za ocenu trofeja divljači koju je dala komisija korisnika lovišta.

U stavu 2. člana 11, bih izvršio dopunu i isti bi glasio: Poslovi iz stava 1. tač. 3), 4), 5), i 11), ovog člana vrše se kao povereni.

DakiNS kaže:
Kada bi neko u ovoj državi od državnih organa , ko je zainteresovan i hoće da radi svoj posao za koji je izabran i plaćen za to pročitao samo deo ovih upisa prvo bi mu otpala kosa , zatim obrve i trepavice a i ostalo odlakano na telu od muke. Zatim bi pokrenuo poluge vlasti, pa po kratkom postupku pohapsio aktere ove pljačke lovačkog novca i krivce za ovu belosvetsku bruku, pa im u istražnom postupku čupao dlaku po dlaku za svaki učinjen prekršaj ili krivično delo , mislim da bi ostali svi "istaknuti" lovni (ne)radnici bez ijedne dlake ili perca na telu. A onda pravac Zatvor uz oduzimanje kompletne imovine koju su "stekli" za vreme bavljenja ovom rabotom kod LoSoSa i LoSoVa , a ostatak da rade u Padinjaku ili nekom sličnomZatvor gde bi mogli da odrade ostatak duga ako je to ikako moguće. Posebno bi ih žestoko osudio jer ta nedela nisu učinjena na mah nego planski i sistematski.Lovac 3

Tako je Daki, to su uzroci svih nasih problema ne samo u lovstvu Srbije, a zdrpici, svrake, kuvari, lisice i ostale štetočine su samo posledice navedenih uzroka.

Ako se leče samo posledice, nikada ne može doći do ozdravljenja!
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nacrt novog zakona o oružju i municiji ORUŽJE - SVAŠTARA 24 13.12.2010. 17:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,792,583 posete www.srbijalov.com