L.U.Vozd-Lov Rakinac
|
slavaplana |
Objavljen 24.09.2013. 07:12
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Danas u 10h je rociste u Pozarevcu za privredni prestup oko vabilica gde ce i ispektor Miomir Djuic dati izjavu kao podnosilac prijave za privredni prestup???
U ovom predmetu sudi sudija koji je vec tri puta kaznjavao komsisko udruzenje u Plani i to tri puta USLOVNO za godinu ipo dana gde su kazne bile izmedju 2 i 5 hiljada dinara USLOVNO?????????
Predvidjene kazne su 100 puta vece ???????
Tako valjda treba................. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.09.2013. 11:41
|

Lovčina

|
E moj Dragoljube Savicu iz novog Sela po profesiji vodoistalateru jer vidis kako se vraca ono sto si radio i sto si lobirao da se u sekciji do vase ne prime pojedini lovci pa sad u Novom Selu lovci nece da cuju da platis clanarinu jer si probio sve rokove a niko ti nije kao Jovi platio clanarinu jer nisi zasluzan kao on...
buskao si i rovario i gde si sad??????
bar si kera mogao da zadrzis a izgleda te bilo zao da g hranis pa si ga za cenu papira prodao mom imenjaku iz Novog Sela ????
Dotle si dogurao a i treba tako...................
Tebe i Jovu lovci najvise vole i cene u Novom Selu???
I Jova te otkacio na prvu loptu???Sto ti nije primio clanarnu???
Sta si sve radio i cime si se sve sluzio da mene okrivis za sve sto se desavalo vazano za Mosu i prijave dobro si proso ali nema veze idemo dalje ja kao lovac a ti kao vodoistalater i to uspesan u svom poslu??Od lova se ne zivi????
 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 01.10.2013. 19:45
|

Lovčina

|
Aleksandar Savic
Stojadinovicu! hocu da mi pojasnis zbog cega uplices moju porodicu u uvrede i vredjanje na forumu,i zbog cega diras moj HLEB i moje i ocevo bavljenje vodoinstalaterstvom? Jel je tebi neko dirao familiji i tvoj posao od strane mene i moga oca?? jel tebi neko brani da se bavis nekim fizickim poslom ako nemozes dovoljno da zaradis u firmi????
Moj otac ti nije dirao familiju do sada,niti ti je nesto spominjap sto se tice toga,to sta ti imas sa Jovom je tvoja licna stvar i ne mesaj nas dvojicu bez ikakvog razloga,mogao si dozvoliti da odgovori na srbijalov na one prozivke a ne banujes i jos posaljes onako uvredljivu poruku! to je SRAMOTA od tebe!
Ono sto si rekao za kera ti nikad necu zaboraviti,nije me pogodilo ,ali uvredilo me jeste! To dal sam ja poklonio psa i za koje novce tebe ne zanima! jednostavno caletu se zgadilo da ide u lov zbog osoba kao sto si ti,smogni snage pa otvori njegov profil da vidim jel smes da prihvatis diskusiju izmedju tebe i njega i da ti odgovori na tvoje prozivke!
Slavoljub Stojadinovic
18.12 (пре 1 сат)
TUZI ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aleksandar Savic
18.58 (пре 42 минута)
коме мени
Aleksandar Savic
NE brini se ti nista ,tuzice te onaj odozgo kako radis tako ce i da
prolazis,bezobzirnice jedan nevaspitani,familiju da mi vise nikad nisi
pomenuo na forumu ijednom da ti ja nebi nabrojao tvoju familiju! Da
imas muda malkonjo jedan prihvatio bi prepisku na forumu pa bi ti onda
neko pokazao ko si i sta si i na sta licis sada seljaku jedan
neotesani!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 01.10.2013. 19:48
|

Lovčina

|
Savici forum ce te morati da pratite iz komsiluka ili sa posla posto vise necete moci nikada sa kucne adrese da se ulogujete !!!
Dok se ja nesto pitam na ovom forumu i vama ce biti lakse da iz komsiluka pratite desavanja u lovstvu jer je u drustvu lakse.......
Kad budete podnosili anonimne prijave sledeci put bar gledajte odakle saljete i iz koje poste jer u postama postoji i video nadzor........
a i pecat na koverti odakle se salje anonimana prijava ......
da ste zivi i zdravi !!!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.10.2013. 16:56
|

Lovčina

|
SInoc je odrzana Skupstina udruzenja u rakincu sa ciljem kako da se izmedjuostalog resi problem 30 lovaca koji nisu uplatili clanarinu na vreme pa je trebalo da se pravilnik o clastvu promeni i tako stekne mogucnost da se plati clanarina i ako lov samo sto nije poceo!!
ostalo ce se cuti ovih dana sta je ko diskutovao i sta se sve pricalo a iskreno se nadam da je neko nasao za shodno da pita sadasnjeg pred Jovicu Golubovica da li je tacno da je udruzenje kaznjeno zahvaljujuci njemu i falsifikovanju odluke U.O. sa 15.000din a da je on kaznjen kao odgovorno lice sa 5.000din????
Ono sto on ne zna jos uvek jeste cinjenica da mu za falsifikovanje zapisnika ide i krivicna prijava ispektora Djuica i to ovih dana jer se izvod iz zapisnika i originalni zapisnik sa sednice U.O. ne gadjaju a i upeo je Ministarstvo u nezakonit rad kako je rekao u izvodu sto nikako nije tacno pa se ispektor i tu malo naljutio zasto uplice nadlezno Ministarstvo u svoje nezakonite odluke!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 04.11.2013. 15:37
|

Lovčina

|
Da ne ispadne da samo kritikujem rad ovog udruzenja da ga i malo pohvalim i ako sadasnji predsednik Jova to ne zasluzuje ali on je promenjiv...kako je dosao tako ce i da ode...........lovcima teren niko ne moze da ospori kao i divljac koju imaju i to je fakat.
U Ned.sam bio gost sekcije Rakinac gde sam u lovu na fazana sa predsednikom sekcije Bobanom Lekicem i njegovom grupom po jako toplom danu ipak uspeo da ostrelim 3 petla a Boban je ostrelio 1 dok ostali lovci nisu imali tu srecu.....
Ono sto je za pohvalu jeste vidjen broj srnece divljaci u lovu na fazana a to je preko 50 komada sto srndaca sto srn...........
Slagacu ako kazem da sam do sada koliko lovim lovio u udruzenju koje ima veci broj srnece divljaci od ove sekcije...........
Kada je dosao na mesto pred.sekcije Boban Lekic je videvsi kod mene u dvoristu hranilice za krupnu divljac i sam resio da iste kupi u Goloboku i pocne na jedan drugi nacin da prehranjuje divljac sa solistima i vecim hranilicama je dosta uspeo da broj srnece divljaci prikupi na jednom mestu gde su selektivnim ostrelom i radom poboljsali i samu trofejnu strukturu u lovistu.......
baca lovocuvar i upravnik Breic rade svoj posao .......za svaku pohvalu!!
To ne mogu da kazem za sadasnjeg predsednika koji broji migratornu divljac vabilicama!!!!!!
Ali nema veze sve prolazi sve se menja pa mozda ovo postane praksa u Srbiji !!!!
Sve pohvale na onome sto sam imao prilike da vidim u Vasem lovistu i sto mi daje nadu da nije bitan PREDSEDNIK udruzenja jer on je promenjiva kategorija ali strucna sluzba mora da zna sta radi.......lovci moraju da slusaju struku a ne da U.O. preglasavaju predloge upravnika................sve pohvale ovoj sekciji!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.01.2014. 18:02
|

Lovčina

|
Vozd Lov Rakinac je ove godine doneo clanarinu na nivou udruzenja u iznosu od 11.000din sa oko 150 lovaca a mozda i nesto manje!!!
Zivo me interesuje kako ce izgurati godinu i dokle misle da prodajom divljaci upumpavaju novac za plate i troskove udruzenja koji u ovu cifru nije ni predvidjen????
Da se politika udruzenja nastavlja i da niko ne vidi svoju propast nije mi jasno...............
Jos malo da pocistite loviste i od srna i posle toga samo kljuc u bravu......................domacinski nema sta!!!!!!!!!!! |
|
|