LU Trstenik
|
Limun |
Objavljen 04.02.2014. 18:47
|
Lovčina
Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Evo da ne bude kako samo kudim i pišem ružne stvari o mo LU
Sve pohvale za drugare iz LD Topoljak za izvršenu prihranu
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 04.02.2014. 18:48
|
Lovčina
|
;)
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 04.02.2014. 18:49
|
Lovčina
|
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 04.02.2014. 18:52
|
Lovčina
|
Lovočuvari rešili da obele obraz
Khalil Gibran
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.02.2014. 19:59
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Limun kaže:
Lovočuvari rešili da obele obraz
Kamo lepe sreće da bude što više ovakvih slika i akcija. Svaka čast - ovo ne treba da bude samo prilika za slikanje, nego redovna praksa u lovištma.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 08.03.2014. 12:55
|
Lovčina
|
Taman sam počeo da hvalim ove moje lovočuvare za odrađeni posao oko prihrane divljači, al oni izgleda nisu navikli na pohvale prosto vole kritike.
Ovaj put kako mi se čini neće da se završi samo na kritikama, dosta toga će morati da objasne na vanrednom upravnom odboru zakazanom za ponedeljak.
Od koga su dobili nalog da visoke funkcionere vladajuće partije vodaju u noćni lov na "predatore" i ko im je izdao dozvolu za to?! Normalno u lovu se koristila sva "dozvoljena sretstva", dzip osvetljen ko fudbalski stadion, ručni reflektor, karabini sa optikom, činimi se i dvogled za noćno osmatranje ali za to nisam baš siguran u potpunosti.
Što je najbitnije u svemu niko o tom i takvom lovu nije bio obavešten čak ni predsednik udruženja!?
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 08.03.2014. 16:06
|
Lovčina
|
Da, morao bih da naglasim da je jedan od ljudi na gornjim slikama naš lovni radnik Zoran Djurić i on nema nikakve veze sa mojim navodima iz predhodnog posta, čak šta više on svoj poso obavlja stvarno predano. Kad kažem lovočuvari mislim isključivo na lica sa licencom lovačke komore, a koja su zapošljana kod nas.
Khalil Gibran
|
|
|
|
Browningbar |
Objavljen 08.03.2014. 21:16
|
Veteran
Upisa: 620
Pristupio: 23.10.2010. 02:02
|
Limun kaže:
Od koga su dobili nalog da visoke funkcionere vladajuće partije vodaju u noćni lov na "predatore" i ko im je izdao dozvolu za to?! Normalno u lovu se koristila sva "dozvoljena sretstva", dzip osvetljen ko fudbalski stadion, ručni reflektor, karabini sa optikom, činimi se i dvogled za noćno osmatranje ali za to nisam baš siguran u potpunosti.
Što je najbitnije u svemu niko o tom i takvom lovu nije bio obavešten čak ni predsednik udruženja!?
Boze Limune pa nece valjda danju loviti predatore kad je poznato da su predatori najaktivniji nocu a i ostala divljac nocu "spava" tako da ne postoji mogucnost slucajnog pogotka i ranjavanja iste, a i predatori se najbolje love cetvrtkom nocu (6.3.2014.).
Sta ako metak slucajno pogodi neko grlo srnece divljaci koja se pojavila na nasem terenu u malo vecem broju pa joj ne daj boze osteti rog, ona uplasena istrci na magistralni put pa pravo pod tockove, nekog auta(dzipa), kamiona, autobusa...
Takve stete je najbolje izbeci ugradnjom dodatnih farova na automobile (dzipove)...
Sto se oruzja tice valjda ti je i to jasno da je predatore ili kako "gospodin zakon" kaze macke najlakse uloviti karabinom sa nocnom optikom i jos ako imas far, uspeh je zagarantovan.
Kako jos kaze "gospodin zakon" ti ljudi su nam u zadnje vreme ocistili teren od "predatora" bas takvim (nocnim) lovom...
Sto se tice tog obavestavanja nadleznih o izvodjenju lova, sta su ti rekli u Policijskoj stanici, da je sve legalno i da ih je L.U. obavestilo o tome kao i da su imali dozvolu za lov, iako sam predsednik L.U. o tome nema pojma a i na kraju krajeva zasto on sve mora da zna...
Pravo u centar!
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.03.2014. 21:24
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Videcete na U.O. sta se desavalo.............ko je koga vodio sa ..ko je potpisao dozvolu...ko je obavestio SUp o tim lovovima...............ko je ucestvovao u istom.............ko je vodio ljude..............sta su sve ulovili............a ulovili su 5 lisica.....3-4divlje macke...........par kuna......kako meni rece lovocuvar i sve je to uredno u izvestaju upisano sa dozvolom tako da nema problema..........
sve o zakonu i kako treba i ja nemam razloga da coveku ne verujem.............. |
|
|
|
Limun |
Objavljen 08.03.2014. 22:03
|
Lovčina
|
KO TO USTVARI GAZDUJE NAŠIM LOVIŠTIMA?
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 08.03.2014. 22:11
|
Lovčina
|
I još nešto, s obzirom koliko važnih ljudi iz političkog života je umešano u sva ova dešavanja, a tek sam naknadno saznao o svemu tome, iskreno se plašim za svoju egzistenciju, a samo sam želeo da budem ispravan građanin ove naše države.
Ako mi se u međuvremenu nešto desi da znate zbog čega sam na....bo!
Khalil Gibran
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 09.03.2014. 01:08
|
Lovčina
Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Nece Limune nista da ti se desi nemoj mnogo da brines... Pa iako se neko zove kako se zove ili ti savetnik predsednika drzave zaduzen za oblast privrede ili ti predrag mikic zvani pedja trgomen,nije bog...
Ali za njega mi i nije toliko bitno,mozda je covek stvarno lovio samo predatore sa svim tim pomagalima nocu opremnljen kao SPECNAZ jedinica,vise me zanima sta su lovocuvari tu radili. Pokazivali teren stavljali markice pomagali u pronalazenju odtreljenih predatora. I jos vise jedva cekam tu dozvolu i taj dopis u sup da za to imaju pravo,jer oni su tamo neki koji ciste teren od predatora....
Srbija do Tokija!
|
|
|
|
Browningbar |
Objavljen 09.03.2014. 13:31
|
Veteran
|
Limun kaže:
I još nešto, s obzirom koliko važnih ljudi iz političkog života je umešano u sva ova dešavanja, a tek sam naknadno saznao o svemu tome, iskreno se plašim za svoju egzistenciju, a samo sam želeo da budem ispravan građanin ove naše države.
Ako mi se u međuvremenu nešto desi da znate zbog čega sam na....bo!
Limune, jesi li ziv!?
Pravo u centar!
|
|
|
|
veljko962 |
Objavljen 09.03.2014. 15:44
|
Mlađi član
Upisa: 16
Pristupio: 22.01.2012. 15:13
|
ja sam odavno pričao da smo moj Rođa (za one koji neznaju Zoran Đurić) i ja normalno~ jedini pošteni ostali na celem svetu a i dalje |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 09.03.2014. 21:41
|
Veteran
Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Ne bi me iznenadilo da „novi“ lovci umesto prikolice sa kerovima, počnu da voze kontejnere sa najsofisticiranijom opremom za praćenje divljač ( senzori, kamere, geofoni, IR senzori, radari za leteću divljač, skrimeri za dekodiranje ritma koraka (da se zna koja divljač prolazi), situacione karte sa monitorima za praćenje divljači, GPS i blueprint mape,.......)????
A gde će oni koji u lov idu kako bi se družili sa ljudima, kako bi proveli vreme u prirodi i nadisali svežeg vazduha, kako bi dali oduska atavizmima. Oni koji nešto možda i ulove samo uz pomoć svojih lovnih pasa, prateći tragove, osluškujući,...... čiji se lovni dan uglavnom završi lovačkim pričama uz slaninu, kobasice i po koju ljutu????
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
Browningbar |
Objavljen 10.03.2014. 21:34
|
Veteran
|
Znaci sto kaze Riblja Corba: "Na zapadu nista novo!"
Sve je uredno, sve je legalno, lepo objasnjeno...
Prosto milina jedna...
Pravo u centar!
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 10.03.2014. 21:50
|
Lovčina
|
Jedino što u ovom trenutku smem da kažem je da je upravnik lovišta Ljubiša Krstić javno ispred kamera lokalne tv i celog upravnog odbora dao ostavku na to mesto iz moralnih razloga rekao bih! O svemu ostalom pisaću kad se postupak okonča.
Khalil Gibran
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.03.2014. 23:24
|
Lovčina
|
Krstic je PODNEO OSTAVKU NA FUNCIJU.........
ON i sam nema pojma da je on kao UPRAVNIK LOVISTA radnik udruzenja a ne da je na funciji u istom............
pobegao je na bolovanje pa ide kako kaze na odmor pa na operaciju........on ni suzavcem nece da ode iz udruzenja........
KO CE DA URADI GODISNJI PLAN GAZDOVANJA I IZVSI BROJANJE DIVLJACI.....ko ce ugovorom o delu da menja KRSTICA dok je ovaj na bolovanju?????
Sutra se najavio i ispektor za lovstvo iz Krusevca da malo obidje udruzenje a KRSTIC NA BOLOVANJU???Ko ce mu pokazati potrebnu dokumentaciju i dozvole????
Ko ce ispektoru da objasni kako je neko drugi a ne UPRAVNIK sam sebi napisao dozvolu za pojedinacan lov?????
Kako ce predsednik udruzenja da objasni sta mu se radi u udruzenju????
vise o tome kako rece LIMUN u nastavku................ |
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 10.03.2014. 23:31
|
Lovčina
Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Sto kaze limun do okoncanja postupka videcemo,ali po mom misljenju ovde se radi o slobodnoj samovolji lovocuvara koji su ne znam zbog cega i koga dozvoli sebi da im se ovako nesto desi. Ne krivim ni predsednika ni upravnika lovista. Predsednik nije nikome od njih ni otac ni majka da ih prati kao otac kad pusti cerku da prvi put prespava kod drugarice pa da vidi gde je,jednostavno ni njemu a ni krsticu ovo ni u ludilu ne bi palo napamet da oni to mogu da rade. Tako da po meni jedinu i najvecu odgovornost snose lovocuvari....
Srbija do Tokija!
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 11.03.2014. 09:15
|
Lovčina
|
Vi ne shvatate da Vas KRSTIC pusta niz vodu.............odgovaracete jos kao udruzenje...............kazne ce lovci placati...............KRSTIC PODNOSI OSTAVKU NA FUNKCIJU PRED KAMERAMA...........najbolji upravnik LSS.................kazite mu da je on radnik udruzenja a ne funkcioner.................udarila ga slava u glavu............ovi lovocuvari su zavsili pre nego sto su i poceli........... |
|
|