Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD Lukićevo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD Lukićevo
krilas
 Bravo 2
Siroma

tomo vrbas
 Ja citam upise Evodija ali ih ne razumem pise u sve nekim siframa ponekad bi ga pitao nesto ali onda odustanem jer znam kako je napao Mrwu i izvredjao.Stim sto je Mrwa ostao dostojanstven,a ja pitanje verovatno bi doslo do svadje i onda precutim.Covek pise valjda zna dosta ali dali ga je strah ili nesto drugo pa sve nekako zakukuljeno i zamumuljeno pise da samo njih mozda par to razume,a mi ostali kad pocnemo da citamo posle prve recenice predjemo na drugu temu.O upisu gde kaze eto vama Brace i meni je zasmetalo posto deluje kao nacionalozam ko ce ga znati.

Evodija
 Bato moj. Važno je da smo se mi razumeli i približili stavove. Meni je važno da i ti isto misliš, kao i ja o onima koji su pokrali tuđe novce. Ti si moj BatO, a njihov je BatA. (O i A)razumeš. Braca je precednik LSS Ćirković. Valda mu tepaju.
Drago mi je da se nisi vozio u "skodi" iz LSV. Vidim da je to za mnoge iznenađenje. Jedni su besni "što" sam napisao, a drugi "što" je to istina.Jaooo
Glupo bi bilo danas pisati o Pažinu, kad je na vlasti drug Staljin. Neznam šta će na ovo reći kada čuju Latinović, Đos, Sima Miok i družina. Oćel i za njih to biti uvreda.
Mi smo se razumeli, izmirili a kad se sretnemo, daj bože, zaviriti malo u arhivu srbijalova i sve staviti adakta.
Samo da rešim još tetkinu "mirođiju" Stari

Evodija
 A sada da odgovorim na prozivke, pa da ovu temu zatvorimo,ovo je tema za mene i moga Batu.
Tomo, druže, ja se baš trudim da pišem jasno, i direktno. Nadam se i razumljivo. Ali ako ti nešto ne razumeš, ili ti nije jasno u mom upisu, slobodno me pitaj. Ja ću odgovoriti. Ali ako osetim da neko hoće da me zahebava, e ja nisam Lala da trpim, ja odmah vratim loptu. Na tebe se ne ljutim pitaj i ako misliš da je nešto laž.
A što se tiče "pernatog". Znam ko mu je omiljena faca i prijatelj bio na "Srbijalovu". I baš mi je "žao" što je banovan. Pa mu ponekad suflira telefonom. Ti možeš da njakaš Lalu (po instrukcijama), a on da trpi. No no no
Bez tebe ja mogu sa drugim forumašima, da rešim nesuglasice,i probleme.
Za tebe je bolje da sjašiš sa mene.
Znam ja šta tebi smeta u mojim upisima, (pošto nisi obavešten) o dešavanjima u LSV.
Ovu temu završavamo i vraćamo se na LSV. Comp

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,575,902 posete www.srbijalov.com